- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
Ne kadar boş buralar :)
Bugün 1 haftalık olduk, göbeğimizde düştü artık banyo zamanı :)
Kızlar ilk günlerde sütüm gelmedi, buradan okuduğum, paylaştığınız bilgilerden öğrendiğim kadarıyla incir hoşafı, humana çay ve günde 3 litre su ile bu sıkıntımızı atlattık.
Aynı şekilde sorun yaşayan yada yaşayacak olanlar bunları bol bol için..
Hala silikon göğüs ucu ile emziriyorum, aventinkini aldım çok memnunum.
Göğüslerin daha az acımasını sağlıyor bir de ama her zaman bir uca bağlı kalmak hoş olmadığı için kendi göğüs ucumu da kabul ettirmeye çalışıyorum.
Çok acıyorlar.. Ne zaman geçecek acaba..
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Bizde bugün 12 günlük olduk benimde hala acıyor göğüs uçlarım ve çok küçük alması zor oluyor ama slikon göğüs ucunu almadığı için bir şekilde tuturuyorum memeyi zamanla geçecek inşalah acıması ben gold lanolin krem kullanıyorum tavsiye ederim.
O zaman onadna o kadar acıyor bebeğin memenin kahve kısmınıda ağzına alması lazım ama bizim göğüslerimiz gergin başlayıp uca doğru küçüklüyor o yüzden sadacee ucu giriyor ağzına ondan sanırım acıması ama zamanla göğüslerin ucu büyüyecek ve düzlicek bence.Maşallah canım size de :) benim de göğüslerim çok büyüdü hamilelikte ve uç çıkık değil, bebeğin ağzına kocaman bir şeyi alması gerekiyor, yapamıyor tabiki yavrum.
Silikon ucu önceleri ben de aldıramamıştım, deneye deneye kabul etti çok şükür, o sayede doydu karnı ilk günlerde.
Göbeğiniz düştükten sonra birşey yaptınız mı siz? Birşey sürülüyor mu mesela?
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Ameliyat cok iyi gecti cok sukur
Oglusum da pamuk gb masallah
Ameliyat cok guzel gecti opuyorum cok
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Tamam canım senin için de gideceğim oralara.=) Çoğu zaman önlerinden geçiyoruz zaten hamile kalmadan önce torosa çok giderdik,oskarda hala buluşuyoruz arkadaşlarla=)Küçük şirin şehir.kızlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsüz bebişlerinizi...
burdur mu
ben burdur eğitim mezunuyum canım çok severim orayı, benden selam et susamlık tepesine, oskar pastanesine, toros lokantasına ve şuan aklıma gelmeyen taşına toprağına... çok özledim o yılları.
.
Canım ya geçmiş olsun,ben de ne yaşadığını düşünmek istemiyorum az kaldı benim doğuma çünkü,panik yapmim.kızlar selamlar.... bende geçen perşembe doğum yaptım Allah bağışlasın çok tatlı bir kızım var... hala hastanedeyiz korkutmamak için olanları paylaşmıyorum ama vefasızlık etmek de istemiyorum binde bir olasılıklar beni buldu çok şükür beni buldu kızım çok çok ii... Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin... öpüyorum çok
Hiçbir şey olmayacak canım o konulara odaklanıp endişelenme bak herkes bebeğim çok tatlı diyor,hepsi yazıyor.Allaha şükür doğuma gönderdiğimiz herkes bebeğinin kilosunu boyunu adını söyledi.Bize de gelecek sıra Allahın izniyle ve her şey çok güzel olacak.doğumda sorun yaşayan arkadaşlar nedenini yazmadığı için ben daha çok endişeleniyorum.
çünkü doğum yapacağım hastane butik hastane. sadece kadın doğum ve çocuk var.
10 odalı, 1 yetişkin 1 de yenidoğan yoğun bakımı var.
herhangi bir komplikasyon oluştuğu taktirde ne yaparız onu düşünüyorum.
bir kaç arkadaş sorun yaşadığını yazdı ama neyle ilgili onu söylemedi bende kafamda bunu kurup duruyorum şimdi.
Çok geçmiş olsun canım.Allah analı babalı büyütsün,en yakın zamanda atlatırsın inşaallah.Bebek hareketlerindeki azalma sonucu ctesi hastaneye giris yaptik. Suni sanci denemesi 30 saatlik bekleyis sonunda basarisiz oldu. Genel anestezi ile pazar aksami kizim dunyaya geldi. 2900 g,49 cm. Benim agrilarim var hala. Kizim iyi ama sutumuz yok.goguslerim yara oldu. Kotu bir dogum hikayem var anlayacaginiz. Hastaneden bugun cikabildik.
Şükür canım Allah analı babalı büyütsün.Kurtuldun şükür,bebeğinle ailenle huzur mutluluk dolu bir ömür geçir inşaallahKizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
yok canım doğurmadım daha bekliyorum ama ağrılarım var doktora söyledim arayıp normal diyo suyun gelmedikçe bebek hareketi azalmadıkça kanama olmadıkça gelme dedi bana da hiç bakmadı hani açılma için falan bekliyorum işte evde bulantım çok fazla ama sanki hamileliğimin ilk günleri gibi oldu tamamen safra çıkarıyorumbulantım var dedim mide kaynaklı diyo haftaya p.tesi kontrolüm var o zamana kadar ne olacak bakalım. böyle pis pis ağrıyo karnım hala suyum falan yok ama bebek de içerde horon tepiye resmen ya hadi hayırlısı
sen nasılsın bebeğin nasıl ?????? emzirebildin mi canım sağlığınız iyi mi ?
selam millet bende yeni üye oldum nasipse 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hafta doktor açılmam varmı die bakacak çok korkuyorum daha önce böyle bir muayene olmadım çünkü önerisi olan var mı
selam millet bende yeni üye oldum nasipse 9 günüm kaldı çok heyecanlıyım Allah hepimizin yardımcısı olsun bu hafta doktor açılmam varmı die bakacak çok korkuyorum daha önce böyle bir muayene olmadım çünkü önerisi olan var mı
BU ARADA PERŞEMBE GÜNÜ BEN DE DOĞURUYORUM KIZLAR.o gün gelince ben de dua isteyeceğim sizden.
aa perihelcim suni sancımı vericekler.sezeryanmı olucaksn.bnmde perşembe kontrol var hazırlıklı gidicez.dr um bişey demedi ama bnm hastane 1 saat uzaklıkta.açılma varsa suni sancı verebilir.geçen 1. cm açıklığm vardı çünkü.çantamı fln koydum arabaya zaten hamlielik takvimim bile kalmadı baksana.bu kızın normal sancıyla geleceği yok.
benim plesenta çok yaşlanmış doktor artık alalım dedi sezaryen olacağım canım.saat 11 de inşaallah.Sen beklediğine göre doktorun normal doğum yaptırmak istiyor.Allah yardım etsin bize canım.Kurtulanlar kurtuldu şükür darısı bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?