2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gecmis olsun cnm kizina insallah en kisa zamanda iyilesir..

Kızalr tüm geçmişi okuyamadım bebişlerine kavuşanlar Allah analaı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Alah hepinizin hayırlısıyla sağlıcakla bebeişlerine kavuşmasını nasip etsin.
Sütü gelmeyenler var bir kaç kişide okudum sanırım.
Benimde gelmedi ve evdeki pompada sütümü getirmedi göğüslerim yara oldu
Tavsiyem mutlaka ılık duş alın ve hastanede sağdırın her hastanede aynımıdır bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede değişik bir pompa vardı onunla açıldı sütüm.

Son düzenleme:
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum

Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.

ömürlü olsun canlar bebişleriniz..analı babalı..öptüm sizi.

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı

ben weewell marka aldım.100 küsürdü fiyatı.elektrikli,pilli.tavsiye ederim.

göğüsleri emzirmekten yara olanlar..Gold lanolin krem alın ecaneden..hemen düzeliyor,üstelik bebeği de emzirseniz o şekilde zararsız..hatta ben çatlayan dudaklarıma sürüyorum,kabuk kabuktu son zamanlarda..

göğüsleri emzirmekten yara olanlar..Gold lanolin krem alın ecaneden..hemen düzeliyor,üstelik bebeği de emzirseniz o şekilde zararsız..hatta ben çatlayan dudaklarıma sürüyorum,kabuk kabuktu son zamanlarda..

Evet çok güzel bir krem bende kullnıyorum ve memnunum
birde mutlaka göğüs kalkanı alın ben almadım lazım olursa alırım deyip son dk ya bıraktım çok sıkıntı çektim her yerde bulunmuyor
alın mutlaka ilk zamanlar göğüs uçları çok hassas oluyor çamaşıra yada göğüs pedine sürtününce çok acıyor ve hava almadığı içinde iyiyleşmesi gecikiyor.

Tatlım birçok bebekte oluyor dedi Dr bilmiyorum kanadı görünce sok oldum acile gittik enfeksiyon riskine karsı antibiyotik başladık

Cok teşekkür ederiz teyzesi

canım yaaaa çok geçmiş olsun benim kızımda idrar yolları enfeksiyonu oldu 3 gündür iğne vuruyorlar kuzuma yarın kontrole gideceğiz kızlar çok dikkat edin benim kızımın idrarı kokuyordu farkeder farketmez doktora gittik idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon kakasıda kokuyor bakalım onuda yarın söyleyeceğim doktora normalmi acaba kakasının kokması sadece anne sütüyle besleniyor kızım

cnm bende olmadm tetanoz aşısı çok önemli deil zaten hastanede doğum yapcaz paslı metalin ne işi var orda
gönlünü rahat tut
hastaneye yetişemdiğin doğumun evde falan olursa diye tedbiren yapıyolar onu

sağol cnm cvplarn için

Kizlar sizinle birsey paylasmak istedim bebek yeni dogdugunda sizi goremez ve sadece kokunuzdan anlar..ilk aylar dus yaparke parfumsuz kokusuz sampuan kullanmak gerekiyormus yoksa bebk annenin kokusunu alamadigi icin emmeyi rededebilirmis..nekadar dogru bilemem ama bana mantikli geldi ve ilk aylar bende kokusuz sampuanla yikanmaya ozen gosterecegim:)

hamişler evet gögüs hassassiyeti hemen hemen herkeste oluyor o yüzden doğumdan hatta bir ay önce nemlendirmeye lonsinohla yaparsanız sorun yaşamıyormuşsunuz bi dr ablam öle sölemişti ben daha doğum yapmadım ama 10 gündür sürüyorum

teyzeleri biz geldik..bgün kontrlmz vardı...iki gündür ağrılarım oluyodu.nst dede 50 leri fln gördüm ama düzenli değilmiş..ağrılarımda şimdilk bel ve kalça bölgemde.kasık bölgemde fazla yok.ama İNŞALLAH kızım bi kaç gün içinde gelir.çatım çok uygunmuş normal doğum için.çatı muayenesi de burda abartılan gibi bişey değil.tabiki yabancı birinin elinin mahrem yerinize değmesi hiç hoş bişey değil ama bebişler için mecburuz.çok zor oldu diyenlere de tek bişey diyorum doğumu nasıl yapıcaklar o zmn..bu arada kendinizi hiç kasmayın.(çatı muaynesi yaptırmamaış olanlar)5 saniye anca sürüyo.dr da dedi tebrik ederim çok rahatsnz o yüzden rahat baktım diye.açılmam da başlamış.haftaya bi daha gidicem.3250 olmuş bu arada kızım..sürekil dua ediyorm artık ağrılarım fazlalaşsın ve kızım gelsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…