2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

yerim ben senin oğlunu hemşomm ne değişik bi doğum süreci olmuş seninki çok şükür rabbim kurtarmış seni de maaşallah sütün de varmış ohh misss darısı bana ve diğer bekleyenlere inşallah ayy beni sormaa gittim doktora herşey normal dedi hatta tarihi daha da ileri attı taa 25 nisan dedi ondan önce de belki gelir bu tarihte de gelmezse sunci sancı ya da başka müdahaleyle doğum olcak dedi ya hadi hayırlısı süpriz yumurta gibi bekliyorum bebeğim sağlıkla doğsun da inşallah bu kadar bekledik bekleriz gene =) iyi haberlerini duyarız gene inşallah canım emzirmede sıkıntı yaşadın mı peki? ayağa kalkmak falan nasıl oldu? bebişinin adını ne koydunuz =) ??? adıyla anasıyla babasıyla yaşatsın rabbimm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
somewherecold
canım gerçekten ne güzel anlatmışın da kardeşine de helal olsun yani o ne yaa belgesel izler gibi

sütten hersey gecer diolar, uykum niye gecmiyo?

gerçekten öyle bişi olsa ne güzel olur

Kizlar nisanim gelmis galiba:) yani yumurta aki gibi birazcik pembemsi aksamda az gelmisti..bakalim sanci nezaman gelecek..birde benim sanki bacaklarimi ayirmislar gibi alttaki kemiklerim sizliyor..off keske leylekler getirse;(

ayy senin de geldi nişanınnn bi de bugün doğumun olurmuş inşallahhhh

Bugun cok sıkkinim
Kv elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor Çabalıyor anlıyorum .Yani evin annesi suan
Ama zaman kavramı değişik 9 da derse giren oğlumun 8.40 ta kahvaltısı hazır 5 dk yol 5 dk mont ayakkabı ve asansör bekleme resmen ac.cocuga hadi hadi diyorum.buda diyor ya erken kalk iste bugun artık dedim geç kalkıyoruz olmuyor

Aksam esim geldi sekiz buçukta
Ac değil misin dedi kv
Acım dedi esim
He patates varmış haslanmis onu salata yapacam dedi.simdiye dek boş durdu
Ben kalkıp yapınca yatmiyon iyilesmiyon zaten kansizsin iyice dusecen
E agizli gözlü yapsan kalkmam.
Sofrada kızıma diyorum bugun prensesim nerde yattı (yanımda yatıyordu cogunca)
Atladı "yatağında yattı büyüdü "
Kızda ona sinir olmaya başladı sen söyleme diyor,iyi hadi sen söyle diyor aglattiktan sonra.defalarca dedim çocukla iddialasan insanlardan nefret ediyorum diye.
Ya herseye karışmasın
Üçüncü cocuk hepsi bende n birseylerbekliyor
Birine ödev yaptırıyorum digeri memede öteki ayağımda
Dirdir virvir kaldıramıyorum
Yani her lafa girmelutfen
Üzgünüm
Esim zatenanasi evde diye özgür davranamiyor
Ha davransada çapı belli
Bilmiyorum kızlar tokezliyorum
Az kaldi Düşmeme

Size bunu yazar yazmaz mutfaktan feci bir sangirti geldi
Borcam diye tahmin ediyorum
Kalkıp baksam takip gibi olacak
İyisimi bakmamak toplasın ne edim
Dolaplar yağ olmuş zaten
Patatesle beraber sarımsak kizartmis

Hani kültür farkı derler
Bazısı hemen okumuş okumamış diye ayırır
Yok,
Yetiştiğin kültürün farkı varya
Cok başka cok zor alışmak...

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,
Oglum uyuyor emzirme isi cok zor ya ,uykuyu pek seviyor oglus sari sivi geliyor da sut daha yok gb.
Sabah wcye kalkiyim dedim ablamla bir cesaret anam anam bilinc kaybina.kadar gittim siz siz olun kalktiginuzda yere bakmayin paldir kuldur kalkmayin yok oyle birsey ben kalkarim falan :)
Onun disinda terleme isi cokmus ya yanuniza rahat atletlerden alin derim ben ,bir de kucuk havlular sirtiniza ensenize koyarsiniz
Uyandi oglus gelirim.yine

Evet kızlar yere bakma diye banada çok tembihlediler ama hem bakmadım hemde olumsuz bişi olmadı sadece karnım acıdı :) bütün gece terlediö heryerim su içinde kaldı yanınıza yürürken giymek için Yelek vb gibi bişilerde alın sırtınız üşümesin ben dünden beri gecelikleyim normalde hiç sevmem ama çok rahat oldu :)

ay canım benim ya, Allah kolaylık versin, şimdi başka dertler var tabi, ama bebişin yanında, iyi bak kendine

kızlar benden böle sümüksü beyaz bi akıntı geldi,bu nişan mıdır?

ben sezaryana karar vermiştim, napıcağımı bilemedim

dr um bana sormadı herşey normal gözüküyo o yüzdne normal doğum dedi ama bende sezeryan istemedim zaten.he sorarsan korkuyorum tabi ama denemek istedim işte.bu kdr insan yapıyo bende bi deneyim.olmazsa ikincide kestirirm olur biter
senin bi sorununmu vardı yoksa normalden mi korktunda sezeryn istedin

çatı darlığı canım hem giriş hem de çıkışta basıklık var, bebek küçük şu an 3 kgın altında siz bilirsiniz isterseniz 1 hafta daha bekleyelim demişti geçen c.tesi

çatı darlığı canım hem giriş hem de çıkışta basıklık var, bebek küçük şu an 3 kgın altında siz bilirsiniz isterseniz 1 hafta daha bekleyelim demişti geçen c.tesi

senin haklı sebeplerin varmış sezeryn için.bnm herşey normal.çatı fln gayet uygun dedi.bnm bebiş geçen hafta 3250 idi.bu sefer 3500 fln olmuştr herlde.yarın kontrlm var hazırlıklı gidicez belki suni sancıyla alır diye.açılma arttıysa tabi..seninde için rahat etmiyorsa bi git istersen dra .rahatlarsın.

olmazsa bi ariyim bari ya

umarım kasmam çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize...

umarım kasmam çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize...

gülesim geldi
bende 30haftadan beri iki tane farklı hastanede 1 er kere erkek doktor (hele birinin elleri kocamandı boyu 190felandı epeyde kiloluydu parmakları düşünün ciyak ciyaktım:)) )
5-6kerede kendi doktorum baktı allahtan o bayan küçük parmakları:))

hem çatı muayenesine hemde açılma varmı diye...
ama ben hala alışamadım her seferinde kasıyorum kendimi ama kısa sürüyor merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…