kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
Eki Görüntüle 675010 o hiç belli olmaz cnm mayıs başı görünüyor doğumun buradaki nisan başı doğum yapacaklar martta doğurdu hep
nisan anneside olabilirsin yani neyse yeğeninde evladında hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah
evet belli olmuyor mesela bende nisan 1 de doğum yapmayı beklerken hala beklemeye devam ediyorum :)
limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim
hanipeks hayırlısı olsun, daha iyi fırsatlara inşallah
kızlar ben perşembe sabahı doğuruyorumdr dan geldim 39+1 bugün 3 haftadır 2 cm açıklık ve yumuşama vardı, 3 haftadır plesentada kireçlenme vardı ve buna bağlı olarak bebişim hep aynı kiloda kaldı (3200) dr pazartesi suni sancıyla getirebiliriz dedi. bizim için bu hafta daha uygundu dr da onaylayınca perşembe sabahı 07.30 da suni sancıyla epidural normal yapacağım Rabbim izin verirse... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?? hepinizi çok ama çok çoook çooook seviyorum farkında olmayabilirsiniz ama hakkınız çok üzerimde, helal edin olur mu öpüyorum kocaman
Canlarim massallaaaah dogum yapan yapana
Kuzularini kucaklarina alan arkadaslarim Allah gule oynaya buyutmeyi nasip etsin insallah
Dogum yapacak arkadaslarim, Allah bi avazda dogurmayi nasip etsin insallah
Ben daha dogurmadim ama cok fenayim, salya sumuk grip oldum heryerim agrio bnm kizinda gelmeye niyeti yok belli :)
Persembe 4nisan b.d.t ama p.tesiye kadar kendi geldiiiii geldi, yoksa p.tesi kontrole gittigimizde artik alcaklar kuzuyu 3.500 olmus ama bn cok fenayim halim yok yatamiorum burnum hem tikali hem nasi akio anlamadm bi oksurmuyorum cok sukur .. o yuzden hiic giremedim topige anca yatiorum uzaniorum doguma takatim kalmadi wallah
Tel.den giriorum smdi yine gelmeye caliscam herbiriniz aklimdasiniz Allah yardimcimiz olsun insallah canlarim
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?
kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm(((
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
allah herkese kolay doğumlar-lohusalıklar versin
voltajım iyiymişsin sütün gelmiş çok sevindim
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
perim çok geçmiş olsun sanada canım..Rabbim şifanı versin..sütüne engel olmuycaksa kullan canım..bir an önce iyileşirsin inşallah..
canım ben o otu tv'de ender saracın programında gördüm ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum :26:hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
hey maşallahsizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
canım sen nasılsın..varmı bi değişiklik
Var mı bir durum sende???
kızlar eve yeni geldik sayılır...
dünki sancılarım boşa değilmiş...
bizim kız doğum kanalına girmiş ve rahimde yumuşama başlamış
bugün nst'ye de girdim...
sünki gibi sancım olmamasına rağmen 70'i gördük
dün kim bilir kaçtı
dr'um tam bir normal doğum yanlısı...
bugün 40. haftaya girmemize rağmen,acelemiz yok 42. haftaya kadar yolu var,her şey normalken sezaryene gerek yok dedi...suyu falan iyi çıktı kızımın ve 3400 gr olmuş...
bu hafta da yürüyüşe devam etmemi istedi dr...
bi durum olursa hemen gitmemi ama olmazsa 1 hafta sonra gitmemi istedi...böyle yürümeye devam edersen haftaya doğurursun dedi...hem de sen çok kolay doğum yaparsın,rahat ol diye moral verdi sağ olsun...
anlıycanız bugün benden sürpriz yok
1 hafta daha buralardayım...
bizim kız altta tünel kazma çalışmalarına başladı yine
bence 1 haftaya kalmaz yolu bulur çıkar
Ne güzel, hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bize yakında inşallah. Benim bugüne kadar en fazla 20 çıktı nst deSenin kız hakikaten başlangıca yaklaşmış
Ben de yatayım artık. Herkeslere iyi geceler. Yarına güzel haberlerle uyanmak dileğiyle hepinizi öpüyorum kızlarAllah'a emanetsiniz...
Ne güzel, hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bize yakında inşallah. Benim bugüne kadar en fazla 20 çıktı nst deSenin kız hakikaten başlangıca yaklaşmış
Ben de yatayım artık. Herkeslere iyi geceler. Yarına güzel haberlerle uyanmak dileğiyle hepinizi öpüyorum kızlarAllah'a emanetsiniz...
Vilincim senin de demekki agri esiginde yüksek.
He benim o kadar yüksek sancilarim olmadı nst de ama sanırım dogum bir iki güne kalmaz gözüküyor.
En azından sancıların var.
Bakalım hayirlisi neyse o olsun canım.
Beklicez görücez.
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
sana da iyi geceler tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?