Evet, canım yaa bakalım ne zaman gelecekler artık merak, korku, heyecan, özlem, sabır, sabırsızlık hepsi karıştı birbirine. Doktorum günde 45 dk yürü dedi de biz biraz abarttık sanırım. Oğluşun keyfini bekliyoruz
Bana kalsa evin bütün işlerini artık kendim yapacağım da izin vermiyorlar, kadın gelecek mecbur duvar, kapı, cam için.
Hahahaha is bitmez cnm olmassa dogumdan sonra artik:) no stress:)
Merhaba kızlar , , doğum yapan herkese bebekleri ile uzun ömürler diliyorum bekleyenlerde kolay dogumlar dilerim.bende normal dogum bekleyenlerdendim tam gununde c.tesi sancilarim basladi ama bebek dogum kanalına girmediği icin sezeryan oldu. kolay bir doğum olmadi oyüzden çok detaya girmiyorum ama oglusumu kucağıma aldigimda herşeye değerdi. 5 gün oldu ama agrilarim hala çok kizlar sizinde öyle mi acaba? bide memelerim yara oldu bir sürü şey denedim iyileşiyor önerisini olan varmı? ?
kkızlar ben hasta oldum soğuk aldım galiba gözlerim kızarıyo başım uyuşuk her tarafım ağrıyo
bacaklarm ztn çok ağrıyodu şimdi tuvalete bile zor gidiyrm bacak ağrısından Eki Görüntüle 676051
amin canım.Canım, üzülüyorsun ben de üzülüyorum. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bir an önce iyileşip toparlanmaya bak sen. Bazen insanın kendisinden başka kimsenin hayrı olmuyor kendine ne yazık kiDualarım seninle...
canım bizimkiler çok arsız öyle konuşmadan falan anlamazlar.canım benim seni en iyi ben anlayabilirim şu an...
daha bi kaç gün önce kv'min kızımın ismini koymak istediğini,eşimin de onay verdiğini yazmıştım buraya...
ben de çok üzülmüştüm...
biz çözdük olayı çok şükür...
inşallah siz de çözersiniz...sen oğluşuna koymak istediğin ismi bi şekilde kayınpederine söylesen işe yaramaz mı?
mesela şöyle: ''dedesi,oğlumuz aliyi görmeye doğumdan ne kadar zaman sonra geliceksiniz? alinin ismini kulağına sizin okumanızı istiyorum.'' falan gibi bi şeyler söylesen etkili olmaz mı :26:
canım haklısın ama herşeyi özene bezene yaptım. bebek şekerimizi günlerce aradım, bursa,ankara istanbul aramadığım şekerci kalmadı.aldığımızda isim belli değil etiketi kendim yaparım dedim. şurda doğuma ne kaldı neden isimsiz olsun ki... oğlum için yapıyorum herşeyi zaten.Sen doğuma kadar bunları düşünmemeye çalış canım bebiş etikilenmesin, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al da doğumdan sonra oturur yeniden konuşursunuz, inşallah istediğin gibi olur her şey, Rabbim sana sabır versin..
anam noluyo kızlar doğum yaklaştıkça hasta olan olanaçok geçmiş olsun dinlenmeye çalış doğuma kadar atlat malum antibiyotik falan alamıyoruz bitki çayı bal zencefil nane limon la bişiler dene canım
Kizlar biz iyiyz :)
Yurudum cay biskuwi fln yedim smdilik slklntl yok
Allah dogum yapacaklara yardm etsn mutlu mesut kucaklarina alsinlar insallah
Meryemcim cnm dilek kapim acikmis gercekten :) yarin da Allah sana guc kuwwet wersn insallah tum arkadaslarimla birlikte
amin canım.
canım bizimkiler çok arsız öyle konuşmadan falan anlamazlar.
benim babam bile doğuma gelmezken (utanıp sıkılmıyayım diye)
onlar cümbür cemaat gelecek.kaynım kayınbabam
zaten isim için geliyorlar. her fırsatta dile getirdiler
izine gittiğimizde eşim bebiş bebiş demeyin egemen olcak oğlumun ismi dedi
kayınvalidem falan çok bozuldu
onlar benden habersiz eşim işyerindeyken kesin bu konuyu konuşmuşlar
ya da kardeşi falan abi babam bekliyor haberin olsun dedi
ciğerini biliyorum ben artık bunların.
eşimle konuşmuyorum, konuşmayacağımda.
canım haklısın ama herşeyi özene bezene yaptım. bebek şekerimizi günlerce aradım, bursa,ankara istanbul aramadığım şekerci kalmadı.aldığımızda isim belli değil etiketi kendim yaparım dedim. şurda doğuma ne kaldı neden isimsiz olsun ki... oğlum için yapıyorum herşeyi zaten.
merve geçmiş olsun canım.
bende 2 gündür hastayım tam zamanında yakalandık valla.
bal, zencefil ve limon suyunu karıştırıp yiyorum bana faydası oldu.
sende dene istersen canım.
Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
allaha emanet ol canım. dualarımız seninle.hayırlı haberlerini bekliyoruz.Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
bende almadım canım ihtiyaç olduğu zaman almayı düşünüyorum.kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
amin canım çok sağol.İnsanları anlamak zor 9 ay uğraş bide onlarla uğraş sonra Allah yardımcın olsun sorunsuz gönlüne göresi olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?