voltajıııım gelemedim göremedim yazamadım çok şükür kızını kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün uzun ve güzel ömürler versin inşallahHemen sorulara cvpvereyim
Humana doğumdan sonra içiliyor
Oncesi faydasiz dendi benim sutum olur zaten şükür onu arkadaşı vermiş dur bı icem dedim
Kahvede suda dogum sonrası
Doğumdan sonra müsaade edilen saatte başlanıyor
11:15 doğurdum 20:30 da anca müsaade aldım
Her hastane farklı ona göre.
Chosym doğurmuş ya :)
herkes doğurur :))))
Parfem gonsummm sende :)
Dogum yapan tüm canlar gözünüz Aydın
canım benim paşa kanala girdi galiba. 2 gündür ayağa kalkınca çok zor adım atıyorum. eşime söylüyorum senin canın öyle istiyorda ondan öyle geliyor diyor. cumartesi doktora gidicez diye şimdi gitmek istemiyorum. eşimde çok yoğun bu ara. sicil notları falan veriliyor başını kaldıramıyor adam.Dertsiz doktora mi gitseydin acaba, enfeksiyon falan dogum baslatiyor biliyorsun aslinda baslatsa fena olmaz
Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglumcanım benim paşa kanala girdi galiba. 2 gündür ayağa kalkınca çok zor adım atıyorum. eşime söylüyorum senin canın öyle istiyorda ondan öyle geliyor diyor. cumartesi doktora gidicez diye şimdi gitmek istemiyorum. eşimde çok yoğun bu ara. sicil notları falan veriliyor başını kaldıramıyor adam.
neyse karşı komşum çaya çağırdı. hamurişi falan yapmışlar hastayım dedim açılırsın diyorlar. gideyimde kötü olursam gelirim eve.
kizlar, ben gecen cumartesi aksam saat 7:35'de epidural normal dogumla dunyalar guzeli kizima kavustum. bugun ciktik hastaneden, evdeyiz kuzumla. biraz emme sorunumuz var, onun disinda herseyimiz cok iyi cok sukur.
Gelmiyorlar diye diye çağırdık bebişleri :)
Gece saat 3'te suyum geldi. Sancım yok henüz, birazdan hastaneye gideceğiz.
Haber vermeye çalışacağım size, dua edin nolur..
Suni sancıya kalmasın işim, doğal sancım başlasın.
hz fatıma validemizin eli diye bi ot getirdi komşum doğumu kolaylaştırıyormuş hiç duydunuz mu kızlar nasıl yapılıyor biliyormusunuz?
Chosym doguma gidiyormuş
Allah'a emanet canım benim duamdasin
Somewherecold haber etmemiş
Ha birde ben bugun gittiğimde sancılarım 10 dk bire düşmüştü:)
Ben daha Perşembe diyordum :)))
Kızım 3500 civarı doğdu boyu bilinmezde:) yarın kartı gelecek insallah.Net kg boy yazarım ins.
Yumak gibi kızlar görseniz :))
Mis kokulu yıkamadılar cok şükür .
Hemen aldım kokladim darısı sizlere canlarım hepinize dua ettim
Katinam dertsiz basta size,
İlennn bebeci sen nasil aklımda kaldıysan iki uç kez adını saydım
Gissah gissahh
Sagol canimm
Âmin insallah
Sabah cok kotu ayrıldık yıktı ortalığı beni nolur bırakma diye
İlk defa bu kadar ağladı ve bağırdı
Bende doguma girene kadar ağladım
Oglum yattı geceden ,hıçkırığına kalktım
O kadar aglayacagini beklemiyordum icinde saklamış iste
Zordu hakikaten hemde cokkkk
Simdi ablalik abilik taslıyorlar
Oglum hemen bana koştu :)
Zehra atarliydi ama simdi daha iyi gibi.
Giderken babası elli tane maymunluk ediyordu sorun çıkmadı dedi belkide bana demiyor
Her gece yanıma gelirdi
Bugun nebyapar bilemiyorum
Neyse cok izattim
ismimiz net değil
Kizlar kimsordu unuttum Ben birde
Baglattim
Tüp ligasyonum tamam :)
Yol verdim buyrun:))
bebeci tatlım bugünde hiç keyfim yok. burnum akıyor, öksürmeyede başladım.
bütün eklemlerim ağrıyor.yataktan kalkacak halim yok.
chosy, lovely,limonlu parfe gözünüzaydın kızlar. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
doğumda olan arkadaşlara da rabbim kolaylık versin.
vilin ve katinam bütün gece sizinle uğraşıp durdum.
uyanıyorum rüyama kaldığım yerden devam ediyorum.
katinam, vilin senden önce doğuruyordu haberin olsun bak.
huysuzmelek tatlım bugünün sürprizide sensin demek.
hadi rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
enabe canım bende seni doğum yaptın zannediyordum.
senin ikizlerin gelmeye niyeti yokmuş.
keyifleri yerinde herhalde maşallah
vilincan ben cuma gidiyorum hastaneye kontrole..
o gün karar verilicek suni sancıya..Raabime dua ediyorum cumaya kadar bi sebep versinde doğurayım oğlumu..kendiliğinden suyu / sancısı gelenler
farkındaysan hepsi normal doğurdu..
darısı bize
İsimden istifa ettim , niyeyse uzgun degilim hafifledim
limonlu parfe Allah ım yardımcın olsun canım benim
hanipeks hayırlısı olsun, daha iyi fırsatlara inşallah
kızlar ben perşembe sabahı doğuruyorumdr dan geldim 39+1 bugün 3 haftadır 2 cm açıklık ve yumuşama vardı, 3 haftadır plesentada kireçlenme vardı ve buna bağlı olarak bebişim hep aynı kiloda kaldı (3200) dr pazartesi suni sancıyla getirebiliriz dedi. bizim için bu hafta daha uygundu dr da onaylayınca perşembe sabahı 07.30 da suni sancıyla epidural normal yapacağım Rabbim izin verirse... dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?? hepinizi çok ama çok çoook çooook seviyorum farkında olmayabilirsiniz ama hakkınız çok üzerimde, helal edin olur mu öpüyorum kocaman
2şer 3er saat aralıklarla doğum yapacağız o gün, benimki de 13:30da hadi hayırlısı
canım ben telden internete hiç girmedimama eşim bilgisayarı da götürelim dio bebeği uyutur dizi izleriz dio ilk fırsatta yazacağım inşallah
yok canım kaynatılmıyormuş suya koyup içiliyormuş günlük o açıldıkça rahimde açılıyormuş... benim komşu öyle doğum yapmış çok kolay olmuş....
komşu bana bir hafta önce başla dedi bende içiyorum............
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?
nerden buluyorsunuz normal aktarlarda olur mu acaba
Allah yardımcın olsun canım kolayca kurtul inşaallahKizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
Maaşallah darısı bizeeeeeeeDün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Hayırlı olsun maaşallah ya sıra bize de geldiğinde bu kadar kolay yazıldığı gibi doğururuz inşaallah yaaSevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglum
Git tabii ya komsuya nispete bak
canım buralarda olmuyomuş, mekke medineden geliyomuş, satan yerler varmı bilmiyorum ama
hacca giden bi yakınızmızdan istemiştim ben getirmişti ordan
cuma mıydı kontrolün,benim aklımda perşembe diye kalmış...
inşallah cumaya kadar sancın gelir de suni sancıyla falan uğraşmazsın canım...
allah gönlüne göre versin inşallah...
yürüyüş falan yapıyo muydun sen?
Teyzeleri Elif imizin resmi
kızlarrr simdi kontrolden geldm 4 cm acılma varmış ama nst de hc sancı cıkmadı yatış verdi yarın gelelim dedim yarın suni sancı ile norml dogum yapıcaaam dualarınızı eksik etmeyiin benden ve bebegimden coook korkuyorummmmm(((
Suyum geldi kızlar hemen hastaneye geldk 4 cm aclma dwam lawman yapldı nst cekildi agrılrmla bekliorm dua edn bna ltfn
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
allah herkese kolay doğumlar-lohusalıklar versin
voltajım iyiymişsin sütün gelmiş çok sevindim
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
benim cuma gunu 1 cm acılma vardı bugün 4 cm olmuş tesadüfen gitmesem haberim olmucktı cook korkuyorum suni sancı ile norml dogum yapan yokmu hiiiiiiçççç
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
selam kızlar
bugün benim de doğum tarihim belli oldu..10 nisanda spinal anesteziyle doğuma gireceğim inşallah..doktor genel anesteziyi övdü spinalde gergin kalıyor falan dedi tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim..sonra kan testi yaptılar falan anestezi uzmanıyla görüştük o da neden genel istiyosun spinale uygun birisin spinal olsun deyince ona da tamam dedim siz daha iyi bilirsiniz dedim.. arada kaldım anlamadım hangisine inanayım bilemedim. ama kaydım spinal olarak yapıldı son durumda. o gün doktorla anestezi uzmanı tartışmasa bari arada kaynamayım mazallah
Bizimde bugün tahlillerimiz yapıldı hastane rezervasyonu tamam ,manikür pedikür tüm epilasyon işlerimiz tamam hazır ve nazırız 4 Nisan Perşembe 8.30 da spinal sezeryan ile oğluşumuza kavuşçaz inşaallah darısı tüm beklyenlere
kizlar bende bu sabah oglumu kucagima aldim,3200 gr,sarisin,coktatlı,spınal oldu.darisı basıniza
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
evet banada umreden getirdi babaannem
sancın geldiği zaman suya koyuyosun çiçek açılınca içiyosun
brde duası var onu okuyosun ,
açılman kolay oluyomuş
meraba arkadaşlar...
Size taşıma koltuğu ile ilgili sorum olacak bebek arabasını normal aldık bu travel sistem olanlardan değil yani...
Ayrıca bi de taşıma koltuğu almak istiyorum yeni doğduğu andan itibaren kullanacağım için onların tam yatıyo olması lazım benim için acaba o şekilde olan bi taşıma koltuğu var mı ki?
Bu travel sistem kullananlar da var mı bu dediğim acaba?
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...
cok sukur bulmus annemi esim yoldalar geliyolar insallah
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Teyzeleri Elif imizin resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?