2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
oy oyy maşallah süphanallar
Allah yüzünden çok daha güzel yapsın geleceğini

hayırlı haberlerle inş. sansın bol olsun

Ersnilll ask bocum
Olgusuna maşallah
Kiz bu oglan inat bak sacları dik dikAnam falla
Adını iyiki mehmet koymadınız hem inat hem aksi olurdu(ne alakaysa)

Seni görmek güzel ersnilim...

Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Dun aksam kızı emziriyorum esim dedi aman uyuma(öyle bir huyum olsa)
Kv aynen su:
"gobee düşmedi boğulmaz ordan hava alır"

Cnm ayni durumdayiz ama bende arada pembede biseyler geliyor ya bisey sorcam benim karnim sanki asagi dusecek gibi aciyo ayaga kalkinca hele sirtim berbat sendede oylemi bende akinti geldiginden beri boyle oldu..

Bakiyorum ama devami da gelmedi, pembe bisey olmadigi icin de emin olamiyorum nisan mi degil neyse hayirlisi bakalim

Benim sirtimda bisey yokda karnim alt kismi aciyor benimde oturup kalkarken ozellikle.. cok asagi indigi icinde olabilir

ayyy bizimki ne olacak bakalım yaa bizim bi ev serme faslında bile elli kişi elli şeye karışmıştı kendimi banyoya kapatmıştım en son kayınvalidem ve annem değil ama diğerleri sağolsunlar cinnet geçirtmişti bana iç çamaşırlarıma kadar karışmaya kalkmışlardı neyi nereye koyacağıma allahtan annem kayınvalidem ablam olacak yanımda da arkalanırlar beni.

Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Kv aynen su:

uzay boşluğuna düşmüş gibiyim şu an gerçek mi bu voltajjjj

kızlar ben yarın sabah 9da sezaryana giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, yoksa çarşambaya kalıcaktı, o zmn da geç olur dedi doktor,herşey çok ani oldu hiç hazır diilim, çok korkuyorum nolur dua edin, bi de genel anestezi mi, epidural mi karar veremedim tecrübeliler ne tavsiye eder acaba kafam çok karışık

Oy oy allahım yardımcın olsun canım ya.
Senin ve voltajım için işler daha zor.

canım maşallah oğluşuna çok tatlı ya

Maşallah abi olmuş artık senin oğluş :)) Allah nazarlardan korusun..

maşallah annesi
çok tatlı olmuşuz. bizimkilerin abisi olmuş

oy oyy maşallah süphanallar
Allah yüzünden çok daha güzel yapsın geleceğini

Teşekkür ederiz teyzoşları.
Allahım hepimizın bebişlerini nazarlardan korusun.
Bekleyen bacılarım sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.

Ersnilll ask bocum
Olgusuna maşallah
Kiz bu oglan inat bak sacları dik dikAnam falla
Adını iyiki mehmet koymadınız hem inat hem aksi olurdu(ne alakaysa)

Seni görmek güzel ersnilim...

Hemde ne inat voltajımm

emerken bir hırs bir hırs.
gögsümü kapınca tamam degme keyfine.
İstediği gibi süt gelmesse o zaman basıyo yaygarayı
Sizi görmekde çok güzel voltajımmm

Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Kv aynen su:

Ayyy bayılazammmm senin kv bir hoş voltajımmm

Allahım şimdiden yardmcın olsun kuzucumm

15dakikaya gelen sancim var kizlar bakalim daha nekadar surecek:)

ay sen de gidiyosun doğuma inşallah hazır mısınnnn =))))

hadi allah yardımcın olsun ofelyam korkma dualarımız seninle canım sakin sakin hazırlan ne güzel yarın bu saatlerde bebeğinle olacağını düşün =)))

Canım benim korkma,
Benim ikisi genel biri spinal oldu.epidurali bilmiyorum nasıldır.
Spinal olursan ayılma ve bebeği görememe sıkıntın olmuyor.
Spinalde cok heyecanlanirsan da uyutabiliyor.
Sormak istediğin bir şey varsa sor.

ya cnm spinalle epidural arasındaki farkı da bilmiyorum tam ama çok heycanlıyım kaldırabilirmiiym diorum sadece, bi sakinleştirici iğne varmış galiba onu yapsalar bari, sonda iğneden sonra takılıyo dimi, bacaklarını hissediyo muusn, bi de kaç saat sonra bacakların açılıyo, dikişleri hissediyosun, sen hangisini tavsiye edersin mesela?genelden ilk uyanırken çok ağrın olıuyo mu?

Bebegim4242
Haydi hayırlı dogum olsun insallah
Soluna yattığında Yada yatarken kalktiginda(kalkabilirsen) gecmiyorsa
Bu geceyi bebisi koklayarak geçirirsin artikin.

Kızlar kv saka değil
İnanın o var ve gercek
Hatta cok ciddi.
Benim gelinimde nette beni cekistirir mı?
Ya birde bugun yine bir tlf da(ay lohusa lohusa kulak misafirliği )
Ya pazar Yada yarı kırkı çıkınca gidecem oğlana sorim da dedi
Eşimde ne suner ne suner iyyyyyyyy
Enne e dur babam gelsin hele
vur gitsin iste.toparlansin dedi tlf da bugun hemen kek kısır neyim yaptım ki iyiyim kış kış dercesine
Anlarsa.

Suan inanilmaz sakinim yemek hazirliyorum esime:) 5 dak dusmeden gitmem hastaneye..yarin sabaha kadar beklese super olacak ztn terminim var ve hastane 1saat uzak git gel olmaz :)

Gecmiyor hele otururken sanki daha kotu:) allah yardimcimiz olsun..senin kv tam girgirmis allah kolaylik versin :) iyi sabrediyorsun tebrikler!!!

Allah yardimcin olsun cnm insallah yarin bu saatler bebegin kucaginda:)

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle.. Ben de Pazartesi spinal anestezi alacağım. Doktorum epidural ve spinali anlattı bana tercih senin ama ben spinali öneririm dedi. Daha önce yazmıştım buraya da ama senin için yine bahsedeyim doktorum söylediklerinden. Epidural ve spinal ikisinde de belden uyuşturuyorlar. Birinde narkozu omuriliğin tam içine diğerinde dış kısmına mı ne veriyorlarmış. Epiduralde belinden iğne vurdukları yerdeki iğne yerine bir şey takıp açık bırakıyorlarmış ve ara ara oradan ağrı kesici veriyorlarmış sezeryandan sonra bile bu yüzden ağrın az oluyormuş. Bir de kesecekleri yer uyuşsa bile ayaklarını oynatabiliyormuşsun. Ama epiduralde narkozu sana verdiklerinden sonra 20-30dk kadar bekliyormuşsun göbek kısmının uyuşması için. Bu arada bebek narkozdan etkilenir mi bilmiyorum. Ve epidural anestezi yapınca fiyat farkı daha fazla olabiliyor onu da bir konuş istersen. Doktorum ben spinal öneryorum sana dedi. Narkozdan sonra her yerin hemen uyuştuğundan bebeği 5dk içinde alacağım. Ağrı kesici de zaten ameliyattan sonra vereceğim sana sıkıntı olmayacak dedi. Ben de doktorumun tavsiyesiyle spinale karar verdim. Bir de sonda olayından korkuyorum dedim. Sen merak etme narkozdan sonra takarız hiç hissetmezsin dedi. Sen de öyle yapmalarını iste. Ağrı olayı da internetten ve çevreden öğrendiğime göre bünyeyle alakalı bir şey. Kimisi hemen ayağa kalkıyor ertesi gün, kimisi ise günlerce ağrı çekip yatıyor. İnşallah kolay bir doğum geçirirsin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…