Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Yakın zamanda görüşmek ümidiyle...
Ne güzel doğum yapmışsınız ömürlü sağlıklı olsun bebeklerinizKızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
dün 12 de nişan geldi dedin bugünde doğurdum diyorsun maşallah canım. allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
cnım çok şükür kurtuldun sende. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
canım listeyi ben güncellemiyorum. mergen yapıyordu ama o da doğum yaptı. kimlerin doğum yaptığını görmek için son sayfalara taşıdım. zaten birkaç gün içinde herkes doğurur.dertsizz hani beeeeeennnn
ilk bebişim
erkek
burdurdayım
canım benim ya gözlerim dolu dolu inanki. rabbim yardımcın olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar ciktik evden gidiyoruz gozlerim dolu dolu, hakkinizi helal edin hastaneye gidince apar topar hazirliga zor yetiscez gb
Seviyorum sizleri dualariniz benimle biliyorum turkiyenin her yerinden hatta yurtdisindan bacilarim var
Kendinize iyi bakin
temmuzun cuma günü canım. diğerlerinden haber yok.Kızlar
Aaumut
Temmuz
Seçil
Naz
Doğurdular mı ben göremedim ama merak ediyorum.
ben bu duaları okuyorum canım. hatta suya okumam söylendi o suyuda içiyorum.kızlar doğuma 3gün kaldı. 4444 tefriciye ve 41 yasin okudum. son 3günümde beni rahatlatacak doğuma yardımcı hangi duaları okumamı tavsiye edersiniz, zaman daraldı....
Helal olsun canım sağlıkla dogur yavrunu bize güzel haberler verKizlar ciktik evden gidiyoruz gozlerim dolu dolu, hakkinizi helal edin hastaneye gidince apar topar hazirliga zor yetiscez gb
Seviyorum sizleri dualariniz benimle biliyorum turkiyenin her yerinden hatta yurtdisindan bacilarim var
Kendinize iyi bakin
KIzım çoktan döndü doğum modunda ama göğüs altında bir cm bile mesafe yok dimdik göbeğim bekleyeceğiz sanırım ama sıkıldım voltajim sizin gibi kucağıma almak istiyorum kızımı dediğin gibi belki sanciyla iner aşağıya gece rüyamda bile doğurmaya çalışıyorumZapzup kızımı gösteremedim ama icinde ne var bilsen daha sabirsizlanirdin
Senin anladigim kadariyla gobegin inmedi.peki bebek bas asagida miGöbeğine göğüs mesafen 4 parmak var mı
İlla İnmiyor göbek ben doguma gittiğimde 4 dk bir e inmişti sancım göbeğim yukardaydi sancı geldikçe indi.
Gelişim normalse bekler,sende bekle
Sabrettin bu kadar tas çatlasın bir hafta daha...
çok canım sıkkın kızlar, dün bütün gece ağladım, sabahtan beri de aynı şekilde, sancı giriyo zaten sürekli, dün akşam babamla kavga ettik,
doktorun.... ağlaya,hakkınızı helal edin dedi, o da üzüldü ama ben kahroldum, annem kendi üstüne de alındı, o da ğlamaya başladı, doğuma onlarla küs gidicem herhalde, çok canım sıkkın, tutamıyorum kendimi, bebeğim de etkileniyo biliyorum, vicdansız anne oldum, onların rızasını almadan da doğuma girmek istemiyorum bi yandan bi yandan da sıkıldım artık karışmalarından, ben taşıdım onu 9 ay, nerden çıkıcağına bıraksalar da ben karar versem, ben daha çok korkuyorum aslında epidural sezaryenden bilmiyolar herhalde
ofelyacım ben onlardan daha hassas bir yaklaşım istiyorum yaadoğum çantası hazırladım bir bebişe bir bana annem kızıyor napcan o kadar şeyi bebeğin kıyafetini götür yeter.Ama öyle değil sen de biliyorsun.Zaman eski zaman değil ki eteğime sarayım çocuğu
Kizlar ciktik evden gidiyoruz gozlerim dolu dolu, hakkinizi helal edin hastaneye gidince apar topar hazirliga zor yetiscez gb
Kendinize iyi bakin
Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
burdur mudertsizz hani beeeeeennnn
ilk bebişim
erkek
burdurdayım
millet doğursun gelsin, biz oturup toto büyütelimgelin size kek yapım kızlar doğurana kadar totoyu az daha büyüteyim az ya sanki
voltajcım biz hala tek parçayızKızlar
Aaumut
Temmuz
Seçil
Naz
Doğurdular mı ben göremedim ama merak ediyorum.
dertsizim sağolasın, bitanesin sen...ben bu duaları okuyorum canım. hatta suya okumam söylendi o suyuda içiyorum.
Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!
darısı seninde başına 40+2 maşallah ben 39+2 yim bugün panikteyim doktora gitsemmi gitmesemmi kararsızım bişey olmuşmudur diye kafama taktım bikere bebeğim hareketli gerçi ağrım sızımda yok ama bu hafta kontrole gitmedim diye kendimi suçluyorum pazartesiye kadar beklesemmi gitsemmi ?
kızlar selamlar.... bende geçen perşembe doğum yaptım Allah bağışlasın çok tatlı bir kızım var... hala hastanedeyiz korkutmamak için olanları paylaşmıyorum ama vefasızlık etmek de istemiyorum binde bir olasılıklar beni buldu çok şükür beni buldu kızım çok çok ii... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... öpüyorum çok
doğumda sorun yaşayan arkadaşlar nedenini yazmadığı için ben daha çok endişeleniyorum.
çünkü doğum yapacağım hastane butik hastane. sadece kadın doğum ve çocuk var.
10 odalı, 1 yetişkin 1 de yenidoğan yoğun bakımı var.
herhangi bir komplikasyon oluştuğu taktirde ne yaparız onu düşünüyorum.
bir kaç arkadaş sorun yaşadığını yazdı ama neyle ilgili onu söylemedi bende kafamda bunu kurup duruyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?