2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

Hadi hayırlısı ile kurtarmışsındır inşallah

çok heyecanlı ya her dakika kendi doğumuna bir adım daha yaklaştığını bilmek

Allah'ım sana sığındık :18:

Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
kızlar çok şükür ikinizde kurtulmuşsunuz.darısı başımıza inşallah.rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıklı uzun ömürler versin.

nazlı mı inatçı mı bilmiyorum ille doktora muhtaç edecek beni.
böyle hiç belirti yokken günü geçip giden normal doğuran var mı aranızda ya da duydunuz mu ? :26::26:
olmaz mııı kardeşim 10 aylık doğmuş benim
sanırım ben de anacııma çektim

Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
allah yardımcın olsun canım...

kuzum c vitaminli şeyler ye/iç...
bi de sıcak bi çorban olaydı,hemen ayağa kalkardın...
geçmiş olsun...

kız,katinamdan önce doğuracaksam eğer bugün doğurmam lazım benim
katinamın kontrolü yarın değil miydi? dr suni sancı falan verip doğurtacaktı diye aklımda kalmış benim...
dur hele bugün de gidiyim bakim yürüyüşe...
benim kız zaten bütün gece tünel kazdı yine...
bakarsın bugün çıkışı bulur

benim dr'umda dün aynı şeyi söyledi canım...
kendisi ne zaman isterse o zaman gelicek,sen sabırsızlanıyosun diye erken mi gelsin dedi
hem ne kadar çok kalırsa o kadar iyi hazırlanırmış dışarısı için
bi sorun yokken sezaryen yapmak da istemiyorum dedi...
sezaryen dediğin 15 dk'lık iş,kolay ama bebeğin kendisinin hazır olunca gelmesi daha iyi dedi...

merhaba hanımlar.. ben de bekleyenlerdenim.. her an tetikteyim doktorum nisan 1 den itibaren her an hazır ol dedi.. çantam hazır bekliyorum ama kızımın keyfi yerinde sanırım tepinmelerinden belli.. hurma yemeye başladım, şişmelerim başladı bu arada.. nisan anneleri patır patır doğurmaya başladı.. darısı başımıza.. doktor normal doğum için çatın çok uygun dedi inşallah aksilik çıkmaz ben sezeryandan korkuyorum.. dualarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

maşallah kuzularınıza kızlar
allah hayırlı ömürler versin yavrularınıza inşallah...

cok cok tebrik ederim kizlar. Rabbim saglikla sihhatle anali babali buyutmeyi nasip etsin!!!

normal dogum haberleri beni cok motive ediyor, ne guzel hem de bir tosuncugu normal dogurmussun. insallah Rabbim bana da boyle bir dogum nasip eder, hikayeni merakla bekliyorum.

son çalışma haftam olduğundan yoğunluktan bakamıyorum buraya ama maşallah ne kadar çok doğrum var ne tatlı bebişler var
allah bahtlarını açık eksik.

benim gibi kuyrukta olanlara da allah yardımcısı olsun:) yeni annelerimize bol sütler versin.

Hemen sorulara cvpvereyim
Humana doğumdan sonra içiliyor
Oncesi faydasiz dendi benim sutum olur zaten şükür onu arkadaşı vermiş dur bı icem dedim

Kahvede suda dogum sonrası
Doğumdan sonra müsaade edilen saatte başlanıyor
11:15 doğurdum 20:30 da anca müsaade aldım
Her hastane farklı ona göre.

Chosym doğurmuş ya :)
herkes doğurur :))))
Parfem gonsummm sende :)

Dogum yapan tüm canlar gözünüz Aydın

voltajım nasılsın canım.
sensiz buralar bir başka...özlüyoruz seni valla.
senin kuzucuklar kardeşlerine alıştı mı?
kayınvalideden arada inciler dökülüyor galiba.

voltajım nasılsın canım.
sensiz buralar bir başka...özlüyoruz seni valla.
senin kuzucuklar kardeşlerine alıştı mı?
kayınvalideden arada inciler dökülüyor galiba.

Sagol canım benim fırsat buldukça dalmıyorum
Malum ağrı kesici veremediler tastan ötürü
Şükür ama.Azicikta memişler yara Olcakti
Kızlar garmastan diye bir krem var
Önce Allah sonra o
Lansinoh falan hikaye.
Kaynana her şeyiyle benle kıyas
Eşimde evde Allah'tan :))

Hey masallah tosuncuk ve normal dogum ne guzel kiskanmadim masallah canim sagkijla buyusun oglusun.

Hadi gecmis olsun kizin saglikla buyusun bol bol emsin insallah tebrik ederim seni de

Durr simdi ben anlamadim
Chosy tahtini bana verdi bu konuda sekersiz sutsuz kahve ve suyu dogumdan sonra mi icicem once miii ??
Bir de bu humana nerede satiliyor ben bulamadim milupanin aldim fark eder mi kii

Hani sen kizinin fotosunu gondercektin , ucunun cekip koy ben enis ve zehrayi da merak ediyorum

Zehranin yeni bombalari var mii ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…