Allah yar ve yardımcın olsun.. İnşallah su saatte kurtulmussundur . Rabbim kolaylık versinSuyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
cok sukur bulmus annemi esim yoldalar geliyolar insallah
Canım gözün aydın.çok sevindim.sağ salim indi şükür annecin.Bol bol saril kokla annecini .Allah yardimcin olsun cnim..
offf cok stres oldum annemin ucagi ineli 2 saat oldu ama hala cikmamis, gozum telefonda esimden haber bekliyorum, insallah hersey yolundadir:26:
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
evet banada umreden getirdi babaannem
sancın geldiği zaman suya koyuyosun çiçek açılınca içiyosun
brde duası var onu okuyosun ,
açılman kolay oluyomuş
hamilelik takvimim bile kalkmış((
doğum yaptın mı? hatırlamıyorum maşallah bu ara doğumlar çoğaldı ya
doğum yaptın mı? hatırlamıyorum maşallah bu ara doğumlar çoğaldı ya
Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
seninde az kalmış doğurdun mu sen?
Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum
Dualarinizi bekliyorum
benim de yarın ögleden sonra sezeryan uyuyamıyorum bugünden.. allah hayırla kurtarsın canım seni de.. normal mi sezeryan mı?
meryem38 eğer benim kızımda yarın doğarsa bebkelrimizin doğum tarihi aynı olacak inşallah.
ben sabah ezanında ayaktaydım burdaki tüm hamilelere dua ettim
ikinizde sezeryan olcaksınız heralde bence korkmayın burda sezeryanla doğum yapan arkdaşlar hep güzel şeyler yazdılar hatta doğumdan hemen sonra :))
sizde inşallah sağlıkla alacaksınız bebklerinizi kucağınızı.
ben normal istiyorum ama denenecek olmazsa mecbur sezeryan o nasıl gelmek isterse öyle olacak dedi doktor.
benim ki de erkek talip olayom kızına o zaman
hahahaha canım zor biraz :))) ben nerdeyse 41.haftada doğuracam onu nasipse o kadar nazını çektim o da azıcık benim nazımı çeksin sonra evlendirecem.
hem köyün en güzel kızının kızı bide üstüne babasının yakışıklılığı eklenince düşün nasıl bir afet olacak isteyenler kapıda kuyruk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?