Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!
Gecmis olsunSelaamm..
Yeni dogum yapanlara yepyeni hayatlarinda basarilar diliyorum :))
Allah anali babali buyutsun..
Biz yarin 20 gunluk oluyoruz.. Zaman gecmiyor gibi gelsede bi bakinca gectigini farkediyorum.. Darisi bekleyenlere olsun..
Ozledim valla uzun uzun sohbetleri.. Ama oglum pek gazli surekli mikirdaniyor.. Kivraniyor.. Wc bile zor gidiyorum. Gece uykularimiz hic yok.. Tecrubeli anneler bize bi oneride bulunun yaa..
Rezene kimyon iciriyorum ogluma..
Aksamlari anason papatya nane cayi
Biogaia damla
Anne sutu gunde 20cc ancak o da her gun gelmiyor..
Su aralarda
Aptamil conformil mama ile besleniyor..
Ama gazdan ve kaka yapamamak mahvediyor oglumu da bizi de..
Arada popoya zeytinyagi suruyoruz.. Sabah aksam mamasina bir cay kasigi zeytin yagi ekliyorum.
Karnina aci elma yagi ile masaj yapiyorum..
Yok yok yok.. Cocuk gazdan catlayacak surekli ayaklari cekiyor karnina agliyor..
Bebek hareketlerindeki azalma sonucu ctesi hastaneye giris yaptik. Suni sanci denemesi 30 saatlik bekleyis sonunda basarisiz oldu. Genel anestezi ile pazar aksami kizim dunyaya geldi. 2900 g,49 cm. Benim agrilarim var hala. Kizim iyi ama sutumuz yok.goguslerim yara oldu. Kotu bir dogum hikayem var anlayacaginiz. Hastaneden bugun cikabildik.
bebeğim42 bende seninle aynıyım bendede tık yok biz nezaman doğuracaz :) kızım nazlanıyor.
Selaamm..
Biz yarin 20 gunluk oluyoruz.. Zaman gecmiyor gibi gelsede bi bakinca gectigini farkediyorum.. Darisi bekleyenlere olsun..
Ozledim valla uzun uzun sohbetleri.. Ama oglum pek gazli surekli mikirdaniyor.. Kivraniyor.. Wc bile zor gidiyorum. Gece uykularimiz hic yok.. Tecrubeli anneler bize bi oneride bulunun yaa..
Biogaia damla
Su aralarda
Arada popoya zeytinyagi suruyoruz.. Sabah aksam mamasina bir cay kasigi zeytin yagi ekliyorum.
Yok yok yok.. Cocuk gazdan catlayacak surekli ayaklari cekiyor karnina agliyor..
merve ben de aynı şeyleri düşünüyorum bebeğim az hareketlenince aman dur dur evi tekrar temizleyim diyorum
ama bebek gelene kadar daha kırk temizlik görür bu ev
Selaamm..
Biogaia damla
Su aralarda
saat 12 degirişcem gene eve kim dağıtıyo bu evi anlamıyorum ki akşama yemek yapmayacağım kayınvalideme gidelim dedim eşime havaya uçtu maç izlemeye de kalırız diye maç ta 9 daymış en fazla 9 a doğru geliriz dedim napayım oturamıyorum orda lavaboya gidemiyorum afedersiniz klozet kullandığımdan ordakini kullanamıyorum. suratı çocuk gibi düştü ama kendimi de çatlatamam maç uğruna
Haticemutlu,ofpufya ve morgokyuzu allah anali babali buyutsun insallah!! ;( ;( ;( artik bende dogurmak istiyorum 40+2olduk tik yok;( darisi bekleyenlerin basina!!!!!!
Selaamm..
Biogaia damla
Su aralarda
Bakalim hangimiz once doguracak:) benim kiz bizi 2yil beklettigi yetmiyor sanki..artik gelsede kollarima alsam:) isime karar verdinizmi cnm?
Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Yakın zamanda görüşmek ümidiyle...
Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
Kizlar ciktik evden gidiyoruz gozlerim dolu dolu, hakkinizi helal edin hastaneye gidince apar topar hazirliga zor yetiscez gb
Seviyorum sizleri dualariniz benimle biliyorum turkiyenin her yerinden hatta yurtdisindan bacilarim var
Kendinize iyi bakin
kızlar selamlar.... bende geçen perşembe doğum yaptım Allah bağışlasın çok tatlı bir kızım var... hala hastanedeyiz korkutmamak için olanları paylaşmıyorum ama vefasızlık etmek de istemiyorum binde bir olasılıklar beni buldu çok şükür beni buldu kızım çok çok ii... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... öpüyorum çok
Bebek hareketlerindeki azalma sonucu ctesi hastaneye giris yaptik. Suni sanci denemesi 30 saatlik bekleyis sonunda basarisiz oldu. Genel anestezi ile pazar aksami kizim dunyaya geldi. 2900 g,49 cm. Benim agrilarim var hala. Kizim iyi ama sutumuz yok.goguslerim yara oldu. Kotu bir dogum hikayem var anlayacaginiz. Hastaneden bugun cikabildik.
Merhaba arkadaslarim banada dogum yaptim yazmak nasip oldu cok sukur bu sabah 9:30 da epidural sezeryanla kizima kavustum 50 cm 3580 gr cok tatli :) sutum geliyomu bilmiyorum ama kizim emiyo darisi basiniza :)
Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Yakın zamanda görüşmek ümidiyle...
Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
kızlar selamlar.... bende geçen perşembe doğum yaptım Allah bağışlasın çok tatlı bir kızım var... hala hastanedeyiz korkutmamak için olanları paylaşmıyorum ama vefasızlık etmek de istemiyorum binde bir olasılıklar beni buldu çok şükür beni buldu kızım çok çok ii... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... öpüyorum çok
Hadi gözümüz Aydın​arkadaslarim bebeci ve bebegi enis iyiymis, henuz sesini duyamadim kendisinin fakat ablasinin sesi gayet keyifli geliyordu. Bilgilerinize sunarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?