Kızalr bende doğum yaptım çok şükür 29 mart sabahı sezeryanla doğum yaptım.Son anda tansiyon yükseldi ve düşmeyince dr da suni sancımı deneyelim ne dersin dedi ama hiç açılma yoktu sadece 1 cm vardı uzun saat sancı çekebilirsin dedi zaten bende sezeryan istiyordum sezeryan olsun dedim.Çok şükür şuan ikimizde iyiyiz.Sezeryan yapacak olanlar korkmasın ben genel anestezi ile yaptım memnun kaldım ilk satler braz ağrı oluyor ama giderek azalıyor.Biraz geç haber verdim ama sütüm gelmedi göğüslerim yara oldu ancak birşeyleri düzene sokabildik çok şükür şuan iyiyiz.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çok heyecanlıyım çok sabırsızlanıyorum. Muhtemel doğum tarihim 14 nisan ama ayın 9-10 gibi de olabilir :)) Bu arada şu NST deki değerler nedir birisi söyleyebilirse sevinirim. Benim 20 çıktı benim 70 falan gibi rakamlar söyleniyor açılımı nedir bunların???
Nasilsiniz bacılar analar kuzular
Ben cok şükür iyiyim
Dun evime geçtim imza vererek tabe tüm zirt virt bana ait deyü
Kızım şükür uyuyabildi gece bende
O da benim gibi huylu tiksindik uyuyamadik
Bu arada spinal sezaren olacaklar
Kesinlikle beri bakın
O gece sabaha kadar en az iki litre su ve uç dört kupa sekersiz sutsuz
Nescafe için .biliyoruz Yada yooo bende olmadı diyenler es geçsin .
Yoksa bas ve boyun ağrısı oluyor imiş.
Ben ictim kahvayi az ictim ama
Cok kotu laaayynn bu neyy demen.
Kaynanam daha ameliyatli onunki daha sezaryen onun tüpü daha başka bağlı
"Heyecanlanacak ne var korkulacak ne var yok adam iyisin"
Arkadaslarım olmasa kovacam
Esim yazık yaşlı baksana her lafı on kez tekrarlıyor diyor:)
Utandirmayim.
Daha aklımda cok şey var ama hatırlamıyorum:)
Hee doğurdu mü herkeşlergecmise bakamadım somewherecold ne yaptı
Haaaaaaaaaa
Gizlaaarr bidene de şey alın
Humana still tea
Süt değil sebiliniz olsun
öncelikle geçmiş olsun, bebeğinin de güzel bir ömrü olsun sizlere de hayırlı bir evlat olsun inşallah..senin ameliyat sabah olmadı sanırım, bana gece 12 den sonra hiç bişey yiyip içmeyeceksin dedi doktor. artık geceye kadar içeyim ben de kahveyi inşallah etkisi kalır ertesi sabaha kadar..ya şu lavman diye arkadaşların bahsettiği bir olay var hala ne olduğunu bilemediğim ondan yapıyolarmı spinalde sana yapıldı mı yapıldıysa ne ola ki bu lavman :) tekrar geçmiş olsun hemen humana still tea alayım şekerliymiş bana yarar mı bende şeker var ama umarım doğumdan sonra şekerim giderde rahat rahat doldururum ben de sebili :)
Kızalr bende doğum yaptım çok şükür 29 mart sabahı sezeryanla doğum yaptım.Son anda tansiyon yükseldi ve düşmeyince dr da suni sancımı deneyelim ne dersin dedi ama hiç açılma yoktu sadece 1 cm vardı uzun saat sancı çekebilirsin dedi zaten bende sezeryan istiyordum sezeryan olsun dedim.Çok şükür şuan ikimizde iyiyiz.Sezeryan yapacak olanlar korkmasın ben genel anestezi ile yaptım memnun kaldım ilk satler braz ağrı oluyor ama giderek azalıyor.Biraz geç haber verdim ama sütüm gelmedi göğüslerim yara oldu ancak birşeyleri düzene sokabildik çok şükür şuan iyiyiz.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
hayırlı olsun canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
lovely17 hayırlı olsun canım darısı burda sürekli doğum haberi alan ve hala doğumunu bekleyenleremesela beeen
Gözün aydin cnm allah anali babali buyutsun bebisini:)
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
selam kızlar
bugün benim de doğum tarihim belli oldu..10 nisanda spinal anesteziyle doğuma gireceğim inşallah..doktor genel anesteziyi övdü spinalde gergin kalıyor falan dedi tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim..sonra kan testi yaptılar falan anestezi uzmanıyla görüştük o da neden genel istiyosun spinale uygun birisin spinal olsun deyince ona da tamam dedim siz daha iyi bilirsiniz dedim.. arada kaldım anlamadım hangisine inanayım bilemedim. ama kaydım spinal olarak yapıldı son durumda. o gün doktorla anestezi uzmanı tartışmasa bari arada kaynamayım mazallah
Bizimde bugün tahlillerimiz yapıldı hastane rezervasyonu tamam ,manikür pedikür tüm epilasyon işlerimiz tamam hazır ve nazırız 4 Nisan Perşembe 8.30 da spinal sezeryan ile oğluşumuza kavuşçaz inşaallah darısı tüm beklyenlere
Canım bende şimdi NST den geldim değerler 50 lerde çıktı ama Dr normal dedi bu arasa sezeryan tarihimde 9 Nisan :)
Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
canım anne karnında ne kadar kalırlarsa onlar için o kadar iyi aslında.evet gülüm gelmeye niyetleri yok gerçekten :)
karnım da çok havada aşağı düşmedi hiç..
ama oğlum doğum kanalından aylardır :)
ondan ümitliyim yolları aşıp gelecek diye :)
önümüzdeki hafta control var işte bakalım ne dicek...
canım anne karnında ne kadar kalırlarsa onlar için o kadar iyi aslında.
ama biz bir an önce kucağımıza almak için sabırsızlanıyoruz işte.
eşim akşam sen artık iyice yamuldun en iyisi biz sezaryen isteyelim diyor.
hiç bir sorun yokken de sezaryen olmak istemiyorum.
bakalım çatı muayenem falan bir olsun.
dr ne derse o olacak diyorum.
amin canım inşallah...tabii canım bi problem yokken ve korkmuyorsan normali dene...
ama bi problem çıkarsa biz de sezeryana mahkum olacağız elbette
Rabb im hayırlısınnı nasip etsin hem bizim hem de evlatlarımız için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?