2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar, bugün de kendimi yordum biraz. Evi sildim süpürdüm, aylardır pis duran balkonu yıkadım, halıları falan havalandırdım balkonda. Salonun düzenini değiştirdim, yemek yaptım derken sabah dokuz buçuktan akşam altıya kadar popomu yere koymadım. Sonra 40 dk da yürüyüş. Offf... Şimdi uzanıyorum saatlerdir geçmişi okuyorum.

YARIN kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz.

Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.

Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207

Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor

Kızlar gözünüzaydın :) Ne güzel aldınız kuzucukları kucağınıza. Allah hayırlı ömürler versin evlatlarınıza. Ağrılarınız sıkıntılarınız bir an önce son bulsun inşallah. Maşaallah bebişlerinize. Wosgi oğullarına bayıldım, Allah nazardan saklasın onları...

kızlar bişey sorucm siz göğüs pompası aldınızmı
ben almadımda bayağı pahalı çünkü
almalımıyım sizce ne önerirsiniz uygun fiyatlı

Canım, ben lansinoh ikili göğüs pompası aldım elektrikli, sağdıkça geliyor diyorlar süt. Bakalım deneyip göreceğiz.

Canım, haberin gelmedi ya da ben gözden kaçırdım bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, her şey kolayca olup bitsin inşallah

Canım, bayağı geç oldu ama ben de okudum. Doğmuştur herhalde kuzun bu saate kadar. Allah hayırlı etsin

Canım, erkektir ne yapsa yeridir Sen kendini kasmamaya çalış bak bebiş de etkilenmiş 9 Nisan'da güzel haberlerini alacağız inşallah

Vilin, sana maşallah diyorum canım Saç baş yapmışsın bir de

Canım, Allah yardımcın olsun ya çok üzüldüm durumuna, inşallah hayırlısıyla Zeynep'ini kucağına alırsın da geçer hepsi

kızlarr 17 nisanda kımler varr doğum yapıcak merak ettımm

Benim SATa göre 17 Nisan ama bakalım canım Allah ne yazdıysa :)

kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin

Allah yardımcın olsun, doğum bitmiştir herhalde. Allah hayırlı ömür versin bebişine

Mezoş, çok geçmiş olsun. Kuzuya nazar mı değdi yoksa canım benim. Geçer yakında inşaallah

Arkadaşının ellerine sağlık canım çoook güzeller bunlar... Biz de isteriz

Canım, çok geçmiş olsun. Rabb'im acil şifalar versin.

şimdi ikimiz kaldık.

Evet hadi bakalım hayırlısı ile gelsin bebişler

Ben de hastaneninkiyle anlaştım doğum öncesi, esnası ve sonrası çekecek 430tl. 20fotoluk albüm+2 büyük foto+60 fotoluk CD verecek..

kızlar yarın ben doğuma gidiorum saat 11 de bana dua edin

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle..

Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor

Gözün aydın canım sağ salim kavuşmuşsun yavruna. Umarım kısa sürede iyileşirsin oğluşun da öğrenir emmeyi

KIZLAR SÜT SAĞMA MAKİNASI ALICAKSANIZ KESİNLİKLE MEDELAYI TAVSİYE EDERİM.bEN BİLMEDİĞİM İÇİN KRAFT ALDIM AMA GÖĞSÜMÜ MAHFETTİ POMPADAN POMPAYA DEĞİŞİYORMUŞ KİMİSİ GÖĞSÜ RESMEN HAŞAT EDİYOR AMA SÜTTE ÇIKARMIYOR BEN KRAFTI KULLANAMADIM HATTA İSTEYEN VARSA DENEYİP MEMNUN OLAN VARSA SADCEE BİR KEZ KULANDIM KRAFTI YARI FİYATINA VEREBİLİRİM.

Kizlar iyi sabahlar ....

Biz kizimla dun oglen taburcu olmustuk , koyu renkli kusunca kocamla gorumcem h.taneye goturduler .. kuvoze almislar anne karninda icinde bulundugu suyundan icmisde olabilir ya da bn gripe yakalandm ya, anne karninda bebegede gecmis olabilir diye... serum werriolarmis sutumde gelmedi sabah birzdaha ugrascam ...

Noolur dua edin bi ayetelkursi canlarim yarin kizimla donelim ewimize aglamaktan bi sekil oldum

Allah herbirinize yardim etsin zor zamanlarimiz atlatiriz ins-Allah

Allah şifa versin.. İnşallah en kısa sürede biter gider hepsi.. Sen kendini cok hirpalama sonra süt veremezsin.. Herseyin güzel olacağını duşun..

günaydın arkadaslarim ve minnaklari

hepinizi cok ozledim

gunlerim dolu dolu yorucu geciyor ise giderken daha mi az yoruluyordum ne.

Dun kurabiyeleri bitireyim dedim oglen 12 de basladik annemle gece tam 12 de bitti. Bugun de jelatinleyecegim.

mezopotamya, huysuz melek kızlar geçmiş olsun. rabbim şifa versin.

hanipeks tatlım iyileşemedim.
moralim bozuk, bi de ağladığım için bademciklerim sürekli şiş.
en ufak bişeye üzülsem hemen bademciklerim şişer zaten.
öksürükte var....

kızlar eşim gece 1 de geldi. ne telefon etti, ne de nerde olduğundan haberim vardı.
geldiğindede uyuyordum. sabah kahvaltı hazırlıyordum etmicem dedi.
oğlum 2 gündür babasının sesini bile duymuyor.

:):)evet işte canım ben de onun için sordum var mı bi gelişme diye:)
yarındı dimi kontrol?

Evet canim bugun kontrol.mesajini yeni gordum.
Bu arada kizlar herkrsin cumasi mubarek olsun.
Dun gece ruya gordum.bebegi dogurmusum.:))))
Emme konusu bendede baya dertliydi.valla sizlerden cok etkilendim sanirim.
Aslinda baska seylerden etkilenseydim daha iyi olurdu (dogum meselA)

:):)evet işte canım ben de onun için sordum var mı bi gelişme diye:)
yarındı dimi kontrol?

canim evdeki huzursuzluk hicbirseye benzemez.seni cok iyi anliyorum.esin isi dolayisiyla cok disiplinli biri
ve bu tur insanlar dediklerini ywptirirlar genelde.hrkesten gordugu saygiyi seninde gostermeni bekliyo.
Allsh biraz vicdan merhamet versin.son zamanlarin tadini cok guzel cikarttiriyolar.
Hayir gun boyu nasil aramaz ya.bisi oldumu nasil acaba diye hicmi dusunmez insan.:26:

Canim benim oncelikle aglama cunku sonuc degismiyor sakin ol ki seni vazgecirebilecegini dusunmesin. O da seni yildirmaya calisacak sanirim sıkıysa bebis dogunca da gelmesin eve ya da yanina.

dün öğlende gelmedi zaten.
başka zaman 1 saat önce arar yemeğe gelmicem, sana da yemek göndereyim mi derdi.
bütün gün aramadı bile...

Canim benim oncelikle aglama cunku sonuc degismiyor sakin ol ki seni vazgecirebilecegini dusunmesin. O da seni yildirmaya calisacak sanirim sıkıysa bebis dogunca da gelmesin eve ya da yanina.
canım oğlum doğduktan sonra bu evde olur muyum, ya da burda mı doğar onu da bilmiyorum ya...

dertsizim bir de su var: benim esim bu hafta mac var arkadaslarla buluscaz bilmem ne mazeretleriyle bu hafta neredeyse her gun gec geldi gece 12 ye dogru. En son dun sinirlendim neden annen gelsin diye tutturdugun belli gunduz yoldasligini gec gece de yoldas olsun diyeymis dedim. Kac gundur gunduz aramiyor. Bu donemde onlar da bunaliyorlar ama bizim de kritik gunlerimiz. Herkes birbirinden bekliyor. İsim olayiyla bagdastirip da pes etme ki o ismi koymamalta kararliysan ki kararli ol.

Dertsizim dogum öncesi gerginlik var evde galiba
Sebebi her ne ise Rabbim size çarçabuk çözüm yolu gösterir, yüzünü yeniden guldurur insallah. .
Sen kendini cok fazla uzup yıpratma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…