Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
kızlar çok şükür ikinizde kurtulmuşsunuz.darısı başımıza inşallah.rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıklı uzun ömürler versin.Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
olmaz mııı kardeşim 10 aylık doğmuş benimnazlı mı inatçı mı bilmiyorum ille doktora muhtaç edecek beni.
böyle hiç belirti yokken günü geçip giden normal doğuran var mı aranızda ya da duydunuz mu ? :26::26:
allah yardımcın olsun canım...Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
kuzum c vitaminli şeyler ye/iç...bebeci tatlım bugünde hiç keyfim yok. burnum akıyor, öksürmeyede başladım.
bütün eklemlerim ağrıyor.yataktan kalkacak halim yok.
chosy, lovely,limonlu parfe gözünüzaydın kızlar. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
doğumda olan arkadaşlara da rabbim kolaylık versin.
vilin ve katinam bütün gece sizinle uğraşıp durdum.
uyanıyorum rüyama kaldığım yerden devam ediyorum.
katinam, vilin senden önce doğuruyordu haberin olsun bak.
huysuzmelek tatlım bugünün sürprizide sensin demek.
hadi rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
enabe canım bende seni doğum yaptın zannediyordum.
senin ikizlerin gelmeye niyeti yokmuş.
keyifleri yerinde herhalde maşallah
benim dr'umda dün aynı şeyi söyledi canım...canım anne karnında ne kadar kalırlarsa onlar için o kadar iyi aslında.
ama biz bir an önce kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz işte.
eşim akşam sen artık iyice yamuldun en iyisi biz sezaryen isteyelim diyor.
hiç bir sorun yokken de sezaryen olmak istemiyorum.
bakalım çatı muayenem falan bir olsun.
dr ne derse o olacak diyorum.
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
voltajım nasılsın canım.Hemen sorulara cvpvereyim
Humana doğumdan sonra içiliyor
Oncesi faydasiz dendi benim sutum olur zaten şükür onu arkadaşı vermiş dur bı icem dedim
Kahvede suda dogum sonrası
Doğumdan sonra müsaade edilen saatte başlanıyor
11:15 doğurdum 20:30 da anca müsaade aldım
Her hastane farklı ona göre.
Chosym doğurmuş ya :)
herkes doğurur :))))
Parfem gonsummm sende :)
Dogum yapan tüm canlar gözünüz Aydın
voltajım nasılsın canım.
sensiz buralar bir başka...özlüyoruz seni valla.
senin kuzucuklar kardeşlerine alıştı mı?
kayınvalideden arada inciler dökülüyor galiba.
Hey masallah tosuncuk ve normal dogum ne guzel kiskanmadimDün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Hadi gecmis olsun kizin saglikla buyusun bol bol emsin insallah tebrik ederim seni deSevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Hemen sorulara cvpvereyim
Humana doğumdan sonra içiliyor
Oncesi faydasiz dendi benim sutum olur zaten şükür onu arkadaşı vermiş dur bı icem dedim
Kahvede suda dogum sonrası
Doğumdan sonra müsaade edilen saatte başlanıyor
11:15 doğurdum 20:30 da anca müsaade aldım
Her hastane farklı ona göre.
Chosym doğurmuş ya :)
herkes doğurur :))))
Parfem gonsummm sende :)
Dogum yapan tüm canlar gözünüz Aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?