2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi akşamlar herkese
doğum yapanlar olmuş galiba.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
darısı bize olsun
benim yarın günüm doluyo ama bebişte tık yok
benim gibi olan var mı?
katinam doğum yaptı mı? doğum tarihlerimiz aynıydı.

Canım bende şimdi NST den geldim değerler 50 lerde çıktı ama Dr normal dedi bu arasa sezeryan tarihimde 9 Nisan :)

Benim 14 Nisan ama sanki 9-10 u olacak gibi bakalım normal olacak eğer her şey yolunda giderse... :)) Çok heyecanlı ve sabırsızım. İlk çocuğum. Senin kız mı erkek mi? Benim erkek

ben varım canım günüm geçti bekliyorum hala 41 42. haftalarda normal kabul ediliyormuş
katinam doğum yapmadı cuma gidecek doktora diye biliyorum

ben varım canım günüm geçti bekliyorum hala 41 42. haftalarda normal kabul ediliyormuş
katinam doğum yapmadı cuma gidecek doktora diye biliyorum

beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.

beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.

banada yapmadı ben 1 gün arayla gidiyorum doktora nst ye bağlanıyorum pazartesi renkli ultrasona gönderdi herşey normal görünüyor sonuçta problem olsa bekletmezler

şeytan valizini al çek git diyor canım. bi de kör cahil değil tatlım ya. görüştüğümüz insanlar kaymakam, vali yardımcısı, emniyet amiri kendisininde saygın bir yeri var. herkes komutana yakışır bir isim olsun derken eşim babasına koyduracak ismi hiçbir şekilde aklım mantığım almıyor.

kızlar ben ne sıkıntılar çektim böbreklerimde sorun oldu günlerce yattım. beni o zaman sen de nasılsın diye aramadılar. kendi ağrımı kendim çektim kimsenin ruhu duymadı. bana insan gibi muamele yapsalardı canımı alsalardı. o zaman sesimi çıkarmazdım.

hemen girip kaçıcam,geçmişi okuyayım dedim ooffff kii off..on kere kalkmak zorunda kaldım..okuduğum hiç birşey kalmadı aklımda..

chosy ve voltaj doğum yapmışş,ne çok sevindim..mezoşun cimcimesi pek tatlı..dersiz canım hala isim mevzusu devam ediyor belli ki,allah sana sabır versin..

hatırlamadıklarım affetsin..sonra daha dikkatli giicem.

bu arada benim oğlan bana pek tepkili,babası peşinde dolanıyor doğumdan beri,perişanız...sürekli sevgimizi sorguluyor ama kardeşini de pek seviyor..biraz işimiz var..

gelirim gene

bende de aynı durum var 7 nisana var daha ama çatı kontrolüm yapılmadığından endişeliyim biraz

banada yapmadı ben 1 gün arayla gidiyorum doktora nst ye bağlanıyorum pazartesi renkli ultrasona gönderdi herşey normal görünüyor sonuçta problem olsa bekletmezler
senin günün ne kadar geçti canım?
bende de aynı durum var 7 nisana var daha ama çatı kontrolüm yapılmadığından endişeliyim biraz

rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. korku da doğuma engel oluyomus galiba. ama kendimi alamıyorum belli bir süre geçince suni sancı mı verecekler?

Son düzenleme:

1 nisandı doğum tarihim. doktoruma sordum suni sancı veriyor musunuz diye hayır dedi yani bir problem olursa beni sezeryana alıcak

Kizlar sanirsam suyum geldi smdilik sanci yok gibi ara ara adet sancisi gibi oluyo daha da artarsa gidicem hastaneye duanizi eksik etmeyin nolur
Tlf dan giriorum hastanede de girer haber ederim herseyden insallah

doğurdun mu bilmiyorum ama hadi baklaım canım arkalı önlü hastanelerde yarın ben bugün sen inşallah........

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

maşallah canım. Allah hayırlı uğurlu eylesin kızını sana. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

dertsiz canım ne kadar sıkma canını desekte boş biliyoruz
ama şuan bebeğin sağlıklı bir şekilde doğması önemli
eşler zaman zaman böyle anlayışsız oluyorlar
anladığım kadarıyla babasını kırmak istemiyor.
sen de eşinle inatlaşmadan ikinci isim konusunda
ikna etmeye çalış. sonuçta iki isimli dünya
kadar insan var.
üzme kendini

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Maşallah Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin İNŞALLAH. Sıra bana gelsin artıııkk

hayırlı uğurlu olsun caanım bebişin, maşallah

allah yavruna sağlıklı uzuun ömürler versin canım...

hemşomm hadi gözün aydınnnn =))) allahım analı babalı büyütsün çok sevindim =) güzel duaların için sağol canım ya darısı bizlere inşallah =)

yagmur gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.

yağmur gözünaydın canım. allah analı babalı büyütsün inşallah.

yağmur doğum yapmış, hayırlı olsun.

Amin,hepinize cok tesekkur ederim kizlar, Allah im kimseyi bu duygudan mahrum etmesin cok farkli biseymis gercekten.insAllah herkesin dogumu kolay gecer.Atladiklarim varsa onlarada tesekkur ederim.

Malum bebekle gecmisi tam okuyamadim ama PeriLous,chosy, lovely17, limonluparfe,,ycl2012;huysuzmelek, tqc3,mezopotamya,voltaj dogum yapmis diger arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insAllah saglikla guzel gunlerde.

amanamazon canim sen dogurmadin demi agrim var demissin bi yerde?
dertsiz Allah yardimcin olsun kendini uzupte bebegini uzme karninda, kucagina aldiginda herseyi unutcaksin onu dusun, insAllah esinle ortak bir yol bulursun.

bebeci doğumdaşım
hafiye gibisin kız valla
sayende yazdıklarımı düzene koyacağım
nasılsın bu arada. ben kendimi bu günlerde çok yorgun hissediyorum.

inşallah sezaryene gerek kalmadan gelir bebişin, sakin kalmaya çalış o zaman daha rahat doğar. Allah'ında izniyle.

rabbim hayırlısını nasip etsin. bunda da vardır bi hayır. bekleyelim bakalım. sonu güzel olacak inşallah.

şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil

şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil

aynen yaa. herkes her şeyi biliyo maşallah! ne kadar dinlemicem desem de olmuyo. yarın ben doktora iyice sorayım her şeyi olmuyo böyle. her şey normalden başka laf çıkmıyo ağzından.

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

canım yaa gözün aydın geçmiş olsun... dün dilek kapın açıkmış ben perşembe sezeryan diyince sende bakarsın arkalı önlü hastanelerde doğururuz demiştin... allah analı bablı büyütsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…