2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.

Teyzeleri Elif imizin resmi

kızlar hayırlı olsun bebikleriniz,

darısı başımıza inşallah, maşallah elif çok tatlı annesi,

aylardır beraber geçirdik, paylaştık herşeyi, sevdik ısındık birbirimize diye mi bilmiyorum ama bebişlerin hepsi çok tatlı yaaa,

bakmaya kıyamıyorum maşallah maşallah hepsine

ben geldim ama hemen çıkabilirim çünkü benim kız uyanmak üzere..bir kaç gündr uyuyamıyorum geceleri çünkü sürekli memede,o yüzden de giremiyorum foruma,fırsat buldukça uyuyorum..sarılık oldu kızım çok ağır olmasa da korkuyoruz,bakalım yarın kontrolde belli olacak geçiyor mu yükseliyor mu,doktor emzir dedi bol bol sıvı kaybını engelelyelim dedi ya bakalım inşallah işe yarar..ben çok iyim dün dikişlerimdeki bandı aldı doktorum,kaynaması filan çok iyimiş yaramın,banyo yapabilirsin dedi ,nasıl rahatladım..terden cuvuk cıvıktım..ağrım sızım da yok şükür,ama hastanedeki ialçlardan mı bilmem alerji olmuşum,vücudumu kaşıya kaşıya yoldum derilerimi,iğne yaptırdı doktorum,şimdi geçti..

şimdilik bu kadar yazıyorum,geçmişi okumaya çalışıcam çünkü meraktan çatlıyorum,kimler doğurdu ne oldu bakalım..gelirim gene..öpüldünüz canlarım..

kızlar geçen gün bir televizyon programında izlemiştim. bebeklerde gaz olmaması için yemekleri pişirirken 2 ya da 3 tane kimyon tohumu katmalıymışız. o yemeğin gazını alıyormuş. aktarlardan çok rahat bulunur heralde. ben de doğurmadan alayım diyorum da bu bacakla çıkabilirsem iyi olacak

arkadaşlar bu doğumdan önceki son girişim Allahım nasip ederse ilk fırsatta haber vereceğim biz yarın sabah doğuma gidiyoruz bugün çok ağladım çok da korkuyorum açıkçası. sizden bi fatiha okumanızı istesem doğum için? sizi çok seviyorum herkese hayırlı doğumlar şimdiden, öpüyorum kocaman

Hadi insallah girmistir benim.ki de kaburgalarima girdi :) saskin bakkal benim oglum
Git tabii ya komsuya nispete bak
yok canım ya aslında çok samimi değiliz de işte komşum tayinci olunca kırmayayım dedim.

canım hala geçmedimi hastalıgın..dikkat et kendine bu aralar..
demek beni rüyanda gördün..vilinden sonra doğurucam hee..
alıştım artık herkes benden önce doğursun..
geçmedi tatlım ya.
sesim berbat çıkıyor. yatsam akşama kadar yatıcamda yattıkça hasta oluyorum.
önce vilin bak ona göre...

sağol canım benim. eşim bulaştırdı bana. adam yaklaşma dedikçe yanına sokuldum sonu da hastalık oldu işte.ateşim dün biraz vardı ateş düşürücü içtim bidaha ateş olmadı canım.

Teyzeleri Elif imizin resmi
41 kere maşallah canım. allah nazardan saklasın.

canım nasıl oldun. dikkat et kendine.
iyileşemedim tatlım ya. boğazım yanıyor yine. sesim borudan çıkıyor sanki. inşallah cumartesiye kadar düzelirim. başka bir arkadaşın annesi de vardı komşuma gittiğimde kızım senin 4,5 günün var haberin olsun bak hazırlıklı ol dedi. ay bir garip oldum bende.sizden önce mi doğurcam yoksa

canım orası hiç belli olmaz. dediğin gibi yavruyu bizden önce koklayacaksın belki de.
hayırlısı olsun. inşallah sağlıkla kavuşursun oğluna.
ben doğumdan özellikle sezaryenden çok tırsıyorum. hadi hayırlısı

Allah yavrunun yüzü suyu hürmetine tez zamanda şifanı versin inşallah

olsun cnm hayırla sağlıkla kucağına alda Allahın izniyle,
bikaç gün sonra olsada olur
inşallah sende sağlıkla sıhhatle biran önce alırsın yavrunu kucağına

inş. ALLAH hepimize hayırlı doğumlar versin. ben bekliyorum daa insanlar saçma sapan konuşuyolar sinirimi bozuyolar insanın aklına bin türlü şey getiriyolar

Ayyy ben çok heyecanlıyım yerimde duramadım tüm gün gecede uyumadım bugün biterde sabah olurmu acaba?

sevgili nisan annişleri doğurmaya başlamış çok heyecanlandım doğrusu günü gelenlere bi avazda doğurmak nasip etsin rabbim

türk dil kurumu gibisin
Pesindeyim birakmam , hapineks,bececi,simonlu perfe bakalim daha.neler cikacak.senden dogumdasim benimmm
Ay cok guldum kiz gissah
Adim da voltaj sayesinde gissah kaldi :) bana da nerde ne zaman ismini sayikladiguni da soylemedi
korkuyorum kiz cakralari acikti da bana birsey olacagini mi sezdi acaba diye :83:

Canim ben.mezosun dogumunda bir dua.bulmustum kim ki bu duayi okursa Allah o kimsenin istedigini verir sikinti ve kederini hemen giderir yaziyordu

Yunus peygamberimiz baligin karninda iken okumus
La ilahe illa ente sübhaneke innî küntü minez' zalimiyn
Senin icinde bugun ve sabah okuyacagim cnm sende oku bol bol ferahlarsin

iyi dilekleriniz için çok tesekkür ederim kızlar. Geçmişe şöle bi baktım ama cepten zor oluyo. Bide hastanedeyiz hala. Oglumun resminieve gdince eklicem.

kızlar fatıma anamızın eli otu duasını sormuşsunuz
bende internetten bakmıştım ayetel kürsi felak ve nas suresi okunuyor yazıyor, istediiğiniz kadar okuyun Allah kabul etsin inşallah
duaları okuyarak suya koyuyosun ot açılınca içiyosun bir yudum içsekte olur bence önemli olan inanmak çünkü
birde koly doğum için dualarda var onlarıda yazıyorum;

Er-Rakib
(c.c.):bütün varlıkları görüp gözeten kendisinden hiç bir şey gizli kalmayan
doğumu kolaylaştırmak için hergün 316 defa zikredilirmiş.
Abese suresi 20. Ayet:
Sümmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı.
Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
İnşirah suresi
Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temmim Bil hayr.
İnşikak suresi ilk üç ayet
Bir de doğum esnasında
Hz Fatıma Ayetel kürsi okunmasını tavsiye edermiş..
Allah hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..

bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo yaaa çok kasvetli bi günn,

markete gidip sebbze meyve almam lazım, dolap bomboş ama sağanak yağmur yağıyooo,

durur elbet diye diye bu saat oldu ama daha da şiddetleniyooo

sağol mervecimmm ben sormuştum, Allah razı olsun

gece boyunca uyumadım karnım çok ağrıdı sancı gibi değil de böyle adet olacakmışım gibi pis pis bi ağrıydı sabah uyumuşum. tüm gün de çıkardım durdum şu an gene zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…