2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tamam canım:)
siz de haber verin ama tamam mı,
senin genel mi olucak epidural mi?
Tamam canim cep telinden yazicam hemen spinal anestezi olacak canim insallah

Dogumdas olduk oyle mi :) masallah yarin kalabaligiz :) haberlerinizi eksik etmeyin saglikla insallah
kızlar Allah yarıdımcınız olsun. hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.

geriye doğuramayan az kişi kaldık.
Sagol eski dogumdasim :) senin de az kaldi bende gunler cabuk gecti boyle olunca kostue kostur ona gore dinlenmeye vaktin olsun herseyini hallet
Iyi ve musait oldugum ilk an yazicam size kizlar merakta birakmam insallah bacilarimi

canım hanipeks ve egomegodan haber var mı?

egomego en son piknik fotolarini paylasiyordu hanipeks oglen yazmis ben yazdim.sonra cvp gelmedi dur iyi hatirlattin cnm whatsappliyim ben onlari yazarim

Babam da indi ucaktan kizlar esim almis geliyorlar cok sukur hava kotu diye endise etmistim neyseki sagsalim geldi bakalim.beni bu koca gobekle gorunce ne yapacak :)

allah analı babalı büyütsün..yazını okuyunca bi an önce doğurasım geldi.çünkü bende epidural ormal düşünüyrm.zaten normal doğum için şimdilik bi engel yok.bide sancılarım gelse..dua ediyorum hergün sancım olsun diye..

Yeni dogum yapan anneler,
Hepiniz güle güle büyütün ağzı süt kokululari...

Bebeci spinal mı olcan kiz
Keşkem orda olsam

Bir problem yok dertsizim doktorum artık bebeğimin tamamen geliştiğini, bundan sonra kaldığı hergün için yalnızca kilosunun artacağını, 15inde veya 16sında alabileceğini söylemişti ben de 15ini seçtim. Kilosu da şuan 3250 haftaya kadar 3500 civarında olur heralde. Normal doğumdan korktuğumdan doğum başlamadan alınsın istiyorum birazda

Egomego iyi yazisiyoruz daha dogum belirtisi yokmus ,
Hanipekse gelince mesaj attim tansiyonu yuksekmis gozlem altindaymis yatiyormus arayip yormak istemedim

kızlar Allah yarıdımcınız olsun. hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.

geriye doğuramayan az kişi kaldık.

yarın için Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar, yarın anne oluyosunuz siz de, darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş., dualarım siiznle olucak

sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin allah. iyi düşün iyi geçsin her şey..

Kizlar yanlış Anlamadıysam yarın doguma giriyorsunuz

Rabbim yar ve yardımcınız olsun,
Her anın tadını çıkarın :) o güne dönmek tekrar tekrar yasamak isteyeceksiniz.

Allah'a emanet...

Bebeci ve ofpuf Allah hayırlısıyla sağlıkla yarularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Bebeci ve ofpufya insallah yarin sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz..allah yardimciniz olsun:)

Kızlar unuttuğum atladığım varsa nolur kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum ve gerek destekleriniz gerekse iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet yarın büyük gün bu akşam heyecan dorukta stres tavan vuuuu sormayın Evde terör estiriyorum istemedende olsa :)

Kiz bana baaak iyi dedin spinalee ,kotuyseee basinin etini yeriimmm hee sana diyorum yuksek voltaaaj

Son düzenleme:
Bende teror estiriyorum.sanirim, akintim sulu oluyor boyle sabahtan beri de tuhafim ya annem dedi ki doktoruna ara , hee dedim telefonu var da bemim.doktor aranmiyor basladi aaaa ne bicim doktor o oyle sey mi olur diye dedim offf anne napiyim doktor mu degistiriyim simdi diye basladim saymaya, yok bebek hareket ettiginde aaa donecek bu he demeler cok bilmiss :)

amann aman uykum kaçtı geç doğuracağım diye resmen şaka bi yana o kadar odaklanmıştım ki ayın 16 sına hadi 19 olsun hadi 23 olsun 25 i yahu rabbim tabi hayırla sağlıkla versin de..eşim de seviniyo mülakatımdan sonra olacak az daha çalışırım diye hey allahım herkesinderdi farklı annem diyo neyse günümü atlatmış olurum diye ama şu an kızım karnımda akrobatik hareketler yapıyo ayaklarını uzatıyo sivri sivri yaaaaa doğsun ayaklarını seveyim öpeyim beeenn

Ay sorma benimkide az önce sancısı gelipte gitseydi belki doğardı şimdi hemen sezeryan oluyo kesçekler işte bişe bile diye ağladı çeken ben olcam kimse moral vermiyo çok kızıyorum

slm kızlar
benim ilk doğumum olacak nasipse
ve ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için korku panik sevincimin önüne geçti
cumartesi çatı muayenesi vardı canım çok yandı kanamam oldu
ben normal doğum istiyorum o da epıdural olmadan zor diyolar
aynı zamanda epiduralin riskli olduğundan bahsediyolar
ne yapacağımı bilemedim
doğum yapan arkadaşlar epidurali öneriyor musunuz
riski nedir
yardımcı olabilirseniz sevinirim

bnde cuma günü çatı muayenesi olucam
diğer endişelerini de aynen paylaşıyorum Eki Görüntüle 680180

cnm el uyuşması başka kimsede yok galiba demişsin benim 5. ayımdan beri uyuşuk ellerim, son aylarda ödemde eklendi çok fena oluyor sabahları,
benim ayaklarım ve bacaklarımda çok şiş ve sabah kalktığımda inanılmaz ağrı oluyor.

vilin, hayırlı olsun canım, güle güle büyüt bebeğini,

bebeci-ofpufya-haticemutlu kızlar ne güzel yarın sizlerde anne kervanına katılıp bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız inşallah,

dertsizim benide doğuramayanlar topiğine alabilirsin, gerçi bugün baya kasılmalarım oldu ama hayırlısı bakalım,

bende sabah anneme geçiyorum artık tamamen, orda net yok, telf. dan girebilirim inşallah,

bu hafta kalanlarda doğurabiliriz inşallah bebiklerimizi,

Allaha emanet olun kızlar

son gunler gecmek bilmiyor bir turlu. her gece kasılmalarım oluyor ama bi tık yok bende de. doguramayanlardan biri de benim

Son düzenleme:
günaydın kızlar burda saat 08.07...

Topik tenhalaştı yerini doğuramayanların telaşı aldı...

Benim de doğum takvimim bugün bitti bebeğimi kucağıma verildi ama ben doğuramadım halaa

Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim ben, son suyumu iciyorum sonra banyo yapicam sonra yallah kuafore , gece horul horul uyudum valla terlemisim bir kere ustumu degistirdim hanipeks benim yerime uyumamis hihahah
Ofpufya su ara doguma giriyor ya da girdi hatice ne zaman dogurcakti unuttum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisine de
Simdilik haberler bunlar benden yine yazarim canli yayin :) opuyorummm sizleriii

Günaydın arkadaslarim ve dogmus dogmamis tum minnaklar

sık giremiyorum okuyup cikiyorum. Dogmus butun minnaklari mis kokularindan kokluyorum, bahtlari guzel olsun ins masallah, bugun dogum yapacak yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum :))

aynı dertten muzdaripim 30 haftadan beri tedavi gören ben şimdi herşey çok normal çıktı niyeti yokmuş paşamın
doktor bu böyle devam ederse miyadını doldurur diyor :)

bu arada maaşşallah zeynebine , doruk ta 3250 olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…