2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Tesekkur ederi teyzoşu...
Annenede gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar kendini...

Sana katılıyorum.İlk bir hafta kendi evimdeydim annem kv vardı.
Biri bişi diyor diğeri baska bişi dio.Annem benim kafadan tabi.
Kv kundak filan derdinde...

Sonra annem gitti 3 gün kv ile kaldım.
Kafayı yiyordum.Artık kociş bir akşam eve geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordum.

Sonra anneme geldik.Burda çok daha rahatız şükür.
Kociş biraz gec geliyo buraya yolu uzun oluyo ama ben ve oğluş için katlanıyo.
Evimize gidelim dedim ama sen kendini toparla dedi.

Kv bie kızgın kafasında kurmus yine 17 sınde görümceme gidio ucak bileti alınmış.
Kocişde yanlız evde kalmiyim diye 40 ı annemde çıkarmamızı istiyo..

Burda rahatız ama yinede evimi kendi düzenimi ozlemedim desem yalan olur.

malesef insan kendi evindeyken bile, kendi düzenini özleyebiliyo...
sizin için seviniyorum zor zamanları bitirdiniz. sıra bende
annemin hasta olmasına çok üzüldüm, o kadar hevesliydiki hastane odasını bile nasıl süsleyeceğini planlamıştı eşime anlatıyo şöyle yapalım böyle yapalım diye ama bu gidişle kv ile kalacağız hastanede.
babaanne desen intihar sebebi bugün bana üzerine bol uzun bişey giy ne bu böyle dedi ya evin içindeyiz yabancı kimse yok doğurmama kalmış 2gün ettiği lafa bak! kv moralimin bozuk olduğunu anladı. en önemli hasta benim kızım o hamile diyo, babaannede biz de hamile olduk bizde doğurduk bak dağ gibi oğlumuz var diyo
öğlen eşim gelince ağlama krizine girdim.

Kızlar bende bugün doktora gidicem son tarihim 18 nisandı bakalım ne dicek ..artık çOK oynuyor gecede uyuyamıyoruz sizde de oluyor mu: ( bulantım olmazdı dün gece başladı

Benimde son zamanlarda çok oynuyordu oglusum cnm.Yeri daralıyor çok normal.
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

maaşallah kocaman adam olmuş bu kuzucuk.çok tatlı bi bebeğin var ersnil valla çok koyma resmini nazara gelmesin.allah onu kem gözlerden sakınsın

Teşekkür ederim canım benim.
O kadar çok şey paylaştık ki aylardır teyzoşlarına göstermeden olmaz.
Hepimizin bebişleri biribirinden tatlı maşallah.
Allahım bebişlerimizi korusun nazarlardan.
Bekleyen arkadaşlarımda sağlıkla kucagına alsın inşallah.

Çok tatlı canım maaşallah Allah baağışlasın.Yarın ben de kısmetse kucağıma alacağım bebişimiçok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum

Amin canım...

Sağlıkla al kucagına bebişini inşallah.

Oyy yaa...

Yaşadım canım o kadar ıyı anlıyorum ki.
Kociş destekçi olmasa aynı sitresi yaşamaya devam edicekdim.
Çok şükür ki destekçi...

agzı olan konusuyo canım ne yapıcaksın.
İnan dogdukdan sonrada bitmiyo.
Emme muhabbeti,kundaklamalar,ay kilolusun,ay çok şişsin...

Bizim zamanımıda şöyleydi,böyleydi...

Kulagını kapatıp bebişine odaklanıcaksın yapcak baska bişi yok..
Evimizde kendi düzenimize dönüp tek kaldığımızda rahat nefes alıcaz inşallah.

Ah o kültür farkı yok mu ! Ben bir ayı doldurdum kv ile. Allah icin bir kötülüğünü görmedim ama kadinda temiz mundar ayrımı yok. Mutfaktaki hamur kabımı vileda kovasında görünce kaybettim kendimi son vukuat bu. Anneme bağırdım halbuki biliyorum annem mutfak lavabosunda el bile yikatmaz cok hassastir. Ne yaptin anneeeeeee diye bir bağırdım banyodan senin deyiminle bu geldi yekine yekine annenin sucu yok ben aldım dedi. O zaman çöpe at isin bitince mutfağa koyma dedim. Sonrası ağlama krizlerim. Ne düzen kaldı ne temizlik.. Baksan heryer pırıl pırıl ama bana göre hersey mundar oldu (
İlk banyomu 3 kisi yaptık bin tane garip ritüel eşliğinde. Anlatsam ağzınız açık kalır o derece..
He benim bebek arada kusuyor bana diyor ki sütun yaramıyor

Neye göre dedim ?

Allahım sabrımın son demleri. Hele kocamın bu kadar eessseeeekk olduğunu da bilmiyordum öğrenmiş oldum

Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)

kız cok toplamış bu bin kere maşallah..

Fazla foto koyma..

ersnillll ya bu çok tatlı kurban olurum ya yaradana maaşallah kırk bin kere

Teşekkür ederiz teyzoşu...

Benimde diğer bacıların bebişleri için içim gidio.
Onca şey paylaşınca aylardır insan yakından göremesede mucizelere tanık olunca şükür ediyo.
allahım bebişlerimizi naarlardan korusun.

sabır çekmekten başka çare yok

Hepimiz kuzucuklarına maşallah teyzoşu...

Oyy mezoşşş yaaa voltajım içinde senin içinde hiç kolay degil...

Gerçi hiç birimiz için kolay degil allahım yardımcımız olsun...
Ben atlattım çok şükür..

Aynı şeyleri bende yaşadım ya.
Evimin düzeni resmen alt üst oldu.
Kv de kavanoz biriktirme huyu var.Kadın hiç bir şeyi atmıyo.
Ne yapcaksam turşu kavanozunu.

Biber salçam ile domates salçasını birbirine katmışdı.
Kaşıklar bardaklar tencereler hepsinin yeri değişmiş.

Evime geçince artık yavaş yavaş eski düzenime dönicem inşallah.

Bizimde bir emzirme muhabbetimiz vardı.
Sırtımdan gögsümü tutup oğluşun ağzına vermeye calışıyorlardı 2,3 kişi.
Herkesin eli gögsümde.
Kabus gibiydi
Allaha şükür şimdi tek başıma emziriyorum.

Ersnil canım maşallah ne kadar büyümüş oğlun allah nazarlardan korusun ben daha doguramadim sizinkiler kocaman oldu benim kızda tik yok hergün her dakika gel artık kızım diyorum ama gelmiyo bekliyoruz artık

Ersnil canım maşallah ne kadar büyümüş oğlun allah nazarlardan korusun ben daha doguramadim sizinkiler kocaman oldu benim kızda tik yok hergün her dakika gel artık kızım diyorum ama gelmiyo bekliyoruz artık

Amin canım benim...

Sende saglıkla al prensesimizi kucagına inşallah.

valla kizlar ilk lohusaligima gore cok daha rahatim sukur ne de olsa deneyimliyim diye fazla karismiyorlar ilkinde kayinpederim bile tepemden ayrilmiyordu cocugun bezini baglarken tarif etmeler bilmem ne. bunda bebege fazla karismiyorlar da buyuk oglumla ilgili cok sorun.hg yasiyoruz cocugun her huyu degisti maalesef.
evin duzenini hic sormayin zaten yAbanci yerde gibiyim valla.
es konusuna gelince sizin kadar sansli degilim ailesi hakkinda tek olumsuz laf ettirmez benim esim. etsem kavga cikar daha da buyur olay

Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)

Maşallah abi olmuş artık senin oğluş :)) Allah nazarlardan korusun..

Kızlar bende bugün doktora gidicem son tarihim 18 nisandı bakalım ne dicek ..artık çOK oynuyor gecede uyuyamıyoruz sizde de oluyor mu: ( bulantım olmazdı dün gece başladı

Benimki de çok oynuyor birkaç gündür hele süt içince enerji içeceği içmiş gibi oluyor yeri de çok dar ondan sanırım karnıma ellediğim zaman hep bir yerleri denk geliyor elime sertleşti iice. Yalancı sancılar başlamadan doğrudan doğum sancılarının başlama ihtmali ne acaba? Aramızda 3 gün var sancı falan oluyor mu sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…