2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende doktorda geliyorum kizlar, incelme baslamis cok sukur gecen kontrole gore basi da baya asagi inmis dedi insallah 16 Nisani beklemeden gelir oglum hayirlisiyla...

16yi gecerse 1 hafta bekelyip suni sanciyla baslatacak, insallah gerek kalmaz...

ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedi anam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan

yarın için Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar, yarın anne oluyosunuz siz de, darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş., dualarım siiznle olucak

merhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyor ne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0

Selam anneler
Ben hzrliklarla ugrasiom hala btmedi sagolsun esim de yardim ediyo dun kurabiyelerle ugrastik ama tam bitmedi bardaklari susluyecegim daha falan filan
Yarin kontrol var catiya bakcak bana uygundurgibi gelio ama bakalim
Yarin dogum yapcaklar Allah yar ve yardimciniz olsun
Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun
Dertsizim doguramayanlar topicine beni de yaz ))

yarın için Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar, yarın anne oluyosunuz siz de, darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş., dualarım siiznle olucak
Ofelyam cok teşekkür ederim canim inşallah yarin sağlıklı haberlerimizi iletmek nasip olur
Dualarınız icimizi rahatlatacak inşallah öncedualar ofpufya ya sonra bana benimki geç olacak saat 3 te

Gorkemre kızın erken gelecekti bir ara simdi rahatı yerinde sen mısın müdahale eden gelmiyorum annecim diyor

cnm senin de Allah yardımcın olsun, yarın hepinziden haber bekliyo olucam, duayla...

tamam canım:)
siz de haber verin ama tamam mı,
senin genel mi olucak epidural mi?

Kizlar bende doktordaydim bugun hic sanci cikmadi 0 yani;( acilma yok;( rahim boynu cok yumusamis dedi kafasida inmis asagi iyice..fakat benim kiz olmus tosuncuuk 3800gr doktora nasil yani normal olacakmi dedim olur olur korkma normal dedi;( persembe yine gidicem en fazla bir hafta bekleriz sonra suni sanci dedi..doktordan sonra arkadaslara gittim butun gun gezdim..eve geldim karnima tuhaf agrilar giriyor iki buklum kaliyorum insallah sancidir ve devami gelir..yoksa kizim annesini cok cok zorlayacak..

Ayni soruyu bende soruyorum kendime artik kilo almasa bari..gerci kafasi ciktimmi gerisi kolay diyorlar hihi:)

maşallah canım. bence o kadar beklemeyecek

Allah yardımcın olsun canım. sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah

kızlar Allah yarıdımcınız olsun. hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah.

geriye doğuramayan az kişi kaldık.

Dinomuz muu geliyormus pazartesi :) masallah cnm hayirli dogumlarin olsun insallah hastanen de supermis kolay gecsin stressiz gecsin insallah hersey

Eveeettt dinocum geliyor doğsun da fotosunu koyarım teyzeleri Seninki de yarın hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yaz bize burdan çok merak ediyorum umarım her şey süper geçer de anlatırsın bize de tecrübelerini

Aaa üç kişi mi oldu şimdi yarın doğum yapacak herkes doğuruyor harbiden ne güzel heyecanlar bunlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

Ayni soruyu bende soruyorum kendime artik kilo almasa bari..gerci kafasi ciktimmi gerisi kolay diyorlar hihi:)

anam bunun kafası da büyük olmaz mı şimdi allahım sağlıkla doğsun da tek gerçi çıkar heralde bi şekilde doktorum kesinlikle normal sezeryan yok diyo 25 inde de gelmezse suni sancıyla diyo

maşallah canım. bence o kadar beklemeyecek

haha bu yüz ifadesi çok komik yaa hadi inşallah beklemez de sağlıkla gelir de herkesi rahatlatır ay sorandan usandım ben bide kızım karnımda katır kutur bişiler yapıyo yaaa

Cnm benim yigenim 4500gr ve 54 cm dogmustu ablam yirtilmadi bile ve nisaninin gelmesinden itibaren dogmasi 45dak surdu yani orasi hic belli olmaz:) positiiiiif dusunelim positif olsun:)

allah yardımcın olsun canım.

canım takviminde muhtemel doğum tarihin benden sonra görünüyor. neden erkenden sezaryen oluyorsun? bir problem mi vardı?

canım sen,ben, görkemre kalcaz topicte. bu hafta doğuran doğursun pek girmem bende.

allah yardımcın olsun seninde canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ben ben ben de varım..şafak 2 gösteriyo ama bnm sancım bile yok..alkış banaa..

Ne kadar rahat ve kısa sürede doğum yapmışsın darısı benim gibi doguramayanların başına benim günümün dolmasına 3 gün kaldı göbek aşağı inmedi doğum yapan arkadaşlar nişan veya suyunuz gelmeden once göbeğiniz inmişmiydi benim göbek goguslere kadar şiş birde kızım yukarı yukarı tekmeliyor sanki çıkmak istemez gibi ne olur bişey söyleyin doğurmak istiyorum çok sıkıldım artık

Dualarım seninle... Cok rahat ol.. Yarın bu saatlerde bebeğin kollarında olacak inşallah

Ofpufya canım sende.. Hic gerilmeyin tadını çıkarın her dakikanın.. Benim gibi boş panikle germeyin kendinizi..

Hamile son geceniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…