2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar hastaneye geldim hazırlıklarım tamam odamız hazırlanıyor 10 gibi ameliyathaneye alacaklar kısmetse :) hakkınızı helal edin

günaydınlarrrrrr
öncelikle bebeğini kucağına alan anneleri tebrik ediyorumm inşallah en kısa zamanda bu duyguyu bizlerde yaşarız..
bu arada doğuramayanlardan biri de benim galiba.. hala tık yok.. çatı muayenesinde normal yapabilirsin müsait dedi doktorum ama bebeğimin başı henüz yerleşmemiş bide normal doğum taraftarı olduğum için bebeğin herşeyi normal istersen bekleyelim bir sıkıntı olmaz haftaya tekrar kontrol ederiz dedi bu hafta içinde yine gidicem bakalım ne diyecek.. hakkımızda hayırlısı..

günaydın kızlar
bugün doğum yapacak arkadaşların Allah yardımcısı olsun. hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşsunlar inşallah.
takvime göre sadece 5 gün kaldı. doktor ne diyecek acaba?
kızım çok rahat galiba :))

Kızlar hastaneye geldim hazırlıklarım tamam odamız hazırlanıyor 10 gibi ameliyathaneye alacaklar kısmetse :) hakkınızı helal edin

Giiiizzzzz ofpufya
Dur örtme bisi dicem

Öksürüğün veya gülmen varsa hepsini hallet ,
2 saat sonra yapman gelirse karışmam ben

Günaydın
Bugün bebeci ofpufya ve haticemutlu için heycanli birgün isallah kolay güzel doğumlarınız olur darısı benim başıma :)

Voltajim sen kızı büyüttün benimki hala yok takvimin bitmesine kaldı 2 gün kaldı hayırlısıyla gel kızım diyorum

Hanipeks kız senle dogumdas oluruz bakarsın heycan varmı az kaldı oğlunu kucağına almaya kolay doğum olsun canım foto isteriz ona göre :)

Benim göbek inmedi dün yazdım kimse cevap vermedi böyle yukaridayken normal doğum olur mü daha çok mu bekleyeceğim

Niye o kadar ileri zaman verdi ya.Anlamadım.:44:
Şu an bebeğini kucağına almışsındır.Şimdiden geçmiş olsun diyim haticecim.Gelirsen de tebrik edeyim.
Benimki de sanki sezaryenden yana bakalım bugün randevum var,ne diyecek acaba.
ben ben ben de varım..şafak 2 gösteriyo ama bnm sancım bile yok..alkış banaa..
Necla bu gidişle biz mayısta anca doğururuz,istedikçe gecikiyor sanki.Ya da stres mi yaptık bilmiyorum ki.

Evet ya mervecim.Benim kemikler çok batıyor ağrıtıyoryatarken,sabah da eller tutmuyor.Hayırlısıyla bi doğurabilseydik,geçer inşaallah.
bu hafta kalanlarda doğurabiliriz inşallah bebiklerimizi,

Allaha emanet olun kızlar
İnşaaaaaaaaaalllllaahhhh
günaydın kızlar burda saat 08.07...

Topik tenhalaştı yerini doğuramayanların telaşı aldı...

Benim de doğum takvimim bugün bitti bebeğimi kucağıma verildi ama ben doğuramadım halaa
Bebeğim kucağıma verildi dedin ben de tam hayırlı olsun diyecektim canım yaaa.Olur canım ya bizimki de hala rahatsız edilmek istemiyor.Sonuç olarak çıkacak da ne zaman:44:
Hadi canım hayırlı güzel haberlerle gell.
Şu an ameliyattasın muhtemelen.Hadi bakalım 1 saate kadar gel de ''kızlar bebeğim kucağımda'' de bize
Benim göbek inmedi dün yazdım kimse cevap vermedi böyle yukaridayken normal doğum olur mü daha çok mu bekleyeceğim
bebek yukardayken bildiğim kadarıyla normal doğum olmuyor,en azından benim doktorum öyle söyledi belki diğer arkadaşlara doktorlara aksini söylemiştir.bebek aşağıda sancı yoksa suni sancı oluyor ama bebek yukarıdayken sezaryen.

merhaba kizlar oglumun keyfi uzerine buraya transfer oldum. martta gelmesi beklenen bebegim nisan 1 de dunyaya geldi. Sadece 1 cm acilmam olmasina ragmen doktorum cok istedigim icin suni sanci verdi ama 6 saatin ardindan ben de bebegim de yorgun dustu ve acilmam sadece 3 cm e ulasti haliyle sezeryana alindim. Cok korkuyordum sezeryandan ama korkulcak bisey yok. Rahat olun normal dogum sancisi da cektim ardindan da sezeryana girdim ikisini de tattim yani ama inanin bebeginize odaklanin aciniz cekilebilir oluyor. Tabi benim sancilarim cok siddetlenmemisti ama yine de nasil bisey oldugunu biliyorum dogum sancisinin.Allah herkesin yardimcisi olsun.

Dogumdan sonrasinda ise asil olay. Bu benim mi gerckten diye bir saskinlik yasiyorsunuz. Narkozdan ayilirken bebegin saglikli hersey yolunda demisler oyle bir oh cekmisim ve yuzume gulumseme gelmis ki esim hala anlatiyor. Anne olmak boyle birsey demekki bayginken bile hic gormedigin birine boylesine baglanmak. Asik olmanin baska bir hali bu, Allah herkese hayirlisiyla tattirsin bu guzel duyguyu.

ofpufya, bebeci ve haticemutlu doğuma girmişsinizdir.tez zamanda hayırlı haberlerle gelin bebişlerinizi sağlıkla alıverin kucağınıza:)))

okul bittikten sonra çalışma hayatına girdim
anlayacağınız hiç evde vakit geçirmedim tek başıma
şimdi iznim başladı ve ben evdeyim ama evde ne yapılır hiç bilmiyorum
sabah 7de kalktım vakit geçiremiyorum (yardım edin bana oğlum olana kadar ben kafayı yerim yapacak birşeyler bulamazsam

hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütsün.Biz de bu gidişle mayıs topiğine geçeceğiz

Peri cevabıniçin teşekkürler isallah cumaya kadar iner diye dua edicem cuma kontrolüm var o gün netlesir doktorum hiç birşey demiyor buda beni rahatsız ediyor bebek günüm dolar gelmezse ne yapacağız hallederiz dogurturuz bir şekilde diyor açıklama yok başka cocuk istiyordum vazgeçtim ama olursa bile bu doktora gitmem konuşmuyor bilgilendirmiyor cok hastası var oturduğum semtte nerdeyse herkesi bu kadin dogurtmus artık işini iyi yapamaz hale gelmiş neyse sizlerde bana dua edin lütfen normal dogurayım rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

ofpufya, bebeci ve haticemutlu Allah yardmclnlz olsun insallah belkide yawrulariniz kucaginizda suanda

Diger dogum yapacak arkadaslarada Allah yardm etsn insallah

Bizde iyiyiz sizleri merak ediyoruz ara ara girip okuyup hemen clklorum tlfda acik birakiorum siteyi, ama bise yazmaya firsat wermio kizim :) ♥

Tam o gun dogum hikayemi yaziodum 2 defa yazma girisimim basarisizlikla sonuclandi :) ♥ hanimefendi durmuyo ki ya ama olsun kucagimda ya, nasilsa yazariz ♥

Evde vakit geçirmek zor ama sana tavsiyem şöyle olabilir bebek şekerini kendin yapabilirsın örneğin ben keceden bebek şekeri yaptım cepten girdiğimicin foto ekleyemiyorum ama rengim dizayn diye nette sayfa var oraya bak çok güzel şeyler var yapabulirsin ip alıp örgü orebilirsin kapı süsü yapabilirsin çok zevkli yapmasi ben bunlarla vakit geçirdim hatta elimi fazla yormuşum sinir sıkışması oldu şimdi bişey yapamıyorum keşke fotolari paylasabilsem neler yaptığımi ama netten bakıp karar verirsin

günaydınnnnn doğuma gidecek arkadaşlar allahım yardımcınız olsunnnn

gece ateş bastı beni yaa atletle yattım artık heralde doğumu düşünmekten

oyy maaşallah doruk a da =))) doğunca yerim onları ben yerimmm ismi de çok güzel bu arada =) anacım bunlar nazlanıyo gelmeye kim demişti biri demişti ışık mı tutsam napsam ışığı görünce gelir belki diye ahaha

canımmm inşallah oflamadan puflamadan rahatlatça alırsın bebeişini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz inşallah =)

aynen bacım aynen tık yok çıtırtı yok normal normal gözlüyoruz yollarını senin hakkında da hayırlısı canım inşallah bebişin yerleşir de artık kanala

Günaydı

ay senin takvim bitiyo gerçekten inmedi mi benim takvim sündükçe sünüyo karnım yere dikti gözlerini de ama tık yok işte artık diyorum ben göbek aşağı inmesiyle alakası yok sanırım bu doğumun

PERİHELcim neden o kadar sündü tarih bilmiyorum ki :18: hurmayı artırsam faydası olur mu acep plates topunda mı zıplasam napsam bilemedim :18:

canım ben de aynı dertten muzdariptim kendimi çiçek böcek dikmeye verdim temizliğe dikişe örgüye pasta yapımına bi de hiç okuyamadığım kitaplarımı okumaya vermiştim bi süre sonra sıkıldım tabi

kızlar gece belimden bir sancı girdi dedim aha geliyomu ne,
sonra eve bi baktım evi .ok götürüyo
dedim kızım haftasonuna kadar dayanda şu temizlik işim bitsin
çok şükür geçti sancım :)

merve ben de aynı şeyleri düşünüyorum bebeğim az hareketlenince aman dur dur evi tekrar temizleyim diyorum
ama bebek gelene kadar daha kırk temizlik görür bu ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…