Tamam canim cep telinden yazicam hemen spinal anestezi olacak canim insallahtamam canım:)
siz de haber verin ama tamam mı,
senin genel mi olucak epidural mi?
Dogumdas olduk oyle mi :) masallah yarin kalabaligiz :) haberlerinizi eksik etmeyin saglikla insallahmerhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyorne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0
Sagol eski dogumdasim :) senin de az kaldi bende gunler cabuk gecti boyle olunca kostue kostur ona gore dinlenmeye vaktin olsun herseyini halletkızlar Allah yarıdımcınız olsun. hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.
geriye doğuramayan az kişi kaldık.
Iyi ve musait oldugum ilk an yazicam size kizlar merakta birakmam insallah bacilarimiEveeettt dinocum geliyor doğsun da fotosunu koyarım teyzeleriSeninki de yarın hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yaz bize burdan çok merak ediyorum umarım her şey süper geçer de anlatırsın bize de tecrübelerini
Aaa üç kişi mi oldu şimdi yarın doğum yapacak herkes doğuruyor harbiden ne güzel heyecanlar bunlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
canım hanipeks ve egomegodan haber var mı?
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Sorularınızı cevaplamaya çalışıyım sırayla
Epidural normal doğumdan gerçekten çok memnun kaldım...sancılarımı,dikişlerimi falan hiç hissetmedim...tek kötü yanı fazla hissedemediğinizden ıkınamıyosunuz...biraz orda zorlandım...gerçi ıkınmaya halim de yoktu
Dikişim var canım ama fazla değil...dışta 3-4 tane,bi kaç tane de içte var...ilk gün otururken biraz acıdı ama bugün çok çok iyiyim,yürümede falan bi problemim de yok çok şükürTuvalet sonrası dikişlerime batikon sürüyorum o kadar canım...
Canım benim doğum hikayemi yazmıcam...öncesi çok zor geçti...herkeste öyle olmicaa için gözünüzü korkutmak istemiyorum...benden kaynaklanan durumlardan dolayı doğum öncesi sıkıntılı geçti...ama doğum anı ve sonrası inan çok kolaydı...15 dakikada doğdu kızım...eğer bende ıkınabilicek güç kalmış olsaydı dikişim bile olmicaktı...dr'um çok yardımcı oldu ama bende iş yoktu
allah yardımcın olsun canım.
canım takviminde muhtemel doğum tarihin benden sonra görünüyor. neden erkenden sezaryen oluyorsun? bir problem mi vardı?
canım sen,ben, görkemre kalcaz topicte. bu hafta doğuran doğursun pek girmem bende.
allah yardımcın olsun seninde canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kızlar Allah yarıdımcınız olsun. hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.
geriye doğuramayan az kişi kaldık.
yarın için Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar, yarın anne oluyosunuz siz de, darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş., dualarım siiznle olucak
Selam anneler
Ben hzrliklarla ugrasiom hala btmedi sagolsun esim de yardim ediyo dun kurabiyelerle ugrastik ama tam bitmedi bardaklari susluyecegim daha falan filan
Yarin kontrol var catiya bakcak bana uygundurgibi gelio ama bakalim
Yarin dogum yapcaklar Allah yar ve yardimciniz olsun
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Dertsizim doguramayanlar topicine beni de yaz))
sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin allah. iyi düşün iyi geçsin her şey..
kızlar maşallah bebişlerinize... Allah mutlu bir ömür nasip etsin, sizlere de geçmiş olsun.
canım iyi haberlerle gel, belkide yeğenimizle gelirsin :)
canım geçmiş olsun bebeğin ömürlü olsun. ne kadar kısa ve kolay olmuş doğumun ama bu bile cesaretlendiremedi beni
çok heyecanlı bizimde 3günümüz kaldı. güzel düşünelim güzel geçsin canım... 1hafta 10günlük zor dönemi atlattık mı herşey güzel olacak inşallah...
bekelenen misafirlerimiz geldi, doğum için kadro tamam. gelir gelmez başladılar, her kafadan bir ses çıkıyor.
herkes kendi getirdiği eşyaları göstermek istiyor.
büyük babanemiz altüst bi tane takım almış; daha doğmamış çocuğa eşyamı alınır ne olacak bunlar... şuna bak beşiğini arabasını bile almışlar!
babanemiz bi kaç güzel şey almış birde bez parçası getirmiş kundak yapacakmışız onu! hiç abartmıyorum etemini bilen vardır belki eteminle işlenmiş eski görünümlü bi bez parçası. bende eşimin kundağı, nostalji olsun diye getirmiş sandım. aaa babasının kundağımı dedim saf gibi, yok kızım hiç kullanılmadı bu diyo bideannemde çok güzel 3 tane kundak işlemiş bi tanesi baya süslü prens gibi olacak torunum falan diye anlatıyodu amannn bişeyi yok onun şöyle yapılmış, böyle yapılmış diyo bide. suratına bi baktım nasıl bişeyi yok ya diye... kalakaldı.
ananemiz; bi kaçç hazır giysi, 3 işlenmiş kundak, bornoz, fermuarlı battaniye, penye battaniye, 8 tane yelek, örgü battaniye...
zavallım hala sesini çıkaramıyo ama kv bez parçasını gösterip hastanede ilk buna sararız deyince dayanamadı artık! o olmaz dünür ben şunu hazırladım hastane için
mecarelarımız böyle başladı, hadi hayırlısı hakkımızda...
Kizlar yanlış Anlamadıysam yarın doguma giriyorsunuz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,
Her anın tadını çıkarın :) o güne dönmek tekrar tekrar yasamak isteyeceksiniz.
Allah'a emanet...
Kiz bende bir haller var kosturmaktan mi oldu bilmem bugun iki defa ayakta bayilacak gb oldum soguk terler attim ellerim.titredi bir de uyku hali hem erkenden hortladim hem de iki defa oglen uyudum terleye terleye uyudum annecigim geldi ustumu degistirdi he bir de su an wcdeyim bugun oldu 3!!! Surekli wc istegi midem de fena yaniyor oglum da kipir kipir ya bilincaltimda bir heyecan korku var ya da stres sonucu
Voltajim evet yarin bizim gunumuz benim acilma var diye doktor degistirdi tarihi tabiii foruma ugramaz okumaz oldunuz haberiniz yoohkk baciniz yusuf yusuf ruhunuz duymuyor :aglayan adam:
DualariniziiI eksik etmeyin
Bebeci ve ofpuf Allah hayırlısıyla sağlıkla yarularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Amin canım benimki de aynen öyle ama son zamanlarda hareket azaldı ya büyüdüğü için ya da başka bir nedenden.Çünkü doktor bebek hareketleri çok önemli demişti.
Çok güzel olmuş canım.Tabi tarih de olsa tadından yenmez de.Bu da çok güzel.
Bak kız eşin de içten içe üzülüyor ve seninle barışmak istiyor,sana karşı şu hareketinden bile çok belli,hala ilk adımı senden bekliyor gibi ama.Bir an önce inadı kırılır da barışırsınız inşaallah.
Aynen uykusuzluk hat safhada.Kendimi gece kuşları gibi hissediyorum.Daralmaya başladım artık,ya uyuyamıyorum ya dönemiyorum,döndüğüm yer tutuluyor,sabah kalktığımda ellerim şiş ve uyuşmuş oluyor hareket ettiremiyorum başlarda.Ödem yok ama ellerim sabahları uyuşuk oluyor,benden başka kimsede yok galiba bu durum.
Hayırlı olsun canım bizim için de sarıl bebeğine.Mutlu mesut ailenle bir ömür geçir inşaallah.
Morgökyüzü hani doğumdaştık beni yalnız bırakıyorsun demek sona kaldım galibaOlsun canım ya kurtul ve bebeğine kavuş da benden önce olsun varsın
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun.Dikişin var mı,varsa çok mu,acıyor mu,ilaç falan sürüyor musun,dolaşabiliyor musun?merak ettim
Hayırlısıyla inşaallah sen de anneler kervanına katılacaksın.Ben hala hamileyim bu aradaaaaa
Bebeci ve ofpufya insallah yarin sizde sag saglim bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz..allah yardimciniz olsun:)
Bende teror estiriyorum.sanirim, akintim sulu oluyor boyle sabahtan beri de tuhafim ya annem dedi ki doktoruna ara , hee dedim telefonu var da bemim.doktor aranmiyor basladi aaaa ne bicim doktor o oyle sey mi olur diye dedim offf anne napiyim doktor mu degistiriyim simdi diye basladim saymaya, yok bebek hareket ettiginde aaa donecek bu he demeler cok bilmiss :)Kızlar unuttuğum atladığım varsa nolur kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum ve gerek destekleriniz gerekse iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Evet yarın büyük gün bu akşam heyecan dorukta stres tavan vuuuu sormayın Evde terör estiriyorum istemedende olsa :)
Bende teror estiriyorum.sanirim, akintim sulu oluyor boyle sabahtan beri de tuhafim ya annem dedi ki doktoruna ara , hee dedim telefonu var da bemim.doktor aranmiyor basladi aaaa ne bicim doktor o oyle sey mi olur diye dedim offf anne napiyim doktor mu degistiriyim simdi diye basladim saymaya, yok bebek hareket ettiginde aaa donecek bu he demeler cok bilmiss :)
Kiz bana baaak iyi dedin spinalee ,kotuyseee basinin etini yeriimmm hee sana diyorum yuksek voltaaaj
slm kızlar
benim ilk doğumum olacak nasipse
ve ne ile karşılaşacağımı bilmediğim için korku panik sevincimin önüne geçti
cumartesi çatı muayenesi vardı canım çok yandı kanamam oldu
ben normal doğum istiyorum o da epıdural olmadan zor diyolar
aynı zamanda epiduralin riskli olduğundan bahsediyolar
ne yapacağımı bilemedim
doğum yapan arkadaşlar epidurali öneriyor musunuz
riski nedir
yardımcı olabilirseniz sevinirim
Amin canım benimki de aynen öyle ama son zamanlarda hareket azaldı ya büyüdüğü için ya da başka bir nedenden.Çünkü doktor bebek hareketleri çok önemli demişti.
Çok güzel olmuş canım.Tabi tarih de olsa tadından yenmez de.Bu da çok güzel.
Bak kız eşin de içten içe üzülüyor ve seninle barışmak istiyor,sana karşı şu hareketinden bile çok belli,hala ilk adımı senden bekliyor gibi ama.Bir an önce inadı kırılır da barışırsınız inşaallah.
Aynen uykusuzluk hat safhada.Kendimi gece kuşları gibi hissediyorum.Daralmaya başladım artık,ya uyuyamıyorum ya dönemiyorum,döndüğüm yer tutuluyor,sabah kalktığımda ellerim şiş ve uyuşmuş oluyor hareket ettiremiyorum başlarda.Ödem yok ama ellerim sabahları uyuşuk oluyor,benden başka kimsede yok galiba bu durum.
Hayırlısıyla inşaallah sen de anneler kervanına katılacaksın.Ben hala hamileyim bu aradaaaaa
ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedianam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?