Kızlar hastaneye geldim hazırlıklarım tamam odamız hazırlanıyor 10 gibi ameliyathaneye alacaklar kısmetse :) hakkınızı helal edin
Kızlar hastaneye geldim hazırlıklarım tamam odamız hazırlanıyor 10 gibi ameliyathaneye alacaklar kısmetse :) hakkınızı helal edin
Niye o kadar ileri zaman verdi ya.Anlamadım.:44:ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedianam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan
Şu an bebeğini kucağına almışsındır.Şimdiden geçmiş olsun diyim haticecim.Gelirsen de tebrik edeyim.merhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyorne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0
Benimki de sanki sezaryenden yana bakalım bugün randevum var,ne diyecek acaba.anam bunun kafası da büyük olmaz mı şimdiallahım sağlıkla doğsun da tek gerçi çıkar heralde bi şekilde doktorum kesinlikle normal sezeryan yok diyo 25 inde de gelmezse suni sancıyla diyo
haha bu yüz ifadesi çok komik yaahadi inşallah beklemez de sağlıkla gelir de herkesi rahatlatır ay sorandan usandım ben bide kızım karnımda katır kutur bişiler yapıyo yaaa
Necla bu gidişle biz mayısta anca doğururuz,istedikçe gecikiyor sanki.Ya da stres mi yaptık bilmiyorum ki.ben ben ben de varım..şafak 2 gösteriyo ama bnm sancım bile yok..alkış banaa..
Evet ya mervecim.Benim kemikler çok batıyor ağrıtıyoryatarken,sabah da eller tutmuyor.Hayırlısıyla bi doğurabilseydik,geçer inşaallah.cnm el uyuşması başka kimsede yok galiba demişsin benim 5. ayımdan beri uyuşuk ellerim, son aylarda ödemde eklendi çok fena oluyor sabahları,
benim ayaklarım ve bacaklarımda çok şiş ve sabah kalktığımda inanılmaz ağrı oluyor.
İnşaaaaaaaaaalllllaahhhhbu hafta kalanlarda doğurabiliriz inşallah bebiklerimizi,
Allaha emanet olun kızlar
Bebeğim kucağıma verildi dedin ben de tam hayırlı olsun diyecektim canım yaaa.Olur canım ya bizimki de hala rahatsız edilmek istemiyor.Sonuç olarak çıkacak da ne zaman:44:günaydın kızlar burda saat 08.07...
Topik tenhalaştı yerini doğuramayanların telaşı aldı...
Benim de doğum takvimim bugün bitti bebeğimi kucağıma verildiama ben doğuramadım halaa
Hadi canım hayırlı güzel haberlerle gell.Gunaydin kizlar kahvaltimi yaptim ben, son suyumu iciyorum sonra banyo yapicam sonra yallah kuafore , gece horul horul uyudum valla terlemisim bir kere ustumu degistirdim hanipeks benim yerime uyumamis hihahah
Ofpufya su ara doguma giriyor ya da girdi hatice ne zaman dogurcakti unuttum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ikisine de
Simdilik haberler bunlar benden yine yazarim canli yayin :) opuyorummm sizleriii
Şu an ameliyattasın muhtemelen.Hadi bakalım 1 saate kadar gel de ''kızlar bebeğim kucağımda'' de bizeKızlar hastaneye geldim hazırlıklarım tamam odamız hazırlanıyor 10 gibi ameliyathaneye alacaklar kısmetse :) hakkınızı helal edin
bebek yukardayken bildiğim kadarıyla normal doğum olmuyor,en azından benim doktorum öyle söyledi belki diğer arkadaşlara doktorlara aksini söylemiştir.bebek aşağıda sancı yoksa suni sancı oluyor ama bebek yukarıdayken sezaryen.Benim göbek inmedi dün yazdım kimse cevap vermedi böyle yukaridayken normal doğum olur mü daha çok mu bekleyeceğim
merhaba kizlar oglumun keyfi uzerine buraya transfer oldum. martta gelmesi beklenen bebegim nisan 1 de dunyaya geldi. Sadece 1 cm acilmam olmasina ragmen doktorum cok istedigim icin suni sanci verdi ama 6 saatin ardindan ben de bebegim de yorgun dustu ve acilmam sadece 3 cm e ulasti haliyle sezeryana alindim. Cok korkuyordum sezeryandan ama korkulcak bisey yok. Rahat olun normal dogum sancisi da cektim ardindan da sezeryana girdim ikisini de tattim yani ama inanin bebeginize odaklanin aciniz cekilebilir oluyor. Tabi benim sancilarim cok siddetlenmemisti ama yine de nasil bisey oldugunu biliyorum dogum sancisinin.Allah herkesin yardimcisi olsun.
Dogumdan sonrasinda ise asil olay. Bu benim mi gerckten diye bir saskinlik yasiyorsunuz. Narkozdan ayilirken bebegin saglikli hersey yolunda demisler oyle bir oh cekmisim ve yuzume gulumseme gelmis ki esim hala anlatiyor. Anne olmak boyle birsey demekki bayginken bile hic gormedigin birine boylesine baglanmak. Asik olmanin baska bir hali bu, Allah herkese hayirlisiyla tattirsin bu guzel duyguyu.
okul bittikten sonra çalışma hayatına girdim
anlayacağınız hiç evde vakit geçirmedim tek başıma
şimdi iznim başladı ve ben evdeyim ama evde ne yapılır hiç bilmiyorum
sabah 7de kalktım vakit geçiremiyorum(yardım edin bana oğlum olana kadar ben kafayı yerim yapacak birşeyler bulamazsam
aynı dertten muzdaripim 30 haftadan beri tedavi gören ben şimdi herşey çok normal çıktı niyeti yokmuş paşamın
doktor bu böyle devam ederse miyadını doldurur diyor :)
bu arada maaşşallah zeynebine , doruk ta 3250 olmuş :))
günaydınlarrrrrr
öncelikle bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorumm inşallah en kısa zamanda bu duyguyu bizlerde yaşarız..
bu arada doğuramayanlardan biri de benim galiba.. hala tık yok.. çatı muayenesinde normal yapabilirsin müsait dedi doktorum ama bebeğimin başı henüz yerleşmemişbide normal doğum taraftarı olduğum için bebeğin herşeyi normal istersen bekleyelim bir sıkıntı olmaz haftaya tekrar kontrol ederiz dedi bu hafta içinde yine gidicem bakalım ne diyecek.. hakkımızda hayırlısı..
Günaydı
Benim göbek inmedi dün yazdım kimse cevap vermedi böyle yukaridayken normal doğum olur mü daha çok mu bekleyeceğim
okul bittikten sonra çalışma hayatına girdim
anlayacağınız hiç evde vakit geçirmedim tek başıma
şimdi iznim başladı ve ben evdeyim ama evde ne yapılır hiç bilmiyorum
sabah 7de kalktım vakit geçiremiyorum(yardım edin bana oğlum olana kadar ben kafayı yerim yapacak birşeyler bulamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?