2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonda ıste taktıklarını bıle anlamıycaksınız..
kaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum
sonda ıste taktıklarını bıle anlamıycaksınız..
normal doğumda da dikişi kontrol etme durumu oluyo mu? öyleyse ben de tutuştum şuan
evet canım sonucta yırtılmalar olabılıyor.dıkıs atarlarsa onu kontrol edıcekler

valla ben normal dogum dıye gırdım 9 cm acılmam vardı sezeryana aldılar.bacım dokunmayan kalmadı,o an ınsanın gozunde olnuyor ama sımdı esım dıyorum dokunmayan kalmadı yanıı

ay bu tv deki gün bahane altınlar şahane programını izledikçe acıkıyorum ben ama herşeye bahane buluyolar yaaaaa

selam kızlar hepinize hayrılı doğumlar diliyorum saglıkla bebeklerinizi kucaklarsınız inşallah bende 2012 mart annesiyim ...butik kurabiyeler yapıyorum dilerseniz mesaj bırakın yardımcı olurum hepiniz sevgiyle kalın

hanipeks çok güzel görünüyolar renk renk de çok güzel olur ellerine sağlık

Görüntü süper.. renkli kese kağıtlarına ya da tüle falan sararak ikram edebilirsin şu uzun çöplere takılanlardan hani..

Kurabiyelere.bayildim.ya cok.beceriklisin kiz masallah.

teşekkür ederim kızlar, evet şeker hamurunu hazır aldım satın almaya değmez, kilosu 13 lira, 200 gr dan 50den fazla çıkıyor, 3-4 liralık yeter yani 50-60 kurabiye için. selencim jelatin paketlere de koyabilirim çubuklu pişirmek risk çatlayabiliyor.

Çok güzel olmuş canım nasıl yaptın tarif paylaşabilirmisin belki ben de yaparım tabi becerebilirsem:)))

merhaba güzel anneler ,hep takip ediyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyor,doğum yapan anneleri kutluyorum,benim gibi doğumu bekleyenlere de "ALLAH bir nefeste kurtarsın"diyorum.benim bebeğimde kilosu ileride daha doğrusu 3 hafta ileriden gidiyor.diyetteyim biraz normale çekebildik.bende kilo verdim.normal doğum şansım biraz olsun var ama kesin olarak pazartesi belli olucak.normal olsun diye dua ediyorum.ilk doğumum olucak inşallah.
bu arada ağda konusun da,daha önce söylerlerdi hamilelikte zor olduğunu bende lazer epilasyon yaptırmıştım.bir yıldır hiç kıllanma yok ,heryerimi yaptırmıştım çok rahat ettim,şimdi ise bu rahatlığı daha iyi anlıyorum.daha sonra yaptırmak isteyenler olursa tavsiye ederim...

Kızlaaaaarrr bugün kontrolümüz vardı 39+0 olduk ama doktor 39+5 sayıyor 5 gun önden gidiomuş bebegim. NST de hc sancım cıkmadı alttan muaynede ise 1 cm acılma oldugunu bebegin kafasının yerleştiğini söledi. sizce nezmn dogumum olurrrr :S :S:18:

kizlar kizlar ben geldim ya bi aksam bi gitti site sonra bidaha giremedim once sandim ki sitede problem var kimse giremiyor, sonra farkettim ben giremiyorum bi, bilgisayardan telefondan hicbiseyden giremedim nedenini de anlamadim bi turlu, yurtdisiyla sorunu oldu belki de sitenin neyse simdik burdayim, ayy cok merak ettim sizi kim dogurdu kim dogurmadi diye

ben hala dogurmadim:) acilma ya da baslka belirtide yok gibi gunnunu bekleyecek heralde, sali annem geliyor onu bekliyorum heyecanla insallah

simdi bi ton gecmis var nasil okuycam Allahim

Oo misler gibi masallah bence her an hazirlikli ol tatlim :)

canım benimde son gün 19 nisan benim kontrolüm pazartesi muhtemelen çatı muayenesi de yaparlar hakkımızda hayırlısı olsun

jiletle alma derim, sezeryanda bir hafta sonra sargıyı çıkarırken uçlar çıkmış olur jilet yaparsan.

hoş geldin canım, artık bende kızımı emzirdimde geldim demek istiyorum.
bir an önce geçsin şu 10 günde

hoş geldin canım, doğum yaptığını düşünmüştük biz.
bebişin nasıl, annen geldi mi?

yaaaaaaaaaaaaaa hiç kıskanmadım hiç de olmamış bikerem şimdi bak, katiyyen beğendiğimden değil (!!!) bi arkadaşım için soruyorum :
1- şeker hamuru ne ola, nerden alınabilio?
2- şeker hamuru renkli olan kısımsa alttaki kurabiyenin tarifi ne?
3- doğumun ne zaman olacağı sonuçta belli deil ya nasıl taze saklıyorsun?

hoş geldin canım, doğum yaptığını düşünmüştük biz.
bebişin nasıl, annen geldi mi?

yok ya oyle olsa haber verirdim en azinda dogurdum diye :) her gun denedim girmeyi girmedi ne olduysa bugun pat diye aciliverdi site

iyiyim cok sukur bebis de iyi, beklemelerdeyim iste annem sali gelecek insallah, sonra hemen bebis de gelsin istiyorum son zamanlar gecmek bilmiyormus

canım benim 38+5 günlük 15 gün önce 1 cm ydi, geçen hafta 2 cm oldu, böööle böööle 8 haftaya doğururum diorum

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.

kız sen nerdesin çatladık meraktan.
annesi gelmeden doğurdu mu acaba diye düşünüp durduk.
en çokta voltajım merak etti seni.

yağmur gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün inşallah.

hiiiç gece olmasa keşke mide yanmaları uykusuzluk gün yorgunluğuyla kalça batması artıyor da artıyor amaaaannn daha çook var benim doğurmama ooof çoook sıkıldım yaaaa

aynı şeyler bende de oluyor canım kalça batmasından bacak ağrılarından yatamıyorum bir de mide yanması tabi sanki hergün aynı güne uyanıyorum geçmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…