herkeze iyi akşamlar uzun zamandır giremedim çünkü cuma günü doğurdum​3. 500 kg bi oğlum oldu çok mutluyum doğum yapan bütün arkadaşlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapacak olanlarda rabbim yardımcınız olsun
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
Kızalr bende doğum yaptım çok şükür 29 mart sabahı sezeryanla doğum yaptım.Son anda tansiyon yükseldi ve düşmeyince dr da suni sancımı deneyelim ne dersin dedi ama hiç açılma yoktu sadece 1 cm vardı uzun saat sancı çekebilirsin dedi zaten bende sezeryan istiyordum sezeryan olsun dedim.Çok şükür şuan ikimizde iyiyiz.Sezeryan yapacak olanlar korkmasın ben genel anestezi ile yaptım memnun kaldım ilk satler braz ağrı oluyor ama giderek azalıyor.Biraz geç haber verdim ama sütüm gelmedi göğüslerim yara oldu ancak birşeyleri düzene sokabildik çok şükür şuan iyiyiz.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Dün gece 2de suyumun qelmesi ile sbah 7 bucukta epidural nrmal dogumla oglumu kucgma aldm 3 kilo 850 grm 50 cm kuzum ayrntları snra anlatıcm :)
Sevgili nisan anneleri ben kurtuldum kizimiz elif dunyaya geldi. Dua edin bana emzirmeye calisiyorum.
Teyzeleri Elif imizin resmi
Canlarim saat 17.00 da kizim izem ela ' m kucagimdaydi cok sukur :)
Genel anesteziyle oldu dogum suan bi slklntl yok daha sonra yine yazarim insallah
Kizim 4 kilo 51 cm massallaaah :))
Kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz, bir türlü yazamadım okudum hep. Allahım analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin ailenize.
YCL CANIM MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN ÇOK ÇOK TATLI,
kızlar ben hiç iyi değilim.
ateşimde var bütün eklem yerlerim ağrıyor.
çok terlemişim eşim geldi üzerimi değiştirdi,
kafamı yastıktan kaldıramıyorum.
parol içsem mi bilemedim?
CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, NASIL OLDUN PEKİ ŞİMDİ?
sizi yormadan ben söyliyeyim. bu tatlı cimcime Mezoşumuzun biricik kızı Ayşe'miz. maşallah demeyi unutmayın kızlar.
Eki Görüntüle 674871
Mezoşum canım çok ama çok tatlı Ayşe'miz. 41 kere maşallah rabbim nazarlardan saklasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun canım arkadaşım.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu muhteşem şey benim gelinim mi şimdi
Oy kurban olsunlar seni vereneeeeeeeeeee maşallahh süphanallahhh, benim de oğlum olcak , şey diycektim istemeye ne zaman gelelim
öhö öhö, kız mezo ne diyolar ne diyolar?
günaydınlar..doğum tarihin belli olmuş, benim de dün belli oldu, senden 2 gün önce spinal sezeryanla olacak inşallah..
evet canım belirledik, ayy hadi bakalım haftaya bizim haftamız olacak.