Çok tatlı canım maaşallahOgluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
tatlım oğluşun büyümüş baya...
annem çok kötü grip oldu, yatak döşek yatıyo, babaanne bıtbıtbıt akşama kadar ama onu dinleyen kimse kalmadı, kv sonunda kendini mutfağa verdi oda napsın öle atıyo stresini.
bazı arkadaşlarım derdi de pek takmazdım... doğurmak, doğum zamanı evde yaşananlardan daha kolay diye çok doğruymuş. doğum öncesi böyle, sonrasını düşünmek istemiyorum :18:
Evet ayniyiz:) tedaviylemi hamile kaldiin cnm?? Biz sena koymayi dusunuyoruz ismini:)
Tesekkur ederi teyzoşu...
Annenede gecmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar kendini...
Sana katılıyorum.İlk bir hafta kendi evimdeydim annem kv vardı.
Biri bişi diyor diğeri baska bişi dio.Annem benim kafadan tabi.
Kv kundak filan derdinde...
Sonra annem gitti 3 gün kv ile kaldım.
Kafayı yiyordum.Artık kociş bir akşam eve geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordum.
Sonra anneme geldik.Burda çok daha rahatız şükür.
Kociş biraz gec geliyo buraya yolu uzun oluyo ama ben ve oğluş için katlanıyo.
Evimize gidelim dedim ama sen kendini toparla dedi.
Kv bie kızgın kafasında kurmus yine 17 sınde görümceme gidio ucak bileti alınmış.
Kocişde yanlız evde kalmiyim diye 40 ı annemde çıkarmamızı istiyo..
Burda rahatız ama yinede evimi kendi düzenimi ozlemedim desem yalan olur.
evet canım sendemi öyle oldu.güzel ismi bi doğsalar hayırlısıyla herşeyleri hazır :)
Kızlar bende bugün doktora gidicem son tarihim 18 nisandı bakalım ne dicek ..artık çOK oynuyor gecede uyuyamıyoruz sizde de oluyor mu: ( bulantım olmazdı dün gece başladı
maaşallah kocaman adam olmuş bu kuzucuk.çok tatlı bi bebeğin var ersnil valla çok koyma resmini nazara gelmesin.allah onu kem gözlerden sakınsın
Çok tatlı canım maaşallahAllah baağışlasın.Yarın ben de kısmetse kucağıma alacağım bebişimi çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum
Sanki beni anlatiyosunuz dr beklememi soyledikac haftalik gebeliginizCnm ayni durumdayiz ama bende arada pembede biseyler geliyor ya bisey sorcam benim karnim sanki asagi dusecek gibi aciyo ayaga kalkinca hele sirtim berbat sendede oylemi bende akinti geldiginden beri boyle oldu..
Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
malesef insan kendi evindeyken bile, kendi düzenini özleyebiliyo...
sizin için seviniyorum zor zamanları bitirdiniz. sıra bende
annemin hasta olmasına çok üzüldüm, o kadar hevesliydiki hastane odasını bile nasıl süsleyeceğini planlamıştı eşime anlatıyo şöyle yapalım böyle yapalım diye ama bu gidişle kv ile kalacağız hastanede.
babaanne desen intihar sebebi bugün bana üzerine bol uzun bişey giy ne bu böyle dediya evin içindeyiz yabancı kimse yok doğurmama kalmış 2gün ettiği lafa bak! kv moralimin bozuk olduğunu anladı. en önemli hasta benim kızım o hamile diyo, babaannede biz de hamile olduk bizde doğurduk bak dağ gibi oğlumuz var diyo
öğlen eşim gelince ağlama krizine girdim.
Bugun cok sıkkinim
Kv elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor Çabalıyor anlıyorum .Yani evin annesi suan
Ama zaman kavramı değişik 9 da derse giren oğlumun 8.40 ta kahvaltısı hazır 5 dk yol 5 dk mont ayakkabı ve asansör bekleme resmen ac.cocuga hadi hadi diyorum.buda diyor ya erken kalk iste bugun artık dedim geç kalkıyoruz olmuyor
Aksam esim geldi sekiz buçukta
Ac değil misin dedi kv
Acım dedi esim
He patates varmış haslanmis onu salata yapacam dedi.simdiye dek boş durdu
Ben kalkıp yapınca yatmiyon iyilesmiyon zaten kansizsin iyice dusecen
E agizli gözlü yapsan kalkmam.
Sofrada kızıma diyorum bugun prensesim nerde yattı (yanımda yatıyordu cogunca)
Atladı "yatağında yattı büyüdü "
Kızda ona sinir olmaya başladı sen söyleme diyor,iyi hadi sen söyle diyor aglattiktan sonra.defalarca dedim çocukla iddialasan insanlardan nefret ediyorum diye.
Ya herseye karışmasın
Üçüncü cocuk hepsi bende n birseylerbekliyor
Birine ödev yaptırıyorum digeri memede öteki ayağımda
Dirdir virvir kaldıramıyorum
Yani her lafa girmelutfen
Üzgünüm
Esim zatenanasi evde diye özgür davranamiyor
Ha davransada çapı belli
Bilmiyorum kızlar tokezliyorum
Az kaldi Düşmeme
Size bunu yazar yazmaz mutfaktan feci bir sangirti geldi
Borcam diye tahmin ediyorum
Kalkıp baksam takip gibi olacak
İyisimi bakmamak toplasın ne edim
Dolaplar yağ olmuş zaten
Patatesle beraber sarımsak kizartmis
Hani kültür farkı derler
Bazısı hemen okumuş okumamış diye ayırır
Yok,
Yetiştiğin kültürün farkı varya
Cok başka cok zor alışmak...
He benim bebek arada kusuyor bana diyor ki sütun yaramıyorevet cnm kesinlikle rahatlayacagim surekli oglum adina karar vermelerine bile uyuz oluyorum. yok onu yemez yok oyle uyumaz bilmem ne. sanki ben bilmiyorum.
cocuguma bile sinir oluyorum sayelerinde. hele esim onlara guvenip yayilip yatiyor ya deli oluyorum.
cok zorlansam da en azindan her konustugumu tartmak zorunda olmayacagim.
bas agrisini hic sorma zaten kac kez acillik oldum yirmi gunde bakalim onlar gidince kokten gececek mi
ersnillll ya bu çok tatlı kurban olurum ya yaradana maaşallah kırk bin kere
sabır çekmekten başka çare yokOyy yaa...
Yaşadım canım o kadar ıyı anlıyorum ki.
Kociş destekçi olmasa aynı sitresi yaşamaya devam edicekdim.
Çok şükür ki destekçi...
agzı olan konusuyo canım ne yapıcaksın.
İnan dogdukdan sonrada bitmiyo.
Emme muhabbeti,kundaklamalar,ay kilolusun,ay çok şişsin...
Bizim zamanımıda şöyleydi,böyleydi...
Kulagını kapatıp bebişine odaklanıcaksın yapcak baska bişi yok..
Evimizde kendi düzenimize dönüp tek kaldığımızda rahat nefes alıcaz inşallah.
Ah o kültür farkı yok mu ! Ben bir ayı doldurdum kv ile. Allah icin bir kötülüğünü görmedim ama kadinda temiz mundar ayrımı yok. Mutfaktaki hamur kabımı vileda kovasında görünce kaybettim kendimi son vukuat bu. Anneme bağırdım halbuki biliyorum annem mutfak lavabosunda el bile yikatmaz cok hassastir. Ne yaptin anneeeeeee diye bir bağırdım banyodan senin deyiminle bu geldi yekine yekine annenin sucu yok ben aldım dedi. O zaman çöpe at isin bitince mutfağa koyma dedim. Sonrası ağlama krizlerim. Ne düzen kaldı ne temizlik.. Baksan heryer pırıl pırıl ama bana göre hersey mundar oldu(
İlk banyomu 3 kisi yaptık bin tane garip ritüel eşliğinde. Anlatsam ağzınız açık kalır o derece..
He benim bebek arada kusuyor bana diyor ki sütun yaramıyor
Neye göre dedim ?
Allahım sabrımın son demleri. Hele kocamın bu kadar eessseeeekk olduğunu da bilmiyordum öğrenmiş oldum
kız cok toplamış bu bin kere maşallah..
Fazla foto koyma..
sabır çekmekten başka çare yok
Ersnil canım maşallah ne kadar büyümüş oğlun allah nazarlardan korusun ben daha doguramadim sizinkiler kocaman oldu benim kızda tik yok hergün her dakika gel artık kızım diyorum ama gelmiyo bekliyoruz artık
Kızlar bende bugün doktora gidicem son tarihim 18 nisandı bakalım ne dicek ..artık çOK oynuyor gecede uyuyamıyoruz sizde de oluyor mu: ( bulantım olmazdı dün gece başladı
Sanki beni anlatiyosunuz dr beklememi soyledikac haftalik gebeliginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?