canım doğum tarihin ne zamandı senin ? benim 40+1 oldu bugünn bende de gelse ya nişann
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
somewherecold canım gerçekten ne güzel anlatmışın da kardeşine de helal olsun yani o ne yaa belgesel izler gibi
gerçekten öyle bişi olsa ne güzel olur
ayy senin de geldi nişanınnn bi de bugün doğumun olurmuş inşallahhhh
kızlar benden böle sümüksü beyaz bi akıntı geldi,bu nişan mıdır?
rengin kahverengi olması düşündürücü biraz canım bence hemen hastaneye gitmelisin.Benim de karnım aşırı ağrıyor hastane de uzak bekliyim mi yoksa gideyim mi bilemedim?
gülesim geldi
bende 30haftadan beri iki tane farklı hastanede 1 er kere erkek doktor (hele birinin elleri kocamandı boyu 190felandı epeyde kiloluydu parmakları düşünün ciyak ciyaktım:)) )
5-6kerede kendi doktorum baktı allahtan o bayan küçük parmakları:))
hem çatı muayenesine hemde açılma varmı diye...
ama ben hala alışamadım her seferinde kasıyorum kendimi ama kısa sürüyor merak etmeyin
Insallaaah cnm varya butun heryerim dayak yemis gibi agriyor hele sabah kalkarke catur cutur sesler geliyor yumurtaliklarima agri giriyor off tamam korkuyorm ama hemen olsun bitsin iste;( yarin kontrolum var keske doktor dogum baslamis desede hastanede kalsam:) senin migde ne durumda iyimisin?
ay benim doktor çatı matı bahsetmiyo hiç normalden şaşmayacağız dedi çatıyı da burda duymuştum ilk zaten
birazdan doğurduğunu falan yazarsan şaşırmam doğum süreci değil mi bu yahuyarın inşallah istedğin gibi olur =)) benim mide normalde döndü nası olduysa ama çok çok afedersiniz mideyi bozdum şimdide acep hurma yemekten mi diyorum benim mideyi komple aldırıp rahatlıcam doğumdan sonra rennie iyi geldi bana çok şükür
Olabilir cnm benim dun aksam oyle geldi ama icinde kanli ip gibi bisey vardi cok az sabahda yine geldi hafif pembemsi..ve soylemesi ayip tutamiyorsun akiyor kendiliginden ve simdi tamamen yumurta aki gibi..doktorunu ara istersen
aradım canım şimdi, evet nişan olabilir ama zaten süreç normal ilerliyo ağrı sancı kanama su gelmesi yoksa bekliycez dedi, zaten normal diye düşünüyoduk dedi, dedim ama biz sezaryana daha yakınız aslında şimdi, o zmn cuma alabiliriz, ya da p.tesiyi bekleriz ama onu da bebek bekler mi bilmiyoruz tabi dedi, ben de dedim eşimle tekrar konuşyim ariyim o zmn sizi
eşim telin çekmediği bi yerde çalışıyo öğle arası köşe bucak çeken yer arıyo garibim =) her okulun telefonu çalışında koşarak dersten çıkıyomuş ben arıyorum diye =)) demiyorlar mı hocam ne diye çıkıp çıkıp geliyorsun diye sormuyorlar mı dedim yok diyolar adamların benim hamile olduğumdan haberi yok dahahanım doğuruyo diyip gelecek
kızlar yarın kontrlm var diyodum ya.drum aradı şimdi bugüne çekelim müsaitsen dedi.16 30 da yla çıkıcaz.hazırlıklı gidicez diyodum ya.olmadı alırız fln diye bişey demedi ama ne olur ne olmaz belki açılma varsa alır gidince çünkü 1 saat uzaklıkta hastane.baklm ne dicek.İNŞALLAH açılma fln vardırda alır.
ınsallah cnm rabbim tek nefeste dogurtsun:) cok acayip bir his hem tirsiyorum hem olsun istiyorum hihi:) hastanede kalirsin ins.sabahada dogum yaptiim yazarsin:)
bugün nst çektirdim kızlar. 4 defa sancım çıktı. biri 80 diğerleri 40 ile 50 arası. hemşire dedi sancılarınız var. ben dedim hissetmiyorum. dedim doğuma 6 gün var. hemşire bu bebek 6 gün beklemez doktora gösterin sonucu dedi. ben de aldım sonucu doktorun yanına gittim. doktor ağrıların var mı dedi. ben hissetmiyorum dedim. hemşire 6 gün beklemez diyor dedim. doktor da dedi ki onu ancak Allah bilir. biz tarih verdiğimiz günü bekleyeceğiz gelirse de buradayız dedi. beni aldı bir evham hemen soluğu kuaförde aldım. malum bölge temizliği. sancım falan gelirse birde o işle uğraşmak zorunda kalmayayım diye. temizlendim paklandım
Ne kadar boş buralar :)
Bugün 1 haftalık olduk, göbeğimizde düştü artık banyo zamanı :)
Kızlar ilk günlerde sütüm gelmedi, buradan okuduğum, paylaştığınız bilgilerden öğrendiğim kadarıyla incir hoşafı, humana çay ve günde 3 litre su ile bu sıkıntımızı atlattık.
Aynı şekilde sorun yaşayan yada yaşayacak olanlar bunları bol bol için..
Hala silikon göğüs ucu ile emziriyorum, aventinkini aldım çok memnunum.
Göğüslerin daha az acımasını sağlıyor bir de ama her zaman bir uca bağlı kalmak hoş olmadığı için kendi göğüs ucumu da kabul ettirmeye çalışıyorum.
Çok acıyorlar.. Ne zaman geçecek acaba..
Kizlar iyiyiz cok 3750gr 50cm
Ameliyat cok iyi gecti cok sukur
Oglusum da pamuk gb masallah
Ameliyat cok guzel gecti opuyorum cok
Oyy Oyyvoltaj cnm Allah sabir versin ne diyim. insana battikca batiyorlar valla. bizimkiler cuma aksami gidiyor hem korkuyorum iki cocukla ne halt edecegim diye hem de iple cekiyorum ozgur kalmak icin.
benim kayinvalide sagolsun hem herseye muhalefet hemde surekli herseyi tarif etme modunda
yavas yavas bi cinnet geliyor bana sanki...
BDT (SAT'a göre): 25.03.2013
BDT (USG'ye göre): 03.04.2013
Doğum Tarihi: 02.04.2013
30 saat süren (ilk 15 saat 6 dakikada bir, sonra 3 dakikada bir) doğum sancısı sonrası normal doğum, ama acımadı kii :)
Boy: 53,5 cm
Kilo: 3500 gram
Ben forumda sık sık yazmasam da şu son 10 gün hariç hep okudum yazılanları, hepinizi tanıdım :) Bu arada doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Bekleyenlerin de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?