2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajıııım gelemedim göremedim yazamadım çok şükür kızını kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün uzun ve güzel ömürler versin inşallah

Dertsiz doktora mi gitseydin acaba, enfeksiyon falan dogum baslatiyor biliyorsun aslinda baslatsa fena olmaz
canım benim paşa kanala girdi galiba. 2 gündür ayağa kalkınca çok zor adım atıyorum. eşime söylüyorum senin canın öyle istiyorda ondan öyle geliyor diyor. cumartesi doktora gidicez diye şimdi gitmek istemiyorum. eşimde çok yoğun bu ara. sicil notları falan veriliyor başını kaldıramıyor adam.

neyse karşı komşum çaya çağırdı. hamurişi falan yapmışlar hastayım dedim açılırsın diyorlar. gideyimde kötü olursam gelirim eve.

Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglum
Git tabii ya komsuya nispete bak

kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.

maşallah canım hayırlı olsun bebeğin, Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

ben geç kaldım geçmişi okuyorum hala, inşallah hayırlısıyla doğurmuşsundur parfecim,

hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?

ben de var canım, sancıların başlayınca suya koyuyorsun o çiçeği, dalları açıldıkça senin rahminde açılıyormuş, unutmayyaım diye şifonyerin üzerine çıkarttım koydummm

sağol canım Allah razı olsun, hayırlısıyla sende kavuştun bebişineee maşallah

oğlunda çok içli bi çocuk demkki, kıyamma ben ona yaa, yavrum benim,
senin kızın ismi, benim kızın adı olacak galiba, ayşe rana diyoruz, son dk süprizi olmazsa

aman sabahlar olmasın diyeyim ama 3 çocukla ne kadar olursa

canım hala geçmedimi hastalıgın..dikkat et kendine bu aralar..
demek beni rüyanda gördün..vilinden sonra doğurucam hee..
alıştım artık herkes benden önce doğursun..

vilincan ben cuma gidiyorum hastaneye kontrole..
o gün karar verilicek suni sancıya..Raabime dua ediyorum cumaya kadar bi sebep versinde doğurayım oğlumu..kendiliğinden suyu / sancısı gelenler
farkındaysan hepsi normal doğurdu..
darısı bize

cuma mıydı kontrolün,benim aklımda perşembe diye kalmış...
inşallah cumaya kadar sancın gelir de suni sancıyla falan uğraşmazsın canım...
allah gönlüne göre versin inşallah...
yürüyüş falan yapıyo muydun sen?

İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim

hakkında hayırlısı olsun canım, bebişinle vakit geçirrsin bol bol

hayırlı olsun canım, helal olsun ne demek, güzel haberlerini bekliyoruzzz

darısı benim başımaaa yaa, sancı falan yok offffff:26:

2şer 3er saat aralıklarla doğum yapacağız o gün, benimki de 13:30da hadi hayırlısı

selsemiber hayırlı olsun yaaa, bende doğurmak istiyorum artık yaaa:26::26::26::26:

canım ben telden internete hiç girmedim ama eşim bilgisayarı da götürelim dio bebeği uyutur dizi izleriz dio ilk fırsatta yazacağım inşallah

senin koca benim kinin kafasından,

bebiş doğuncada tüm akşam dizi izleyebileceğimizi sanıyooo,
o izlerde, ben bölük pörçük izlerimmm

yok canım kaynatılmıyormuş suya koyup içiliyormuş günlük o açıldıkça rahimde açılıyormuş... benim komşu öyle doğum yapmış çok kolay olmuş....
komşu bana bir hafta önce başla dedi bende içiyorum............

kızlar bana eltim demişti ki , sancıların başlayınca suya koy, dalları açıldıkça rahim rahatlıkla açılıyomuş, önceden koyup suyunu içmeyi söylmedi
şimdi sizler farklı demişsiniz, ben doğurmak istiyorum artık, suya koyup hemen içsem mi, ne yapsam?????:44::44::44::44::44:
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?

dertsizim çok geçmiş olsun, içim yanıyo benimde, soğuk soğuk sular içmek istiyorum ama bu havalarda nezle grip olmaktan korkuyorum doğum öncesi,
canım ateş olması biraz sorun, hemen doktorunu ara ona göre ilaç al bence,
hamilelikte ateş önemli bi durum, artık sona da yaklaştık malum..

nerden buluyorsunuz normal aktarlarda olur mu acaba

canım buralarda olmuyomuş, mekke medineden geliyomuş, satan yerler varmı bilmiyorum ama
hacca giden bi yakınızmızdan istemiştim ben getirmişti ordan

Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
Allah yardımcın olsun canım kolayca kurtul inşaallah

Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Maaşallah darısı bizeeeeeee Allah bağışlasın.analı babalı inşaallah
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Hayırlı olsun maaşallah ya sıra bize de geldiğinde bu kadar kolay yazıldığı gibi doğururuz inşaallah yaa

çok heyecanlı ya her dakika kendi doğumuna bir adım daha yaklaştığını bilmek

Allah'ım sana sığındık :18:[/QUOTE]:18::18::18::18:

Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglum
Git tabii ya komsuya nispete bak
Benimki de delecekmiş gibi tekmeliyor ya asabi mi olacak ne

canım buralarda olmuyomuş, mekke medineden geliyomuş, satan yerler varmı bilmiyorum ama
hacca giden bi yakınızmızdan istemiştim ben getirmişti ordan

Bu yıl yok ya daha önce bilseydim keşke.Gerçi bilsem ne olacak o zaman da hamile değildim.Hayırlısı bakalım dua edip psikolojimizi rahat bir doğum olacağı üzerine kuralım başka çare yok O BEBEK ÇIKACAK

herkes çatır çatır doğurmaya başlamış maşallah
sıra bana ne zaman gelecek diye düşünmeden edemiyor insan :)
dokuz ay geçtide günler geçmiyor ya hu! :)

evet canım..normalde yarın ama 1 gün daha beklemek istedim ben..nolur nolmaz diye..bekleye bekleye iflahım kurudu gerçi..
iki gündür eşim hasta evdeyim yürüyüş yapamadım ama onun öncesinde yürüyüş yapıyordum..10 gün önce 3 cm açılmam vardı..şimdi nedir durum bilmiyorum..
amin canım cümlemize inşallah..
huysuz melek Allah yardımcın olsun canım benim..aynıydı senle günlerimiz..ohh sende atlatıyosun çok şükürr..

Teyzeleri Elif imizin resmi

Eklentiler

• $20130403_124301.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 34

Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn

canım hayırlı olsun, bebiş sağlıkla gelsin inşallah

maşallah canım yaaa, Rabbim analı babalı büytmke nasip etsinnn
ağrıların bir an önce geçer inşallah, ağrı kesici bişeyler vermedimi doktorun?
sütün gelir inşallah emzirmeyi bırakma, sağma pompası varsa öyle çekip ver bebeğine sütünü

hayırlısı olsun canım, şimdiye doğurmuşsundur tabi sen,
Rabbim analı baabalı büyütmek nasip etsin inşallah

benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç

suni sancı diyince çok acı veren bişey aklınıza gelmesin kızlar, kendim yaşamadım ama ablamlardan tecrübem var,
ablama geçen sene doğumda vermişlerdi, 8 saat falan, ebe diyodu şimdi sancıların çok arttı diye,
ablam şaşkın şaşkın bakıyodu, ben hissetmiyorum hiçbişey diye canı da çok tatlıdır hani

oyyy maşallah seni verene kurban olurum ben, maşallah mezoş capon capon bakıyo bu yerim ben bunu maşallah

hayırlı olsun canım, tarihler belirlenmiş maşallah

maşallah kızlar yaaa bebişler ardı ardına geliyooo, maşallah,
hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım

kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza

maşallah chosy cim, Rabbim analı bablı büyütmek nasip etsin yaaa,
hemen foto istiyorummmm bennnn

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

maşallah canım, Rabbim analı babalı büyümek nasip etsinnn
oyyyy yavrum benim yaaa, susar tabi annesi, bu dünyadaki en güvenilir kollarda, annesinin koynunda kuzucukkk

evet banada umreden getirdi babaannem
sancın geldiği zaman suya koyuyosun çiçek açılınca içiyosun
brde duası var onu okuyosun ,
açılman kolay oluyomuş

duası nasıl meryemcim, yazar mısın?

canım tüm taşıma koltukları aynı oluyo, ilk doğduğu andan itibaren kullanmak için, içindeki oyuk kısma bi yastık koyarak düzleştirebilirsin,
bebiş oturmaya başlayınca çıkartırsın yastığı, travel sistemlerin taşıma koltuğu ufak oluyo, tek olanlardan alırsan onlar biraz daha büyük oluyo ama hepsine ilk zmaanlar kullanmak için yastık koyman lazım

cok sukur bulmus annemi esim yoldalar geliyolar insallah

ohhhhh annen geliyo maşallah canım, yalnızlık bitti

Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.

kızlar çok şükür kurtulmuşsunuz. Allah analı babalı büyütsün inşallah. bol bol sütleriniz olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…