Ofelyam cok teşekkür ederim canim inşallah yarin sağlıklı haberlerimizi iletmek nasip oluryarın için Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar, yarın anne oluyosunuz siz de, darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş., dualarım siiznle olucak
merhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyorne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0
Ofelyam cok teşekkür ederim canim inşallah yarin sağlıklı haberlerimizi iletmek nasip olur
Dualarınız icimizi rahatlatacak inşallah öncedualar ofpufya ya sonra bana benimki geç olacak saat 3 te
Gorkemre kızın erken gelecekti bir ara simdi rahatı yerinde sen mısın müdahale eden gelmiyorum annecim diyor
ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedianam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan
ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedianam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan
merhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyorne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0
Dinomuz muu geliyormus pazartesi :) masallah cnm hayirli dogumlarin olsun insallah hastanen de supermis kolay gecsin stressiz gecsin insallah hersey
Ayni soruyu bende soruyorum kendime artik kilo almasa bari..gerci kafasi ciktimmi gerisi kolay diyorlar hihi:)
maşallah canım. bence o kadar beklemeyecek
anam bunun kafası da büyük olmaz mı şimdiallahım sağlıkla doğsun da tek gerçi çıkar heralde bi şekilde doktorum kesinlikle normal sezeryan yok diyo 25 inde de gelmezse suni sancıyla diyo
haha bu yüz ifadesi çok komik yaahadi inşallah beklemez de sağlıkla gelir de herkesi rahatlatır ay sorandan usandım ben bide kızım karnımda katır kutur bişiler yapıyo yaaa
allah yardımcın olsun canım.kızlar maşallah bebişlerinize... Allah mutlu bir ömür nasip etsin, sizlere de geçmiş olsun.
canım iyi haberlerle gel, belkide yeğenimizle gelirsin :)
canım geçmiş olsun bebeğin ömürlü olsun. ne kadar kısa ve kolay olmuş doğumun ama bu bile cesaretlendiremedi beni
çok heyecanlı bizimde 3günümüz kaldı. güzel düşünelim güzel geçsin canım... 1hafta 10günlük zor dönemi atlattık mı herşey güzel olacak inşallah...
bekelenen misafirlerimiz geldi, doğum için kadro tamam. gelir gelmez başladılar, her kafadan bir ses çıkıyor.
herkes kendi getirdiği eşyaları göstermek istiyor.
büyük babanemiz altüst bi tane takım almış; daha doğmamış çocuğa eşyamı alınır ne olacak bunlar... şuna bak beşiğini arabasını bile almışlar!
babanemiz bi kaç güzel şey almış birde bez parçası getirmiş kundak yapacakmışız onu! hiç abartmıyorum etemini bilen vardır belki eteminle işlenmiş eski görünümlü bi bez parçası. bende eşimin kundağı, nostalji olsun diye getirmiş sandım. aaa babasının kundağımı dedim saf gibi, yok kızım hiç kullanılmadı bu diyo bideannemde çok güzel 3 tane kundak işlemiş bi tanesi baya süslü prens gibi olacak torunum falan diye anlatıyodu amannn bişeyi yok onun şöyle yapılmış, böyle yapılmış diyo bide. suratına bi baktım nasıl bişeyi yok ya diye... kalakaldı.
ananemiz; bi kaçç hazır giysi, 3 işlenmiş kundak, bornoz, fermuarlı battaniye, penye battaniye, 8 tane yelek, örgü battaniye...
zavallım hala sesini çıkaramıyo ama kv bez parçasını gösterip hastanede ilk buna sararız deyince dayanamadı artık! o olmaz dünür ben şunu hazırladım hastane için
mecarelarımız böyle başladı, hadi hayırlısı hakkımızda...
canım takviminde muhtemel doğum tarihin benden sonra görünüyor. neden erkenden sezaryen oluyorsun? bir problem mi vardı?Herkese merhaba,
Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim. Allah yavrularına uzun sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler versin. Doğum yapacak olanlara da hayırlı doğumlar diliyorum kısa zamanda iyileşip ayaklanırlar inşallah.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Oğlumun kilosu 3250 olmuş maşallahPazartesi 12:30 da yatışımız yapılacak 13:30 da bebişime kavuşuyorum nasipse, çook heyecanlıyım. Bugün anestezi uzmanıyla da görüştüm, bir sürü kağıt imzaladım bir korku sardı içimi. Sonra kalacağım odamı gördüm, süslenmiş hazırlanmış odayı görünce bütün korkum gitti kendimi doğum yapmış odamda bebişimle hayal ettim Ebe elime oyuncak bebek ve emzirme yastığı verip bbebeği nasıl emzireceğimi gösterdi çok komikti O gün yine yardımcı olacağız dedi. Gazı rahat çıkarmak ve süt olması için doğumdan sonra ilk sıvı alımında kuru incir kompostosu ve humana still çayı içmemi tavsiye etti. Doktoruma sondanın narkozdan sonra takılmasını istiyorum dedim, sen hiç merak etme her şey istediğin gibi olacak dedi. Artık kontroller bittti doğuma gideceğiz kısmetse
canım sen,ben, görkemre kalcaz topicte. bu hafta doğuran doğursun pek girmem bende.ah kızlar ah ben gittim geldim doktora da benim zeynebim gelmeye niyetli değilmiş hatta daha da gecikecekmiş herbişey normal çıktı çok şükür ama doktor 25 nisan dedianam ben mayıs annesi olmasam iyi herkesler doğrucak ben kalcam burlarda ahh ahhh bebeğim 3300 olmuş ama o zamana kadar sıpacık 4 kilo olursa nası çıkacak o ordan
allah yardımcın olsun seninde canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz.merhaba arkadaşlarım, bugün kontrolümüz vardı.kızım iyi herşey yolunda çok şükür.dr um sezaryen isteğime olumlu cevap verdi ve bebeğin hazır olduğunu söyledi.yarın sabah 8 de Allah'ım izin verirse sizlerinde duasıyla kızıma kavuşuyorum.çok heyecanlıyım, annem yola çıktı hemen geliyorne hissettiğimi,ne hissedeceğimi bilemiyorum.daha doğmadan ne yapacağımı şaşırdım Allah yardımcım olsun inşallah güzel haberlerle dönerim topiğe.0
Ayy canım ya o kadar sancıyı çekip sezeryan olmak büyük talihsizlik.Ama şükür şimdi kurtuldun zamanla da düzelirsin zaten inşaallah.Allah analı babalı büyütsün yavruşunu.Sıra bize hala gelemedi bu aradahala şişman şişman bekliyoruz.Kaç kişi kaldık ki morgökyüzü,ben,dertsiz birkaç kişi daha.Nisan bitecek yaaaaa
teyzeleri biz de doğduk
cumartesi gecesi 01.35'te doğdu zeyneb ülküm...
epidural normal doğumla 15 dk'da doğdu kızım...
çok iyiyiz şu anda evimizdeyiz...
3400 gr, 50 cm doğdu yavrum...
biraz süt sıkıntımız var...göğüs ucum küçük olduğu için emmekte zorlanıyo kuzum,bi de yara olmaya başladı,acıyo...
onun dışında sıkıntımız yok çok şükür...
kaç gündür giremedim foruma...
bi değişiklik var mı?
Kiz bende bir haller var kosturmaktan mi oldu bilmem bugun iki defa ayakta bayilacak gb oldum soguk terler attim ellerim.titredi bir de uyku hali hem erkenden hortladim hem de iki defa oglen uyudum terleye terleye uyudum annecigim geldi ustumu degistirdi he bir de su an wcdeyim bugun oldu 3!!! Surekli wc istegi midem de fena yaniyor oglum da kipir kipir ya bilincaltimda bir heyecan korku var ya da stres sonucu
Voltajim evet yarin bizim gunumuz benim acilma var diye doktor degistirdi tarihi tabiii foruma ugramaz okumaz oldunuz haberiniz yoohkk baciniz yusuf yusuf ruhunuz duymuyor :aglayan adam:
DualariniziiI eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?