çok canım sıkkın kızlar, dün bütün gece ağladım, sabahtan beri de aynı şekilde, sancı giriyo zaten sürekli, dün akşam babamla kavga ettik,
doktorun sölediklerinden sonra sezaryana karar vermişsiniz işte normal doğum böle iyi şöle iyi, siz okumuyomusunuz hiç bişe,işin kolayına kaçıyosunuz bilmemne falan bi sürü şey, zaten hassasım, ben başından beri normal istedim ama çatın dar dedi, tamam bebek küçük ama ya büyürse, ya da daha büyükse, nası riske atiyim ben onu, en son inş.doğumda Allah benim canımı alır da, bebeğimi alır siz bakarsınız dedim, çok bunaldım artık, annem bakıcak ben çalışırken diye onların yakınına taşındık ama taşındığımızdan beri herşeye karışıyolar, kötü niyetli diiiller tabi, annem babam ama bu da benim çocuğum ya, ve daha doğmadı yani, yaşıycaklarımdan şimdiden korkuyorum,para olsa çıkarım işten bakarım çocuğuma taşınırım burdan çok bunaldım artık, annem bile benim kızım benim kızım diyip duruyo,, o bile batıyo,
nolucak şimdi, dün Ankara'ya gitti babam, kalktım uğurladım ama ağlaya ağlaya,hakkınızı helal edin dedi, o da üzüldü ama ben kahroldum, annem kendi üstüne de alındı, o da ğlamaya başladı, doğuma onlarla küs gidicem herhalde, çok canım sıkkın, tutamıyorum kendimi, bebeğim de etkileniyo biliyorum, vicdansız anne oldum, onların rızasını almadan da doğuma girmek istemiyorum bi yandan bi yandan da sıkıldım artık karışmalarından, ben taşıdım onu 9 ay, nerden çıkıcağına bıraksalar da ben karar versem, ben daha çok korkuyorum aslında epidural sezaryenden bilmiyolar herhalde
Evde vakit geçirmek zor ama sana tavsiyem şöyle olabilir bebek şekerini kendin yapabilirsın örneğin ben keceden bebek şekeri yaptım cepten girdiğimicin foto ekleyemiyorum ama rengim dizayn diye nette sayfa var oraya bak çok güzel şeyler var yapabulirsin ip alıp örgü orebilirsin kapı süsü yapabilirsin çok zevkli yapmasi ben bunlarla vakit geçirdim hatta elimi fazla yormuşum sinir sıkışması oldu şimdi bişey yapamıyorum keşke fotolari paylasabilsem neler yaptığımi ama netten bakıp karar verirsin
oyy maaşallah doruk a da =))) doğunca yerim onları ben yerimmm ismi de çok güzel bu arada =) anacım bunlar nazlanıyo gelmeye kim demişti biri demişti ışık mı tutsam napsam ışığı görünce gelir belki diye ahaha
tşk ederiz teyzesi. Doruk Uras ismimiz :)
vallahi göbek açık geziyorum tık yok... :)))
canım ben de aynı dertten muzdariptim kendimi çiçek böcek dikmeye verdim temizliğe dikişe örgüye pasta yapımına bi de hiç okuyamadığım kitaplarımı okumaya vermiştim bi süre sonra sıkıldım tabi
geçen gün ilk defa içli köfte yaptım tam bir facia oldu :) korkar oldum
ama kitap fikri iyi ilk hamile olduğumu heyecanla aldığım ama hala okuayamadığım kitapçıklarım var birkaç günde onları okurum sonrasına Allah kerimdir.
"Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" " Çocuğum Nasıl Daha Zeki Olur?" " Anne İş'te - Çalışan Anne ve Çocuğu" okuyacağım kitaplarım umarım faydalı olurlar
çok canım sıkkın kızlar, dün bütün gece ağladım, sabahtan beri de aynı şekilde, sancı giriyo zaten sürekli, dün akşam babamla kavga ettik,
doktorun sölediklerinden sonra sezaryana karar vermişsiniz işte normal doğum böle iyi şöle iyi, siz okumuyomusunuz hiç bişe,işin kolayına kaçıyosunuz bilmemne falan bi sürü şey, zaten hassasım, ben başından beri normal istedim ama çatın dar dedi, tamam bebek küçük ama ya büyürse, ya da daha büyükse, nası riske atiyim ben onu, en son inş.doğumda Allah benim canımı alır da, bebeğimi alır siz bakarsınız dedim, çok bunaldım artık, annem bakıcak ben çalışırken diye onların yakınına taşındık ama taşındığımızdan beri herşeye karışıyolar, kötü niyetli diiiller tabi, annem babam ama bu da benim çocuğum ya, ve daha doğmadı yani, yaşıycaklarımdan şimdiden korkuyorum,para olsa çıkarım işten bakarım çocuğuma taşınırım burdan çok bunaldım artık, annem bile benim kızım benim kızım diyip duruyo,, o bile batıyo,
nolucak şimdi, dün Ankara'ya gitti babam, kalktım uğurladım ama ağlaya ağlaya,hakkınızı helal edin dedi, o da üzüldü ama ben kahroldum, annem kendi üstüne de alındı, o da ğlamaya başladı, doğuma onlarla küs gidicem herhalde, çok canım sıkkın, tutamıyorum kendimi, bebeğim de etkileniyo biliyorum, vicdansız anne oldum, onların rızasını almadan da doğuma girmek istemiyorum bi yandan bi yandan da sıkıldım artık karışmalarından, ben taşıdım onu 9 ay, nerden çıkıcağına bıraksalar da ben karar versem, ben daha çok korkuyorum aslında epidural sezaryenden bilmiyolar herhalde
canımmm kıyamam sana öyle beddua etme kendine bak son noktaya geldin artık allahın izniyle bol bol inşirah oku canım rahatlatır seni. haklısın laf anlatılmıyo bazen ama onlar da kırıcı olduklarının farkında değillerdir eminim nolur azcık sık dişini herşeyin güzel olacağına inan duaya sığın çokça
Allah korusun kötüşeyler söyleme. Ne yapsınlar onlarda sezeryan görmemişler onların zamanında çatı muayenesi felan mı varmış
Bizler daha pinpirikliyiz riske atamıyoruz
küs gitme doğuma...
Allah sağlıklı sıhhatli doğumlar versin.
Ofelyam sakin ol canım anne babalar anlamiyorlar yapacak bişey yok babanda seni düşünerek konuşmuştur sonuçta sende bebeginde babanın canisin küs girme kalp kırıklığı olmasın boşver sorunlari bebegini kucağına alacaksın onun keyfini çıkar sakin olmaya çalış
saat 12 degirişcem gene eve kim dağıtıyo bu evi anlamıyorum ki akşama yemek yapmayacağım kayınvalideme gidelim dedim eşime havaya uçtu maç izlemeye de kalırız diye maç ta 9 daymış en fazla 9 a doğru geliriz dedim napayım oturamıyorum orda lavaboya gidemiyorum afedersiniz klozet kullandığımdan ordakini kullanamıyorum. suratı çocuk gibi düştü ama kendimi de çatlatamam maç uğruna
hatta maç 21.45 canım:)kalma sen boşver kandır
kızlar kimler doğum yapmamış buyrun beraber bakalım.
canım benim bulduğum liste daha eski bir liste olabilir ya da listenin altı görünmüyor olabilir. mergenciğimin en son hazırladığı listeyi bulmaya çalıştım ama dediğim gibi son liste bu olmayabilir.Ama ama ben ve oğlum bu listede yok(((( vardık kayıpmı olduk
gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah.Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
doktor bana yürüyüşü yasakladı ben de evde yürürken ayağımı biraz tempolu atıyorumPERİHELcim neden o kadar sündü tarih bilmiyorum ki :18: hurmayı artırsam faydası olur mu acep plates topunda mı zıplasam napsam bilemedim :18:
ayneeeen.Ya hadi gel diyorum hafif bir sancı tutuyor yok yok gelme şu çarşafları ütülüyeyim de sonra gel diyorum,ya temizlediğimiz yerler kaçıncıdır temzileniyor,senin de dediğin gibi en pis zamanımızda gelecekler.merve ben de aynı şeyleri düşünüyorum bebeğim az hareketlenince aman dur dur evi tekrar temizleyim diyorum
ama bebek gelene kadar daha kırk temizlik görür bu ev
Ya biz hassasız ama onlar hamile psikolojisinden anlamıyorlar.Benimkiler daha gelmeden beni sinirlendirmeye başladılar.Hep sen bilmezsin havasındalar.Ben tam bir cahilim onlar her şeyi biliyor.Gelince ne olacak merak ediyorumofelyam
ben kaçtımm gidiyim de evi 54542454245226879664. kere temizleyim olur ya belki belki doğururum falan ama kesin bu gidiişle evimin en pasaklı halinde doğuma giderim ben
:103: :103:
:109:Listede yer almak için & yer almasını istediğiniz bilgileriniz için bana özel mesaj gönderin lütfen.:87:Uzun süre topiğe uğramayan / haber alamadığımız arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.)kızlar kimler doğum yapmamış buyrun beraber bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?