biz 9 ay boyunca yüzünü görmedik valla sakla sakla hal oldu bende merak ediyorum oğluşumu anasına benziyor yoksa babaya yoksa abiye.. allah hayırla kurtasın...
allah yardımcın olsun canım...Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
çoktan kavuşmuşsundur annene canım gözün aydın...Allah yardimcin olsun cnim..
offf cok stres oldum annemin ucagi ineli 2 saat oldu ama hala cikmamis, gozum telefonda esimden haber bekliyorum, insallah hersey yolundadir:26:
benim de adet ağrısı gibi başlamıştı canım...vilin en azından doğuma dair birşeyler başlamış hadi gözünaydın inşallah bizde bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirir burda fotolarını paylaşırız.bende bir saat yürüdüm sancı filan yok sadece adet ağrısı gibi ağrılar oluyor o kadar.
allah yardımcın olsun canım...Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
amin canım hakkımızda hayırlısı...Hayırlı sabahlar kızlar
bugün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun.
Ben de dün kontrole girdim. nst de sancı 10 ile 20 arasiydi. Yani sancım yok.
Doktor cumartesi gel ne yapacağımıza karar verelim dedi.
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşaalllah canım.Şimdi doğmuştur bebekSuyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
bebek biraz nazlı çıktı desenehamilelik takvimim bile kalkmış((
Allah senin de yardımcın olsun canlarım ya çoğu kişi bebişine kavuştu biz hala beklemedeyiz.Allah kolay doğumlar versin.Amin:26:Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşaalllah canım.Şimdi doğmuştur bebek
bebek biraz nazlı çıktı desene
Allah senin de yardımcın olsun canlarım ya çoğu kişi bebişine kavuştu biz hala beklemedeyiz.Allah kolay doğumlar versin.Amin:26:
nazlı mı inatçı mı bilmiyorum ille doktora muhtaç edecek beni.
böyle hiç belirti yokken günü geçip giden normal doğuran var mı aranızda ya da duydunuz mu ? :26::26:
sağol canım ağzından bal damlıyor :)evet var canım,arkadaşım,teyzem burda da vardır mutlaka.Korkma canım Allah kolaylığını verir inşaallah.Sen de gel ''KIZLAR BEN DOĞURDUM''de bize en yakın zamanda
bu arada meclis tatile girmeden doğum izni süresi uzatılır diyor sizce bize yetişir mi sanki tam sınırda kalıyoruz 1 temmuz meclisin tatili diye biliyorum ben ben 37. haftaya kadar çalıştım ama daha erken izne ayrılanlar nasıl yararlanacak benim bile hesap yapıyorum sınırda.:18:
Nasilsiniz bacılar analar kuzular
Ben cok şükür iyiyim
Dun evime geçtim imza vererek tabe tüm zirt virt bana ait deyü
Kızım şükür uyuyabildi gece bende
O da benim gibi huylu tiksindik uyuyamadik
Bu arada spinal sezaren olacaklar
Kesinlikle beri bakın
O gece sabaha kadar en az iki litre su ve uç dört kupa sekersiz sutsuz
Nescafe için .biliyoruz Yada yooo bende olmadı diyenler es geçsin .
Yoksa bas ve boyun ağrısı oluyor imiş.
Ben ictim kahvayi az ictim ama
Cok kotu laaayynn bu neyy demen.
Kaynanam daha ameliyatli onunki daha sezaryen onun tüpü daha başka bağlı
"Heyecanlanacak ne var korkulacak ne var yok adam iyisin"
Arkadaslarım olmasa kovacam
Esim yazık yaşlı baksana her lafı on kez tekrarlıyor diyor:)
Utandirmayim.
Daha aklımda cok şey var ama hatırlamıyorum:)
Hee doğurdu mü herkeşlergecmise bakamadım somewherecold ne yaptı
Haaaaaaaaaa
Gizlaaarr bidene de şey alın
Humana still tea
Süt değil sebiliniz olsun
Nasilsiniz bacılar analar kuzular
Bu arada spinal sezaren olacaklar
Kesinlikle beri bakın
O gece sabaha kadar en az iki litre su ve uç dört kupa sekersiz sutsuz
Nescafe için .biliyoruz Yada yooo bende olmadı diyenler es geçsin .
Yoksa bas ve boyun ağrısı oluyor imiş.
Ben ictim kahvayi az ictim ama
Cok kotu laaayynn bu neyy demen.
Humana still tea alın
Süt değil sebiliniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?