2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hayırlı olsun canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Canım bende şimdi NST den geldim değerler 50 lerde çıktı ama Dr normal dedi bu arasa sezeryan tarihimde 9 Nisan :)

Voltajım hoşgeldin :) şimdik Dr dan geldim kızım 3400 olmuş kafa 40 haftalık beden 38 haftalık :) Dr iyiki sezeryan dedik zaten çıkamazdı bu kafa dedi :) ben humana still tee yi bu hafta başından beri içmeye başladım bakalım bi hayrını görücekmiyim :)
Dr aklıma takılanları sordum dikiş estetik olacak, doğum şekli spinal sezeryan :) kesçen beni çok korkuyorum dedim ameliyathane şen şakrak sen anlamixaksın bile dedi umarım öyle olur :) anemik Demir eksikliğim içinde Pazartesi yapılan tahlillere göre kan ihtiyacım olup olmadığına karar verilecek :) spinal için baş ağrısı olabilir dedi ama hiç bi önlem önerisinde bulunmadı bel fıtığım olduğunu söyledim spinal için engel değil dedi yaşicaz görücez artık :)

lovely17 hayırlı olsun canım darısı burda sürekli doğum haberi alan ve hala doğumunu bekleyenlere mesela beeen

Canım ben içiyorum humanayı öyle çok şekeri birşey değil ana yinede Dr a Danış istersen Bana hastanenin verdiği getirilecekler listesindede yazıyor humana still tee zararı olsa genel bi listeye yazmazlardı herhalde diye düşünüyorum

Gözün aydin cnm allah anali babali buyutsun bebisini:)

Allah analı babalı büyütsün bebişini..Bol sütlü ve gazsız günler diliyorum :)))))

Maşallah ya bu ne güzellik bal bu kk nın bebeleri bal, bahtı da yüzü kadar güzel olur inşallah

Canım bende şimdi NST den geldim değerler 50 lerde çıktı ama Dr normal dedi bu arasa sezeryan tarihimde 9 Nisan :)

selen44, enaturel ve ofpufya tarihleriniz belli olmuş hayırlı olsun :)

Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

ycl2012, tqc3 Allah kolaylık versin ağrısız sancısız bir avazda kurtulursunuz inşallah dualarımız sizinle...

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

chosy, lovely17 ve limonluparfe gözünüz aydın sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum bebişlerinize, darısı başımıza

ya kızlar ne güzel bir kısmınız bebeklerinizi kucağınıza almışssınız :)

darısı biz bekleyenlerin başına...

ben bir ikiz annesi olarak rekora koşuyorum sanırım...

gelmiyor yavrucuklarım, keyifleri yerinde herhalde..
ne ağrım var ne sancım, 1 hafta once nst ye girdim hiç sancı yok dedi doktor..

aa ben çok sıkıldımm evde oturup beklemekten...
artık gelsinler istiyorum :)

öpüp öpüp koklamak istiyorum ben de :)

bu arada doğum şekilleri konusulmuş epey, ben pek dahil olmadım ama benim doktorum normal olacak diyor, inşallah benim de en büyük isteğim bu ama hiç sancım yokken, kasık ağrım bile yokken nasıl olacak onu bilemiyorum

Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah

Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur

ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallahh...

bebeci tatlım bugünde hiç keyfim yok. burnum akıyor, öksürmeyede başladım.
bütün eklemlerim ağrıyor.yataktan kalkacak halim yok.

chosy, lovely,limonlu parfe gözünüzaydın kızlar. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

doğumda olan arkadaşlara da rabbim kolaylık versin.

vilin ve katinam bütün gece sizinle uğraşıp durdum.
uyanıyorum rüyama kaldığım yerden devam ediyorum.
katinam, vilin senden önce doğuruyordu haberin olsun bak.

huysuzmelek tatlım bugünün sürprizide sensin demek.
hadi rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

enabe canım bende seni doğum yaptın zannediyordum.
senin ikizlerin gelmeye niyeti yokmuş.
keyifleri yerinde herhalde maşallah

Canım bence bi sn önce hastaneye git ne olur ne olmaz Allah yardımcın olsun bebişini sağlıkla al kucağına inşallah :)

evet gülüm gelmeye niyetleri yok gerçekten :)
karnım da çok havada aşağı düşmedi hiç..
ama oğlum doğum kanalından aylardır :)
ondan ümitliyim yolları aşıp gelecek diye :)
önümüzdeki hafta control var işte bakalım ne dicek...

canım anne karnında ne kadar kalırlarsa onlar için o kadar iyi aslında.
ama biz bir an önce kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz işte.
eşim akşam sen artık iyice yamuldun en iyisi biz sezaryen isteyelim diyor.
hiç bir sorun yokken de sezaryen olmak istemiyorum.
bakalım çatı muayenem falan bir olsun.
dr ne derse o olacak diyorum.

merhaba guzel anneler, benim beklenen dogum tarihi 7 nisan ama butun arkadaslarim ailem hergun arayip dogurmadinmi daha diye soruyor ya cok bunaldim. hem oglumla ugras hem millete dert anlat, puff cabuk gecsin bu hafta ne olur.

bu arada dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ederim, hep mutlu haberler aldik ne guzel!!! darisi basimiza!

tabii canım bi problem yokken ve korkmuyorsan normali dene...
ama bi problem çıkarsa biz de sezeryana mahkum olacağız elbette
Rabb im hayırlısınnı nasip etsin hem bizim hem de evlatlarımız için..

tabii canım bi problem yokken ve korkmuyorsan normali dene...
ama bi problem çıkarsa biz de sezeryana mahkum olacağız elbette
Rabb im hayırlısınnı nasip etsin hem bizim hem de evlatlarımız için..
amin canım inşallah...

ofpufya canım seninde sezaryen tarihin belli olmuş hayırlı olsun canım.
kuzucuğun maşallahı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…