2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah yardımcn olsun cnm sağsalim çocuğunu kucağına alırsın inşallah

evet belli olmuyor mesela bende nisan 1 de doğum yapmayı beklerken hala beklemeye devam ediyorum :)

meraba arkadaşlar...

Size taşıma koltuğu ile ilgili sorum olacak bebek arabasını normal aldık bu travel sistem olanlardan değil yani...

Ayrıca bi de taşıma koltuğu almak istiyorum yeni doğduğu andan itibaren kullanacağım için onların tam yatıyo olması lazım benim için acaba o şekilde olan bi taşıma koltuğu var mı ki?

Bu travel sistem kullananlar da var mı bu dediğim acaba?

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...

Kızlar, geçmişi okudum da çok güzel doğum haberleri var yine :) Mutlu oldum. Bu akşam yemeği bayağı fazla kaçırmışım hâlâ nefes alamıyorum Bir buçuk saate yakın yürüyüş yaptık eşimle sonra da gelip yemekte acısını çıkardım yani
Bu arada benimki bana artık DAMPERLİ diyor Nefes alıp verirken çok ses çıkarıyormuşum kamyon gibi

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine lütfen

kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?

Canım, sen de benim gibi dondurma yiyorsun demek ben de dayanamıyorum ama Allah'tan bugüne kadar hiç bademcik problemim olmadı. Çok geçmiş olsun hiç kalkma yat terle dinlen geçer inşallah canım.

Canım, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın.

Gözünaydın :))) Acıların bir an önce geçer inşallah canım. Emzirmekte ısrarcı davranın diyor doktorlar sen de biliyorsun zaten bunları ama emdikçe gelir Allah'ın izniyle. Maşaallah bebişine

Canım, dualarımız sizinle, her şey yolunda gidecek Allah'ın izniyle sen rahat ol. Haber etmeyi unutma bize.

Ben bunu Yaradan'a kurban olurum kuzum benim ya maşallah çok tatlı bu MEZOŞŞŞ Allah sağlıklı uzun ömürler versin. DERTSİZim sağ ol

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza

Gözünaydın Ohh ne güzel oğluşun kucağına mis gibi kokusu burnunda. Hayırlı uğurlu olsun canım Görelim biz de sarışın yakışıklıyı

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

Allah hayırlı etsin PARFE Maşaallah gayet iyiymiş bebişin boyu kilosu Haberlerin devamını bekliyoruz tabii FOTOLARI DA.

perim çok geçmiş olsun sanada canım..Rabbim şifanı versin..sütüne engel olmuycaksa kullan canım..bir an önce iyileşirsin inşallah..

sağol canım bilmiyorumki içtiğim antibiyotiklerden biri süte geçiyormuş ama sorun teşkil edecek olsa doktorum vermezdi yada bana emzirme derdi diye düşünüyorum biliyor sonuçta kendi doğurttu güvendim doktoruma valla

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
canım ben o otu tv'de ender saracın programında gördüm ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum :26:

hey maşallah ne kadar tatlı topiğimizin kızları pek güzel çıktılar valla bahtları da güzel olur inşallah...

canım sen nasılsın..varmı bi değişiklik

Var mı bir durum sende???

kızlar eve yeni geldik sayılır...
dünki sancılarım boşa değilmiş...
bizim kız doğum kanalına girmiş ve rahimde yumuşama başlamış
bugün nst'ye de girdim...
sünki gibi sancım olmamasına rağmen 70'i gördük
dün kim bilir kaçtı
dr'um tam bir normal doğum yanlısı...
bugün 40. haftaya girmemize rağmen,acelemiz yok 42. haftaya kadar yolu var,her şey normalken sezaryene gerek yok dedi...suyu falan iyi çıktı kızımın ve 3400 gr olmuş...
bu hafta da yürüyüşe devam etmemi istedi dr...
bi durum olursa hemen gitmemi ama olmazsa 1 hafta sonra gitmemi istedi...böyle yürümeye devam edersen haftaya doğurursun dedi...hem de sen çok kolay doğum yaparsın,rahat ol diye moral verdi sağ olsun...
anlıycanız bugün benden sürpriz yok
1 hafta daha buralardayım...
bizim kız altta tünel kazma çalışmalarına başladı yine
bence 1 haftaya kalmaz yolu bulur çıkar

Ne güzel, hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bize yakında inşallah. Benim bugüne kadar en fazla 20 çıktı nst de Senin kız hakikaten başlangıca yaklaşmış

Ben de yatayım artık. Herkeslere iyi geceler. Yarına güzel haberlerle uyanmak dileğiyle hepinizi öpüyorum kızlar Allah'a emanetsiniz...

aynen bnmde en fazla 20 çıkıyodu.geçenlerde 29 a kdr çıktı nası mutlu oldum anlatamam.son gidşimizde de 13 e kadar düştü..milletinki 70 leri fln görür.bnmkisi dahada düşüyo.bnm kız içeriyi sevdi herhalde.hiç niyeti yok..

sana da iyi geceler tatlım

Vilincim senin de demekki agri esiginde yüksek.
He benim o kadar yüksek sancilarim olmadı nst de ama sanırım dogum bir iki güne kalmaz gözüküyor.
En azından sancıların var.
Bakalım hayirlisi neyse o olsun canım.
Beklicez görücez.

belkide ağrı eşiğim yüksek olduğu için dr kolay doğum yaparsın dedi canım
valla benimki de çok uzun sürmicek galiba çünkü yine sancım var...
ne zaman isterlerse buyursun gelsinler canım...
nasılsa her şeyleri tamam
hatta mümkünse bizim kız 10 gün beklemesin,tekrar kıl-tüy işiyle uğraşmak istemiyorum

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

Allah yardimcin olsun cnim..

offf cok stres oldum annemin ucagi ineli 2 saat oldu ama hala cikmamis, gozum telefonda esimden haber bekliyorum, insallah hersey yolundadir:26:

sana da iyi geceler tatlım

vilin en azından doğuma dair birşeyler başlamış hadi gözünaydın inşallah bizde bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirir burda fotolarını paylaşırız.bende bir saat yürüdüm sancı filan yok sadece adet ağrısı gibi ağrılar oluyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…