Cnm 40+3 olduk sen?
Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
oy oyy maşallah süphanallarOgluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
kızlar duş alıp yola çıkıcaz.dr ne dicek bklm.dua edinde açılmam artmış olsun hemen alsın suni sancı fln.biraz daha bekleyelim der bu dr gibime geliyo ama neyse...yarın girmezsem benide doğurdular listesine ekleyebilirisiniz.beni özleyin anacım byeee...
Cnm ayni durumdayiz ama bende arada pembede biseyler geliyor ya bisey sorcam benim karnim sanki asagi dusecek gibi aciyo ayaga kalkinca hele sirtim berbat sendede oylemi bende akinti geldiginden beri boyle oldu..
Hepimiz kuzucuklarına maşallah teyzoşu...
Bizimde bir emzirme muhabbetimiz vardı.
Sırtımdan gögsümü tutup oğluşun ağzına vermeye calışıyorlardı 2,3 kişi.
Herkesin eli gögsümde.
Kabus gibiydi
Allaha şükür şimdi tek başıma emziriyorum.
Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Dun aksam kızı emziriyorum esim dedi aman uyuma(öyle bir huyum olsa)
Kv aynen su:
"gobee düşmedi boğulmaz ordan hava alır"
Benimde 38 h benim bu ucuncu sezaryenim olacak hayirlisiyla
valla kizlar ilk lohusaligima gore cok daha rahatim sukur ne de olsa deneyimliyim diye fazla karismiyorlar ilkinde kayinpederim bile tepemden ayrilmiyordu cocugun bezini baglarken tarif etmeler bilmem ne. bunda bebege fazla karismiyorlar da buyuk oglumla ilgili cok sorun.hg yasiyoruz cocugun her huyu degisti maalesef.
evin duzenini hic sormayin zaten yAbanci yerde gibiyim valla.
es konusuna gelince sizin kadar sansli degilim ailesi hakkinda tek olumsuz laf ettirmez benim esim. etsem kavga cikar daha da buyur olay
canım maşallah oğluşuna çok tatlı ya
Maşallah abi olmuş artık senin oğluş :)) Allah nazarlardan korusun..
maşallah annesi
çok tatlı olmuşuz. bizimkilerin abisi olmuş
oy oyy maşallah süphanallar
Allah yüzünden çok daha güzel yapsın geleceğini
Ersnilll ask bocum
Olgusuna maşallah
Kiz bu oglan inat bak sacları dik dikAnam falla
Adını iyiki mehmet koymadınız hem inat hem aksi olurdu(ne alakaysa)
Seni görmek güzel ersnilim...
Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Dun aksam kızı emziriyorum esim dedi aman uyuma(öyle bir huyum olsa)
Kv aynen su:
"gobee düşmedi boğulmaz ordan hava alır"
ayyy bizimki ne olacak bakalım yaa bizim bi ev serme faslında bile elli kişi elli şeye karışmıştıkendimi banyoya kapatmıştım en son kayınvalidem ve annem değil ama diğerleri sağolsunlar cinnet geçirtmişti bana iç çamaşırlarıma kadar karışmaya kalkmışlardı neyi nereye koyacağıma allahtan annem kayınvalidem ablam olacak yanımda da arkalanırlar beni.
15dakikaya gelen sancim var kizlar bakalim daha nekadar surecek:)
kızlar ben yarın sabah 9da sezaryana giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, yoksa çarşambaya kalıcaktı, o zmn da geç olur dedi doktor,herşey çok ani oldu hiç hazır diilim, çok korkuyorum nolur dua edin, bi de genel anestezi mi, epidural mi karar veremedim tecrübeliler ne tavsiye eder acaba kafam çok karışık
kızlar ben yarın sabah 9da sezaryana giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, yoksa çarşambaya kalıcaktı, o zmn da geç olur dedi doktor,herşey çok ani oldu hiç hazır diilim, çok korkuyorum nolur dua edin, bi de genel anestezi mi, epidural mi karar veremedim tecrübeliler ne tavsiye eder acaba kafam çok karışık
Canım benim korkma,
Benim ikisi genel biri spinal oldu.epidurali bilmiyorum nasıldır.
Spinal olursan ayılma ve bebeği görememe sıkıntın olmuyor.
Spinalde cok heyecanlanirsan da uyutabiliyor.
Sormak istediğin bir şey varsa sor.
ay sen de gidiyosun doğuma inşallah hazır mısınnnn =))))
hadi allah yardımcın olsun ofelyam korkma dualarımız seninle canım sakin sakin hazırlan ne güzel yarın bu saatlerde bebeğinle olacağını düşün =)))
Bebegim4242
Haydi hayırlı dogum olsun insallah
Soluna yattığında Yada yatarken kalktiginda(kalkabilirsen) gecmiyorsa
Bu geceyi bebisi koklayarak geçirirsin artikin.
Kızlar kv saka değil
İnanın o var ve gercek
Hatta cok ciddi.
Benim gelinimde nette beni cekistirir mı?
Ya birde bugun yine bir tlf da(ay lohusa lohusa kulak misafirliği )
Ya pazar Yada yarı kırkı çıkınca gidecem oğlana sorim da dedi
Eşimde ne suner ne suner iyyyyyyyy
Enne e dur babam gelsin hele
vur gitsin iste.toparlansin dedi tlf da bugun hemen kek kısır neyim yaptım ki iyiyim kış kış dercesine
Anlarsa.
ya cnm spinalle epidural arasındaki farkı da bilmiyorum tam ama çok heycanlıyım kaldırabilirmiiym diorum sadece, bi sakinleştirici iğne varmış galiba onu yapsalar bari, sonda iğneden sonra takılıyo dimi, bacaklarını hissediyo muusn, bi de kaç saat sonra bacakların açılıyo, dikişleri hissediyosun, sen hangisini tavsiye edersin mesela?genelden ilk uyanırken çok ağrın olıuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?