2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

benim işler tamam da kız gelmiyo bi türlü
sende zorlama kendini artık...ne kalmış şurda doğumuna...

Merhaba kızlar , , doğum yapan herkese bebekleri ile uzun ömürler diliyorum bekleyenlerde kolay dogumlar dilerim.bende normal dogum bekleyenlerdendim tam gununde c.tesi sancilarim basladi ama bebek dogum kanalına girmediği icin sezeryan oldu. kolay bir doğum olmadi oyüzden çok detaya girmiyorum ama oglusumu kucağıma aldigimda herşeye değerdi. 5 gün oldu ama agrilarim hala çok kizlar sizinde öyle mi acaba? bide memelerim yara oldu bir sürü şey denedim iyileşiyor önerisini olan varmı? ?

kkızlar ben hasta oldum soğuk aldım galiba gözlerim kızarıyo başım uyuşuk her tarafım ağrıyo
bacaklarm ztn çok ağrıyodu şimdi tuvalete bile zor gidiyrm bacak ağrısından

Hahahaha is bitmez cnm olmassa dogumdan sonra artik:) no stress:)

evet ya yapıyorum yapıyorum gene batıyo öbür taraftan deli oluyorum artıııkkk bugün dedim ki yapmıcam temizlik oturcam öyle tv ye bakcam pijamalarımla dedim 1 yıldır gelmeyen komşularımın gelesi tuttu evi götüren götürene allahtan salonum temizdi oraya aldım ama mutfak oturma odası giriş kendinden geçmiş haldeydi artık ne derlerse desinler dedim nasılsa bitmiyo temizlik işi diye dediğin gibi.

şu an midem başladı gene yanmalara coşmalara eşim de ayır bi dert sen yatmazsan ben de yatmam diyo sabah işe gidecek güya bana iyilik ediyo zorla yatırdım git yat germe beni iyce diye sensiz uyuyamıyorum diyo ama gideli 10 dk oldu geliyo sesi horul horul

lansinoh diye bi kremi tavsiye ediyolar arkadaşım sanırım silmek de gerekmiyomuş iyi de oluyomuş

anam noluyo kızlar doğum yaklaştıkça hasta olan olana çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış doğuma kadar atlat malum antibiyotik falan alamıyoruz bitki çayı bal zencefil nane limon la bişiler dene canım

Kizlar biz iyiyz :)
Yurudum cay biskuwi fln yedim smdilik slklntl yok
Allah dogum yapacaklara yardm etsn mutlu mesut kucaklarina alsinlar insallah

Meryemcim cnm dilek kapim acikmis gercekten :) yarin da Allah sana guc kuwwet wersn insallah tum arkadaslarimla birlikte

amin canım.

canım bizimkiler çok arsız öyle konuşmadan falan anlamazlar.
benim babam bile doğuma gelmezken (utanıp sıkılmıyayım diye)
onlar cümbür cemaat gelecek.kaynım kayınbabam
zaten isim için geliyorlar. her fırsatta dile getirdiler
izine gittiğimizde eşim bebiş bebiş demeyin egemen olcak oğlumun ismi dedi
kayınvalidem falan çok bozuldu
onlar benden habersiz eşim işyerindeyken kesin bu konuyu konuşmuşlar
ya da kardeşi falan abi babam bekliyor haberin olsun dedi
ciğerini biliyorum ben artık bunların.
eşimle konuşmuyorum, konuşmayacağımda.

canım haklısın ama herşeyi özene bezene yaptım. bebek şekerimizi günlerce aradım, bursa,ankara istanbul aramadığım şekerci kalmadı.aldığımızda isim belli değil etiketi kendim yaparım dedim. şurda doğuma ne kaldı neden isimsiz olsun ki... oğlum için yapıyorum herşeyi zaten.

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün kızını maşaallah

İnsanları anlamak zor 9 ay uğraş bide onlarla uğraş sonra Allah yardımcın olsun sorunsuz gönlüne göresi olsun inşaallah

merve geçmiş olsun canım.
bende 2 gündür hastayım tam zamanında yakalandık valla.
bal, zencefil ve limon suyunu karıştırıp yiyorum bana faydası oldu.
sende dene istersen canım.

Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı

Allaha emanet ol cnm Allah yardmcın olsun hayırlı haberle gel inşallah..

sorma canm sorma o uykusuzluğu ama bitirdin sen şafağı en azından bebişinle sıkıntının rengi değişecek en azından uyumaya bedenini dinlendirmeyi dene şimdi yarın güzel bi gün olur inşallah allaım sağ salim senin de bebeişini kucağına versin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sen de allaha emanet ol canım

allaha emanet ol canım. dualarımız seninle.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
bende almadım canım ihtiyaç olduğu zaman almayı düşünüyorum.
eczanelerde falan satılıyor nasıl olsa rahatlıkla bulabiliriz diye düşündüm.

İnsanları anlamak zor 9 ay uğraş bide onlarla uğraş sonra Allah yardımcın olsun sorunsuz gönlüne göresi olsun inşaallah
amin canım çok sağol.

günler geçmiyo sanki
yavrumu çok merak ediyorum
karnımı şekilden şekile sokuyo

hepimiz inşallah sağsalim alırız kucağımıza bebişlerii

rabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum hala burnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…