2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.

doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.

benim de yarın kontrolüm vaR. en son gittiğimde 2 kat kordon vardı bakalım doktor ne diecek

bebeğini kucagına alan tüm arkadasları tbrk ederim. herşey gönlünüzce olsun miniklerinizle.
darısı biz doğurmayanların basına.. herkese iyi geceler

ah cnm benim Allah yardımcın olsun
inşallah bu çektiklerinin mükfatını alacaksın Rabbimin izniyle..

sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.

doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
helal olsun, Allah yardımcın olsun Allaha emanet olun yavrunda sende..

Allah yardımcın olsun inşallah sende sağsalim kucağına alırsın yavrunu.

Haha allahtan uyuyamiyor sensiz insan delirecek gibi oluyor sen temizle ardindan pislensin bizdede esim sagolsun 5 cocuga bedel allah sabir versin bana..artik adamada kina geldi :) artik cocuk gelsede kendine mesgale buldan diyor hihi:) burda oyle komsuluk fln yok bize bir ailelerimiz gelir onun disinda tik yok:) rahatim yani..
Dun dondurmayi abarttim galiba bogazim agriyor doguma kadar iyilesmemiz lazim nefes alip verirke zorlaniriz yoksa!!

Cnm doktora sordunmu hic? Allah yardimcin olsun biran once atlatirsin insallah..cok uzuldum senin icin

Canim insallah sag saglim alirsin bebegini kucagina!!! Iyi haberlerini bekliyoruz:)

bende 4 30 dan beri ayaktayım.yanlız değilim demekki.biraz ağrım var adet olcakmışım gibi.akşama kontrlm var bklm sancı çıkcakmı..nefes alamıyorum zaten sıkıştıryo velet..gözümdende uyku akıyo..

Ayva çekirdeklerini bir çay bardağına biraz su koyup bir gün kadar bekletin jel halini alıyor meme ucuna sürün iyi geliyor hem doğal bebeğinizide içiniz rahat emzirirsiniz.

Degilsin cnm:) allahim bir an once dogsalarda kucagimizda sevsek:) aksama kalmassin insallah

Degilsin cnm:) allahim bir an once dogsalarda kucagimizda sevsek:) aksama kalmassin insallah

İNŞŞALLAH .ne kdr dua ediyorum artık sancım olsun diye korkmama rağmen bi an önce olsun istiyorum..ALLAH ım en uygun zamanı bilir ama İNŞALLAH bi kaç güne doğururm yoksa psikljm alt üst oldu daha doğurmadınmı...senin çocuk dişli doğcak herlde diye söylenenen patavastızlar yüzünden...

:) zamani gelince beklemez cnm gelir:) milletide bosver aramamalarini soyle ben oyle dedim siz aramayin ben ararik diye simdi kafam rahat:)

günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....

ayetel kürsi'ni okudum Allah yardımcın olsun.

ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.

doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.

dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum

canım duşa gir bitki çayı iç:.. eğer mümkünse şu an merdiven in çık ve yer silme hareketi yap çok faydası olur.. bana birde sancı gelince ağzına bir tane kesme şeker al beklet dedilerdi niye bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…