2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
çalışıyorsan herkes almamızı tavsiye ediyor.ben lansinoh aldım indirimdeydi.kraftı tavsiye etmediler diğerlerini bilmiyorum
hastane değiştir canım ya böyle olmaz
sabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.

doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
Helal olsun canım Allah kolaylık versin müjdeli haberini bekliyoruz canım
Ayva çekirdeklerini bir çay bardağına biraz su koyup bir gün kadar bekletin jel halini alıyor meme ucuna sürün iyi geliyor hem doğal bebeğinizide içiniz rahat emzirirsiniz.
ilk defa duydum denemeye değer :)
Ayy çok komik gerçekten ne acayip insanlar var yaa
Okudum canım Allah kabul etsin şifa bul inşaallah.
Bakarsın biz de yaparız böyle bir şey ''kızlar doğuruyorum aha geliyor ıngaaa ıngaaa'' deriz
Açılmayı beklerken doğuma kadar hiçbir şey yedirip içirmiyorlarmış sonra şekerimiz düşmesin diye olabilir mi acaba
Allah kavuştursun canım.Allah yardımcın olsun
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.

Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
Ayyy maaşşallahhh Allah bağışlasın darısı bize
doktorunu hastaneni değiş bence öyle ilgisizlik mi olur ya sinirlendim bak.bu ne duyarsızlık yaaa

Maaşalllah canım Allah bağışlasın darısı bizeeeee
DOKTOR plesenta çok yaşlanmış böyle giderse sezaryan olabilirsin dedi.Bakalım.Bu sene normal doğuran bir elin parmağı kadar yaa.

kızlar 1 saat sonra yola çıkıcaz.kontrlm var.çatı muayenesi ve açılmaya fln bkck dr um.dua edin İNŞALLAH açılmama fln vardır .nts de sancı fln çıkarda bu hafta doğururm artık..bu belirsizlik çok kötü bişeymiş ya..akşamdan sabaha kdr da ağrım vardı zaten..akşama gelnce yazarım bn yine.hadi beni özleyin anacımmm byeee.

Olurmu cnm oyle sey ask olsun:) sen git en iyisi acile senin ve bebisin icin dua edicem insallah bi an once toplanirsinda doguma yorgun hasta girmessin..

Hayirli olsun cnm..allah anali babali buyutsun..

Kizlar selamlar,
Karman corman oldum doktor alttan bakti bu aciklik var asagiya baski da yapiyor nst de sancilar cikti bekleme dedi erkene alalik tarihi, esim de hemen tamam dedi korktu cunku 9 u oldu elim ayagim dolandi annemo aradim yarin geliyor hemen temizlikciyi aradim rahatsizmis bakalim cts ayarlamaya calisacak kocam habire sarilip duruyor soka girdi iyice tutustuk diye buna derler
Birde cati isi ne kolaymis ben hic aci hissetmedim doktorum dedi ki keske donseydi kemik yapiniz cok iyi cok guZel bir normal dogum olurdu dedi ahhh be oglum calisiyor donmeye ama pozisyon kurtarmiyor popo bir yerde bas bir tarfta kaliyor hayirlisi buymus diyorum aetik esim de vicdan yapti sabah kavga ettik tetikledi heralde diye bende dedim gecmis olsun kakasini yapmamis o sinirle sen ona dua et dedim zirtaboz ne olcak bir opucuk ver diye yavsiyor sinirim gecmedi zaten benden haberler bunlar bacilar

Demekki hayirlisi buymus saglikla dogsun oglun yeterki..esinde korkmustur kesin:) bu erkekler bazen odunlasiyor arada korkmalari iyidir..yani erkenden sancin gelmesse 5 gun sonra annesin neguzel:)

Canım desene seninle doğumdaş olduk benim sezeryan tarihimde 9 Nisan :) canını sıkma sakın ben normal doğum olsun bebiş dönsün diye neler yaptım sonra bebiş döndü ama benim çatım uygun değilmiş geçen hafta sezeryan dedi Dr öyle 1 hafta 10 gün önceden bile söyleseler bu fikre alışmak kolay olmuyor rüyamda doğuruyorum uyuyabildiğim zamanlar tabi :) istediğin zaman yaz birbirimize destek oluruz :)

erkek odunluğu artık teorileşmiş bir gerçek.anlamıyorlar hailenin halinden.bebiş de inatlaşmış hayırlısı olsun senin için ya bebişini kucağına al da.sıkıldım ben de artık gelsin.
benimki de o kadar tekmeler nst ye girince durdu.çikolata falan yedim tekrar nst uyuz oldum ya

Kızlar hamilelikte viks krem kullanabiliyor muyuz?? Boğaz ağrım var banyoya girip sırtım ve göğsüme sürüp yatasım var ama acaba zararı var mıdır?:44:

canım ben de burdan okuduğum kadarıyla kanlı veya pembe renkli bi sıvı bekliyodum...
akşam,yeni doğum yapan bi arkadaşım aradı...
senin doğumun yakında canım içime doğdu da aradım dedi
çiğ yumurta akı gibi bi şey gelirse sakın korkma nişandır o hazırla kendini dedi...
onun öyle olmuş...
sabah onun dediği gibi bi şey geldi...
nişanın illa kanlı bi şey olması gerekmiyomuş yani...
nişan geldiğinden beri ara ara sancım ve kasık ağrım var...
akıntım da arttı...
bi de bunun üzerine iki kez misafir ağırladım bugün...
gelenler de şaşırdı rahatlığıma
bu arada iyi ki dolaba bi şeyler yapıp atmışım,şimdiden işime yaramaya başladılar...
şimdi de azıcık evi süpürücem,kırıntı döküldü her yere...
gece falan hastaneye gideriz falan,temiz olsun evim...

yeni doğum haberleri var...
allah yavrularınıza sağlıklı uzun ömürler versin kızlar...

bebeci,eşin hamile bi kadını üzünce neler olabilir görmüş oldu canım...
yakında barışırsınız siz
yeni doğum tarihiniz de hayırlı olsun...

wosgi canım oğlanların ikiside çok tatlı. rabbim nazardan korusun 41 kere maşallah.

nemucum sen de doğum yapmışsın gözünaydın canım.allah analı babalı büyütsün.

vilin hadi bak katinamdan önce doğurcaksın yer falan sil sen yine.
katinam yarın gidiyor doktora. zamanın azaldı.

amanamazon canım niye öyle oldun sen ya. çok geçmiş olsun tatlım. rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

bebeci canım olan bize, çocuklarımıza oluyor işte.
her türlü sıkıntıyı biz çekiyoruz yine üzülen biziz.
allahım akıl fikir versin bunların hepsine.
inşallah sorunsuz sağ salim kucağına alırsın oğlunu.

benim eşim öğlen gelmedi haberde vermedi, gün boyunca hiç aramadı.
haklı direnişimi sürdürücem inşallah.
anneme anlattım içimde tutamadım.
valizimi alıp gelirsem şaşırmayın dedim.
seni bu halde üzüyorlarsa diyecek bişey bulamıyorum,
ama sakın bu halde yola çıkma, dayanamazsan msj bile yazsan babanla yola çıkarız dedi.
çocuk var artık nasıl olsa gidemez deyip daha çok üstüme gelecekler biliyorum.
ama artık umrumda değil inceldiği yerden kopsun.

Cnm insallah bunlara gerek kalmaz esin en kisa zamanda seni nekadar uzdugunu anlarda hersey yoluna girer!! Rabbim kimsenin huzurunu eksik etmesin..

arada bir bu topiğe girip okuyorum çok hoşuma gidiyor doğum haberleri o heyecanlar 5 sene önceye dönüyorum sizinle oğluma doğum yaptığım zamanlara
2.ciyi eylülde doğracaktım olmadı 8 haftalıkken kaybettim onu, şimdi bu ay reglimi beklemiyordum ama geldi neyse hayırlısı kısmet önümüzdeki maçlara bakacam artık :) neyse çok uzattım

herkese kolay doğumlar diliyorum bende normal doğum yapmıştım inanın çok korkulacak bişi değil, doğum yapanların bebeklerine sağlık sıhhatli bir ömür dilerim ayrıca

sağlık sorunu yaşayan arkadaşlara bir kaç önerim olacak bunun için yazmak istedim zaten
vicksi bilemiyorum sürmek için ancak ZEYTİNYAĞI sürebilirisniz sırtınıza ve göğsünüze yatmadan önce birde terleyin bu şekilde benim naçizene önerimdir

vede burnu tıkalı olanlar için briht rayt burun bantları çok işe yarıyor ilaçda içermiyor uyumanıza yardımcı olabilir

mutlu günler....

İki kişi mi kaldık şimdi biz 15 Nisan için, ben de neden bebecinin doğum tarihi 21iyken 6 gün önce alıyorlar da benimkini 10 gün önce acaba diyordum demek ki biraz erken almasalar bebiş aceleci çıkabilecekmiş. Hayırlısı olsun canım ne güzel bebeğine kavuşmana birkaç gün var. Benim sezaryen olacak diye alttan bakmadı şimdiye kadar doktorum sana neden baktı sancı çıktıktan sonra mı? Ben de rahattım bakmaz diye demek ki her an o muayeneyi ben de olabilirim :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…