çalışıyorsan herkes almamızı tavsiye ediyor.ben lansinoh aldım indirimdeydi.kraftı tavsiye etmediler diğerlerini bilmiyorumkızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
hastane değiştir canım ya böyle olmazrabbim yardım et rabbim yardım et rabbim yardım et....kan kusuyorum halaburnum kanıyo bi yandan napıcam ben böyle su bile içemiyorum hala bulanıyorum..öğürmekten altıma kaçırdım çamaşır çamaşır üstüne o kadar halsizim ki
Helal olsun canım Allah kolaylık versin müjdeli haberini bekliyoruz canımsabah sekizde yatışım yapılıyor hakkınızı helal edin.
doğum yapan arkadaşlara tek tek yazamadım maalesef Allah hepsinin bebeklerini korusun analı babalı büyütsün inşallah.
ilk defa duydum denemeye değer :)Ayva çekirdeklerini bir çay bardağına biraz su koyup bir gün kadar bekletin jel halini alıyor meme ucuna sürün iyi geliyor hem doğal bebeğinizide içiniz rahat emzirirsiniz.
Ayy çok komik gerçektenİNŞŞALLAH .ne kdr dua ediyorum artık sancım olsun diye korkmama rağmen bi an önce olsun istiyorum..ALLAH ım en uygun zamanı bilir ama İNŞALLAH bi kaç güne doğururm yoksa psikljm alt üst oldu daha doğurmadınmı...senin çocuk dişli doğcak herlde diye söylenenen patavastızlar yüzünden...
Okudum canım Allah kabul etsin şifa bul inşaallah.günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
Bakarsın biz de yaparız böyle bir şeyben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
Açılmayı beklerken doğuma kadar hiçbir şey yedirip içirmiyorlarmış sonra şekerimiz düşmesin diye olabilir mi acabacanım duşa gir bitki çayı iç:.. eğer mümkünse şu an merdiven in çık ve yer silme hareketi yap çok faydası olur.. bana birde sancı gelince ağzına bir tane kesme şeker al beklet dedilerdi niye bilmiyorum....
Allah kavuştursun canım.Allah yardımcın olsunmerhaba bayanlar daha öncede yazmıştım ammaa çok geç kalmışım sankim siz baya bi kenetlenmişsiniz çok beğeniyorum konuşmalarınızı ama ben 2 3 haftadır anca keşfettim:)) haftaya bu gün bebeğim Allahın izni ile kucağımda olacak genel sezeryanla dönmediği kafa yukarda zıpırın ne olur dua edin çok korkuyorum Allah rızası için hepimizi hamişiz dualarımızı birleşsin bi sorun olacak diye uyuyamıyorum(
Ayyy maaşşallahhh Allah bağışlasın darısı bizeMerhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
doktorunu hastaneni değiş bence öyle ilgisizlik mi olur ya sinirlendim bak.bu ne duyarsızlık yaaaselamlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim gece acildeydik ama bişi yapmadılar tabi normal dediler her hamile sıkıntı çekiyo dediler sanki ben naz yapıyomuşum gibidoktorum pek bi rahat yaaa dayan diyo açılma var mıdır diyorum olsa durdurmaz seni su da gelir diyo kanama da olur diyo. su iç bol bol su kaybetme dedi ama ben damla içemiyorum ki.serumu da söylemediler hiç. tamam biliyorum çok da kolay şeyler beklemiyorum ama ne bileyim...hamdolsun gene...gene başladı benim midem ben kafamı klozete gömmeye gidiyorm
Herkese selam..
Umarım herkes iyidir, doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, hala bebeğini bekleyenlere sağlıklı doğumlar dilerim..
Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...
Maaşalllah canım Allah bağışlasın darısı bizeeeee
DOKTOR plesenta çok yaşlanmış böyle giderse sezaryan olabilirsin dedi.Bakalım.Bu sene normal doğuran bir elin parmağı kadar yaa.