2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam nisan anneleri, topigin sıkı takipcisiyim ama pek yazmiyorum. Baya kisi dogum yapti. Herkese hayirli olsun, bebislerini allah anali babali buyutsun.. Darisi benim gibi bekleyenlerin basina.. Artik sabirsizlik hat safhada.. Zaten bebegim bu pazartesi kontrolumuzde kilo almamis. Neden oyle oldu bilmiyorum, uzuldum. Ben de 1 kilo vermisim.. Cok azda sancim cikti. Bunlar dogum belirtilerimi yoksa.. İnsallah bu hafta dogar.. Beklemedeyiz :) diger bekleyen annelere de hayirli dogumlar diliyorum :)

Kızlar doğum yapanların gözü aydın sağlıcakla büyütsünler bebişlerini,doğuma gideceklerin Allah yardımcısı olsun.Benim gibi hala doğumu bekleyen arkadaşlarımda biran önce bebişlerine kavuşsun inşallah.Bugün doktor kontrolümüz vardı hala tık yok bîzim bebişten rahat geldi içerisi herhalde. Dr 40 haftayı geçerse 1 hafta daha bekleriz ona göre konuşuruz diyo offf ama ben sıkıldım bide çok şiştim artık :) evde oturmakta ayrı bir sıkıntı.

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
Ne güzel doğum yapmışsınız ömürlü sağlıklı olsun bebekleriniz

Morgökyüzü ne kadar sürede oldu doğum göbeğin inmiş miydi benim göbek inmedi 2 gün kaldı takvimin bitmesine o yüzden soruyorum ayy ne güzel miss kokulu kuzularınız yanınızda

Zapzup kızımı gösteremedim ama icinde ne var bilsen daha sabirsizlanirdin
Senin anladigim kadariyla gobegin inmedi.peki bebek bas asagida miGöbeğine göğüs mesafen 4 parmak var mı

İlla İnmiyor göbek ben doguma gittiğimde 4 dk bir e inmişti sancım göbeğim yukardaydi sancı geldikçe indi.
Gelişim normalse bekler,sende bekle
Sabrettin bu kadar tas çatlasın bir hafta daha...

Kızlar
Aaumut
Temmuz
Seçil
Naz
Doğurdular mı ben göremedim ama merak ediyorum.

kızlar doğuma 3gün kaldı. 4444 tefriciye ve 41 yasin okudum. son 3günümde beni rahatlatacak doğuma yardımcı hangi duaları okumamı tavsiye edersiniz, zaman daraldı....

dün 12 de nişan geldi dedin bugünde doğurdum diyorsun maşallah canım. allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin.

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
cnım çok şükür kurtuldun sende. allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin.

dertsizz hani beeeeeennnn
ilk bebişim
erkek
burdurdayım
canım listeyi ben güncellemiyorum. mergen yapıyordu ama o da doğum yaptı. kimlerin doğum yaptığını görmek için son sayfalara taşıdım. zaten birkaç gün içinde herkes doğurur.

canım benim ya gözlerim dolu dolu inanki. rabbim yardımcın olsun. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar
Aaumut
Temmuz
Seçil
Naz
temmuzun cuma günü canım. diğerlerinden haber yok.

kızlar doğuma 3gün kaldı. 4444 tefriciye ve 41 yasin okudum. son 3günümde beni rahatlatacak doğuma yardımcı hangi duaları okumamı tavsiye edersiniz, zaman daraldı....
ben bu duaları okuyorum canım. hatta suya okumam söylendi o suyuda içiyorum.

Doğuma Girmeden Okunacaklar
1. Meryem Suresi
MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim
“Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya”
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: “Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim. Altından (bir ses) ona seslendi: “Hüzne kapılma, Rabbin senin altında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık, ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer herhangi bir beşer görecek olursan, de ki: “Ben Rahman (olan Allah)’ a oruç adadım, bugün hiç kimseyle konuşmayacağım.”
2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme
3. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:
( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)
1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
2. İnşirah suresi
İNŞİRAH SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab”
“Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? Ve yükünü indirip-atmadık mı? Ki o, senin belini bükmüştü. Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. Ve yalnızca Rabbine rağbet et.”
3. Rabbiyesir duası
Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.
4. İnşikak suresi
İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.”
“Gök, yarılıp-parçalandığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun’ Rabbine boyun eğdiği zaman; Yer, düzlendiği, İçinde olanları dışa atıp boşaldığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman. Ey insan, gerçekten sen, hiç durmaksızın Rabbine doğru bir çaba harcayıp durmaktasın; sonunda O’na varacaksın.”
5. Abese suresi 20. Ayet:
Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)
Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı
ARAF SURESİ 54. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
“Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, Güneş’e, Ay’a ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne Yücedir.”

ABESE SURESİ 19-20. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu.”
“Bir damla sudan yarattı da onu ‘bir ölçüyle biçime soktu. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.”

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.

Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin.

,

Helal olsun canım sağlıkla dogur yavrunu bize güzel haberler ver

KIzım çoktan döndü doğum modunda ama göğüs altında bir cm bile mesafe yok dimdik göbeğim bekleyeceğiz sanırım ama sıkıldım voltajim sizin gibi kucağıma almak istiyorum kızımı dediğin gibi belki sanciyla iner aşağıya gece rüyamda bile doğurmaya çalışıyorum

Kiyamam ya cok hassas durumdasın seni cok cok iyi anlıyorum .. Ben bir ayı devirdim bugün hafta sonu gidiyor ikiside.. Rekor kırdım ha 3 gun duramam dıyordum

Tmm de yine bildigini yap :) başka türlü olmuyo canım

tüm dualar seninle.. Hadi güzel haberi bekliyoruz :))

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)

kızlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsüz bebişlerinizi...

dertsizz hani beeeeeennnn
ilk bebişim
erkek
burdurdayım
burdur mu
ben burdur eğitim mezunuyum canım çok severim orayı, benden selam et susamlık tepesine, oskar pastanesine, toros lokantasına ve şuan aklıma gelmeyen taşına toprağına... çok özledim o yılları.

gelin size kek yapım kızlar doğurana kadar totoyu az daha büyüteyim az ya sanki
millet doğursun gelsin, biz oturup toto büyütelim

Kızlar
Aaumut
Temmuz
Seçil
Naz
voltajcım biz hala tek parçayız

ben bu duaları okuyorum canım. hatta suya okumam söylendi o suyuda içiyorum.
dertsizim sağolasın, bitanesin sen...

Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!

Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!

darısı seninde başına 40+2 maşallah ben 39+2 yim bugün panikteyim doktora gitsemmi gitmesemmi kararsızım bişey olmuşmudur diye kafama taktım bikere bebeğim hareketli gerçi ağrım sızımda yok ama bu hafta kontrole gitmedim diye kendimi suçluyorum pazartesiye kadar beklesemmi gitsemmi ?

kızlar selamlar.... bende geçen perşembe doğum yaptım Allah bağışlasın çok tatlı bir kızım var... hala hastanedeyiz korkutmamak için olanları paylaşmıyorum ama vefasızlık etmek de istemiyorum binde bir olasılıklar beni buldu çok şükür beni buldu kızım çok çok ii... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... öpüyorum çok

maşallah herkes birer birer doğuruyor
bekleyenler sayısı azaldı gibi :)
hayırlısıyla bizlerde kucağımıza alırız inşallah
insan güzel hikayeleri okudukça daha da bir hevesleniyor :)

doğumda sorun yaşayan arkadaşlar nedenini yazmadığı için ben daha çok endişeleniyorum.
çünkü doğum yapacağım hastane butik hastane. sadece kadın doğum ve çocuk var.
10 odalı, 1 yetişkin 1 de yenidoğan yoğun bakımı var.
herhangi bir komplikasyon oluştuğu taktirde ne yaparız onu düşünüyorum.
bir kaç arkadaş sorun yaşadığını yazdı ama neyle ilgili onu söylemedi bende kafamda bunu kurup duruyorum şimdi.

Cnm eger icin rahat degilse git ben en son 37+0 gitmistim sonra dün gittim kontrole eger bebegin hareketliyse gerek yok tabi yine sen bilirsin:) allah kurtarsin bizide en kisa zamanda hemde

Selam anneler doktordan geliyorum hersey yolunda 3200 kilosu basi kanala girmemis haftaya parsembe gunu bitirelim artik dedi eger o zamana kadar gelmezse persembe suni sanciyla baslaticak
Dogum yapanla Allah anali babali buyutsun
Ofpufya hatice dogum yapmistir sanirim hayieli olsun
Bebecim dogumda ya da cikti cok merak ediyorum

Cnm tebrik ederim allah bagaslasin senin icinde cook cook gecmis olsun insallah en kisa zamanda ayaga kalkarsin fit bir sekilde:)

Cnm insallah endiselerin bosa cikar ve hersey cok guzel gecer bak burda kac kisi dogum yapti ve cogunluk cok memnun..yani komplikasyon olmasi nadir..allahin izniyle okunan dualarin hatrina hersey cok iyi gececek!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…