2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)

Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.

Teyzeleri Elif imizin resmi

Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)

Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))

Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz, bir türlü yazamadım okudum hep. Allahım analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin ailenize.

YCL CANIM MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN ÇOK ÇOK TATLI,

kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, NASIL OLDUN PEKİ ŞİMDİ?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu muhteşem şey benim gelinim mi şimdi

Oy kurban olsunlar seni vereneeeeeeeeeee maşallahh süphanallahhh, benim de oğlum olcak , şey diycektim istemeye ne zaman gelelim

öhö öhö, kız mezo ne diyolar ne diyolar?

günaydınlar..doğum tarihin belli olmuş, benim de dün belli oldu, senden 2 gün önce spinal sezeryanla olacak inşallah..

evet canım belirledik, ayy hadi bakalım haftaya bizim haftamız olacak.

bugün itibariyle hamilelik takvimimi sıfırlamış bulunuyorum. :S
doktorum 1 hafta daha beklemeyi önerdi.
3er gün arayla kontrole devam edicek.
kendi sancımın başlamasının daha iyi olacağını söyledi.
suni sancının tutmama ihtimali varmış.
hemen sezaryene de almayacak.
doktoruma güvenerek evime geldim, hayırlısı.
arada sancı giriyo gibi oluyo.
sancım var diyince kimse beni kaale almıyo, gülüyolar artık :)
RABBİM, GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN !

ay bebeci, beklemedi valla seninki, hayırlısı olsun canım, ne zaman istiyosa o zaman gelsin paşa:)

canım benim hayırlısı olsun sinirlerini daha fazla yıpratma. aceleci çıktın bacım hani beraber doğuracaktık

şimdi ikimiz kaldık.

doğum fotoğrafçısı konusunda kararsız kaldım, doktor makine getirirsen bizim teknisyenler çeker falan dedi..senin fotoğrafçı iyiymiş aslında 3 gün çekim yapacak yani, ne kadara anlaştınız. ben hande ürkmez adında bir bayan foto duymuştum o da küçük bir albüm için 400 Tl istiyor.

herkes kadın doğumcu maşaalah neleri biliyolar Allah ım yaaa bigün sabrım taşacak kimi paralıycam bilmiyorum

Selam güzel anneler arada girip bakiyorum o güzel yeni doğmuş melekleri görüyorum çok güzeller hepsi sağlıkla sihhatle büyüsünler ama bende hala tık yok göbek inmedi daha kaldı 7 gün isallah bu sürede

Hanipeks tatlım sanırım doğum için gün aldın sen sorun yoktur umarım düzenli giremedigim için konuları kaçırıyorum hayırlısıyla dogur sende isallah bende dogururumda sezeryana gerek kalmaz çatım normal doğuma musait

selam canlar..kimlee
r doğurdu bilmiyorum şu geçmişe göz ataıcam birazdan,tabii başarabilirsem..benim kuzum sarılğı atlatmış,şükürler olsun sıyırdık bundan..kaynımın oğlan hastanede kalmıştı ya çok kotktuk bizde..anne sütü ve su verin sarılık durumunda bol bol..bebek doyunca kaka yapar ve kakayla sarılığı atar..tecrübe edindim..şekerli su filan hikayee..sakın vermeyin öyle şeyler..

lovely17, limonluparfe,,ycl2012;huysuzmelek, tqc3 canlarım sizler de doğum yapmışsınız..belki tebrik ettim belki etmedim,hatırlamıyorum ama bebişlerinie kavuşmanıza çok sevindim..b

bu forum daha da eülenceli olacak bellliiii.......

hAnipeks de doğurmuşmuydu ki aceppp..görmedim..:44:

vilin hadi bak katinamdan önce doğurcaksın yer falan sil sen yine.
katinam yarın gidiyor doktora. zamanın azaldı.
valla rüyanın çıkması için bu gece doğurmam şart

kararlı olman çok güzel canım...
sen onların istediği ismi kabul etsen de,kendi istediğin ismi koydursan da olay olucak,mutsuz olucaksın...
bari kendi istediğini yap da mutsuz ol...
ama hemen valizimi alıp giderim falan diye geçirme aklından...
çözülmicek bi sorun değil bu...
inşallah her şey gönlünce olur canım...

Yüksek voltaj canımmmm mis kızını göstermeyecek misin sen bize amaaaaa
evet yaa ben ranayı çok merak ediyorum...aslında zehrayı da merak ediyorum ben...keşke ikisinin fotosunu da eklese voltaj...

offf...
sancım da ağrım da gitti...
nişan gibi sürpriz yapıverse de aniden geliverse,gitsek,doğursam,gelsem

Selam kızlar, geçmişi okuyayım dedim ama bitiremedim bir türlü.
Tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.
Doğum yapan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun, Allah hepimizinkini analı babalı büyütsün.

Emzirme sıkıntısı ne yazık ki bizde de var.
Pompa ile sütümü her sağımda arttırıyorum çok şükür ama kızım memeden ememiyor henüz.
Göğüs ucum çok çıkık olmadığı için tutamıyor, sürekli deniyoruz inşallah başaracağız.
Benim biraz fazla dikişim oldu, o yüzden şu an onlarla ilgili de sıkıntım var.
Oturmak-kalkmak zor oluyor, her iş annemde ve eşimde.
Eşim yarın işe başlayacak çok zorlanacağım valla.

Kızlar bu arada gerçekten hamileyken bebekle konuşmak çok önemliymiş.
Ağladığı zaman konuşarak susturuyorum. Karnımdayken söylediğim şeylerin aynısı söylüyorum işe yarıyor :)
Henüz doğum yapmamış olanlar deneyin mutlaka.
Yine girmeye çalışırım.

canım eczanelerde daha kolay emzirmek için göğüs ucu satılıyo diye okumuştum burda...alıp da denedin mi belki faydası olur :26:

Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor

maşallah canım oğluşuna
allah sağlıklı uzun ömürler versin...
emer kuzum üzülme...bazen hemen ememiyolarmış bebekler,normal yani...sen moralini bozma ki sütün kesilmesin...

Kuzum ya cok az kaldı sabret ... İnan sihirli değnek değmiş gibi miden kuş gibi hafifliyor. Ben dogum yaptıgım gunün sabahına kadar kustum sürekli devam etti bende.. Ama bak şimdi o mide bu mide değil sanki.. Cok şükür bitiyor yeni sorunlar başlıyor :))

Şimdi göğsüm yara oldu, uykusuzum, kızımın göbeği iltihaplandi sürekli igne oluyor o ağladikca benim canımdan can koparıyorlar sanki.. Az kaldı.. Yavrunu kucakladiginda dayanma gücü veriyor Rabbim ..

kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin

Allah yardımcın olsun.. Dua edicem sana Seda.. Sakin ol hersey oyle kolay oluyor ki hic korkma.. Rabbim seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…