2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
Allah yar ve yardımcın olsun.. İnşallah su saatte kurtulmussundur . Rabbim kolaylık versin

cok sukur bulmus annemi esim yoldalar geliyolar insallah

Gözün Aydın canım.. Yetişti sana bak.. Evde Bayram havası olur şimdi

Allah yardimcin olsun cnim..

offf cok stres oldum annemin ucagi ineli 2 saat oldu ama hala cikmamis, gozum telefonda esimden haber bekliyorum, insallah hersey yolundadir:26:
Canım gözün aydın.çok sevindim.sağ salim indi şükür annecin.Bol bol saril kokla annecini .
Ben bile duygulandım ınan.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

Canım ezan okunuyordu sana dua ettim.Allah yar ve yardımcın olsun.inşallah sende sağ salim kavusacaksin yavruna .
Darısı bizlere.
Dertsizin dediği gibi Koyun delisi gibi kaldım siteyi bekliyorum.

He bu arada yazicam yazicam hanipeks sezaryenntarihi almışsınız canım.
Hayırlı olsun inşallah canım benim.seninde az kaldı.

Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum

chosy, limonlu parfe ve aklıma gelmeyen arkadaşlar... allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...

Hayirli sabahlar kizlar sabahi sahah ettik.cok heyecanliyim korkularim var inşallah 11.30 da kızımı sağlıkla kucagima alırım
Dualarinizi bekliyorum

benim de yarın ögleden sonra sezeryan uyuyamıyorum bugünden.. allah hayırla kurtarsın canım seni de.. normal mi sezeryan mı?

ben sabah ezanında ayaktaydım burdaki tüm hamilelere dua ettim

ikinizde sezeryan olcaksınız heralde bence korkmayın burda sezeryanla doğum yapan arkdaşlar hep güzel şeyler yazdılar hatta doğumdan hemen sonra :))
sizde inşallah sağlıkla alacaksınız bebklerinizi kucağınızı.
ben normal istiyorum ama denenecek olmazsa mecbur sezeryan o nasıl gelmek isterse öyle olacak dedi doktor.

benim bu ikinci sezeryanım canım aklımda 4 yaşında ki oğlum var daha çok hırçınlaştı bensiz uyumaz beraber yatıyoruz hep kaygım büyük oğlum..

benim ki de erkek talip olayom kızına o zaman

hahahaha canım zor biraz :))) ben nerdeyse 41.haftada doğuracam onu nasipse o kadar nazını çektim o da azıcık benim nazımı çeksin sonra evlendirecem.

hem köyün en güzel kızının kızı bide üstüne babasının yakışıklılığı eklenince düşün nasıl bir afet olacak isteyenler kapıda kuyruk :)))

esra gözünaydın fazla yazmıyorum ama takip ediyorum annen gelmiş... darısı bebişine artık doğabilir demi......

biz 9 ay boyunca yüzünü görmedik valla sakla sakla hal oldu bende merak ediyorum oğluşumu anasına benziyor yoksa babaya yoksa abiye.. allah hayırla kurtasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…