- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Kızlar, bugün de kendimi yordum biraz. Evi sildim süpürdüm, aylardır pis duran balkonu yıkadım, halıları falan havalandırdım balkonda. Salonun düzenini değiştirdim, yemek yaptım derken sabah dokuz buçuktan akşam altıya kadar popomu yere koymadım. Sonra 40 dk da yürüyüş. Offf... Şimdi uzanıyorum saatlerdir geçmişi okuyorum.
YARIN kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz.
Kızlar gözünüzaydın :) Ne güzel aldınız kuzucukları kucağınıza. Allah hayırlı ömürler versin evlatlarınıza. Ağrılarınız sıkıntılarınız bir an önce son bulsun inşallah. Maşaallah bebişlerinize. Wosgi oğullarına bayıldım, Allah nazardan saklasın onları...
Canım, ben lansinoh ikili göğüs pompası aldım elektrikli, sağdıkça geliyor diyorlar süt. Bakalım deneyip göreceğiz.
Canım, haberin gelmedi ya da ben gözden kaçırdım bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, her şey kolayca olup bitsin inşallah
Canım, bayağı geç oldu ama ben de okudum. Doğmuştur herhalde kuzun bu saate kadar. Allah hayırlı etsin
Canım, erkektir ne yapsa yeridir Sen kendini kasmamaya çalış bak bebiş de etkilenmiş 9 Nisan'da güzel haberlerini alacağız inşallah
Vilin, sana maşallah diyorum canım Saç baş yapmışsın bir de
Canım, Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm durumuna, inşallah hayırlısıyla Zeynep'ini kucağına alırsın da geçer hepsi
Benim SATa göre 17 Nisan ama bakalım canım Allah ne yazdıysa :)
Allah yardımcın olsun, doğum bitmiştir herhalde. Allah hayırlı ömür versin bebişine
Mezoş, çok geçmiş olsun. Kuzuya nazar mı değdi yoksa canım benim. Geçer yakında inşaallah
Arkadaşının ellerine sağlık canım çoook güzeller bunlar... Biz de isteriz
Canım, çok geçmiş olsun. Rabb'im acil şifalar versin.
YARIN kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz.
Merhaba kızlar , , doğum yapan herkese bebekleri ile uzun ömürler diliyorum bekleyenlerde kolay dogumlar dilerim.bende normal dogum bekleyenlerdendim tam gununde c.tesi sancilarim basladi ama bebek dogum kanalına girmediği icin sezeryan oldu. kolay bir doğum olmadi oyüzden çok detaya girmiyorum ama oglusumu kucağıma aldigimda herşeye değerdi. 5 gün oldu ama agrilarim hala çok kizlar sizinde öyle mi acaba? bide memelerim yara oldu bir sürü şey denedim iyileşiyor önerisini olan varmı? ?
Herkese selam..
Umarım herkes iyidir, doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, hala bebeğini bekleyenlere sağlıklı doğumlar dilerim..
Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor
merhaba arkadaşlar ne zamadır giremiyordum çünkü bizim yaramaz oğlan boynuna iki kere kordonu dolayınca benim de sancılar artınca bi de üstüne rahim yumuşayıp iki cm de açılınca gün almak için gittiğimiz kontrol benim doğum tarihim oldu
elhamdülillah sağlıklı bir bebeğimiz var artık gerçi gaz sancılarıyla başımız dertte ama üç aya kadargeçer diyorlar böyle böyle büyüyeecekler sanırım Rabbim doğumu bekleyenlerinize kolaylıklar nasip etsin doğum yapmış olanlarınıza da hayırlı olsun diyorum
Kızlar gözünüzaydın :) Ne güzel aldınız kuzucukları kucağınıza. Allah hayırlı ömürler versin evlatlarınıza. Ağrılarınız sıkıntılarınız bir an önce son bulsun inşallah. Maşaallah bebişlerinize.
kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı
Canım, ben lansinoh ikili göğüs pompası aldım elektrikli, sağdıkça geliyor diyorlar süt. Bakalım deneyip göreceğiz.
ben gece yazmıştım yarın 8 yatış dedim buraya yazarken adet sancısı gibi sancım vardı sonra yatağa girdim bebek hareket ediyor önce sanki yüzermiş gibi sonra sancı bildiğiniz sancı giriyordu gece 4 ten beri sancı çekiyorum 5 dk ya düşmedi ama gittikçe artıyor az öncede nişan geldi inanamıyorum normal doğumumda bugün başlayacakmış demekki.
sizce bu doğum sancısı mıdır ben çok çok çok daha şiddetlisini bekliyordum ama gerçi gittikçe de artıyor ama.
doğum sancısı budur değil mi birazdan ılış duşa girecem daha erken girmek istemiyorum sancı birden bastırırsa diye korkuyorum.
dua edin hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık olsun hemen epidurla yapılsın inşallah normal doğurayım.ay doğururken buraya yazdığıma inanamıyorum
Canım, haberin gelmedi ya da ben gözden kaçırdım bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, her şey kolayca olup bitsin inşallah
günaydın herkese............ bugün doğum yapacaklar allah yardımcınız olsun içinde de bana.. bugün bende sezeryana gireceğim lütfen birer ayetel kürsi istiyorum.... rabbim hepinizi bir avvazda kurtarsın inşallah....
Canım, bayağı geç oldu ama ben de okudum. Doğmuştur herhalde kuzun bu saate kadar. Allah hayırlı etsin
Elinden geleni ardina koyma kuzum bu erkekler anca boyle anliyor, kimle nerede yasadiiginin farrkina varmalilar anneleri babalari ile degil esleriyle yasiyorlar baba olacaklarsa once adam olsunlar ben sert konusuyorum esimle kavgaliyim cok sacma bir olayla baslayip benim dolabin aynasini semsiye ile kirmamla son buldu ikimizde lanet ettik birbirimize rabbimim gucune gitmesin cocuk icin bu kadar acele etmeseydim diyorum alip basimi gitmek gb bir sansim olmuyor bu durumlarda:/
Allah islah etsin benimle tartistigu gun isi ters gidiyor bugun de basina gelecek var gorcez bakalim . Su an doktordayiz sira bekliyoruz konusmaya calisiyor tepkim sert muhattap olma dedim cocugu icin soruyormus dedim onu da sorma dusunen biri olsan kavga etmezsin nerdeeee okuz okuz okuzzz
Canım, erkektir ne yapsa yeridir
canım,dr nisanın 5'i ile 10'u arasında olur gibi geliyo demişti...
bekliyoruz bakalım
canım tetanozu bebeğin kordonu steril bi yerde kesilmez de tetanoz olursa diye yapıyolarmış...
artık hastanelere yetişemeyen pek kalmadı...
herkes steril ortamda doğuruyo...
o yzden bebeğe bi şey olur diye korkma
durduk durduk sona yakşaltık diye sevinirken bu kez de kocalar başladı
insan karnı burnunda karısını üzer mi
allah ıslah etsin bunları...
benimki de beni ne zaman üzse başına bi şey geliyo...
arayıp söylüyo bi de utanmadan,seni yine haksız yere üzmüşüm başıma bunlar geldi diye...
seninki de anlar hatasını inşallah...
kızlar sanırım 2 saat falan önce nişanım geldi benim...
sabah şiddetli mide bulantım vardı...
yarım saate yakın sürdü...
sonra bi şeyler aktığını hissettim...
akşam,yeni doğum yapan bi arkadaşım aramıştı...doğumun yakında olacak hissediyorum,yumurta akı gibi bi şey gelirse sakın korkma,o nişandır demişti...
bulantının ardından öyle bi şey geldi...
hala hafif hafif akıntım var,hafiften ağrı da var...
bizim kız tünelin sonunu bulmaya başladı mı ne
saçlarımı,makyajımı yaptım...
aniden hastaneye gitmek gerekirse paspal yakalanmıyım dedim
şimdi de azıcık evi süpürücem...
kendimi çok tuhaf hissediyorum...
hiç korku yok çok şükür...
sadece eşimle konuşunca onun heyecanı bana da bulaştı
bakalım bizim kız nişandan ne kadar sonra gelecek
Vilin, sana maşallah diyorum canım
selamlar kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim gece acildeydik ama bişi yapmadılar tabi normal dediler her hamile sıkıntı çekiyo dediler sanki ben naz yapıyomuşum gibidoktorum pek bi rahat yaaa dayan diyo açılma var mıdır diyorum olsa durdurmaz seni su da gelir diyo kanama da olur diyo. su iç bol bol su kaybetme dedi ama ben damla içemiyorum ki.serumu da söylemediler hiç. tamam biliyorum çok da kolay şeyler beklemiyorum ama ne bileyim...hamdolsun gene...gene başladı benim midem ben kafamı klozete gömmeye gidiyorm
Canım, Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm durumuna, inşallah hayırlısıyla Zeynep'ini kucağına alırsın da geçer hepsi
kızlarr 17 nisanda kımler varr doğum yapıcak merak ettımm
Benim SATa göre 17 Nisan ama bakalım canım Allah ne yazdıysa :)
kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin
Allah yardımcın olsun, doğum bitmiştir herhalde. Allah hayırlı ömür versin bebişine
Kuzum ya cok az kaldı sabret ... İnan sihirli değnek değmiş gibi miden kuş gibi hafifliyor. Ben dogum yaptıgım gunün sabahına kadar kustum sürekli devam etti bende.. Ama bak şimdi o mide bu mide değil sanki.. Cok şükür bitiyor yeni sorunlar başlıyor :))
Şimdi göğsüm yara oldu, uykusuzum, kızımın göbeği iltihaplandi sürekli igne oluyor o ağladikca benim canımdan can koparıyorlar sanki.. Az kaldı.. Yavrunu kucakladiginda dayanma gücü veriyor Rabbim ..
Allah yardımcın olsun.. Dua edicem sana Seda.. Sakin ol hersey oyle kolay oluyor ki hic korkma.. Rabbim seninle..
Mezoş, çok geçmiş olsun. Kuzuya nazar mı değdi yoksa canım benim. Geçer yakında inşaallah
Arkadaşının ellerine sağlık canım çoook güzeller bunlar... Biz de isteriz
canım yaaaa çok geçmiş olsun benim kızımda idrar yolları enfeksiyonu oldu 3 gündür iğne vuruyorlar kuzuma yarın kontrole gideceğiz kızlar çok dikkat edin benim kızımın idrarı kokuyordu farkeder farketmez doktora gittik idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon kakasıda kokuyor bakalım onuda yarın söyleyeceğim doktora normalmi acaba kakasının kokması sadece anne sütüyle besleniyor kızım
Canım, çok geçmiş olsun. Rabb'im acil şifalar versin.