teyzeleri için resim ekledik albümümüze
Off nefes alamıyorum artık, uyuyamıyorum yatamıyorum midem agzıma geliyor.. Wc de ilk defa yeşilimsi epeyce koyu bir akıntı geldi nişan olabilir mi kızlar ???
hayırlı uğurlu olsun sanada çok geçmiş olsun epidural normal dğum yapmışsın nasıl memnun kaldınmı bende epidural düşünüyorum da :))
Allah anali babali buyutsun insallah masallah kizina:) zamanin olunca anlatirmisin nasil bisey normal dogum?? Dogumdan sonra ayaga kalktinmi hemen agrin varmi?? Cok sordum ama merak ediorum:)
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün,geçmiş olsun.Dikişin var mı,varsa çok mu,acıyor mu,ilaç falan sürüyor musun,dolaşabiliyor musun?merak ettim
sağlıkla büyüsün minik zeyneb ülkü..sık sık emzir bebek emdikçe de göğüs ucu çıkıyormuş. bol sütlü günler..ben de epidural normal doğum hevesindeyim doğum hikayeni merak ediyoruumm
Laternem ve dertsizim tesekkur ederim amin canlarim insalah saglikla kavusuruzBebeci ve ofpuf Allah hayırlısıyla sağlıkla yarularınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Hayirli ugurlu olsun canim masallah kizin da buyumus annesinin karninda :)teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)
Perihel, bebeğimin hareketleri eskiye nazaran biraz daha azaldı.
Ama germekten ve tekmelemekten vazgeçmiyor.
Belki çarşamba günü bir şeyler netlesir, o günü iple çekiyorum.
Doğuran arkadaşları ve bebişlerinin fotoğrafını gördükçe hevesim artıyor :))
Bebeci yarın bizim günümüz diye düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama son gün zor geçiyormuş :)
canım iyi haberlerle gel, belkide yeğenimizle gelirsin :)BU ARADA BEN YENİ UYANDIM TUVALETE GİTTİM PEÇETEDE KAN VE HÂLÂ GELİYOR SANIRIM NİŞAN, AZ SONRA DOKTORUMA GİDECEĞİM BANA DUA EDİN KIZLAR ÇOK HEYECANLIYIM.
canım geçmiş olsun bebeğin ömürlü olsun. ne kadar kısa ve kolay olmuş doğumun ama bu bile cesaretlendiremedi beniteyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
çok heyecanlı bizimde 3günümüz kaldı. güzel düşünelim güzel geçsin canım... 1hafta 10günlük zor dönemi atlattık mı herşey güzel olacak inşallah...Kızlar bugün kızımın karnışımda son günü yarın sabah sezeryanla dünyaya gelecek yavrum :) hastaneye geldik kan alındı tahliller için bekliyoruz anestezi uzmanıylada görüşüp oda seçicez ve NST miz var ayyy hem heyecanlıyım hem çok korkuyorum yarın bu saatlerde kollarımda olacak kuzucum :)
Süper yaaa.Herkes aynı basamaklardan geçiyor,bir elimizde komposto bir elimizde humana
Oğluşum yanımda,
Sütüm azcık geldi daha,
Bir elimde komposto bir elimde humana...
Var mı bize yan bakan ya !
Bu da bugünün şiiri :))
babanemiz bi kaç güzel şey almış birde bez parçası getirmiş kundak yapacakmışız onu! hiç abartmıyorum etemini bilen vardır belki eteminle işlenmiş eski görünümlü bi bez parçası. bende eşimin kundağı, nostalji olsun diye getirmiş sandım. aaa babasının kundağımı dedim saf gibi, yok kızım hiç kullanılmadı bu diyo bideannemde çok güzel 3 tane kundak işlemiş bi tanesi baya süslü prens gibi olacak torunum falan diye anlatıyodu amannn bişeyi yok onun şöyle yapılmış, böyle yapılmış diyo bide. suratına bi baktım nasıl bişeyi yok ya diye... kalakaldı.
zavallım hala sesini çıkaramıyo ama kv bez parçasını gösterip hastanede ilk buna sararız deyince dayanamadı artık! o olmaz dünür ben şunu hazırladım hastane için
.
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli? Bayağı doğuran olmuş yine. VİLİN de dün gece doğurmuş galiba arkadaşı yazmış.
Doğum yapan bütün arkadaşlar "GÖZÜNÜZAYDIN, RABB'İM YAVRULARINIZLA MUTLU HUZURLU UZUN ÖMÜR VERSİN HEPİNİZE
Benim gibi bekleyen arkadaşlarım bize de kolay nasip etsin Allah. (AMİN)
DERTSİZ, evdeki durumlar aynı galibaAMANAMAZON, uyuyabilmene sevindim gece :) HANİPEKS, nerelerdesin merak ediyoruz artık.
Ben de BEBECİ sayesinde tanıştığım siteden hastaneye ve eve gelenlere dağıtmak üzere tasarım yaptım. Bakalım beğenecek misiniz? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.Eki Görüntüle 679098 Eki Görüntüle 679099
Tarih belli olmadığı için böyle yaptım da eşime diyorum ki bir de mayısı beklermiş bizim oğluşNe gülerim ama
Kiz bende bir haller var kosturmaktan mi oldu bilmem bugun iki defa ayakta bayilacak gb oldum soguk terler attim ellerim.titredi bir de uyku hali hem erkenden hortladim hem de iki defa oglen uyudum terleye terleye uyudum annecigim geldi ustumu degistirdi he bir de su an wcdeyim bugun oldu 3!!! Surekli wc istegi midem de fena yaniyor oglum da kipir kipir ya bilincaltimda bir heyecan korku var ya da stres sonucuBebeci yarın bizim günümüz diye düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama son gün zor geçiyormuş :)
Voltajim evet yarin bizim gunumuz benim acilma var diye doktor degistirdi tarihi tabiii foruma ugramaz okumaz oldunuz haberiniz yoohkk baciniz yusuf yusuf ruhunuz duymuyor :aglayan adam:Kizlar yanlış Anlamadıysam yarın doguma giriyorsunuz
Rabbim yar ve yardımcınız olsun,
Her anın tadını çıkarın :) o güne dönmek tekrar tekrar yasamak isteyeceksiniz.
Allah'a emanet...
Dinomuz muu geliyormus pazartesi :) masallah cnm hayirli dogumlarin olsun insallah hastanen de supermis kolay gecsin stressiz gecsin insallah herseyHerkese merhaba,
Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Allah yavrularına uzun sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin. Doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum kısa zamanda iyileşip ayaklanırlar inşallah.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Oğlumun kilosu 3250 olmuş maşallahPazartesi 12:30 da yatışımız yapılacak 13:30 da bebişime kavuşuyorum nasipse, çook heyecanlıyım. Bugün anestezi uzmanıyla da görüştüm, bir sürü kağıt imzaladım bir korku sardı içimi. Sonra kalacağım odamı gördüm, süslenmiş hazırlanmış odayı görünce bütün korkum gitti kendimi doğum yapmış odamda bebişimle hayal ettim Ebe elime oyuncak bebek ve emzirme yastığı verip bbebeği nasıl emzireceğimi gösterdi çok komikti O gün yine yardımcı olacağız dedi. Gazı rahat çıkarmak ve süt olması için doğumdan sonra ilk sıvı alımında kuru incir kompostosu ve humana still çayı içmemi tavsiye etti. Doktoruma sondanın narkozdan sonra takılmasını istiyorum dedim, sen hiç merak etme her şey istediğin gibi olacak dedi. Artık kontroller bittti doğuma gideceğiz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?