kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin
Gecmis olsun cnm kizina insallah en kisa zamanda iyilesir..Kuzum ya cok az kaldı sabret ... İnan sihirli değnek değmiş gibi miden kuş gibi hafifliyor. Ben dogum yaptıgım gunün sabahına kadar kustum sürekli devam etti bende.. Ama bak şimdi o mide bu mide değil sanki.. Cok şükür bitiyor yeni sorunlar başlıyor :))
Şimdi göğsüm yara oldu, uykusuzum, kızımın göbeği iltihaplandi sürekli igne oluyor o ağladikca benim canımdan can koparıyorlar sanki.. Az kaldı.. Yavrunu kucakladiginda dayanma gücü veriyor Rabbim ..
Allah yardımcın olsun.. Dua edicem sana Seda.. Sakin ol hersey oyle kolay oluyor ki hic korkma.. Rabbim seninle..
mezosum bebeğne üzüldüm
.neden mikrop kaptı göbeği acaba..:26:
Gecmis olsun cnm kizina insallah en kisa zamanda iyilesir..
biri bitiyor biri başlıyor yaaa nolucak halimizKızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor
kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin
dün saat 11:20 de oğlum dünyaya geldi.
3700-49 cm-spinal anestezi-sütüm gelmedi-mamaya başladık
evdeyim bu sabahtan beri tarifsiz acılar içindeyim
oturamıyorum yatamıyorum
kızlar bugün kontrolümüz vardı benim her türlü çabalarıma rağmen kızım normal doğumla olmayacak .yarın saat 11:30 da epidural sezeryan olucam nolur dua edin kızlar çooookkkkk korkuyorum hakkımızda hayırlısı böyleymiş inşallah kızımda bende hayırlısıyla kurtuluruz Amin.
Merhaba kizlar,bebisimiz bugun 16da dogdu. 3.750kg 52cm. Epidural normal yaptim. İkimizde iyiyiz cok sukur. O kadar tatli ki, agliyor ama gogsume gelince susuyor. O kadar farkli bisey ki. Yine gelir yazarim ins.
kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
göğüsleri emzirmekten yara olanlar..Gold lanolin krem alın ecaneden..hemen düzeliyor,üstelik bebeği de emzirseniz o şekilde zararsız..hatta ben çatlayan dudaklarıma sürüyorum,kabuk kabuktu son zamanlarda..
Tatlım birçok bebekte oluyor dedi Dr bilmiyorum kanadı görünce sok oldum acile gittik enfeksiyon riskine karsı antibiyotik başladık
Cok teşekkür ederiz teyzesi
ben de okudum canım, allah yardımcın olsun
Günaydın kızlar
Dua isteyenlerin duasını okudum, Allah hayırlı kolay doğumlar versin.
Kızlar biraz geç oldu ama dün kayıt için sağlık ocağına gittim. Tetanoz aşısı neden vurdurmadığımı sordular.
Doktorum öyle bişey istememişti ama biraz telaş yaptım.
Doğumda ve sonrasında bir sorun yaşar mıyım acaba?
Vilin doğum konusunda çok korkağım, o yüzden doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
Dertsiz eşin öpüp seni başına koysun. Ben olsam var ya mahkemeye dilekçe vermiştim. Çok asabiyim,
hiç böyle baskılara gelemem. Sen dua et Allah yardımcın olacak.
Benimde dün bacaklarım öyle ağrıyordu ki sanki bütün gün spor yapmış gibiydim ama aksine hiçbir iş yapmadım gece boyunca uyutmadı ağrılar beni, son dönemlerde oluyor galiba böyle normal herhalde.Geçmiş olsun canım..
Allah yardımcın olsun canım..
Ben aldım canım. Biraz pahalı evet ama yakınlarım doğumdan sonra ilk günler bebeğin memeyi tutamama ihtimali olduğunu bu durumda pompanın çok işe yaradığını söylediler çünkü bebek emmeyince süt kesiliyormuş. Pompayla sağıp bebeğe kaşıkla içirirsin dediler. Bir de göğsün süt doldukça şişiyor, bebek de emmeyince rahatsızlık veriyor ateş yapıyormuş sağıp boşaltmak gerekiyormuş. Ayrıca çalışan biri olduğumdan sağıp eve bırakmak açısından kolaylık olacak. İnternetten Medela Mini Elektrikli Pilli Süt Pompası aldım ben en çok yorum bu ürüne yapılmıştı ve genelde herkes memnundu. Doğumdan sonra da alabilirsin tabii duruma göre ama istediğin bir ürün bulabilir misin sıkıntı olmaz inşallah. Manuel olanları pek önermiolar bu arada, çok zor oluyormuş sağması elini ağrıtıyormuş falan diye duydum. Bebeği olan arkadaşlarımdan erken almakla çok iyi etmişsin keşke bende öyle yapsaydım sütüm azalmazdı diyenler oldu, bilgin olsun canım..
Çok geçmiş olsun canım ya zaten normal halimizle zorlanıyoruz bir de hasta olunca çekilmez oluyor bir doktora görün istersen..
İnşallah her şey yolundandır canım almışsındır çoktan bebişini kollarına
İçeride kalmayacak ya çıkacak elbet bebeğim içeride çok rahat biz böyle iyiyiz de, Allahım ne bu etraftan çekilenler böyle zaten canımız burnumuzda bi de millete laf anlat
Duanı okudum canım, Allah yardımcın olsun..
Dualarımız seninle canım inşallah her şey istediğin gibi olur..
Benim de on günüm var ben de uyuyamayanlardanım kafamı yastığa koyunca bin tane şey geliyor aklıma bir türlü uyuyamıyorum günler de geçmek bilmiyor sanki artık
Kendini üzmek yerine bu şekilde tavrını koyman çok iyi olmuş canım. Çok fazla yükleniyorlar sabrın da bir sınırı var dimi ama. Bebeğin üzerinde en çok senin hakkın var sonuçta. Umarım eşin insafa gelir..
Doktorum bana zamanında istiyorsan yaptır, çok da önemli değil demişti. Eskiden doğumlar hastane dışında da gerçekleşebildiği için hijyenik olmayan bir ortamda bebek doğduğu zaman kordonu kesilirken enfeksiyon bulaşma ihtimali oluyordu ama şimdi hastanelerde her şey steril olduğundan gerek yok demişti bu yüzden sorun etme canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?