2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hayırlı sabahlar kızlar
bugün doğum yapacakların Allah yardımcısı olsun.
Ben de dün kontrole girdim. nst de sancı 10 ile 20 arasiydi. Yani sancım yok.
Doktor cumartesi gel ne yapacağımıza karar verelim dedi.
Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin.

biz 9 ay boyunca yüzünü görmedik valla sakla sakla hal oldu bende merak ediyorum oğluşumu anasına benziyor yoksa babaya yoksa abiye.. allah hayırla kurtasın...

bende meraktayım ama burdaki yeni doğan kızlar maşallah hepsi fıstık
oğlanlarda maşallah tosuncuk onların fotolarını severken kendi bebeğimde olacak Allahım herkese nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
allah yardımcın olsun canım...

Allah yardimcin olsun cnim..

offf cok stres oldum annemin ucagi ineli 2 saat oldu ama hala cikmamis, gozum telefonda esimden haber bekliyorum, insallah hersey yolundadir:26:
çoktan kavuşmuşsundur annene canım gözün aydın...
sıra sizin minikte

benim de adet ağrısı gibi başlamıştı canım...
sen yine de yürümeye devam et,tempolu yürü ama...
dr'um çok rahatlattı beni,hiiiiç ne suni sancı ne de sezaryene gerek kalmicak görüceksin,sen sadece yürü dedi...
dediklerini yapıcam...
acil bi durum olmadığı müddetçe bizim kız 41. haftada bekleniyor
dr'umun dediği gibi 42'nin sonuna kadar yolu var

Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
allah yardımcın olsun canım...
ne güzel sen de kavuşuyosun kuzuna

amin canım hakkımızda hayırlısı...
ama her şey yolunda çıkarsa bence biraz daha bekle...
bizim nazlı kuzular geç gelicekler belli ki

günaydın kızlar...
gece de sancım vardı...
sabah yine tık yok
biraz daha uyuyup doğru yürüyüşe

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inşaalllah canım.Şimdi doğmuştur bebek
hamilelik takvimim bile kalkmış ((
bebek biraz nazlı çıktı desene
Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
Allah senin de yardımcın olsun canlarım ya çoğu kişi bebişine kavuştu biz hala beklemedeyiz.Allah kolay doğumlar versin.Amin:26:

Son düzenleme:

nazlı mı inatçı mı bilmiyorum ille doktora muhtaç edecek beni.
böyle hiç belirti yokken günü geçip giden normal doğuran var mı aranızda ya da duydunuz mu ? :26::26:

bu arada meclis tatile girmeden doğum izni süresi uzatılır diyor sizce bize yetişir mi sanki tam sınırda kalıyoruz 1 temmuz meclisin tatili diye biliyorum ben ben 37. haftaya kadar çalıştım ama daha erken izne ayrılanlar nasıl yararlanacak benim bile hesap yapıyorum sınırda.:18:

nazlı mı inatçı mı bilmiyorum ille doktora muhtaç edecek beni.
böyle hiç belirti yokken günü geçip giden normal doğuran var mı aranızda ya da duydunuz mu ? :26::26:

evet var canım,arkadaşım,teyzem burda da vardır mutlaka.Korkma canım Allah kolaylığını verir inşaallah.Sen de gel ''KIZLAR BEN DOĞURDUM''de bize en yakın zamanda

evet meclis tatile girmeye yakın olursa yetişmeyebilir bizlere..çünkü sanırım yasayı çıkarsalar bile hemen yürürlüğe girmiyomuş ama belki daha öncesinde çıkarırlarsa falan yetişir..bir de zaten mevcut izinde olanlara uygulanıp uygulanmayacağı da kesin değil, bir de o boyutu var..hayırlısı olsun ne diyelim..

günaydınlar..doğum tarihin belli olmuş, benim de dün belli oldu, senden 2 gün önce spinal sezeryanla olacak inşallah..

Gunaydin kizlar,
Encan,wosgi ve limonluparfe saglikla buyutun bebislerinizi insallah bahtlari acik olsun, amin.
Esrasm annecigine kavustun gozunaydin cnmcim benimde annem pazartesi geliyor :) yalnizlik bitti:)
Bugun dogum yapacaklar Allah kurtarsin evlatlarinizi rabbim size bagislasin saglikla haberlerinizi bekliyorum.

Mezoos kiz masallah kizina, senin su profil resmindeki kiza benziyor :) Allah bahtini acik etsin cnm

Dertsiz nasil oldun canom , insallah iyi olmussundur

Hanipeks yatak odasindan cikamadin.heralde hih
Laternenin son durumu nedir bir haber et kuzum
Yuksek voltaj yazmamis taburcu olmustur heralde
Hala mergenden haber yokkk !!!!!

Nasilsiniz bacılar analar kuzular
Ben cok şükür iyiyim
Dun evime geçtim imza vererek tabe tüm zirt virt bana ait deyü

Kızım şükür uyuyabildi gece bende
O da benim gibi huylu tiksindik uyuyamadik

Bu arada spinal sezaren olacaklar
Kesinlikle beri bakın
O gece sabaha kadar en az iki litre su ve uç dört kupa sekersiz sutsuz
Nescafe için .biliyoruz Yada yooo bende olmadı diyenler es geçsin .
Yoksa bas ve boyun ağrısı oluyor imiş.
Ben ictim kahvayi az ictim ama
Cok kotu laaayynn bu neyy demen.

Kaynanam daha ameliyatli onunki daha sezaryen onun tüpü daha başka bağlı

"Heyecanlanacak ne var korkulacak ne var yok adam iyisin"

Arkadaslarım olmasa kovacam
Esim yazık yaşlı baksana her lafı on kez tekrarlıyor diyor:)
Utandirmayim.
Daha aklımda cok şey var ama hatırlamıyorum:)
Hee doğurdu mü herkeşler gecmise bakamadım somewherecold ne yaptı
Haaaaaaaaaa
Gizlaaarr bidene de şey alın
Humana still tea
Süt değil sebiliniz olsun

Çok heyecanlıyım çok sabırsızlanıyorum. Muhtemel doğum tarihim 14 nisan ama ayın 9-10 gibi de olabilir :)) Bu arada şu NST deki değerler nedir birisi söyleyebilirse sevinirim. Benim 20 çıktı benim 70 falan gibi rakamlar söyleniyor açılımı nedir bunların???

ay yine bizi düşünmüşsün canım benim,

voltaj sen doğurmadan bi gece önce rüyamda gördğm seni,
izmir'e taşınıyoruz biz diosun ama 4-5 aylığına ama o kadar raahtsın o kadar huzurlusun ki, eşinin işi dolayısıylaymış ama öle sakin sakin sölüyosun ki, halbuki çok çok ani olmuş, enterasandı, Allah hayırlaar çıkarsın

öncelikle geçmiş olsun, bebeğinin de güzel bir ömrü olsun sizlere de hayırlı bir evlat olsun inşallah..senin ameliyat sabah olmadı sanırım, bana gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeyeceksin dedi doktor. artık geceye kadar içeyim ben de kahveyi inşallah etkisi kalır ertesi sabaha kadar..ya şu lavman diye arkadaşların bahsettiği bir olay var hala ne olduğunu bilemediğim ondan yapıyolarmı spinalde sana yapıldı mı yapıldıysa ne ola ki bu lavman :) tekrar geçmiş olsun hemen humana still tea alayım şekerliymiş bana yarar mı bende şeker var ama umarım doğumdan sonra şekerim giderde rahat rahat doldururum ben de sebili :)

Kızalr bende doğum yaptım çok şükür 29 mart sabahı sezeryanla doğum yaptım.Son anda tansiyon yükseldi ve düşmeyince dr da suni sancımı deneyelim ne dersin dedi ama hiç açılma yoktu sadece 1 cm vardı uzun saat sancı çekebilirsin dedi zaten bende sezeryan istiyordum sezeryan olsun dedim.Çok şükür şuan ikimizde iyiyiz.Sezeryan yapacak olanlar korkmasın ben genel anestezi ile yaptım memnun kaldım ilk satler braz ağrı oluyor ama giderek azalıyor.Biraz geç haber verdim ama sütüm gelmedi göğüslerim yara oldu ancak birşeyleri düzene sokabildik çok şükür şuan iyiyiz.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…