Cok guzel olmuslar ellerine saglik!! Iyi fikir:)
oğluşuna o kadar güzel bi isim seçmişsin ki her şeyi çok anlamlı oldu..sağlıkla kucağına al ismiyle yaşasın minik:)))ellerine sağlık..
sonda ıste taktıklarını bıle anlamıycaksınız..bir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sonda ıste taktıklarını bıle anlamıycaksınız..
kaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum
evet canım sonucta yırtılmalar olabılıyor.dıkıs atarlarsa onu kontrol edıceklernormal doğumda da dikişi kontrol etme durumu oluyo mu? öyleyse ben de tutuştum şuan
kız valla çıkarmamışlar...bana ikinin biri sezaryen ol,çok rahat,orama bile bakmadılar der durur
kimisi bebek cılız diye üzülür,kimisi çok kilo alacak diye korkar...hayırlısıyla bi doğursaydık şunları...
ne güzelmiş seninkinin kilosu maşallah canım...
sıkma canını,irileşecek kadar zamanları kalmadı artık
çok kötüsün bacım
bende var bacı gel bana hiç uğraşma...
dün kocam yine aşerdiydi de o zaman yaptıydım
evi üzernden süpürüp silesim var bugün...
hava açmaya başladı...
sonra da yürüyüşe giderdim...
tabi bilgisayarın başından kalkabilirsem
laterne ne yaptı acep
kız voltaj sinek kaydı olmadan gelme sakın
oraya kadar gitmişken hepsini yaptır...
kızlar bişi sorcam normal doğum yaparsam tabi ne zaman korse giymeye başlayabiliyoruz bilgisi olan var mı ??
Bildigim kadariyla hemen giyebilirsin cnm:)
hanipeks çok güzel görünüyolar renk renk de çok güzel olur ellerine sağlık
hanipeks itiraf ediyorum çok kıskandım kurbiklerini
ben hastaneye fazla gelen olmicanı düşündüğümden hiçbi şey yapmadım...
çiko alıveririz napim yaa
yazın bebek tevhidi yapınca yaparım böyle şeyler diye düşündüm...
hazır şeker hamuru mu kullandın?
Görüntü süper.. renkli kese kağıtlarına ya da tüle falan sararak ikram edebilirsin şu uzun çöplere takılanlardan hani..
Kurabiyelere.bayildim.ya cok.beceriklisin kiz masallah.
kızlar evde yaptığım kurabişlerim nasıl olmuşlar? tadları çok güzel, tereyağ ile yaptım, becerebilirsem vakit bulup da sarı yeşil turuncu böyle rengarenk yapıp badem şekeri yerine hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 671714
Kızlaaaaarrr bugün kontrolümüz vardı 39+0 olduk ama doktor 39+5 sayıyor 5 gun önden gidiomuş bebegim. NST de hc sancım cıkmadı alttan muaynede ise 1 cm acılma oldugunu bebegin kafasının yerleştiğini söledi. sizce nezmn dogumum olurrrr :S :S:18:
hanipeks doğum günün kutlu olsun canım !!!
voltaj tarih belli olmuş hayırlı olsun Allah'ım sağsalim doğurup hemen diğer kuzularına kavuşmayı nasip etsin...
mezoş,laterna,tuna,mert,dilem,kızlar merakla sizlerden haber bekliyoruz hadi hadi yazın bize
bende bugün nstye girdim çok şükür herşey normal ve yolunda,çatı muayenemde oldu 1 dk sürdü,acımadı ki acımadı kinormal doğuma müsaitmiş,haftaya tekrar kontrol. inşallah kesinleştiricez normal yada sezaryen hakkımızda hayırlısı...
ben ağlaya ağlaya da olsa hep ağdaya gittim, 2 aydır çok az çıkıyor ayda bir gidiyorum. bu son seferi jiletle alcam, ağdaya gitmeye değmez çünkü, sezaryen olursa bakmayacaktır dr da zaten heralde galiba sanırsam
Ben geldim...
Oglusum bugun tam bir haftalik.oldu.kizlar.
Her gecen gun dahada tatli.oluyor.
Ayni babasina benziyor. Goren herkes esine cok hayran bakmissin belli.diyor :)
Emzirmemizde.her gecen gun daha iyiye.gidiyor.
Dikislerden.hala tam.pozisyonj yakaliyamadik ama sutum var cok.sukur.
kizlar kizlar ben geldimya bi aksam bi gitti site sonra bidaha giremedim once sandim ki sitede problem var kimse giremiyor, sonra farkettim ben giremiyorum bi, bilgisayardan telefondan hicbiseyden giremedim nedenini de anlamadim bi turlu, yurtdisiyla sorunu oldu belki de sitenin neyse simdik burdayim, ayy cok merak ettim sizi kim dogurdu kim dogurmadi diye
ben hala dogurmadim:) acilma ya da baslka belirtide yok gibi gunnunu bekleyecek heralde, sali annem geliyor onu bekliyorum heyecanla insallah
simdi bi ton gecmis var nasil okuycam Allahim
hoş geldin canım, doğum yaptığını düşünmüştük biz.
bebişin nasıl, annen geldi mi?
Kızlaaaaarrr bugün kontrolümüz vardı 39+0 olduk ama doktor 39+5 sayıyor 5 gun önden gidiomuş bebegim. NST de hc sancım cıkmadı alttan muaynede ise 1 cm acılma oldugunu bebegin kafasının yerleştiğini söledi. sizce nezmn dogumum olurrrr :S :S:18:
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.kızlar evde yaptığım kurabişlerim nasıl olmuşlar? tadları çok güzel, tereyağ ile yaptım, becerebilirsem vakit bulup da sarı yeşil turuncu böyle rengarenk yapıp badem şekeri yerine hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 671714
kız sen nerdesin çatladık meraktan.kizlar kizlar ben geldimya bi aksam bi gitti site sonra bidaha giremedim once sandim ki sitede problem var kimse giremiyor, sonra farkettim ben giremiyorum bi, bilgisayardan telefondan hicbiseyden giremedim nedenini de anlamadim bi turlu, yurtdisiyla sorunu oldu belki de sitenin neyse simdik burdayim, ayy cok merak ettim sizi kim dogurdu kim dogurmadi diye
ben hala dogurmadim:) acilma ya da baslka belirtide yok gibi gunnunu bekleyecek heralde, sali annem geliyor onu bekliyorum heyecanla insallah
simdi bi ton gecmis var nasil okuycam Allahim
hiiiç gece olmasa keşke mide yanmaları uykusuzluk gün yorgunluğuyla kalça batması artıyor da artıyor amaaaannn daha çook var benim doğurmama ooof çoook sıkıldım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?