- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
rabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum halaburnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki
helal olsun, Allah yardımcın olsun Allaha emanet olun yavrunda sende..sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.
doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
benim de yarın kontrolüm vaR. en son gittiğimde 2 kat kordon vardıbakalım doktor ne diecek
bebeğini kucagına alan tüm arkadasları tbrk ederim. herşey gönlünüzce olsun miniklerinizle.
darısı biz doğurmayanların basına.. herkese iyi geceler
evet ya yapıyorum yapıyorum gene batıyo öbür taraftan deli oluyorum artıııkkkbugün dedim ki yapmıcam temizlik oturcam öyle tv ye bakcam pijamalarımla dedim 1 yıldır gelmeyen komşularımın gelesi tuttu evi götüren götürene allahtan salonum temizdi oraya aldım ama mutfak oturma odası giriş kendinden geçmiş haldeydi artık ne derlerse desinler dedim nasılsa bitmiyo temizlik işi diye dediğin gibi.
şu an midem başladı gene yanmalara coşmalara eşim de ayır bi dert sen yatmazsan ben de yatmam diyo sabah işe gidecek güya bana iyilik ediyo zorla yatırdım git yat germe beni iyce diye sensiz uyuyamıyorum diyo ama gideli 10 dk oldu geliyo sesi horul horul
en zoru son aymış yahu
kaç kere uyudum uyandım , uyuyamıyorumm..
rabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum halaburnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki
Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.
doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
bende 4 30 dan beri ayaktayım.yanlız değilim demekki.biraz ağrım var adet olcakmışım gibi.akşama kontrlm var bklm sancı çıkcakmı..nefes alamıyorum zaten sıkıştıryo velet..gözümdende uyku akıyo..
Degilsin cnm:) allahim bir an once dogsalarda kucagimizda sevsek:) aksama kalmassin insallah
İNŞŞALLAH .ne kdr dua ediyorum artık sancım olsun diye korkmama rağmen bi an önce olsun istiyorum..ALLAH ım en uygun zamanı bilir ama İNŞALLAH bi kaç güne doğururm yoksa psikljm alt üst oldu daha doğurmadınmı...senin çocuk dişli doğcak herlde diye söylenenen patavastızlar yüzünden...
günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
ayetel kürsi'ni okudum Allah yardımcın olsun.
ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?