şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil
şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
amanamazon canim sen dogurmadin demi agrim var demissin bi yerde?
canim sakin takmayin insanlari kafaniza,korku ve endise ile salgilanan hormonlar dogumu kontrol eden hormonlardan endorfinin salgilanmasini baskiliyor, sureci uzatiyor. dogacagi vakti bir tek Rabbim bilir, 42 hafta bile normal sayiliyor. sakince beklemek, beklerken de bol bol yuruyus yapmak en iyisi. boyle surekli soranlara cok konusanlara ben de uyuz oluyorum
sinir oluyorum o tür insanlara ben olsam bozarım sen de boz onları hakediyorlar
şeytan valizini al çek git diyor canım. bi de kör cahil değil tatlım ya. görüştüğümüz insanlar kaymakam, vali yardımcısı, emniyet amiri kendisininde saygın bir yeri var. herkes komutana yakışır bir isim olsun derken eşim babasına koyduracak ismi hiçbir şekilde aklım mantığım almıyor.
kızlar ben ne sıkıntılar çektim böbreklerimde sorun oldu günlerce yattım. beni o zaman sen de nasılsın diye aramadılar. kendi ağrımı kendim çektim kimsenin ruhu duymadı. bana insan gibi muamele yapsalardı canımı alsalardı. o zaman sesimi çıkarmazdım.
Amanamazon cnm seninde bir iki gune aliriz iyi haberini :) negzl en azindan belirtin var..bende tiiiik yokpazartesi dogum tarihim bakalim benim kiz gelicekmi:)
Kaynanam daha ameliyatli onunki daha sezaryen onun tüpü daha başka bağlı
"Heyecanlanacak ne var korkulacak ne var yok adam iyisin"
Arkadaslarım olmasa kovacam
Esim yazık yaşlı baksana her lafı on kez tekrarlıyor diyor:)
Utandirmayim.
Daha aklımda cok şey var ama hatırlamıyorum:)
Hee doğurdu mü herkeşlergecmise bakamadım somewherecold ne yaptı
Haaaaaaaaaa
Gizlaaarr bidene de şey alın
Humana still tea
Süt değil sebiliniz olsun
Kızalr bende doğum yaptım çok şükür 29 mart sabahı sezeryanla doğum yaptım.Son anda tansiyon yükseldi ve düşmeyince dr da suni sancımı deneyelim ne dersin dedi ama hiç açılma yoktu sadece 1 cm vardı uzun saat sancı çekebilirsin dedi zaten bende sezeryan istiyordum sezeryan olsun dedim.Çok şükür şuan ikimizde iyiyiz.Sezeryan yapacak olanlar korkmasın ben genel anestezi ile yaptım memnun kaldım ilk satler braz ağrı oluyor ama giderek azalıyor.Biraz geç haber verdim ama sütüm gelmedi göğüslerim yara oldu ancak birşeyleri düzene sokabildik çok şükür şuan iyiyiz.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Amin,hepinize cok tesekkur ederim kizlar, Allah im kimseyi bu duygudan mahrum etmesin cok farkli biseymis gercekten.insAllah herkesin dogumu kolay gecer.Atladiklarim varsa onlarada tesekkur ederim.
Malum bebekle gecmisi tam okuyamadim ama PeriLous,chosy, lovely17, limonluparfe,,ycl2012;huysuzmelek, tqc3,mezopotamya,voltaj dogum yapmis diger arkadaslar gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insAllah saglikla guzel gunlerde.
amanamazon canim sen dogurmadin demi agrim var demissin bi yerde?
dertsiz Allah yardimcin olsun kendini uzupte bebegini uzme karninda, kucagina aldiginda herseyi unutcaksin onu dusun, insAllah esinle ortak bir yol bulursun.
Teyzeleri Elif imizin resmi
ben geldim ama hemen çıkabilirim çünkü benim kız uyanmak üzere..bir kaç gündr uyuyamıyorum geceleri çünkü sürekli memede,o yüzden de giremiyorum foruma,fırsat buldukça uyuyorum..sarılık oldu kızım çok ağır olmasa da korkuyoruz,bakalım yarın kontrolde belli olacak geçiyor mu yükseliyor mu,doktor emzir dedi bol bol sıvı kaybını engelelyelim dedi ya bakalım inşallah işe yarar..ben çok iyim dün dikişlerimdeki bandı aldı doktorum,kaynaması filan çok iyimiş yaramın,banyo yapabilirsin dedi ,nasıl rahatladım..terden cuvuk cıvıktım..ağrım sızım da yok şükür,ama hastanedeki ialçlardan mı bilmem alerji olmuşum,vücudumu kaşıya kaşıya yoldum derilerimi,iğne yaptırdı doktorum,şimdi geçti..
şimdilik bu kadar yazıyorum,geçmişi okumaya çalışıcam çünkü meraktan çatlıyorum,kimler doğurdu ne oldu bakalım..gelirim gene..öpüldünüz canlarım..
arkadaşlar bu doğumdan önceki son girişim Allahım nasip ederse ilk fırsatta haber vereceğim biz yarın sabah doğuma gidiyoruz bugün çok ağladım çok da korkuyorum açıkçası. sizden bi fatiha okumanızı istesem doğum için? sizi çok seviyorum herkese hayırlı doğumlar şimdiden, öpüyorum kocaman
morgökyüzü zamana daralıyor yakında bize de sıra gelecek.Bakalım kim önce doğuracak
ayyy daha mutfak dolaplarını silmedim beeeeennnnn
kız BECECİ türk dil kurumunda mı çalışıyon senPesindeyim birakmam , hapineks,bececi,simonlu perfe bakalim daha.neler cikacak.senden dogumdasim benimmm
canım benim seni en iyi ben anlayabilirim şu an...off kızlar offf
ben artık kafayı yicem bu isim konusu yüzünden
eşim bu akşam baklayı ağzından çıkardı.
oğlumun ismini kayınbabam koyacakmış
resmen kuduruyorum şuan.
hangi devirde yaşıyorsun
kör cahil insanlar bile artık diretmiyorlar
isim koymak anne babanın hakkıdır
ben o kadar sıkıntı çektim kimin ruhu duydu dedim.
ne dersen de boşuna konuşuyorsun diyor.
doğuma günler kala gerildim iyice
adam nuh diyor peygamber demiyor
nolur bana akıl verin arkadaşlar.
ben de ne süt kalıcak ne moral
o hastane odasını birbirine katıcam gibi görünüyor şu an.
İyi akşamlar herkese
doğum yapanlar olmuş galiba.
rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah
darısı bize olsun
benim yarın günüm doluyo ama bebişte tık yok
benim gibi olan var mı?
katinam doğum yaptı mı? doğum tarihlerimiz aynıydı.
ben varım canım günüm geçti bekliyorum hala 41 42. haftalarda normal kabul ediliyormuş
katinam doğum yapmadı cuma gidecek doktora diye biliyorum
beni bi korku aldı ya. normal doğumu beklemekle iyi mi yapıyoruz kötü mü bilmiyorum :S doktor bana vajinal muayene de yapmadı. açılma var mı yok mu hala belirsiz.
banada yapmadı ben 1 gün arayla gidiyorum doktora nst ye bağlanıyorum pazartesi renkli ultrasona gönderdi herşey normal görünüyor sonuçta problem olsa bekletmezler
kızlar ben de varımbende de aynı durum var 7 nisana var daha ama çatı kontrolüm yapılmadığından endişeliyim biraz
ayyy daha mutfak dolaplarını silmedim beeeeennnnn
Teyzeleri Elif imizin resmi
arkadaşlar bu doğumdan önceki son girişim Allahım nasip ederse ilk fırsatta haber vereceğim biz yarın sabah doğuma gidiyoruz bugün çok ağladım çok da korkuyorum açıkçası. sizden bi fatiha okumanızı istesem doğum için? sizi çok seviyorum herkese hayırlı doğumlar şimdiden, öpüyorum kocaman
off kızlar offf
ben artık kafayı yicem bu isim konusu yüzünden
eşim bu akşam baklayı ağzından çıkardı.
oğlumun ismini kayınbabam koyacakmış
resmen kuduruyorum şuan.
hangi devirde yaşıyorsun
kör cahil insanlar bile artık diretmiyorlar
isim koymak anne babanın hakkıdır
ben o kadar sıkıntı çektim kimin ruhu duydu dedim.
ne dersen de boşuna konuşuyorsun diyor.
doğuma günler kala gerildim iyice
adam nuh diyor peygamber demiyor
nolur bana akıl verin arkadaşlar.
ben de ne süt kalıcak ne moral
o hastane odasını birbirine katıcam gibi görünüyor şu an.
Bugün bazamın altını ve giysi dolabını temizleyip düzenledim. Haa bir de yeni aldığımız yavrulu bazayı sildim iki su :S Üstüne bir buçuk saat kadar da yürüyüş yaptık eşimle, alttan alttan bıçaklar saplanıyor bir tarafıma :S Belim de kopuyor.
Voltaj'ın bahsettiği yüzey temizleyicisi bingo mutlu yuvamla duvarları sildirsem sizce boyaya bir zararı olur mu? Ev güzel koksun istiyorum da
ohhh maşallah ne çok hareket etmişsin...
tabi saplanır bıçaklar
bende yürüyüş yapınca peşinden senin dediğin gibi oluyorum...
eeee doğum yaklaşıyo artık
Benim 14 Nisan ama sanki 9-10 u olacak gibi bakalım normal olacak eğer her şey yolunda giderse... :)) Çok heyecanlı ve sabırsızım. İlk çocuğum. Senin kız mı erkek mi? Benim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?