Canim inan 3 gundur cevap yazcam ama her seferinde oglum agliyo yazamiyorum :)
son gunlerini baya kotu gecirdin Allah im dogumunda kolaylik versin insAllah.pazartesi doktorun ne dedi? dogumun normal mi olcak?
Biz iyiyiz cok sukur, son anda epidural yaptirdim, oglum coook asagidaydi 7 cm aciklik oldugunda sanciya degil ama o agriya dayanamadim, oncesinde 5 saat filan kuvette sicak suda durdum o cok rahatlatti birde nefes alma teknigine gitmistim sanci girdikce onu yaptim ya safi ya Allah dedim hep, okudum, dua ettim :) bide oglumun basi tersti tavana dogru bakarak dogdu,igne yaptirmasaydim isim cok zordu cunku dogum cok uzadi donmesini bekledigimiz icin sonunda suni sanci filan verdiler. ama igneden sonra zaten son ana kadar uyudum uykudan kalktim dogum yaptim :)Sutumde var Allaha sukur nasil olcak etcek derken 2 haftalik olcak bile oglum ama o ilk kucagima aldigim anin hic bitmemesini isterdim :)
Dogum yapan arkadaslar tebrikler, Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.gozunuz aydin.
sütten hersey gecer diolar, uykum niye gecmiyo?
Kizlar nisanim gelmis galiba:) yani yumurta aki gibi birazcik pembemsi aksamda az gelmisti..bakalim sanci nezaman gelecek..birde benim sanki bacaklarimi ayirmislar gibi alttaki kemiklerim sizliyor..off keske leylekler getirse;(
Gunaydin kizlar,
Oglum uyuyor emzirme isi cok zor ya ,uykuyu pek seviyor oglus sari sivi geliyor da sut daha yok gb.
Sabah wcye kalkiyim dedim ablamla bir cesaret anam anam bilinc kaybina.kadar gittim siz siz olun kalktiginuzda yere bakmayin paldir kuldur kalkmayinyok oyle birsey ben kalkarim falan :)
Onun disinda terleme isi cokmus ya yanuniza rahat atletlerden alin derim ben ,bir de kucuk havlular sirtiniza ensenize koyarsiniz
Uyandi oglus gelirim.yine
Gunaydin kizlar,
Oglum uyuyor emzirme isi cok zor ya ,uykuyu pek seviyor oglus sari sivi geliyor da sut daha yok gb.
Sabah wcye kalkiyim dedim ablamla bir cesaret anam anam bilinc kaybina.kadar gittim siz siz olun kalktiginuzda yere bakmayin paldir kuldur kalkmayinyok oyle birsey ben kalkarim falan :)
Onun disinda terleme isi cokmus ya yanuniza rahat atletlerden alin derim ben ,bir de kucuk havlular sirtiniza ensenize koyarsiniz
Uyandi oglus gelirim.yine
nişan olabilir mi acep? normal akıntıdan farklıysa belki nişandır canım ya
kızlar benden böle sümüksü beyaz bi akıntı geldi,bu nişan mıdır?
nişan mı sancı mı onlarda neymiş..benim için ne kdr uzak kelimeler..
ben sezaryana karar vermiştim, napıcağımı bilemedim
dr um bana sormadı herşey normal gözüküyo o yüzdne normal doğum dedi ama bende sezeryan istemedim zaten.he sorarsan korkuyorum tabi ama denemek istedim işte.bu kdr insan yapıyo bende bi deneyim.olmazsa ikincide kestirirm olur biter
senin bi sorununmu vardı yoksa normalden mi korktunda sezeryn istedin
allah kurtarsın canım;kolay doğumlar dllerim
çatı darlığı canım hem giriş hem de çıkışta basıklık var, bebek küçük şu an 3 kgın altında siz bilirsiniz isterseniz 1 hafta daha bekleyelim demişti geçen c.tesi
senin haklı sebeplerin varmış sezeryn için.bnm herşey normal.çatı fln gayet uygun dedi.bnm bebiş geçen hafta 3250 idi.bu sefer 3500 fln olmuştr herlde.yarın kontrlm var hazırlıklı gidicez belki suni sancıyla alır diye.açılma arttıysa tabi..seninde için rahat etmiyorsa bi git istersen dra .rahatlarsın.
kendini rahat bırak yeter.5 sn sürüyo.kendini sıkarsan canın acıyabilir.birinin elinin özel bölgene değmesi hoş bişey değil tabi ama korkulcak bişeyde yok.ben geçen hafta oldum.perşmbe kontrl var büyük ihtimal yine bakıcak açılmaya.hepimize kolay ve acil doğumlar diliyorum.
umarım kasmam çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?