2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltaj,kızlara katılıyorum bacım...
zaten sezaryende açmıyolar orayı bildiğim kadarıyla ya jiletle al ya da gidebiliyosan kuaföre git bacım...
kuaförde 2 dk sürecek bi şey için evde akrobasik hareketler yapma boş yere...
ben gidebilseydim hiç düşünmeden giderdim kuaföre...

Yaa oyle öyle
Masaya yatırdıklarında ciplak yatiyorsun (ameliyat onlugunu yukari siyiriyorlar)o ışığın altında tüy bile odun gibi.bide sondayi nerene taktircan

Off voltaj seni çok iyi anlıyorum.
Evlenirken kuaförü paket olarak almıştım.
Komple ağda vardı içinde, her yeri yaptırdım orayı açamadım, evde kendim hallettim.

Ben eldivenle alıyorum, ağdadan çok daha rahat geliyor.
Bir de doğum sonrası için de rahatlık olsun diye jileti tercih etmemek lazım.
2 güne kalmıyor çıkıyor yine, kaşıntısı falan da ayrı dert :s

Ya ben kolalti bacak Kaş aldirim
Baktım rahatım aldırırım
Devamlı gittiğim kiz ama benim oramla daha hic karşılaşmadı Niceleri geliyor diyor belki bende nicesiyim
Ayyy zaman az 2,5 tan evvel gelmem lazım oglan gelecek hem arkadasın ikiside bekliyor biri kızı tutacak
Biri gelip cam silecek

Jiletle alırsam 1 hafta veya on gün sonra kontrol var hem dikişe hemde içerde parça kalmış mı diye bakıyor
Dikişi jiletleyemem bacı cokta utanıyorum birde mahrem.ötekilerde hep kendim aldım yaa
Parfeeeeeeee gidiyom dua edin

anaam bu hiç aklıma gelmedi ya benim
kuzenim iç çamaşırımı bile çıkarmadılar dediydi,ben onun yalancısıyım valla

kuzenının dogum yaptıgından supelıyım canım valla.sezeryanda cırılcıplak kalıyorsun heryerın ampul gıbı ortada.orana bıle tentırdıyot suruyorlar nasıl olucak camasırla???

limonlu parfe ben yirim senin o 3,5 kiloluk kuzuşunu kuzum yaa... bi de annem kızlar 9 ayda gelir diodu haniii haniiii

Masallah kocaman kiz olmus annesi :)

Sağolun teyzeleri :)
Daha şişkolaşmaz ama inşallah, doktor çok beklerse irileşecek bu bebek, caanım çatın boşa gitmez inşallah, başka alternatifler düşünmek zorunda kalmayalım dedi :44:

Git kız git oğluşunun gelmesine az kaldı, anca yetişirsin.
Geliyim mi kız ben de geri sayım yaparım, 3-2-1 cartt

günaydınnnnnnnn hayırlı cumalar arkadaşlarımm sabaha karşu o kadar güzel uyumuşum ki öğlen anca kalkabildim nasıl bişeyse öyle derin uyuduğumda yastıksız buluyorum uyanınca kendimi. halbuki midem normalde cayır cayır olur laterne doğurmuştur güzelce inşallah şu güzel mübarek günde...

günaydın arkadaşlar,

herkes uyuyamamaktan şikayetçi
bense çok uyumaktan
yataktan hiç kalkasım yok
bıraksalar akşama kadar uyurum.

bence hemen koş kendini yatağa at nimet o nimet

ya devlet hastanesinde normal doğum sırasında kendi geceliğimizi mi giyiyoruz hastane mi birşey giydiriyor, benim geceliğim biraz süslü doğumda giymem gerekirse leke falan olur üzülürüm

farklı olur ameliyathaneye naylonumsu bişiler giydiyolar diye biliyorum

akşama eşimle bi türlü temizleyemedğimiz mutfağı ve salonu temizlicez haftasonu bize kalsın diye dışarı çıkmak istiyorum çünkü son haftalarımız başbaşa geçireceğimiz dolu dolu geçsin istiyorum

doğuma yakın da kaş bıyık koltukaltı bacak için kuaföre uğrucam inşallah ben dayadım maalesef jileti orama ama sıkıntı olmadı çoğaldığını da sanmıyorum 2 hafta bi çıkıyo çünkü yarım yamalak ama şekli şemali maalesef kaydı gitti tanıyamıyorum ya da aynayla baktığıma bana garip geliyo

gene zaman limiti koydum kendime saat13. 30 da ortalığa girişcem yemek yapcam inşallah

benim de eskisi kadar acımıyor Allahtan yapıştırıp yapıştırıp çekiyorum olduğu kadar artık, çekinmesem kuaföre giderimde çok çekiniyorum ben ya bacağımı bile aldıramadım kuaföre, doktorada açıyoruz sonuçta ama temizken açıyoruz kuaför daha farklı

Sondayi nereye takcaklar acaba

Yaa oyle öyle
Masaya yatırdıklarında ciplak yatiyorsun (ameliyat onlugunu yukari siyiriyorlar)o ışığın altında tüy bile odun gibi.bide sondayi nerene taktircan

bir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum

Sondayi nereye takcaklar acaba

Yaa oyle öyle

bir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum

normal doğumda da dikişi kontrol etme durumu oluyo mu? öyleyse ben de tutuştum şuan

kuzenının dogum yaptıgından supelıyım canım valla.sezeryanda cırılcıplak kalıyorsun heryerın ampul gıbı ortada.orana bıle tentırdıyot suruyorlar nasıl olucak camasırla???
kız valla çıkarmamışlar...bana ikinin biri sezaryen ol,çok rahat,orama bile bakmadılar der durur

Sağolun teyzeleri :)
Daha şişkolaşmaz ama inşallah, doktor çok beklerse irileşecek bu bebek, caanım çatın boşa gitmez inşallah, başka alternatifler düşünmek zorunda kalmayalım dedi :44:
kimisi bebek cılız diye üzülür,kimisi çok kilo alacak diye korkar...hayırlısıyla bi doğursaydık şunları...
ne güzelmiş seninkinin kilosu maşallah canım...
sıkma canını,irileşecek kadar zamanları kalmadı artık

Git kız git oğluşunun gelmesine az kaldı, anca yetişirsin.
Geliyim mi kız ben de geri sayım yaparım, 3-2-1 cartt
çok kötüsün bacım

ay ben kaçar canım tatlı istedi ıslak kek yapcem gelin çayın yanınaaaaaa

bende var bacı gel bana hiç uğraşma...
dün kocam yine aşerdiydi de o zaman yaptıydım

evi üzernden süpürüp silesim var bugün...
hava açmaya başladı...
sonra da yürüyüşe giderdim...
tabi bilgisayarın başından kalkabilirsem

laterne ne yaptı acep
kız voltaj sinek kaydı olmadan gelme sakın
oraya kadar gitmişken hepsini yaptır...

bir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum
tAlinsan iyi edersin kuzum :) sezaryen olan herkese.sonda.takilir yani neticede ameliyat bu Masada cisin geldi ki senin cisin kesin geler nereye isiyceksin sondaya :) ama merak.etme spinal anestezide zaman sorunu olmadigi icin uyustuktan sonra takiyorlarmis hissetmiyorsun neticede seyini acicaksin hemde doktoruna hic.acmadigun sekilde Korkulcak birsey yok utanilcak birsey var mi dersen bu saatten sonra popo semsiye meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…