2013 Nisan Anneleri

Bizim ....


  • Ankete Katılan
    428
Ne kadar boş buralar :)
Bugün 1 haftalık olduk, göbeğimizde düştü artık banyo zamanı :)

Kızlar ilk günlerde sütüm gelmedi, buradan okuduğum, paylaştığınız bilgilerden öğrendiğim kadarıyla incir hoşafı, humana çay ve günde 3 litre su ile bu sıkıntımızı atlattık.
Aynı şekilde sorun yaşayan yada yaşayacak olanlar bunları bol bol için..

Hala silikon göğüs ucu ile emziriyorum, aventinkini aldım çok memnunum.
Göğüslerin daha az acımasını sağlıyor bir de ama her zaman bir uca bağlı kalmak hoş olmadığı için kendi göğüs ucumu da kabul ettirmeye çalışıyorum.
Çok acıyorlar.. Ne zaman geçecek acaba..
 

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bizde bugün 12 günlük olduk benimde hala acıyor göğüs uçlarım ve çok küçük alması zor oluyor ama slikon göğüs ucunu almadığı için bir şekilde tuturuyorum memeyi zamanla geçecek inşalah acıması ben gold lanolin krem kullanıyorum tavsiye ederim.
 

Maşallah canım size de :) benim de göğüslerim çok büyüdü hamilelikte ve uç çıkık değil, bebeğin ağzına kocaman bir şeyi alması gerekiyor, yapamıyor tabiki yavrum.
Silikon ucu önceleri ben de aldıramamıştım, deneye deneye kabul etti çok şükür, o sayede doydu karnı ilk günlerde.
Göbeğiniz düştükten sonra birşey yaptınız mı siz? Birşey sürülüyor mu mesela?
 
O zaman onadna o kadar acıyor bebeğin memenin kahve kısmınıda ağzına alması lazım ama bizim göğüslerimiz gergin başlayıp uca doğru küçüklüyor o yüzden sadacee ucu giriyor ağzına ondan sanırım acıması ama zamanla göğüslerin ucu büyüyecek ve düzlicek bence.

Ben göbeği düştükten sonra birkaç kez daha göbek çevresini o bakım için verdikleri sprey sıkıp silinen mendillerle sildim ama ortayı değil sadece çevresini sonra bıraktım kontrolede gittik dr da gördü.Çok şükür bir sorun yok.
 
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok kimler doğum yaptı? perşembeden beri......
 
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Ameliyat cok iyi gecti cok sukur
Oglusum da pamuk gb masallah
Ameliyat cok guzel gecti opuyorum cok
 
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Ameliyat cok iyi gecti cok sukur
Oglusum da pamuk gb masallah
Ameliyat cok guzel gecti opuyorum cok

gözünaydın olsun canım allah analı babalı büyütsün... tüm doğum yapan arkadaşlar fazla geçmiş okuyamıyorum hayatım kabusa döndü doğum sonrası 2 çocuk çok zormuş bunu anladım... bi taraftan büyük yavruma kıyamıyorum bi taraftan küçüğe ev çadır gibi giren çıkan belirsiz.. benim sezeryan dışında kist alınan yerlerin sancısı sanırım depresyona girdim.... eşim ameliyathanenin kapısında ağlar gibiydi bugün herşey unutulmuş kavgalar bile başladı....allah yardımcımız olsun..........
 
voltaj ayrıca humana çayı tavsiye ettiğin için çok dua ettim sana süt sıkıntısı hiç yaşamadım... rana nasıl?
 
selam millet bende yeni üye oldum nasipse 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hafta doktor açılmam varmı die bakacak çok korkuyorum daha önce böyle bir muayene olmadım çünkü önerisi olan var mı
 
Tamam canım senin için de gideceğim oralara.=) Çoğu zaman önlerinden geçiyoruz zaten hamile kalmadan önce torosa çok giderdik,oskarda hala buluşuyoruz arkadaşlarla=)Küçük şirin şehir.
Canım ya geçmiş olsun,ben de ne yaşadığını düşünmek istemiyorum az kaldı benim doğuma çünkü,panik yapmim.
Hiçbir şey olmayacak canım o konulara odaklanıp endişelenme bak herkes bebeğim çok tatlı diyor,hepsi yazıyor.Allaha şükür doğuma gönderdiğimiz herkes bebeğinin kilosunu boyunu adını söyledi.Bize de gelecek sıra Allahın izniyle ve her şey çok güzel olacak.
Çok geçmiş olsun canım.Allah analı babalı büyütsün,en yakın zamanda atlatırsın inşaallah.
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Ameliyat cok iyi gecti cok sukur
Oglusum da pamuk gb masallah
Ameliyat cok guzel gecti opuyorum cok
Şükür canım Allah analı babalı büyütsün.Kurtuldun şükür,bebeğinle ailenle huzur mutluluk dolu bir ömür geçir inşaallah
BU ARADA PERŞEMBE GÜNÜ BEN DE DOĞURUYORUM KIZLAR.o gün gelince ben de dua isteyeceğim sizden.
 
Son düzenleme:

Canim inan 3 gundur cevap yazcam ama her seferinde oglum agliyo yazamiyorum :)
son gunlerini baya kotu gecirdin Allah im dogumunda kolaylik versin insAllah.pazartesi doktorun ne dedi? dogumun normal mi olcak?
Biz iyiyiz cok sukur, son anda epidural yaptirdim, oglum coook asagidaydi 7 cm aciklik oldugunda sanciya degil ama o agriya dayanamadim, oncesinde 5 saat filan kuvette sicak suda durdum o cok rahatlatti birde nefes alma teknigine gitmistim sanci girdikce onu yaptim ya safi ya Allah dedim hep, okudum, dua ettim :) bide oglumun basi tersti tavana dogru bakarak dogdu,igne yaptirmasaydim isim cok zordu cunku dogum cok uzadi donmesini bekledigimiz icin sonunda suni sanci filan verdiler. ama igneden sonra zaten son ana kadar uyudum uykudan kalktim dogum yaptim :)Sutumde var Allaha sukur nasil olcak etcek derken 2 haftalik olcak bile oglum ama o ilk kucagima aldigim anin hic bitmemesini isterdim :)


Dogum yapan arkadaslar tebrikler, Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.gozunuz aydin.
 
mrb canım kolay gelsin özel msj gönderemiyorum

yaşım 28, sat 1 temmuz, beklenen doğum tarihim 7 nisandı geçti ama hala doğmadı :) ilk çocuk, erkek, 63 kilo ile başladım şu anda 75 im, bolu da yaşıyorum oğlumuzun ismi ömer
 
her ne kadar gece nöbetinde ikinci bir kişinin varlığı çok iyi gelse de--ama bebeğimi ona vermeye kıyamıyorum-- kv nin varlığı beni rahatsız ediyor
kendi evimde misafir gibiyim
ve iyileşmiyor bir türlü


allahım sen büyüksün
 

kendini rahat bırak yeter.5 sn sürüyo.kendini sıkarsan canın acıyabilir.birinin elinin özel bölgene değmesi hoş bişey değil tabi ama korkulcak bişeyde yok.ben geçen hafta oldum.perşmbe kontrl var büyük ihtimal yine bakıcak açılmaya.hepimize kolay ve acil doğumlar diliyorum.
 
BU ARADA PERŞEMBE GÜNÜ BEN DE DOĞURUYORUM KIZLAR.o gün gelince ben de dua isteyeceğim sizden.

aa perihelcim suni sancımı vericekler.sezeryanmı olucaksn.bnmde perşembe kontrol var hazırlıklı gidicez.dr um bişey demedi ama bnm hastane 1 saat uzaklıkta.açılma varsa suni sancı verebilir.geçen 1. cm açıklığm vardı çünkü.çantamı fln koydum arabaya zaten hamlielik takvimim bile kalmadı baksana.bu kızın normal sancıyla geleceği yok.
 
benim plesenta çok yaşlanmış doktor artık alalım dedi sezaryen olacağım canım.saat 11 de inşaallah.Sen beklediğine göre doktorun normal doğum yaptırmak istiyor.Allah yardım etsin bize canım.Kurtulanlar kurtuldu şükür darısı bize.
 

Açıklık varsa uzun sürmez inşaallah,bilemem tabi ama,sonuçta bir adım atılmış doğum için,benimki hala tepede=)
 

hadi cnm sende muradına eriyosun.bi ben kaldım günün dolduran galiba. bnm dr um normal doğmdan yana.bnde bi sorun olmadğı için sezeryn istemedim.çatımda müsaitmiş.açılmada başlamış.ama sancı fln yok.kendiliğinden gelse çok iyi olcak ama perşembe günüde son sıra benim.eğer dr um 1 saatlik mesafe var gidip gelmektense alayım suni sancıyla derse hazırlıklı gidicem işte.beklicez dersede en fazla 1 hafta daha bekler herhalde yoksa mayıs annesi olmak istemiyorum.çocuğum 10 aylık doğacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…