2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil

canim sakin takmayin insanlari kafaniza,korku ve endise ile salgilanan hormonlar dogumu kontrol eden hormonlardan endorfinin salgilanmasini baskiliyor, sureci uzatiyor. dogacagi vakti bir tek Rabbim bilir, 42 hafta bile normal sayiliyor. sakince beklemek, beklerken de bol bol yuruyus yapmak en iyisi. boyle surekli soranlara cok konusanlara ben de uyuz oluyorum

doğum yapan arkadaşlar allah analı bablı büyütsün bebişlerinizi............ dertsiz isim konusunda allah yardımcın olsun çok şeyler varda moralini bozma ama sen annesin bunu unutma.... taviz verirsen çocuk üstünde hak sahibi olamazsın

amanamazon canim sen dogurmadin demi agrim var demissin bi yerde?

yok canım doğurmadım daha bekliyorum ama ağrılarım var doktora söyledim arayıp normal diyo suyun gelmedikçe bebek hareketi azalmadıkça kanama olmadıkça gelme dedi bana da hiç bakmadı hani açılma için falan bekliyorum işte evde bulantım çok fazla ama sanki hamileliğimin ilk günleri gibi oldu tamamen safra çıkarıyorum bulantım var dedim mide kaynaklı diyo haftaya p.tesi kontrolüm var o zamana kadar ne olacak bakalım. böyle pis pis ağrıyo karnım hala suyum falan yok ama bebek de içerde horon tepiye resmen ya hadi hayırlısı
sen nasılsın bebeğin nasıl ?????? emzirebildin mi canım sağlığınız iyi mi ?

yürüyüş yapıyorum hatta benimle yola çıkanlar yoruluyor :)) bende 41 42 normal sayıldığı için ve de devamlı doktor kontnrolünde olduğum için içimi rahat tutmaya çalışıyorum ama insanlar öyle saçma konuşuyolar ki iistem dışı etkileniyorum sadece dua ediyorum o an

Cnm valla bu durumda nedenir bilmiyorum allah yardimcin olsun insallah oglun dogunca esinin fikri degisir..malesef bazen insanin umitlerini heveslerini burnundan getirtiyorlar!!! Sen bebegini dusun sakin olmaya calis!

Amanamazon cnm seninde bir iki gune aliriz iyi haberini :) negzl en azindan belirtin var..bende tiiiik yok pazartesi dogum tarihim bakalim benim kiz gelicekmi:)

Canım evine de geçtin Rabb'im kuzularınla mutlu etsin evini Kaynanana da hasta oldum bu arada

Gözünaydın canım, Rabb'im hayırlı evlat etsin inşallah

Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

Ne güzel bebişlerinize kavuştunuz hem de gayet güzel bir şekilde maşallah kızlar Allah hayırlı uzun ömür versin hepsine.

Teyzeleri Elif imizin resmi

Maşaallah canım bebişin çook tatlı nazar: Darısı bize artık...

Geçmiş olsun canım, ama her bebek sarılık oluyor neredeyse. Bir an önce geçer inşallah. Sen rahata erdin artık oğluşunla da aranız düzelir yakında merak etme

Canım, Allah yar ve yardmcın olsun. Dualarımız seninle olacak, habersiz bırakma bizi

morgökyüzü zamana daralıyor yakında bize de sıra gelecek.Bakalım kim önce doğuracak

Hayırlısı canım evet az kaldı bakalım bebişler ne zaman gelmeye kalkacaklar

Canım, üzülüyorsun ben de üzülüyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bir an önce iyileşip toparlanmaya bak sen. Bazen insanın kendisinden başka kimsenin hayrı olmuyor kendine ne yazık ki Dualarım seninle...

Pesindeyim birakmam , hapineks,bececi,simonlu perfe bakalim daha.neler cikacak.senden dogumdasim benimmm
kız BECECİ türk dil kurumunda mı çalışıyon sen
kız senin yüzündn yazı yazamaz oldu

canım benim seni en iyi ben anlayabilirim şu an...
daha bi kaç gün önce kv'min kızımın ismini koymak istediğini,eşimin de onay verdiğini yazmıştım buraya...
ben de çok üzülmüştüm...
biz çözdük olayı çok şükür...
inşallah siz de çözersiniz...sen oğluşuna koymak istediğin ismi bi şekilde kayınpederine söylesen işe yaramaz mı?
mesela şöyle: ''dedesi,oğlumuz aliyi görmeye doğumdan ne kadar zaman sonra geliceksiniz? alinin ismini kulağına sizin okumanızı istiyorum.'' falan gibi bi şeyler söylesen etkili olmaz mı :26:

ben varım canım günüm geçti bekliyorum hala 41 42. haftalarda normal kabul ediliyormuş
katinam doğum yapmadı cuma gidecek doktora diye biliyorum

beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.

banada yapmadı ben 1 gün arayla gidiyorum doktora nst ye bağlanıyorum pazartesi renkli ultrasona gönderdi herşey normal görünüyor sonuçta problem olsa bekletmezler

bende de aynı durum var 7 nisana var daha ama çatı kontrolüm yapılmadığından endişeliyim biraz
kızlar ben de varım
ama bana dr 2 kez çatı muayenesi yaptı...
ilkinde hiç yumuşama ve açılma yok,bu şekilde devam ederse sezaryen yapmak zorunda kalırım,çatın normal doğuma müsait,bol bol yürü ki açılman olsun demişti...
10 gün boyunca yürüdüm...
salı günü tekrar çatı muayenesi yapıp baktı...
açılma ve yumuşama başlamış dedi...
diğer her şey yolunda olduğundan sancımın kendiliğinden gelmesini beklemeyi teklif etti...
acil bi durum olursa gidicem...
ama olmazsa 1 hafta son gel dedi...
42'ye kadar yolu var,acele etmeye gerek yok dedi...

Bugün bazamın altını ve giysi dolabını temizleyip düzenledim. Haa bir de yeni aldığımız yavrulu bazayı sildim iki su :S Üstüne bir buçuk saat kadar da yürüyüş yaptık eşimle, alttan alttan bıçaklar saplanıyor bir tarafıma :S Belim de kopuyor.

Voltaj'ın bahsettiği yüzey temizleyicisi bingo mutlu yuvamla duvarları sildirsem sizce boyaya bir zararı olur mu? Ev güzel koksun istiyorum da

Teyzeleri Elif imizin resmi

Maşallah çok tatlı bir bebek, Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun..

Dualarımız seninle canım, kolay bir doğum olur inşallah..

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

Şu bir kaç günde ne kadar çok doğum oldu böyle takip etmekte zorlanıyorum artık, Nisan ayı başlayalı daha birkaç gün oldu herkes doğuruyor ay sonuna kimse kalmayacak Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza..

Sen doğuma kadar bunları düşünmemeye çalış canım bebiş etikilenmesin, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al da doğumdan sonra oturur yeniden konuşursunuz, inşallah istediğin gibi olur her şey, Rabbim sana sabır versin..

ohhh maşallah ne çok hareket etmişsin...
tabi saplanır bıçaklar
bende yürüyüş yapınca peşinden senin dediğin gibi oluyorum...
eeee doğum yaklaşıyo artık

ohhh maşallah ne çok hareket etmişsin...
tabi saplanır bıçaklar
bende yürüyüş yapınca peşinden senin dediğin gibi oluyorum...
eeee doğum yaklaşıyo artık

Evet, canım yaa bakalım ne zaman gelecekler artık merak, korku, heyecan, özlem, sabır, sabırsızlık hepsi karıştı birbirine. Doktorum günde 45 dk yürü dedi de biz biraz abarttık sanırım. Oğluşun keyfini bekliyoruz
Bana kalsa evin bütün işlerini artık kendim yapacağım da izin vermiyorlar, kadın gelecek mecbur duvar, kapı, cam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…