normal doğumda da dikişi kontrol etme durumu oluyo mu? öyleyse ben de tutuştum şuan
Normal doğum yapanlar taburcu olduktan sonra kadın doğum doktorunun belirlediği tarihte mutlaka kontrole gitmelidir. Genellikle doğumdan bir hafta sonra kontrol olur. Muayenede epizyotomi dikişi iyileşmiş mi, rahim veya kanama ile ilgili bir problem var mı, göğüslerle ve emzirme ile ilgili bir problem var mı gibi kontroler yapılır.
Dun bende yaptim dogumumu,darisi bekleyenlerin basina.Allahim ne tarif edilmez bi duyguymus gercekten.sizler icinde dua ettim dogum sirasinda ve butun dogum yapcaklara.Allah hepinizi bi avazda kurtarsin insAllah
Dun bende yaptim dogumumu,darisi bekleyenlerin basina.Allahim ne tarif edilmez bi duyguymus gercekten.sizler icinde dua ettim dogum sirasinda ve butun dogum yapcaklara.Allah hepinizi bi avazda kurtarsin insAllah
Bende spinal sezeryan olucağım Dr takmıyormuş ama sonda bir arkadaşıma yaptı 20 gün önce takmadı ayağa kalkana kadar 1 kez sürgü yaptılar ay ben istemem zaten sonda falantAlinsan iyi edersin kuzum :) sezaryen olan herkese.sonda.takilir yani neticede ameliyat bu Masada cisin geldi ki senin cisin kesin gelernereye isiyceksin sondaya :) ama merak.etme spinal anestezide zaman sorunu olmadigi icin uyustuktan sonra takiyorlarmis hissetmiyorsun neticede seyini acicaksin hemde doktoruna hic.acmadigun sekilde Korkulcak birsey yok utanilcak birsey var mi dersen bu saatten sonra popo semsiye meselesi
tAlinsan iyi edersin kuzum :) sezaryen olan herkese.sonda.takilir yani neticede ameliyat bu Masada cisin geldi ki senin cisin kesin gelernereye isiyceksin sondaya :) ama merak.etme spinal anestezide zaman sorunu olmadigi icin uyustuktan sonra takiyorlarmis hissetmiyorsun neticede seyini acicaksin hemde doktoruna hic.acmadigun sekilde Korkulcak birsey yok utanilcak birsey var mi dersen bu saatten sonra popo semsiye meselesi
kızlar evde yaptığım kurabişlerim nasıl olmuşlar? tadları çok güzel, tereyağ ile yaptım, becerebilirsem vakit bulup da sarı yeşil turuncu böyle rengarenk yapıp badem şekeri yerine hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 671714
kızlar evde yaptığım kurabişlerim nasıl olmuşlar? tadları çok güzel, tereyağ ile yaptım, becerebilirsem vakit bulup da sarı yeşil turuncu böyle rengarenk yapıp badem şekeri yerine hastanede ikram etmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 671714
Eki Görüntüle 671714
Ben geldim...
Oglusum bugun tam bir haftalik.oldu.kizlar.
Her gecen gun dahada tatli.oluyor.
Ayni babasina benziyor. Goren herkes esine cok hayran bakmissin belli.diyor :)
Emzirmemizde.her gecen gun daha iyiye.gidiyor.
Dikislerden.hala tam.pozisyonj yakaliyamadik ama sutum var cok.sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?