gece boyunca uyumadım karnım çok ağrıdı sancı gibi değil de böyle adet olacakmışım gibi pis pis bi ağrıydı sabah uyumuşum. tüm gün de çıkardım durdum şu an gene zor tutuyorum kendimi
Allah bağışlasın bebişiiiiiii geçmiş olsun sana da canım.9 ay bekledin özlemişindir öp koklaTeyzeleri Elif imizin resmi
Okudum canım allah kabul etsin.Kolayca doğum yap inşaallaahhhh.arkadaşlar bu doğumdan önceki son girişim Allahım nasip ederse ilk fırsatta haber vereceğim biz yarın sabah doğuma gidiyoruz bugün çok ağladım çok da korkuyorum açıkçası. sizden bi fatiha okumanızı istesem doğum için? sizi çok seviyorum herkese hayırlı doğumlar şimdiden, öpüyorum kocaman
amin canım.Boşver onları dinleme burdakiler daha güzel konuşuyor sen burdaki yazılanları oku en iyisi.Bana da moral oluyor açıkçasıinş. ALLAH hepimize hayırlı doğumlar versin. ben bekliyorum daa insanlar saçma sapan konuşuyolar sinirimi bozuyolar insanın aklına bin türlü şey getiriyolar
gece boyunca uyumadım karnım çok ağrıdı sancı gibi değil de böyle adet olacakmışım gibi pis pis bi ağrıydı sabah uyumuşum. tüm gün de çıkardım durdum şu an gene zor tutuyorum kendimi
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ömürler versin.Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
ben de benim dediğim olsun demiyorum canım. ortak karar verelim diyorum. ben sana söylemiştim diyor. sırf bu yüzden düğüne birkaç gün kala bitsin bu iş dedim. annem aman kızım isim bi boncuk evlenince değişir bilmem ne dedi. siz 7 yıldır çıkıyorsunuz bunun yüzünden mi nişanı atıyorsun dedi. 6 senedir de değişen bişey yokmuş canım. çok kötüyüm ağlama krizine girdim eşimde evde yok karakola gitti. bebeğime bişey olcak diye korkuyorum.Dertsizim canim neler neler soylemek istiyorum ama seni gaza getirmek istemiyorum. Ben musade etmezdim fakat benim derdim hangi ismin konuldugundan ziyade ismi neden bizim ORTAK bir kararla koymadigimiz olurdu. Netim bu konuda.
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Maaşallah hayır ve uğur getirsin sana bebişin.Geçmiş olsunCanlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
ben de benim dediğim olsun demiyorum canım. ortak karar verelim diyorum. ben sana söylemiştim diyor. sırf bu yüzden düğüne birkaç gün kala bitsin bu iş dedim. annem aman kızım isim bi boncuk evlenince değişir bilmem ne dedi. siz 7 yıldır çıkıyorsunuz bunun yüzünden mi nişanı atıyorsun dedi. 6 senedir de değişen bişey yokmuş canım. çok kötüyüm ağlama krizine girdim eşimde evde yok karakola gitti. bebeğime bişey olcak diye korkuyorum.
chosy, lovely17 ve limonluparfe gözünüz aydın sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum bebişlerinize, darısı başımıza
chosy, lovely,limonlu parfe gözünüzaydın kızlar. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
kızlar gözünüz aydın. Allah evlatlarınızı hayırlı uğurlu eylesin.
bende sessiz kalmıyorum canım pat pat söylerim herşeyi. iki isme de razı değil eşim. tek isim diyor. neler söyledim bu konuda dava açarım, ismini değiştiririm ama fayda etmiyor işte.Maaşallah hayır ve uğur getirsin sana bebişin.Geçmiş olsun
Canım ya ben de aynı sorunu yaşamaktan korkuyordum çünkü eşimin ailesi hatta sülalesinde de böyle bir gelenek var Allahtan öyle bir sarun yaşatmadılar şimdilik.Ben biraz cadıyım eşimin ailesi de biraz sessiz olunca sorun çıkmaz diye düşünüyorum.İnşaallah eşin insafa gelir de ortak bir isim koyarsınız.Olmadı iki isim koyun biri senin istediğin olsun.İstediğin gibi seslen bebişine
canım onunla konuşmak mı? lafını bile ettirmez iş kavgaya dönüşür telefonda.Canim benim aglama ne olur ah bu esin yok mu anlayamiyorum hic. Ne diyecegim bilmiyorum. Kayinbabanla konussan bu konuyu?
ben de benim dediğim olsun demiyorum canım. ortak karar verelim diyorum. ben sana söylemiştim diyor. sırf bu yüzden düğüne birkaç gün kala bitsin bu iş dedim. annem aman kızım isim bi boncuk evlenince değişir bilmem ne dedi. siz 7 yıldır çıkıyorsunuz bunun yüzünden mi nişanı atıyorsun dedi. 6 senedir de değişen bişey yokmuş canım. çok kötüyüm ağlama krizine girdim eşimde evde yok karakola gitti. bebeğime bişey olcak diye korkuyorum.
eşim bu konuyu konuşmuş canım tavrı çok net. sütüm gelmez sen böyle yaparsandertsizz kötü olmuş günler kala yatamam saygıdır bilmem neydir ama bi yere kadar...eşin de ayıp etmiş ama belki ama fikri değişir bi anlık sinirle falan demiştir gelince konuşursanız ikna olur belki
eve geldi gitti tekrar ben ağlıyorum yanıma bile gelmedi gitti.canım sakin ol ya lütfen...bence eşinin bu konuda tavrı net değil o yüzden açık kapı kalıyor kayınpederine..bebeğini düşün ağlama dua et İnşAllah düzelir cnm..
off kızlar offf
ben artık kafayı yicem bu isim konusu yüzünden
eşim bu akşam baklayı ağzından çıkardı.
oğlumun ismini kayınbabam koyacakmış
resmen kuduruyorum şuan.
hangi devirde yaşıyorsun
kör cahil insanlar bile artık diretmiyorlar
isim koymak anne babanın hakkıdır
ben o kadar sıkıntı çektim kimin ruhu duydu dedim.
ne dersen de boşuna konuşuyorsun diyor.
doğuma günler kala gerildim iyice
adam nuh diyor peygamber demiyor
nolur bana akıl verin arkadaşlar.
ben de ne süt kalıcak ne moral
o hastane odasını birbirine katıcam gibi görünüyor şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?