2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ohh iyiymiş korkmuyorsun kız sen ne güzel.Başta normal doğum yanlısıydım da burda okuduklarımdan sonra sezaryen istemeye başladım zaten doktorum da normal doğum yaptırmayacakmış.
Ben bir kere yaptırdım bayan doktora gerilmeme fazla fırsat kalmadan halletti işi.erkek doktora baktıramazdım herhalde ben.Hem kadın doktorun parmakları küçük olduğu halde az da olsa acıtıyor,erkeği düşünemiyorum
Ben de ya eşim yetişemezse ya evde doğurursam falan diyordumama iş sezaryene dönünce değişti.
allah analı babalı büyütsün.Darısı bize inşaallah.

merhaba kızlar son bir aydır sizleri takip ediyorum doğum yapanların gözü aydın Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün benim gibi bekleyenleride Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Dün doktora gittik her şey normal sancı yok 2 gün kalmasına rağmen .... benim aklıma bişi takıldı dün bebeğin eşi yaşlanmış dedi doktor ne demek istedi anlamadım böyle bir durum başına gelen var mı çok merak ediyorum kötü bir durum mu????

Benim öyle bir sorunum var canım.Bebeği besleyen plesenta kireçleniyor ve yaşlanıyor çok yaşlanınca da normal doğumu beklemiyorlar,en azından benim doktor böyle yapıyor.Bir de dedi ki çok yaşlı plesenta normal doğum düşünürsen çok stres yapar vücuduna.Sezaryen kararı aldık bu yüzden bir de bebek aşağı inmediği için.plesenta yaşlanması da ilk aylarda özellikle az su içmekten veya iş temposundan oluyormuş bende ikisi de vardı yaşlanma kaçınılmaz oldu.

ilk aylarda bende su içemedim böyle bir sonuca varacağını hiç düşünmedim.Benim bebişte doğum kanalına inmedi sezeryan büyük bir ihtimal ama doktorum 41. haftaya kadar bekleyelim dedi o yüzden beklemedeyiz Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.....

ufff ya gerçekten bu kadar zaman geçti geçti de bu son günler ne yavaş geçiyormuş sürekli wc ye gidiyorum nişan falan varmı diye ama tık yok kızım çok memnun galiba yerinden ((

ufff ya gerçekten bu kadar zaman geçti geçti de bu son günler ne yavaş geçiyormuş sürekli wc ye gidiyorum nişan falan varmı diye ama tık yok kızım çok memnun galiba yerinden ((

aynen aynen wc mekanım oldu kızım da coşuyo içerde ama doğum kanalından geriye gidiyo sanırım ters tarafa doğru =)

evet cnm kesinlikle rahatlayacagim surekli oglum adina karar vermelerine bile uyuz oluyorum. yok onu yemez yok oyle uyumaz bilmem ne. sanki ben bilmiyorum.
cocuguma bile sinir oluyorum sayelerinde. hele esim onlara guvenip yayilip yatiyor ya deli oluyorum.
cok zorlansam da en azindan her konustugumu tartmak zorunda olmayacagim.
bas agrisini hic sorma zaten kac kez acillik oldum yirmi gunde bakalim onlar gidince kokten gececek mi

Kizlar benden az once yumurta aki gibi bi akinti geldi ama nisan olabilir mi bu, normal akintimdan kesinlikle farkli ama pembe falan olmadigi icin emin olamadim, tum gece de adet sancisi gibi bi sanci vardi karnimda hafif hafif

Insallah nisandir artik hayirlisiyla bi dogursam

Allahım yardımcın olsun canım ya...
Eşin ve bebişinle bas basa kalınca daha rahat olacaksın inş.
Ben kv ile 3 gün yapamadm.Sitresden ağlıyordum artık.
Çok zor...

Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)

Eklentiler

• $3615_10151510412563114_531474823_n.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Canım sezeryan olduğum için tam anlamıyla bilgim yok malesef.
Umarım hersey gönlünce olur..

Biraz daha bekle istersen devam ederse doktoruna sorarsın.
Bizide haber et

kızlar duş alıp yola çıkıcaz.dr ne dicek bklm.dua edinde açılmam artmış olsun hemen alsın suni sancı fln.biraz daha bekleyelim der bu dr gibime geliyo ama neyse...yarın girmezsem benide doğurdular listesine ekleyebilirisiniz.beni özleyin anacım byeee...

Cnm ayni durumdayiz ama bende arada pembede biseyler geliyor ya bisey sorcam benim karnim sanki asagi dusecek gibi aciyo ayaga kalkinca hele sirtim berbat sendede oylemi bende akinti geldiginden beri boyle oldu..

Allah yardimcin olsun cnm insallah iyi haberini aliriz..

Allah yardımcın olsun bende birazdan cıkıcam bakalım ne durumdayızz ne diyecek dr...

Allahım yardımcın olsun canım benim...

tatlım oğluşun büyümüş baya...

annem çok kötü grip oldu, yatak döşek yatıyo, babaanne bıtbıtbıt akşama kadar ama onu dinleyen kimse kalmadı, kv sonunda kendini mutfağa verdi oda napsın öle atıyo stresini.
bazı arkadaşlarım derdi de pek takmazdım... doğurmak, doğum zamanı evde yaşananlardan daha kolay diye çok doğruymuş. doğum öncesi böyle, sonrasını düşünmek istemiyorum :18:

Kızlar bende bugün doktora gidicem son tarihim 18 nisandı bakalım ne dicek ..artık çOK oynuyor gecede uyuyamıyoruz sizde de oluyor mu: ( bulantım olmazdı dün gece başladı

kızlar iki normal doğum yapmış ablamın tavsiyesini paylaşıyorum sakın sakın sancı hissedersen heyelanlanmamaya çalış heyecan sancıyı baskılıyor sancı kaçıveriyor dedi bilginiz olsun nişanları gelen arkadaşlara ve hepimize tez ve sağlıklı doğumlar olsun

maaşallah kocaman adam olmuş bu kuzucuk.çok tatlı bi bebeğin var ersnil valla çok koyma resmini nazara gelmesin.allah onu kem gözlerden sakınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…