canım izinde görüştük sadece başka illerde oturduğumuz için çok görüşmedik. telefonlada arayıp sormadılar aylarca. rabbim büyük bir tane daha bekarları var bana yaptıklarını yapacaklarını burnundan fitil fitil getirsin diyorum. şu an dua ediyorum sadece...
Ofelyam ben iyiyim canim dogumu beklemekle mesgulum. :))
Sen nasilsin.
meryem, sipsezan kızlar istediğiniz duaları okudum.
arkadaşlar akşamdan beri konuşmuyorum eşimle.
yanına yanaşmadım gece yastığımı da kenara kadar çektim.
3te yattım 3 e kadar kendide uyumadı.
sabahta yine aynı şekilde kahvaltı hazırladım kahvaltı ederken ağladım
sesimi çıkarmadım, her sabah öperek gönderirdim kapıdan yolcu ederdim.
öpmedimde kapıya da gitmedim. bundan sonra o bana nasıl davranıyorsa karşılığını alacak.
bakalım karnıma dokunmadan ne kadar sabredecek.
etiketleri siz söylemeden hazırladım. hatta hem yağız, hem egemen olarak.
bundan sonra birşey demicem.
hastanedede kayınbabam falan geldiğinde susmıcam.
hastaneye kalmasın bu konu diye çok direndim.
ama olmuyor işte, kendileri bilir.
karşılarında 17 yaşında dediklerini yaptıracakları biri yok.
32 yaşında kendi kararımızı verecek yaştayız.
saygıymış bilmem neymiş geçti artık.
saygı gösterene, saygı gösterilir.
buyursun karışsınlar, hodri meydan...
olan anneme olacak arada o kaynayacak ona yanıyıorum ya...
rabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum halaburnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki
İNŞŞALLAH .ne kdr dua ediyorum artık sancım olsun diye korkmama rağmen bi an önce olsun istiyorum..ALLAH ım en uygun zamanı bilir ama İNŞALLAH bi kaç güne doğururm yoksa psikljm alt üst oldu daha doğurmadınmı...senin çocuk dişli doğcak herlde diye söylenenen patavastızlar yüzünden...
günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
uykusuzluktan berbat durumdayım.... 2 gecedir doğru dürüst uyumuyorum saçma sapan kabuslar görüyorum sonrada dalamıyorum uykuya, gecenin 4.30 unda oturduk sohbet ediyoruz eşimle şaka gibi yaaa, uyku getirecek şeyler anlatıyo bana :44:
dün kadın geldi temizliğe sormayın ne kadındı temizledi mi kirletti mi belli değil, bide bakıcı diye bu kadını koymuştum kafaya sabaha kadar bu konuyu düşündüm bir oğlumu buna nasıl bırakır giderim diye... buraları belki bileniniz vardır, allıpullu uzun elbise, mor eşarpla çıkageldiönce aklımı kaçıracak gibi oldum neyseki eve girince çıkardı normal kıyafetle kaldı. ben peşinde geze geze temizlik yaptık. 10da geldi 4.30da çok önemli işim var deyip gitti herşey ortada kalakaldı. eşim gelince onla devam ettik
sonrasında bende bir kasılmalar başladı eşimde korkuyo kapıldı. burda tanıdığımız bi kadın doğumcu vardı. adamı evden alıp hastaneye gittik, nts usg felan derken çok şükür bi sorun çıkmadı. hafif hafif sancılar görünüyo bu dönemde normal dedi.
ev şuan hala dandini kolumu kaldıracak halim yok napıcam bakalım...
temmuz hiç sorma canım aynı kabusları ben de görüyorum. eşimin de 2 gecedir baş ağrısından uykuya dalamıyor. oda ayrı bir sıkıntı oldu bana.
meryem38
canım Allah yardımcın olsun. sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah, yazmadım ama bende okumuştum duanı.
dertsiz
umarım iş o zamana kalmadan karara varırsınız. doğum yaptığın gün onlarla cebelleşmeyimi düşüneceksin yoksa bebeişine mi konsantre olacaksın. onlar o kargaşada kendi istediklerini yapsalar bile çaresiz değilsin. mahkeme tek celsede çözer bu işi hiç merak etme, değiştirirsin adını.
kızlar ben geçen gün bi halt yedim ama iyi mi yaptım kötü mü bilemedim.
duştan çıktım gögüslerimin ucunda akıntı gibi bişey var, acaba sütle ilgili bişey mi diye merak ettim. gögsümü elimle sıktım biraz, sarı bi su geldi ama hemen bıraktım sıkmayı geri kaçtı. sonrada korktum bişey olur mu acaba diye...
meryem38
canım Allah yardımcın olsun. sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah, yazmadım ama bende okumuştum duanı.
dertsiz
umarım iş o zamana kalmadan karara varırsınız. doğum yaptığın gün onlarla cebelleşmeyimi düşüneceksin yoksa bebeişine mi konsantre olacaksın. onlar o kargaşada kendi istediklerini yapsalar bile çaresiz değilsin. mahkeme tek celsede çözer bu işi hiç merak etme, değiştirirsin adını.
duştan çıktım gögüslerimin ucunda akıntı gibi bişey var, acaba sütle ilgili bişey mi diye merak ettim. gögsümü elimle sıktım biraz, sarı bi su geldi ama hemen bıraktım sıkmayı geri kaçtı. sonrada korktum bişey olur mu acaba diye...
Günaydın kızlar
Dua isteyenlerin duasını okudum, Allah hayırlı kolay doğumlar versin.
Kızlar biraz geç oldu ama dün kayıt için sağlık ocağına gittim. Tetanoz aşısı neden vurdurmadığımı sordular.
Doktorum öyle bişey istememişti ama biraz telaş yaptım.
Doğumda ve sonrasında bir sorun yaşar mıyım acaba?
Vilin doğum konusunda çok korkağım, o yüzden doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
Dertsiz eşin öpüp seni başına koysun. Ben olsam var ya mahkemeye dilekçe vermiştim. Çok asabiyim,
hiç böyle baskılara gelemem. Sen dua et Allah yardımcın olacak.
bende de duştan sonra gelmişti 2 hafta önce.bu iyi bişey sıkma canını kolostrum deniyor ilk sütün aynı şey doğumdan sonra da gelecek ve o süt öle bi mucize ki bebeğini biçok hastalıktan koruyacak antibiyotikler içieriyor.meryem38
dertsiz
öpmedimde kapıya da gitmedim. bundan sonra o bana nasıl davranıyorsa karşılığını alacak.
canım,dr nisanın 5'i ile 10'u arasında olur gibi geliyo demişti...Günaydın canım nesenin doğumun ne zaman ? aramızda 1 gün varrr
canım tetanozu bebeğin kordonu steril bi yerde kesilmez de tetanoz olursa diye yapıyolarmış...Günaydın kızlar
Kızlar biraz geç oldu ama dün kayıt için sağlık ocağına gittim. Tetanoz aşısı neden vurdurmadığımı sordular.
Vilin doğum konusunda çok korkağım, o yüzden doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
Dertsiz eşin öpüp seni başına koysun. Ben olsam var ya mahkemeye dilekçe vermiştim. Çok asabiyim,
durduk durduk sona yakşaltık diye sevinirken bu kez de kocalar başladıElinden geleni ardina koyma kuzum bu erkekler anca boyle anliyor, kimle nerede yasadiiginin farrkina varmalilar anneleri babalari ile degil esleriyle yasiyorlar baba olacaklarsa once adam olsunlar ben sert konusuyorum esimle kavgaliyim cok sacma bir olayla baslayip benim dolabin aynasini semsiye ile kirmamla son buldu ikimizde lanet ettik birbirimize rabbimim gucune gitmesin cocuk icin bu kadar acele etmeseydim diyorum alip basimi gitmek gb bir sansim olmuyor bu durumlarda:/
Allah islah etsin benimle tartistigu gun isi ters gidiyor bugun de basina gelecek var gorcez bakalim . Su an doktordayiz sira bekliyoruz konusmaya calisiyor tepkim sert muhattap olma dedim cocugu icin soruyormus dedim onu da sorma dusunen biri olsan kavga etmezsin nerdeeee okuz okuz okuzzz
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
kkızlar ben hasta oldum soğuk aldım galiba gözlerim kızarıyo başım uyuşuk her tarafım ağrıyo
bacaklarm ztn çok ağrıyodu şimdi tuvalete bile zor gidiyrm bacak ağrısından Eki Görüntüle 676051
Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
rabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum halaburnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki
sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.
doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
İNŞŞALLAH .ne kdr dua ediyorum artık sancım olsun diye korkmama rağmen bi an önce olsun istiyorum..ALLAH ım en uygun zamanı bilir ama İNŞALLAH bi kaç güne doğururm yoksa psikljm alt üst oldu daha doğurmadınmı...senin çocuk dişli doğcak herlde diye söylenenen patavastızlar yüzünden...
günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
merhaba bayanlar daha öncede yazmıştım ammaa çok geç kalmışım sankim siz baya bi kenetlenmişsiniz çok beğeniyorum konuşmalarınızı ama ben 2 3 haftadır anca keşfettim:)) haftaya bu gün bebeğim Allahın izni ile kucağımda olacak genel sezeryanla dönmediği kafa yukarda zıpırın ne olur dua edin çok korkuyorum Allah rızası için hepimizi hamişiz dualarımızı birleşsin bi sorun olacak diye uyuyamıyorum(
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?