ben ağlaya ağlaya da olsa hep ağdaya gittim, 2 aydır çok az çıkıyor ayda bir gidiyorum. bu son seferi jiletle alcam, ağdaya gitmeye değmez çünkü, sezaryen olursa bakmayacaktır dr da zaten heralde galiba sanırsam
Masallah kocaman kiz olmus annesi :)Bu kadar güzel doğum haberinin yanında kontrole gittik falan fıstık diye yazasım bile gelmedi (kıskançlığımdan)
Ama yine de yazmazsam çatlarım tabi
3,5 kilo olmuş bizim kız, sancı yok, kasılma yok.
Hatunun keyfini bekleyeceğiz :)
ben ağlaya ağlaya da olsa hep ağdaya gittim, 2 aydır çok az çıkıyor ayda bir gidiyorum. bu son seferi jiletle alcam, ağdaya gitmeye değmez çünkü, sezaryen olursa bakmayacaktır dr da zaten heralde galiba sanırsam
Sondayi nereye takcaklar acaba
Off voltaj seni çok iyi anlıyorum.
Evlenirken kuaförü paket olarak almıştım.
Komple ağda vardı içinde, her yeri yaptırdım orayı açamadım, evde kendim hallettim.
Ben eldivenle alıyorum, ağdadan çok daha rahat geliyor.
Bir de doğum sonrası için de rahatlık olsun diye jileti tercih etmemek lazım.
2 güne kalmıyor çıkıyor yine, kaşıntısı falan da ayrı dert :s
anaam bu hiç aklıma gelmedi ya benim
kuzenim iç çamaşırımı bile çıkarmadılar dediydi,ben onun yalancısıyım valla
limonlu parfe ben yirim senin o 3,5 kiloluk kuzuşunukuzum yaa... bi de annem kızlar 9 ayda gelir diodu haniii haniiii
Masallah kocaman kiz olmus annesi :)
Yaptirmadan gelme buna mecbursunJiletle alırsam 1 hafta veya on gün sonra kontrol var hem dikişe hemde içerde parça kalmış mı diye bakıyorDikişi jiletleyemem bacı cokta utanıyorum birde mahrem.ötekilerde hep kendim aldım yaaParfeeeeeeee gidiyom dua edin
Jiletle alırsam 1 hafta veya on gün sonra kontrol var hem dikişe hemde içerde parça kalmış mı diye bakıyor
Dikişi jiletleyemem bacı cokta utanıyorum birde mahrem.ötekilerde hep kendim aldım yaa
Parfeeeeeeee gidiyom dua edin
günaydın arkadaşlar,
herkes uyuyamamaktan şikayetçi
bense çok uyumaktan
yataktan hiç kalkasım yok
bıraksalar akşama kadar uyurum.
ya devlet hastanesinde normal doğum sırasında kendi geceliğimizi mi giyiyoruz hastane mi birşey giydiriyor, benim geceliğim biraz süslü doğumda giymem gerekirse leke falan olur üzülürüm
anaaaaaaam ağda mı
göbekle pek bi zor bacım...
daha bi hafta önce çıkanların üzrinden geçtim çatı için...ayın 2'sinde tekrar çatı kantrolüm var...
yine bi kontrol etmem gerekecek...
nasıl olcaksa
her ağda yapışımda,inşallah kıl kılçık çıkmadan tertemiz giderim doğuma diyorum...
yok anam yoooook...
illa kırk şekle gircem görmek için
bi şeye de benzese bari
allahtan eskisi kadar çok çıkmıyo,az vakit alıyo...
bi de daha çok acıyo dediler ama bana tam tersi gibi geldi...
zaman kaybetmeden başla da bitsin kuzum
Yaa oyle öyle
Masaya yatırdıklarında ciplak yatiyorsun (ameliyat onlugunu yukari siyiriyorlar)o ışığın altında tüy bile odun gibi.bide sondayi nerene taktircan
Yaa oyle öyle
Masaya yatırdıklarında ciplak yatiyorsun (ameliyat onlugunu yukari siyiriyorlar)o ışığın altında tüy bile odun gibi.bide sondayi nerene taktircan
Jiletle alırsam 1 hafta veya on gün sonra kontrol var hem dikişe hemde içerde parça kalmış mı diye bakıyor
Dikişi jiletleyemem bacı cokta utanıyorum birde mahrem.ötekilerde hep kendim aldım yaa
Parfeeeeeeee gidiyom dua edin
kız valla çıkarmamışlar...bana ikinin biri sezaryen ol,çok rahat,orama bile bakmadılar der dururkuzenının dogum yaptıgından supelıyım canım valla.sezeryanda cırılcıplak kalıyorsun heryerın ampul gıbı ortada.orana bıle tentırdıyot suruyorlar nasıl olucak camasırla???
kimisi bebek cılız diye üzülür,kimisi çok kilo alacak diye korkar...hayırlısıyla bi doğursaydık şunları...Sağolun teyzeleri :)
Daha şişkolaşmaz ama inşallah, doktor çok beklerse irileşecek bu bebek, caanım çatın boşa gitmez inşallah, başka alternatifler düşünmek zorunda kalmayalım dedi :44:
çok kötüsün bacımGit kız git oğluşunun gelmesine az kaldı, anca yetişirsin.
Geliyim mi kız ben de geri sayım yaparım, 3-2-1 cartt
ay ben kaçar canım tatlı istedi ıslak kek yapcem gelin çayın yanınaaaaaa
tAlinsan iyi edersin kuzum :) sezaryen olan herkese.sonda.takilir yani neticede ameliyat bu Masada cisin geldi ki senin cisin kesin gelerbir dakika van münit lütfen, ne sondası ne odunu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaç gündür bahsediyorsunuz ama ben üstüme alınmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?