2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim gözün aydın darısı bizlerin başına.. sende bize dua et olurmu ?

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
Ayy canım ya Allah analı babalı büyütsün benim yerime öp bebişini.

şüphelendim zaten dün,bu kız doğurmaya gitti beni yalnız bıraktı diye,doğumdaş değiliz artıkterkettin beni.Canım allah analı babalı büyütsün çooook öptüm canım benim yaaaa çok sevindim inan.

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)

ayyy ne mutlu sana yavrunun kokusunu almışsındır şimdi günler bi gecsede bende oğluma kavuşabilsem yarın hastane çantasını hazırlicam kısmetse..ya bu arada kıyafetleri neyle yıkıyonuz kızlar ?:26:

ay hayırlı uğurlu olsun kızlar, Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin,darısı bizlerin başna

eline sağlık canım

slm kızlar bende nisan annesiyim ben en son ayın 29unda muayene oldum hastanem uzakta ben ist dışına yakın oturuyorum doktor bebeğin hareket etmezse kanama yada sancı yada suyun gelirse gel dedi bende tık yok sizce kontrole gitmem gerekirmi bebeğim gayet hareketli çok şükür pazar günü son günüm pazartesi gitmeyi düşünüyorum sorun olmaz dimi yani şuan gitmem gerekirmi ?

tabi ya biz ne bilicez ki, tabi ki tecrübelerine saygı duyuyorum ama onun için en iyisini de en fazla ben isteyebilirim

maaşallah bebişlerinize bahtları açık olsun

darısı başımıza...

Gözünüz aydın canlar yine güzel haberlerle başlıyoruz güne. Bol bol öpün koklayın yavrularınızı darısı başımıza. En kısa zamanda foto bekliyoruz tabii doğum hikayelerinizi de

ofelyacım ben onlardan daha hassas bir yaklaşım istiyorum yaa doğum çantası hazırladım bir bebişe bir bana annem kızıyor napcan o kadar şeyi bebeğin kıyafetini götür yeter.Ama öyle değil sen de biliyorsun.Zaman eski zaman değil ki eteğime sarayım çocuğu

Allahım ne güzel her gün sorunsuzca bebiş haberleri geliyor Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin doğum yapanlara geçmiş olsun,yapacak olanlarada Allah kolaylık versin benimde yarın son günüm benimde perşembe günü saat 10da benim kuzumuda alacaklar ama bu ara kafasını çok dikliyor korkuyorum ters olduğu için kafası nerdeyse gögsümün arasına girecek bi sıkıntısımı var diyorum ama hareketleri normal herzamanki gibi suyumu azaldı diyorum evham evham üstüne ne zormuş sezeryan beklemek normalde bişey anlamıyosun pat diye oluyo herşey.bide bişey sorucam doğuma yakın akıntılarınız nasıldı benimki yoğun ve yumurta akı kıvamında çokk açık sarı ama korkutuyor işte herşey:18:

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)

canım hani eşi yaşlanmış mı diye bakıyolar bi de yaşlanınca ne diyolar bilmiyorum ama p.tesi gidecekmişsin nasılsa bebişin de hareketliyse streslenme =)

ayyy maaşallah bi temizlik yapıp gelene kadar bile doğum yapanlar yazmışlar maaşallah yaaa =)))) darısı biz bekleyenlereeee

kızlar doğum yapan herkese hayırlı olsun... benim gibi bekleyenler için darısı başımıza olsun inşallah... bize de dua edin... annemdeyim net yok ara sıra komşuya gidip takip etmeye çalışıyorum sizleri...

Kizlar ciktik evden gidiyoruz gozlerim dolu dolu, hakkinizi helal edin hastaneye gidince apar topar hazirliga zor yetiscez gb
Seviyorum sizleri dualariniz benimle biliyorum turkiyenin her yerinden hatta yurtdisindan bacilarim var
Kendinize iyi bakin

canım hani eşi yaşlanmış mı diye bakıyolar bi de yaşlanınca ne diyolar bilmiyorum ama p.tesi gidecekmişsin nasılsa bebişin de hareketliyse streslenme =)

tşk ederim cvbın için hast. uzak olduğu için oraya gidip gelmek beni daha yoruyor birde ailem ve kv tarafım orda oturuyor şimdi oralarada uğramak istemiyorum rahat edemiyorum burda herkes doğuruyor maşallah bende tık yok endiş ettim sanırım

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
Canım benim geçmiş olsun Allah bağışlasın bebişini de.
Korkma canım bak ofpufya gitti doğum yaptı bile hadi sıra sende,nasılsa uyşturuyorlar,sakinleştirici de alırsın gerekirse,Allah yar ve yardımcın olsun.haberini bekliyorum canım benim

Kizlar gözünüz Aydın...
Morgokyuzu tahmin ettim dunku msjindan maşallah su gibi olmuş...

Giz hatçe seninki büyük saat farkıyla at havanı

Ofpufya beri bak
Korkulacak bisey yok diye sabah desem inanmazdin:))
Bebeci daha gidiyor teeee

Keske orda olsam "vay vay vay,aha acıyorlar" falan diye gersem:27/
Cok haz alacim.
Bebeci 5 te anca haber eder
Demedi demeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…