Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
kızlar sanırım 2 saat falan önce nişanım geldi benim...
sabah şiddetli mide bulantım vardı...
yarım saate yakın sürdü...
sonra bi şeyler aktığını hissettim...
akşam,yeni doğum yapan bi arkadaşım aramıştı...doğumun yakında olacak hissediyorum,yumurta akı gibi bi şey gelirse sakın korkma,o nişandır demişti...
bulantının ardından öyle bi şey geldi...
hala hafif hafif akıntım var,hafiften ağrı da var...
bizim kız tünelin sonunu bulmaya başladı mı ne
saçlarımı,makyajımı yaptım...
aniden hastaneye gitmek gerekirse paspal yakalanmıyım dedim
şimdi de azıcık evi süpürücem...
kendimi çok tuhaf hissediyorum...
hiç korku yok çok şükür...
sadece eşimle konuşunca onun heyecanı bana da bulaştı
bakalım bizim kız nişandan ne kadar sonra gelecek
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
off kızlar offf
ben artık kafayı yicem bu isim konusu yüzünden
eşim bu akşam baklayı ağzından çıkardı.
oğlumun ismini kayınbabam koyacakmış
resmen kuduruyorum şuan.
hangi devirde yaşıyorsun
kör cahil insanlar bile artık diretmiyorlar
isim koymak anne babanın hakkıdır
ben o kadar sıkıntı çektim kimin ruhu duydu dedim.
ne dersen de boşuna konuşuyorsun diyor.
doğuma günler kala gerildim iyice
adam nuh diyor peygamber demiyor
nolur bana akıl verin arkadaşlar.
ben de ne süt kalıcak ne moral
o hastane odasını birbirine katıcam gibi görünüyor şu an.
bende de duştan sonra gelmişti 2 hafta önce.bu iyi bişey sıkma canını kolostrum deniyor ilk sütün aynı şey doğumdan sonra da gelecek ve o süt öle bi mucize ki bebeğini biçok hastalıktan koruyacak antibiyotikler içieriyor.
canım o sarı süt ilk gelen süt korkma. ama sıkmaya devam edersen bebişin gelişini tetiklersinçünkü göğüs uçları ile oynamak rahim kaslarını harekete geçirir
vilin
hadi hayırısı bakalım. ama rahatlığın çok hoş ya makyajını, saçını yapmış bekliyomuş hanımnormal doğum istiyodun yanılmıyosam, dilediğin gibi olur inşallah.
vilin
hadi hayırısı bakalım. ama rahatlığın çok hoş ya makyajını, saçını yapmış bekliyomuş hanımnormal doğum istiyodun yanılmıyosam, dilediğin gibi olur inşallah.
wosgi
ne güzel bi 1nisan şakasıymış öyle. maşallahömürlü olsun bebeğin.
görünce bi tuhaf oldum kızlar. töbe bidaha yapmam, işte ben sıkınca geldiya inşallah oğluşumda güçlü bişekilde çekebilirde, emer sütümü.
şimdiye kadar çok rahattım ama şimdi gün geçtiği için insanlar bilir bilmez konuşuyolar moralim bozulmuyor değil
canım, doğuranlarda bol bol uyuyun diyolar yaa, 15 gündür falan çok uykum var benimde, gece uyuyamıyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum ama gündüz her fırsatta uyuyorummm
annemde ananeme söylemiş konuşurken öyle laf arasında,
ananem ne dese beğenirsiniz, çok uyumasın bebeği boğar
karnımın içindeki bebek nasıl boğulacak uyuyunca hala anlamış değilim, sinirlerim bozuluyo,
geceleri uykusuz kalman kimsenin umrunda değil, uyuman bile batıyo millete
Merhaba kızlar , , doğum yapan herkese bebekleri ile uzun ömürler diliyorum bekleyenlerde kolay dogumlar dilerim.bende normal dogum bekleyenlerdendim tam gununde c.tesi sancilarim basladi ama bebek dogum kanalına girmediği icin sezeryan oldu. kolay bir doğum olmadi oyüzden çok detaya girmiyorum ama oglusumu kucağıma aldigimda herşeye değerdi. 5 gün oldu ama agrilarim hala çok kizlar sizinde öyle mi acaba? bide memelerim yara oldu bir sürü şey denedim iyileşiyor önerisini olan varmı? ?
Hakkınızı helal edin hatunlar,sabah 7.30 da hastanede olacağız inşaallah heyecandan yine uyku yok uyumadan 3 aydır doğuracağım ya ona yanıyorum bundan sonrası zaten malumRabbim hepinizin yardımcısı olsun Allah'a emanet olun,sevgiler
kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.
doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
merhaba bayanlar daha öncede yazmıştım ammaa çok geç kalmışım sankim siz baya bi kenetlenmişsiniz çok beğeniyorum konuşmalarınızı ama ben 2 3 haftadır anca keşfettim:)) haftaya bu gün bebeğim Allahın izni ile kucağımda olacak genel sezeryanla dönmediği kafa yukarda zıpırın ne olur dua edin çok korkuyorum Allah rızası için hepimizi hamişiz dualarımızı birleşsin bi sorun olacak diye uyuyamıyorum(
selamlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim gece acildeydik ama bişi yapmadılar tabi normal dediler her hamile sıkıntı çekiyo dediler sanki ben naz yapıyomuşum gibidoktorum pek bi rahat yaaa dayan diyo açılma var mıdır diyorum olsa durdurmaz seni su da gelir diyo kanama da olur diyo. su iç bol bol su kaybetme dedi ama ben damla içemiyorum ki.serumu da söylemediler hiç. tamam biliyorum çok da kolay şeyler beklemiyorum ama ne bileyim...hamdolsun gene...gene başladı benim midem ben kafamı klozete gömmeye gidiyorm
selamlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim gece acildeydik ama bişi yapmadılar tabi normal dediler her hamile sıkıntı çekiyo dediler sanki ben naz yapıyomuşum gibidoktorum pek bi rahat yaaa dayan diyo açılma var mıdır diyorum olsa durdurmaz seni su da gelir diyo kanama da olur diyo. su iç bol bol su kaybetme dedi ama ben damla içemiyorum ki.serumu da söylemediler hiç. tamam biliyorum çok da kolay şeyler beklemiyorum ama ne bileyim...hamdolsun gene...gene başladı benim midem ben kafamı klozete gömmeye gidiyorm
Kizlar dun giremedim annem sag salim sorunsuz geldi cok sukur,hepinize iyi dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim
Malum bizim oglanin nerseyse tum kiyafetleri annemde oldugu icin dun onlari yerlestirdik, hastane cantami hazirladik, bebisin yatagini yaptik:)sonunda bizimde herseyimiz hazir cok sukur:)
Birde arkadsim bana bebek kurabiyesi yollamis annemle okadarr guzellerki bayildim resmini paylasicam insallah:)
Hastaneye gelenlere onsan vericez insallah, annemde bebek sekeri yaptirmisti onu da yasin okutunca dagitiriz insallah...
Eeee var mi dun doguran:)) takip etmek cok zor artik cok hareketliyiz bugunlerde:))))
canım,dr nisanın 5'i ile 10'u arasında olur gibi geliyo demişti...
bekliyoruz bakalım
canım tetanozu bebeğin kordonu steril bi yerde kesilmez de tetanoz olursa diye yapıyolarmış...
artık hastanelere yetişemeyen pek kalmadı...
herkes steril ortamda doğuruyo...
o yzden bebeğe bi şey olur diye korkma
durduk durduk sona yakşaltık diye sevinirken bu kez de kocalar başladı
insan karnı burnunda karısını üzer mi
allah ıslah etsin bunları...
benimki de beni ne zaman üzse başına bi şey geliyo...
arayıp söylüyo bi de utanmadan,seni yine haksız yere üzmüşüm başıma bunlar geldi diye...
seninki de anlar hatasını inşallah...
kızlar sanırım 2 saat falan önce nişanım geldi benim...
sabah şiddetli mide bulantım vardı...
yarım saate yakın sürdü...
sonra bi şeyler aktığını hissettim...
akşam,yeni doğum yapan bi arkadaşım aramıştı...doğumun yakında olacak hissediyorum,yumurta akı gibi bi şey gelirse sakın korkma,o nişandır demişti...
bulantının ardından öyle bi şey geldi...
hala hafif hafif akıntım var,hafiften ağrı da var...
bizim kız tünelin sonunu bulmaya başladı mı ne
saçlarımı,makyajımı yaptım...
aniden hastaneye gitmek gerekirse paspal yakalanmıyım dedim
şimdi de azıcık evi süpürücem...
kendimi çok tuhaf hissediyorum...
hiç korku yok çok şükür...
sadece eşimle konuşunca onun heyecanı bana da bulaştı
bakalım bizim kız nişandan ne kadar sonra gelecek
geçmiş olsun amazoncum, hamile olunca herşey normal deniliyo yaa sinir oluyorum bende,
4 cm açılmada daha bişey hissetmeyen oluyo, nedmek duramazsın yaa herkesin bünyesi aynı mı?
tüh yaaa çok üzülüyorum senin için
bari bulantını dindirecek serum falan taksalardı
Cnm keske sen isteseydin serumu!! Eger kesilmesse git tekrardan bebekte susuz kalmasin..cok gecmis olsun sen yinede icmeye calis..insallah bir an once gecer
maşallah nemucum,Herkese selam..
Umarım herkes iyidir, doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, hala bebeğini bekleyenlere sağlıklı doğumlar dilerim..
Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?