Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Teyzeleri Elif imizin resmi
kızlar gözünüz aydın. Allah evlatlarınızı hayırlı uğurlu eylesin.
Hahahha basligini gordum ruveyda limonlu parfe de simonlu perfe olmus
yok canım ya aslında çok samimi değiliz de işte komşum tayinci olunca kırmayayım dedim.Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglum
Git tabii ya komsuya nispete bak
geçmedi tatlım ya.canım hala geçmedimi hastalıgın..dikkat et kendine bu aralar..
demek beni rüyanda gördün..vilinden sonra doğurucam hee..
alıştım artık herkes benden önce doğursun..
sağol canım benim. eşim bulaştırdı bana. adam yaklaşma dedikçe yanına sokuldum sonu da hastalık oldu işte.ateşim dün biraz vardı ateş düşürücü içtim bidaha ateş olmadı canım.dertsizim çok geçmiş olsun, içim yanıyo benimde, soğuk soğuk sular içmek istiyorum ama bu havalarda nezle grip olmaktan korkuyorum doğum öncesi,
canım ateş olması biraz sorun, hemen doktorunu ara ona göre ilaç al bence,
hamilelikte ateş önemli bi durum, artık sona da yaklaştık malum..
canım buralarda olmuyomuş, mekke medineden geliyomuş, satan yerler varmı bilmiyorum ama
hacca giden bi yakınızmızdan istemiştim ben getirmişti ordan
41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.Teyzeleri Elif imizin resmi
iyileşemedim tatlım ya. boğazım yanıyor yine. sesim borudan çıkıyor sanki. inşallah cumartesiye kadar düzelirim. başka bir arkadaşın annesi de vardı komşuma gittiğimde kızım senin 4,5 günün var haberin olsun bak hazırlıklı ol dedi.canım nasıl oldun. dikkat et kendine.
iyileşemedim tatlım ya. boğazım yanıyor yine. sesim borudan çıkıyor sanki. inşallah cumartesiye kadar düzelirim. başka bir arkadaşın annesi de vardı komşuma gittiğimde kızım senin 4,5 günün var haberin olsun bak hazırlıklı ol dedi.ay bir garip oldum bende.sizden önce mi doğurcam yoksa
olsun cnm hayırla sağlıkla kucağına alda Allahın izniyle,
bikaç gün sonra olsada olur
inşallah sende sağlıkla sıhhatle biran önce alırsın yavrunu kucağına
Pesindeyim birakmam , hapineks,bececi,simonlu perfe bakalim daha.neler cikacak.senden dogumdasim benimmmtürk dil kurumu gibisin
Adim da voltaj sayesinde gissah kaldi :) bana da nerde ne zaman ismini sayikladiguni da soylemediAy cok guldum kiz gissah
arkadaşlar bu doğumdan önceki son girişim Allahım nasip ederse ilk fırsatta haber vereceğim biz yarın sabah doğuma gidiyoruz bugün çok ağladım çok da korkuyorum açıkçası. sizden bi fatiha okumanızı istesem doğum için? sizi çok seviyorum herkese hayırlı doğumlar şimdiden, öpüyorum kocaman
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
kızlar fatıma anamızın eli otu duasını sormuşsunuz
bende internetten bakmıştım ayetel kürsi felak ve nas suresi okunuyor yazıyor, istediiğiniz kadar okuyun Allah kabul etsin inşallah
duaları okuyarak suya koyuyosun ot açılınca içiyosun bir yudum içsekte olur bence önemli olan inanmak çünkü
birde koly doğum için dualarda var onlarıda yazıyorum;
Er-Rakib
(c.c.):bütün varlıkları görüp gözeten kendisinden hiç bir şey gizli kalmayan
doğumu kolaylaştırmak için hergün 316 defa zikredilirmiş.
Abese suresi 20. Ayet:
Sümmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı.
Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
İnşirah suresi
Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temmim Bil hayr.
İnşikak suresi ilk üç ayet
Bir de doğum esnasında
Hz Fatıma Ayetel kürsi okunmasını tavsiye edermiş..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?