2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına inşallah :)

adamların kafası rahat tabi yattıkları gibi uyurlar...
bizimki de yastığa kafasını koymadan horlamaya başlayanlardan

anladım canım...
benim kv de her seferinde torunumun adı n...... olacak derdi...
soranlara,bize...
bende onun yanında soranlara daha belli değil,bulamadık falan derdim...
benim kızım olmadı,benim dediğim isim olacak dedikçe sinirlenirdim...
biz isim bulamadıkça daha çok geldi üstümüze...
şu an isim bulduk ama o henüz bilmiyo...
eminim bebek doğduğunda yüzümüze karşı ''hiç güzel bi isim değil'' diyip moralimizi bozacaktır...
ama
seni gaza getirmek istemem canım...
ama ben senin yerinde olsaydım bebek şekerlerinin etiketleri hazırlardım ''egemen'' diye...
hastanede isim mevzusu açıldığı anda ''oğlumun ismi belli zaten,adı egemen'' diye söylerdim...
eşin kızar belki ama bi süre sonra unutur...
oğluna ömür boyu istemediğin bi isimle seslenmekten kurtulmuş olursun...
onlar arsızsa sen de arsız ol bacım,başka dilden anlamaz bunlar...
benim kv eltimlerin oğlunada kendi istediği ismi koydurdu...
sağ olun,beni kırmadınız bile demedi...
sen onların istediği ismi koysan bile yaranamazsın,bari kendi istediğini koy...
allah yardımcın olsun canım...

sağol cnm ıhlamur içiyorum
hayırlısıyla bi atlatsaydık şu süreci
geçmiş olsun mervecim...
balla limon da koy ıhlamuruna canım,iyi gelir...

güzel haberlerini bekliyoruz...

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
ben almadım...
belki gerek olmaz...
gerek olursa da zor bulunan bi şey değil yaa,aldırırız...

canım yaaa sen niye böyle kötü oldun :26:
dün buraya birisi yazmıştı ama kim olduğunu hatırlamıyorum...
bulantınız çoksa rahim ağzınız açılıyo olabilir diye...
acaba ondan mı bulanıyo senin miden :26:

ben nst'ye girdiğimde de adet ağrısına benzer ağrım vardı...
meğer onlar hafif sancılarmış canım...
insan bilmeyince anlamıyo

elalemin lafına bakıp da canını sıkmaya değer mi hiç
bana da soruyolar...
keyfi yerinde bizim kızın,ne zaman isterse o zaman gelir diyorum,kapatıyorum konuyu...

ben de okudum ayetel kürsini...

ayy çok sevindim canım
beklemekten sıkılmıştın artık...
inşallah her şey istediğin gibi olur...
güzel haberlerini bekliyorum
darısı başıma artık

herkese günaydın

ben de okudum ayetel kürsini...

ayy çok sevindim canım
beklemekten sıkılmıştın artık...
inşallah her şey istediğin gibi olur...
güzel haberlerini bekliyorum
darısı başıma artık

herkese günaydın [/QUOTE]

Günaydın canım nesenin doğumun ne zaman ? aramızda 1 gün varrr

Selamlar herkese.......

Annem bugün yanıma geliyor İnşAllah

Peki ben ne zaman doğurucaaaaam :26:

6 Nisan babasının doğum günü o günü mü bekliyor ki ???

Canım sen niye böyle oldun yaa :26:
Nane limon kaynatıp içsene belki bulantını keser...
birde kafanı oyalayacak şeyler bul düşünme bulantı falan filan:2:

Canım sende mi gidiyosunnn...hani aynı gün doğurucaktık takvimler yalan mı söyledi bize

Hayırlı sağlıklı bir şekilde doğumlar dilerim canım haber et bize...

uykusuzluktan berbat durumdayım.... 2 gecedir doğru dürüst uyumuyorum saçma sapan kabuslar görüyorum sonrada dalamıyorum uykuya, gecenin 4.30 unda oturduk sohbet ediyoruz eşimle şaka gibi yaaa, uyku getirecek şeyler anlatıyo bana :44:
dün kadın geldi temizliğe sormayın ne kadındı temizledi mi kirletti mi belli değil, bide bakıcı diye bu kadını koymuştum kafaya sabaha kadar bu konuyu düşündüm bir oğlumu buna nasıl bırakır giderim diye... buraları belki bileniniz vardır, allıpullu uzun elbise, mor eşarpla çıkageldi önce aklımı kaçıracak gibi oldum neyseki eve girince çıkardı normal kıyafetle kaldı. ben peşinde geze geze temizlik yaptık. 10da geldi 4.30da çok önemli işim var deyip gitti herşey ortada kalakaldı. eşim gelince onla devam ettik
sonrasında bende bir kasılmalar başladı eşimde korkuyo kapıldı. burda tanıdığımız bi kadın doğumcu vardı. adamı evden alıp hastaneye gittik, nts usg felan derken çok şükür bi sorun çıkmadı. hafif hafif sancılar görünüyo bu dönemde normal dedi.
ev şuan hala dandini kolumu kaldıracak halim yok napıcam bakalım...

DERTSİZ
canım doğuma bu kadar az kalmışken hala halledemediniz, ne meret insanlarmış en kötüsüde eşin hala onların etkisinde. sen iyice bastır artık adaş olsun küçük erkeklerimiz.
bi ara bizimkide tehlikeye girdi. eşim aramış sormuş, biz bi isim belirledik sizinde düşündüğünüz bir isim varsa yanına koyalım demiş. kv babanın adı da olsa iyi olur ama siz bilirsiniz, kp gerek yok çok uzun olur demiş. bide bizim soyadımızda uzun ucuz yırttık yani tabi akşam evde tartıştık. ben onlara açık kapı bırakmadım sormuş olmak için sordum , vicdanımı rahatlatmak için diyo eşim. ben diyorum biz ev araba alırken niye danışmıyoruzda yardım beklemiyoruzda, isim koyarken illa onlara danışıyoruz. ayrıca baba ismini koydurabilmeyi haketti mi ne yaptı bizim için?? beni yetiştirdi ya diyor. sanki ben agaçta yetiştim! inat ettim bende sorucam isterlerse babamın adını koyucam dedim. ama tabiki böyle bişey yapmam.
doğum zaten başlı başına bi stres bide bunları yaşamak sana biraz ağır canım. ne yap et bu olaya son noktayı koy. yapıştır şekerlerin üstüne kocaman EGEMEN diye bakakalsınlar öyle.

canım valla ne desem bilemedim artık,
Allah vicdan ve sağduyu versin hepsine umarım hepsi insafa gelir artık lütfen yani, çok ama çok üzüldüm gerçekten,
doğumdan sonra belki sana ve bebeğe kıyamaz eşin öle ümit ediyorum,
bi de zaten hastasın yazık nolur bi de üzme kendini üstüne

Meryemcim duani okudum canim.Allah kurtarsin csnim.hayirli dogumlar.
Dertsizimm ahh dertli arkadasim isim konusunda ne kadar uzduler seni boyle.
Uzulme birak koysunlar desem olmaz
sen istedigin ismi koy desem olmaz
Herseye karismadiklarinda isim hakkindami kendilerini secilmis insan saniyolar anlamiyorum.
Gerekseydi sorardiniz zaten ismi ne olsun diye.
Bosver bu guzel gunlerini uzgun gecirme.
Amanamazon canim sen bugun bi kontrolee gitsene.bu kadar kusman kan gelmesi iyi bisi degilki.
İcinde cikacak bisi kalmadi artik.
Cok gecmis olsun canim.

cnm bi doktora gitsen ya içinde bişe kalmadı, ya da ara en azından belki serum falan bişe verir, ne biliyim yazık yavrum ya, ,Allah şifanı versin

merhaba bayanlar daha öncede yazmıştım ammaa çok geç kalmışım sankim siz baya bi kenetlenmişsiniz çok beğeniyorum konuşmalarınızı ama ben 2 3 haftadır anca keşfettim:)) haftaya bu gün bebeğim Allahın izni ile kucağımda olacak genel sezeryanla dönmediği kafa yukarda zıpırın ne olur dua edin çok korkuyorum Allah rızası için hepimizi hamişiz dualarımızı birleşsin bi sorun olacak diye uyuyamıyorum(

hayırlısı olsun canım ne güzel tarihin belli, ben de çok korkuyorum bebeğim iyi mi, iyi olacak mı, doğum nası geçecek, doğumdan sonra nası olucam , sütüm gelicek mi, bebeğim emicek mi, sürekli ağlıycak mı:)bunun gibi bi sürü şey,
ama yapıcak bişe yok, annelik zor zanaat:) daha en başından:)
hepimiz dua ediyoruz, elden gelen bişe yok çünkü, Allah yardımcımız olsun hepimiizn

Allah yardımcın olsun aklına kötü bişey getirme inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

meryem, sipsezan kızlar istediğiniz duaları okudum.

arkadaşlar akşamdan beri konuşmuyorum eşimle.
yanına yanaşmadım gece yastığımı da kenara kadar çektim.
3te yattım 3 e kadar kendide uyumadı.
sabahta yine aynı şekilde kahvaltı hazırladım kahvaltı ederken ağladım
sesimi çıkarmadım, her sabah öperek gönderirdim kapıdan yolcu ederdim.
öpmedimde kapıya da gitmedim. bundan sonra o bana nasıl davranıyorsa karşılığını alacak.
bakalım karnıma dokunmadan ne kadar sabredecek.
etiketleri siz söylemeden hazırladım. hatta hem yağız, hem egemen olarak.
bundan sonra birşey demicem.
hastanedede kayınbabam falan geldiğinde susmıcam.
hastaneye kalmasın bu konu diye çok direndim.
ama olmuyor işte, kendileri bilir.
karşılarında 17 yaşında dediklerini yaptıracakları biri yok.
32 yaşında kendi kararımızı verecek yaştayız.
saygıymış bilmem neymiş geçti artık.
saygı gösterene, saygı gösterilir.
buyursun karışsınlar, hodri meydan...
olan anneme olacak arada o kaynayacak ona yanıyıorum ya...

allah hepinizden razı olsun canlarım sağolun.... dertsiz isim mevzun bana hep geçmişi anlatıyor emin ol ben istediğimi yaptıysam sende yaaparsın özellikle doğum anında dua et canım kesinlikle sezeryan bile olsan ayılınca et bende edeceğim canım arkadaşım vilinin dediği gibi keşke biraz sesini çıkartıp isim söyleseydin bende ilk 4 aylık falan emre diye belirttim baktılar tek isim olursa koyun yoksa koymayın dedi kayınbabam bende eşime ben ibo derim dedim babanda bozulur dedim emin ol kimlikte bile geçmiyor ibo sadece kulağına ezan okunurken okunsun hz ibrahimin ismi dedim kimse bilmez biraz dişli olacan dua etmeyi unutma doğum anında isim konusunda dilek kapılarımız açık oluyo

sağolasın canım emin ol aklımdasın duamdasın yaşadığım için biliyorum sessiz kalma kafana da takma fazla... bebek gelince herşey değişiyor emin ol önceliği sen ve eşin olacak benim eşimde böyleydi çok ortalığı yıktım sen anneni babanı bizden çok düşünüyorsun diye.. şimdi asla eskisi gibi değil merak etme değişir ama biraz seni yıpratır duayı unutma:..........

canım izinde görüştük sadece başka illerde oturduğumuz için çok görüşmedik. telefonlada arayıp sormadılar aylarca. rabbim büyük bir tane daha bekarları var bana yaptıklarını yapacaklarını burnundan fitil fitil getirsin diyorum. şu an dua ediyorum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…