2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selaamm..

Yeni dogum yapanlara yepyeni hayatlarinda basarilar diliyorum :))
Allah anali babali buyutsun..

Biz yarin 20 gunluk oluyoruz.. Zaman gecmiyor gibi gelsede bi bakinca gectigini farkediyorum.. Darisi bekleyenlere olsun..

Ozledim valla uzun uzun sohbetleri.. Ama oglum pek gazli surekli mikirdaniyor.. Kivraniyor.. Wc bile zor gidiyorum. Gece uykularimiz hic yok.. Tecrubeli anneler bize bi oneride bulunun yaa..

Rezene kimyon iciriyorum ogluma..
Aksamlari anason papatya nane cayi
Biogaia damla
Anne sutu gunde 20cc ancak o da her gun gelmiyor..
Su aralarda
Aptamil conformil mama ile besleniyor..

Ama gazdan ve kaka yapamamak mahvediyor oglumu da bizi de..
Arada popoya zeytinyagi suruyoruz.. Sabah aksam mamasina bir cay kasigi zeytin yagi ekliyorum.
Karnina aci elma yagi ile masaj yapiyorum..

Yok yok yok.. Cocuk gazdan catlayacak surekli ayaklari cekiyor karnina agliyor..

Bebek hareketlerindeki azalma sonucu ctesi hastaneye giris yaptik. Suni sanci denemesi 30 saatlik bekleyis sonunda basarisiz oldu. Genel anestezi ile pazar aksami kizim dunyaya geldi. 2900 g,49 cm. Benim agrilarim var hala. Kizim iyi ama sutumuz yok. goguslerim yara oldu. Kotu bir dogum hikayem var anlayacaginiz. Hastaneden bugun cikabildik.

Gecmis olsun
Sanırsam kolik olmuş ,
Benimkilerde gaz sorunu olmadı ama büyük kızda feci kabizlik yasadık ek gıdaya geçince oda.
Ablaminkiler cok gazli olurdu sutu yoktu garibim heba etti kendini.olmayinca olmadı .
Neyse isin özü,
Mama verdi arı mama verdi pirinç unu verdi .........
Aktardan muskat aldı
Hindistan cevizine benziyor ama minik
Rendeledi onu verdi toz gibi oluyor sutle mamayla.
Birde ben onu hep yüz üstü uyutuyordum sesi çıkmıyor birti çıkıyordu.

Gözün Aydın canım
Neden o kadar yordular ki

Sipsezan gozunaydin canım

Güle güle büyütün kızlar...

Bebeci ye baktım ama gelmemiş ,
Artık dikiliyor mü dökülüyor mü

9. gün
dikişteki yanmalar bitti
göbek düşmedi
derimiz soyuluyor
iki gecedir uyumuyoruz
kakasını yapabiliyor ama kıvrana kıvrana
akşama kimyon yağı ısmarladım karnına masaj yapmak için
ama altını değiştirmek için her açtığımda ağlıyor
uyurken sürekli korkuyor, titreyiveriyor
sürekli kucakta uyumak istiyor
yani seni anlıyorum ama sana yardım edebilecek bir şey söyleyemiyorum
aynı durumdayız canım
şimdi daldı ben de hemen yatıyorum
malum tüm gece beşik sallayacağız
bu arada ben bebeği kucağımda bile sallamıyordum ama yakında sallamaya başlayacağım görünüyor
bazen gaz sancısında acayip işe yarıyormuş sallamak
bir de mekanik sesler işte fön makinesi olayı
denemeye başlayacağım çaresiz kalırsam
allah yardımcımız olsun

merve ben de aynı şeyleri düşünüyorum bebeğim az hareketlenince aman dur dur evi tekrar temizleyim diyorum
ama bebek gelene kadar daha kırk temizlik görür bu ev

ay benim bu sabahta sancım oldu 2 kere belim ağrıdı birde rahim ağzı adet görücekmişim gibiydi
daha önce bu kadar olmamıştı
ama benim gözüm hala evde keşke temizlik işini halletseydim diyorum neyseki geçti:)
eşimi aradım uyicam beni arayıp uyandırma demek için
telefonu dedim ben uyuyorum he
adam bi bağırdı neeeeeeeeeeeeeEki Görüntüle 680810
dedim noluyo beee
ben doğuruyorum dedim sanmış Eki Görüntüle 680816
dedim bu sakin ses tonuyla doğuruyorum dermiyim
adam herşeye heyecanlanır oldu Eki Görüntüle 680829

Erkek bebeklerde gaz sancisi daha cok oluyor malesef, hatirliyorum da aglamaktan sesi kisilirdi oglusumun, ben de aglardim onunla eczanelerde satilan bir yag bize iyi gelmisti, myo oil gibi biseydi adi. Bitkisel yaglardan yapilmis dogal bir sey, bu yagla gobeginden kasiklarina dogru elinin iciyle hafifce bastirarak masaj yapinca gaz ve kaka hemen cikiyordu, bir dene istersen.

aynen bende öyle oluyorum
kayınvalidemde kalmştk geçenlerde
ölüyodum nerdeyse sürekli tuvalete gitmem gerekiyo gidemiyorum
sabahı zor ettim eve geldik hasta olmştum daraltıdan resmen

Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!

Canim ben de 40+2 deyim, bugun doktor kontrolum vardi. Suyu iyi, plasenta yaslanmasi yok, nst iyi, dopplerde sorun yok ise doktorlar 42 haftaya kadar bekleyebiliyorlar. Benim doktorum beklemekten yana. Ustelik kizim 3900 gram olmus bile. Yarmagulumuzu dort gozle bekliyoruz biz de :)

canim allah kolaylik versin. gaz isi cok zor maalesef. buyuk oglumda cok yasamadik bunda da arada tutuyor genelde ben gazli olunca o da gazlaniyor. bi de havalar usutmeye musait battniyesinin altuna ayaklarina dogru sicak su torbasi koysan belki
fayda eder

​arkadaslarim bebeci ve bebegi enis iyiymis, henuz sesini duyamadim kendisinin fakat ablasinin sesi gayet keyifli geliyordu. Bilgilerinize sunarim.

Bakalim hangimiz once doguracak:) benim kiz bizi 2yil beklettigi yetmiyor sanki..artik gelsede kollarima alsam:) isime karar verdinizmi cnm?

bakalım Allahtan hayırlısı.bizimkide bizi 2 yıl bekletti valla canım herşeyimiz aynı seninle :)) dila koymayı düşünüyoruz bakalım siz ne düşünüyosunuz.

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)

Allah analı babalı büyütsün. evinizin neşesi bereketi olsunlar inşallah.
sağlığınıza tez zamanda kavuşup bebişlerinizle ilgilenmeyi nasip etsin Allah'ım

bugün nst çektirdim kızlar. 4 defa sancım çıktı. biri 80 diğerleri 40 ile 50 arası. hemşire dedi sancılarınız var. ben dedim hissetmiyorum. dedim doğuma 6 gün var. hemşire bu bebek 6 gün beklemez doktora gösterin sonucu dedi. ben de aldım sonucu doktorun yanına gittim. doktor ağrıların var mı dedi. ben hissetmiyorum dedim. hemşire 6 gün beklemez diyor dedim. doktor da dedi ki onu ancak Allah bilir. biz tarih verdiğimiz günü bekleyeceğiz gelirse de buradayız dedi. beni aldı bir evham hemen soluğu kuaförde aldım. malum bölge temizliği. sancım falan gelirse birde o işle uğraşmak zorunda kalmayayım diye. temizlendim paklandım

Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)

Gozunuz aydin kizlarr Allah anali babali buyutsun insallah

Bebeci sende iyisindr insallah canim kuzucugunla..

Ben ne zaman doguracam ya

cnm hayırlı olsun nasıl gectı doğum sonrasını bıraz anlatır mısın musaıt zamandaaa benımde az kaldı ve korku endişe heyecan hat safhadaa :)))

​arkadaslarim bebeci ve bebegi enis iyiymis, henuz sesini duyamadim kendisinin fakat ablasinin sesi gayet keyifli geliyordu. Bilgilerinize sunarim.
Hadi gözümüz Aydın
Cık cık cık
Becerip yazamadi ayyyy ayyyyy
Kınıyorum Nazlı gissah hatun
•••••••••••••••••••••••
Ya kv 3-4 gündür iyi,
Bugun biriyle tlf konuşuyor
1,5 2 ay kalirim dedi
Dilim boğazıma akti .hele kıvrak kivrak ev supurup siliyor falan...
Anlamam lazımdı ama anlayışım kit.
Su an salonda oglan ödev yapıyor (güya etüde verdik)
Kv tlf dan ilahi acmış ve full ses Allah Allah ,
Kızda Ankara'nın bağlarını söylüyor
Ben kucukle y odamda
Garip bir ev ve ruh halindeyiz
Depresyon mu
O da ney?

Selam kızlar,
Bebiş uyurken bakınayım dedim, kimler var kimler yok :)
Herkes iyidir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…