2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Hadi hayırlısı inşallah geliyordur bebiş kavuşursun biran önce

Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.

Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207

41 kere maşallah bebişe de abisine de çok yakışıklı ikisi de :) Bahtları da güzel olsun..

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

maşallah canım, Rabbim annalı babalı büyütmek nasip etsin
taze anneler kervanına sende katıldın

nedir bu isim konusunda çektiğin dertsizcim yaaa,
şöyle hep beraber dua mı etsek, Rabbim insafa getirsin kocanı da kayınbabanı da,
kayınvalidene söylesen, o ikna edebilir mi?
o çıtlatsa kocasına 'gelin istemiyor senin koyacağın ismi 'diye,
bide benim babamların tarafında, hepsinin nüfusta ismi farklı gerçekte hepsi başka biliniyo, söyleniyo,
hiç ikna edemzsen sen istediğin şekilde seslenirsin, etrafada istediğin ismi söylersin,

belki kendi ismini değilde başka bi ismi koyar kayınbaban:44::44::44::44::44:

vilin
hadi hayırısı bakalım. ama rahatlığın çok hoş ya makyajını, saçını yapmış bekliyomuş hanım normal doğum istiyodun yanılmıyosam, dilediğin gibi olur inşallah.

wosgi
ne güzel bi 1nisan şakasıymış öyle. maşallah ömürlü olsun bebeğin.

canım o sarı süt ilk gelen süt korkma. ama sıkmaya devam edersen bebişin gelişini tetiklersin çünkü göğüs uçları ile oynamak rahim kaslarını harekete geçirir

görünce bi tuhaf oldum kızlar. töbe bidaha yapmam, işte ben sıkınca geldiya inşallah oğluşumda güçlü bişekilde çekebilirde, emer sütümü.

vilin
hadi hayırısı bakalım. ama rahatlığın çok hoş ya makyajını, saçını yapmış bekliyomuş hanım normal doğum istiyodun yanılmıyosam, dilediğin gibi olur inşallah.

herkes benim gibi rahat olur inşallah canım...
gerçekten şu an çok rahatım,zerre kadar korkum yok...
normal doğum istiyodum zaten, ama hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah...
hepimiz için tabi...
arkadaşlarıma diyodum hep...bütün işlerimi bitirip süslenip püslenip kızımı beklicem diye,gerçekten de öyle olucak galiba

Insallah...benim 6.aydan beri geliyor birkac gundurde kendiliginden akiyor sabah kalkinca farkediyorum..insallah bol bol sutumuz olur!!

şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil

canım, doğuranlarda bol bol uyuyun diyolar yaa, 15 gündür falan çok uykum var benimde, gece uyuyamıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum ama gündüz her fırsatta uyuyorummm

annemde ananeme söylemiş konuşurken öyle laf arasında,
ananem ne dese beğenirsiniz, çok uyumasın bebeği boğar

karnımın içindeki bebek nasıl boğulacak uyuyunca hala anlamış değilim, sinirlerim bozuluyo,

geceleri uykusuz kalman kimsenin umrunda değil, uyuman bile batıyo millete

Henüz hamile bile değilim. Haziran sonu gibi kullandığım ilacı bırakıcam. Rabbim hepinize hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder inş. Benim annemde kardeşimin adını hep nihan istedi ama babannem sağolsun nihan çok anlamsız bi isim uzak demek filan diye koydurtmadı. Malesef büyüklerimizde böyle işlere karışma huyu var. Merakla doğum hikayelerinizi bekleyip okuyacağım. Hayırlı doğumlar hepinize...

Ahh cnm takma kafana lutfen olurmu oyle sey sonucta sende uyurke nefes aliyorsun bebisinde seninle beraber nefes aliyor!! Sen uyumana bak sonradan pisman olursun ahh uyusaydik diye:)

selamlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim gece acildeydik ama bişi yapmadılar tabi normal dediler her hamile sıkıntı çekiyo dediler sanki ben naz yapıyomuşum gibi doktorum pek bi rahat yaaa dayan diyo açılma var mıdır diyorum olsa durdurmaz seni su da gelir diyo kanama da olur diyo. su iç bol bol su kaybetme dedi ama ben damla içemiyorum ki.serumu da söylemediler hiç. tamam biliyorum çok da kolay şeyler beklemiyorum ama ne bileyim...hamdolsun gene...gene başladı benim midem ben kafamı klozete gömmeye gidiyorm

çok geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun
daha doğurmadım ben ama bünyeye göre değişiyo sezeryan ağrıları, umarım bir an önce geçer ağrıların,
soğan sürünce iyi geliyomuş, bide ayva çekirdekleri suda bekletilince jelleşiyomuş, onu sürün diyıolar
bide voltaj bi krem dedi dur bakayım geçmişten, buldum garmastan mış adı onu dene bi de istersen

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı

ben almadım, sütüm gelmezse hastane pompayla sağıyıo hemen zaten, ,
bide eve geçincede hala gelmemeiş olursa sütüm o zman alırım diye düşündüm,
ablamın var medela elektrkli güzel bişeydi ama fiyatı ne kadar bilmiyorum, elektrikli olanlar daha kullanışlı oluyo,
çift başlı olanlardan al bence ihtiyaç olursa, tek bi göğüsü sağmak da çünkü 10 dk dan fazla sürüyo, vakitten kazanırsın

sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.

doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.

hayırlı olsun, maşallah sen de bugün anne oluyorsun, bol sütlü gazsız günlerin olsun inşallah

okudum meryemcim, hayırlı haberlerle gel inşallah

hayırlı olsun reyyan, neden korkuyosun, ne güzel günün de belli olmuş bebeğini kucağına alacaksın haftaya bunları düşün bence,
sezeryan için en uygun aday sen oluyosun bu durumda kafa yukardaysa hala, çok rahat bi doğum olur, hemen sütün gelir inşallah

Cnm keske sen isteseydin serumu!! Eger kesilmesse git tekrardan bebekte susuz kalmasin..cok gecmis olsun sen yinede icmeye calis..insallah bir an once gecer

tüh yaaa çok üzülüyorum senin için
bari bulantını dindirecek serum falan taksalardı

Herkese selam..
Umarım herkes iyidir, doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, hala bebeğini bekleyenlere sağlıklı doğumlar dilerim..

Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...

anne gelmiş bütün işler bitmiş maşallah

hemen paylaş merak ettim esraa yaaa

senin doğum başladı o zman vilin hadi bakalım hayırlısı,
yumurta akı dediğin nişan kanlı mı olacak yoksa beyaz mı,
benim normaldede akıntım olurdu hiç kesilmedi 2-3 gündür arttı hatta, dediğin gibi yumurta akı kıvamında
ben nişanı kanlı bişey sanıyorum, kafama karıştı şimdi:44::44::44::44:
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.

Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207

ayyy ayyy ayyy maşallah yakışıklı abi kardeşini kucağına almış bak hele,
çok tatlılar wosgicim, hayıorlı olsun bebikin

geçmiş olsun amazoncum, hamile olunca herşey normal deniliyo yaa sinir oluyorum bende,
4 cm açılmada daha bişey hissetmeyen oluyo, nedmek duramazsın yaa herkesin bünyesi aynı mı?

geçmiş olsun amazoncum, hamile olunca herşey normal deniliyo yaa sinir oluyorum bende,
4 cm açılmada daha bişey hissetmeyen oluyo, nedmek duramazsın yaa herkesin bünyesi aynı mı?

sağolasın canım aynen ben de bi yere gitmeye acizim bişi demeye acizim artık normal normal demelerinden adama açılma olabilri mi diyorum heralde zorla şeyime baktırmaya meraklıyım sanıyo töbe yarabbim

tüh yaaa çok üzülüyorum senin için
bari bulantını dindirecek serum falan taksalardı

en sonunda yırtınmam lazım heralde doğurtun beni diye ılık süt içiyorum şimdi sakinleştim biraz ama halsizim.eşim gelsin gene bi gidicez acile ben diyeyim serum diye...

Cnm keske sen isteseydin serumu!! Eger kesilmesse git tekrardan bebekte susuz kalmasin..cok gecmis olsun sen yinede icmeye calis..insallah bir an once gecer

inşallah canım dediğin gibi ben isteyim serumu yoksa halden hasıldan kesilcez biz inşallah geçer kusura bakmayın sizleri de sıktım bu muhabbetimle ama bi fikrim olur istedim...

maşallah nemucum,
hayırlı olsun bebişin, Rabbim analı babalı büyütmke nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar ne zamadır giremiyordum çünkü bizim yaramaz oğlan boynuna iki kere kordonu dolayınca benim de sancılar artınca bi de üstüne rahim yumuşayıp iki cm de açılınca gün almak için gittiğimiz kontrol benim doğum tarihim oldu
elhamdülillah sağlıklı bir bebeğimiz var artık gerçi gaz sancılarıyla başımız dertte ama üç aya kadargeçer diyorlar böyle böyle büyüyeecekler sanırım Rabbim doğumu bekleyenlerinize kolaylıklar nasip etsin doğum yapmış olanlarınıza da hayırlı olsun diyorum

Merhaba sevgili anneler ...

Formu zaman zaman takip ediyorum nadiren de olsa yazmaya çalışıyorum. Dua isteyen arkadaşlara dua ediyorum inşallah.
Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ..Özellikle son günlerde beklerken bir şeyler duymak insana moral oluyor.
Ben de durumumu yazayım dedim. 3 Nisan son tarihimizdi. Yani biz de bekleyenlerdeniz. Doktorum çarşamba yatırırım belki demişti. Ben de bebeğim sağlıklı ise
yatmamak üzere gittim. Neyse doktorumda C.tesi bekleyelim dediğinde rahatladım. C.tesi tekrar duruma bakacağız. Bebek kilolu, doktorumda çok bekletecek gibi görünmüyor. Ben de en doğru kararı vermek için dua ediyorum. Zaten normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bir yandan beklim canım sonuçta 42 ye kadar yolu var diyorum bir yandan kızımı sıkıntıya sokacak bir duruma sebep olmak istemiyorum. İşte zaten işin en zor kısmı bu değil mi? Sabır ve dua ile Rabbimizden hayırlısını dileceğiz.Teslim olmanın rahatlığına bırakacağız kendimizi... Nasılsa en fazla bir iki hafta var önümde diye kendimi teselli ediyorum. Ve bebeğim geldiğinde bunların h epsini unutacağımı düşünüyorum :) İnşallah kolay ve moral verici doğum hikayemi de paylaşırım.

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…