- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Canım bende şimdi NST den geldim değerler 50 lerde çıktı ama Dr normal dedi bu arasa sezeryan tarihimde 9 Nisan :)
İyi akşamlar herkese
doğum yapanlar olmuş galiba.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
darısı bize olsun
benim yarın günüm doluyo ama bebişte tık yok
benim gibi olan var mı?
katinam doğum yaptı mı? doğum tarihlerimiz aynıydı.
ben varım canım günüm geçti bekliyorum hala 41 42. haftalarda normal kabul ediliyormuş
katinam doğum yapmadı cuma gidecek doktora diye biliyorum
beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.
şeytan valizini al çek git diyor canım. bi de kör cahil değil tatlım ya. görüştüğümüz insanlar kaymakam, vali yardımcısı, emniyet amiri kendisininde saygın bir yeri var. herkes komutana yakışır bir isim olsun derken eşim babasına koyduracak ismi hiçbir şekilde aklım mantığım almıyor.Dertsiz.rabbim esine de ailesine akil versin insafa gelsinler artik ya , gaza getirmek istemiyorum sana ama ne tavsiye versem hicbirini yapamayacaksin hicbir sey de degismeyecek belki.diyorum dogum esnasinda senin nasil sancilar agrilar cektigini gordukce insafa gelir bircok erkek o an kiyamiyor cunku benim bu konuda son umudum dogumun oldugu gun
Ikinci ismi istemiyorum ne demek ayrica , sende babasinin ismini koymasini istemiyorsun ama o koydurcak , sen istemiyince onemsiz o istemeyince direk kabul oyle mi! Sakinlestirmem gereken yerde neler diyorum ama tutamiyorum kendimi
Sakin ol canim soyle dusun su an bunu takiyorsun Allah korusun bebegine birsey olsa ismin onemi kalir mi? Senin oglun her sekilde senin oglun onun sagligi bakimi herseyden onemli
canım ya gerçekten üzücü bir durum ama arkadaşın dediği de doğru Allah bebeiğine sağlık sıhhat versin,ismi önemsememeye çalış şu durumda başka bir seçenek yok.Adı ne olursa olsun o senin bebeğin,doğunca sarıl ona ve onun senin olduğunu hisset.Kendi istediğin gibi yetiştir inşaallah.
kızlar ben ne sıkıntılar çektim böbreklerimde sorun oldu günlerce yattım. beni o zaman sen de nasılsın diye aramadılar. kendi ağrımı kendim çektim kimsenin ruhu duymadı. bana insan gibi muamele yapsalardı canımı alsalardı. o zaman sesimi çıkarmazdım.Canim seni cok iyi anliyorum eger oglum olsaydi esim babasinin ismini koycakti ve bana laf bile soyletmiyecekti!! Eger koymak istedikleri isim cok berbat degilse karsi gelmezdim galiba..tabiki bu cok gicik bir olay sonucta anne ve babanin karari olmasi gerek!! Kizimin isminide kaynatam koymak istedi fakat acik acik dedim kimse karisamaz benim istedigim olcak diye..yada direkt kayinbabanla konus eger fayda ederse tabi!!
beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.
senin günün ne kadar geçti canım?banada yapmadı ben 1 gün arayla gidiyorum doktora nst ye bağlanıyorum pazartesi renkli ultrasona gönderdi herşey normal görünüyor sonuçta problem olsa bekletmezler
bende de aynı durum var 7 nisana var daha ama çatı kontrolüm yapılmadığından endişeliyim biraz
sağol mervecimmm ben sormuştum, Allah razı olsun
senin günün ne kadar geçti canım?
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. korku da doğuma engel oluyomus galiba. ama kendimi alamıyorumbelli bir süre geçince suni sancı mı verecekler?
1 nisandı doğum tarihim. doktoruma sordum suni sancı veriyor musunuz diye hayır dedi yani bir problem olursa beni sezeryana alıcak
Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah
1 nisandı doğum tarihim. doktoruma sordum suni sancı veriyor musunuz diye hayır dedi yani bir problem olursa beni sezeryana alıcak
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
off kızlar offf
ben artık kafayı yicem bu isim konusu yüzünden
eşim bu akşam baklayı ağzından çıkardı.
oğlumun ismini kayınbabam koyacakmış
resmen kuduruyorum şuan.
hangi devirde yaşıyorsun
kör cahil insanlar bile artık diretmiyorlar
isim koymak anne babanın hakkıdır
ben o kadar sıkıntı çektim kimin ruhu duydu dedim.
ne dersen de boşuna konuşuyorsun diyor.
doğuma günler kala gerildim iyice
adam nuh diyor peygamber demiyor
nolur bana akıl verin arkadaşlar.
ben de ne süt kalıcak ne moral
o hastane odasını birbirine katıcam gibi görünüyor şu an.
gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah
MaşallahAllah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH. Sıra bana gelsin artıııkk
hayırlı uğurlu olsun caanım bebişin, maşallah
allah yavruna sağlıklı uzuun ömürler versin canım...
hemşomm hadi gözün aydınnnn =))) allahım analı babalı büyütsün çok sevindim =) güzel duaların için sağol canım ya darısı bizlere inşallah =)
yagmur gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
yağmur gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün inşallah.
yağmur doğum yapmış, hayırlı olsun.
inşallah sezaryene gerek kalmadan gelir bebişin, sakin kalmaya çalış o zaman daha rahat doğar. Allah'ında izniyle.
rabbim hayırlısını nasip etsin. bunda da vardır bi hayır. bekleyelim bakalım. sonu güzel olacak inşallah.
şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?