Ohh iyiymiş korkmuyorsun kız sen ne güzel.Başta normal doğum yanlısıydım da burda okuduklarımdan sonra sezaryen istemeye başladım zaten doktorum da normal doğum yaptırmayacakmış.dr um bana sormadı herşey normal gözüküyo o yüzdne normal doğum dedi ama bende sezeryan istemedim zaten.he sorarsan korkuyorum tabi ama denemek istedim işte.bu kdr insan yapıyo bende bi deneyim.olmazsa ikincide kestirirm olur biter
senin bi sorununmu vardı yoksa normalden mi korktunda sezeryn istedin
Ben bir kere yaptırdım bayan doktora gerilmeme fazla fırsat kalmadan halletti işi.erkek doktora baktıramazdım herhalde ben.Hem kadın doktorun parmakları küçük olduğu halde az da olsa acıtıyor,erkeği düşünemiyorumgülesim geldi
bende 30haftadan beri iki tane farklı hastanede 1 er kere erkek doktor (hele birinin elleri kocamandı boyu 190felandı epeyde kiloluydu parmakları düşünün ciyak ciyaktım:)) )
5-6kerede kendi doktorum baktı allahtan o bayan küçük parmakları:))
hem çatı muayenesine hemde açılma varmı diye...
ama ben hala alışamadım her seferinde kasıyorum kendimi ama kısa sürüyor merak etmeyin
Ben de ya eşim yetişemezse ya evde doğurursam falan diyordumeşim telin çekmediği bi yerde çalışıyo öğle arası köşe bucak çeken yer arıyo garibim =) her okulun telefonu çalışında koşarak dersten çıkıyomuş ben arıyorum diye =)) demiyorlar mı hocam ne diye çıkıp çıkıp geliyorsun diye sormuyorlar mı dedim yok diyolar adamların benim hamile olduğumdan haberi yok dahahanım doğuruyo diyip gelecek
allah analı babalı büyütsün.Darısı bize inşaallah.BDT (SAT'a göre): 25.03.2013
BDT (USG'ye göre): 03.04.2013
Doğum Tarihi: 02.04.2013
30 saat süren (ilk 15 saat 6 dakikada bir, sonra 3 dakikada bir) doğum sancısı sonrası normal doğum, ama acımadı kii :)
Boy: 53,5 cm
Kilo: 3500 gram
Ben forumda sık sık yazmasam da şu son 10 gün hariç hep okudum yazılanları, hepinizi tanıdım :) Bu arada doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Bekleyenlerin de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.
merhaba kızlar son bir aydır sizleri takip ediyorum doğum yapanların gözü aydın Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün benim gibi bekleyenleride Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dün doktora gittik her şey normal sancı yok 2 gün kalmasına rağmen .... benim aklıma bişi takıldı dün bebeğin eşi yaşlanmış dedi doktor ne demek istedi anlamadım böyle bir durum başına gelen var mı çok merak ediyorum kötü bir durum mu????
Benim öyle bir sorunum var canım.Bebeği besleyen plesenta kireçleniyor ve yaşlanıyor çok yaşlanınca da normal doğumu beklemiyorlar,en azından benim doktor böyle yapıyor.Bir de dedi ki çok yaşlı plesenta normal doğum düşünürsen çok stres yapar vücuduna.Sezaryen kararı aldık bu yüzden bir de bebek aşağı inmediği için.plesenta yaşlanması da ilk aylarda özellikle az su içmekten veya iş temposundan oluyormuş bende ikisi de vardı yaşlanma kaçınılmaz oldu.
ufff ya gerçekten bu kadar zaman geçti geçti de bu son günler ne yavaş geçiyormuş sürekli wc ye gidiyorum nişan falan varmı diye ama tık yok kızım çok memnun galiba yerinden((
Oyy Oyy
Hep anneler ,babalar niye bu kadar zorluk çektmiyorlar
Benim hem canım yandı hem ruhum sıkıldı
Babamiz gayet Cool.sabah 7 aksam 8,5...yemek ye yat hatta kahve vs iste.
Kayınvaliden gidince cok rahatlarsin hayatım çünkü insan farkında olmasa da kizmayacagi seye bile bir garip baskı mı ağırlık mı sayesinde kızıyor .ben oğluma 4-5 gündür cok kızıyordum.
Son iki gündür bebek gibi kucağımda seviyorum daha mutluyum.ben kızmasam da benden once müdahale edecek diye birseyler diyordum susarsam
"cok ayıp yaptın"
Deyince parçalamak istiyorum.
İnan ikisiyle cok daha mutlu olacaksınız
Belki eslerde annelerden kaynaklı ilgili-ilgisiz...
Bilmiyorum dmt,
Hic agrimayan basım ağrıyor...
evet cnm kesinlikle rahatlayacagim surekli oglum adina karar vermelerine bile uyuz oluyorum. yok onu yemez yok oyle uyumaz bilmem ne. sanki ben bilmiyorum.
cocuguma bile sinir oluyorum sayelerinde. hele esim onlara guvenip yayilip yatiyor ya deli oluyorum.
cok zorlansam da en azindan her konustugumu tartmak zorunda olmayacagim.
bas agrisini hic sorma zaten kac kez acillik oldum yirmi gunde bakalim onlar gidince kokten gececek mi
Kizlar benden az once yumurta aki gibi bi akinti geldi ama nisan olabilir mi bu, normal akintimdan kesinlikle farkli ama pembe falan olmrşey gönlğnvadigi icin emin olamadim, tum gece de adet sancisi gibi bi sanci vardi karnimda hafif hafif
Insallah nisandir artik hayirlisiyla bi dogursam
Kizlar benden az once yumurta aki gibi bi akinti geldi ama nisan olabilir mi bu, normal akintimdan kesinlikle farkli ama pembe falan olmadigi icin emin olamadim, tum gece de adet sancisi gibi bi sanci vardi karnimda hafif hafif
Insallah nisandir artik hayirlisiyla bi dogursam
kızlar duş alıp yola çıkıcaz.dr ne dicek bklm.dua edinde açılmam artmış olsun hemen alsın suni sancı fln.biraz daha bekleyelim der bu dr gibime geliyo ama neyse...yarın girmezsem benide doğurdular listesine ekleyebilirisiniz.beni özleyin anacım byeee...
kızlar duş alıp yola çıkıcaz.dr ne dicek bklm.dua edinde açılmam artmış olsun hemen alsın suni sancı fln.biraz daha bekleyelim der bu dr gibime geliyo ama neyse...yarın girmezsem benide doğurdular listesine ekleyebilirisiniz.beni özleyin anacım byeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?