- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
canım ya çok saol,
bende migren olduğu için spinalden uzak durdum hep ama epiduralde de aynı baş ağrısı oluyo mu onu sorucam işte, sana daAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım, çok ama çok saol
Kuzucum allahım yardımcın olsun saglıkla al bebegini kucagına ins.
Ben genel oldum çokda memnundum.
Spinal yada epidural bana göre değildi çünkü ben evhamlıyım.
Anestezi uzmanına nerdeyse yalvararak genel istiyorum dedim defalarca
Ben çok kolay alıydım,dogumhaneden çıkarkende iyiyim diyerek gözlerim açık çıkdım.
Çok şükür öksürürkende gülerkende sıkıntı çekmedim.
İnşallah seninkide bu kadar kolay geçer...
Hmm bak arkadasta açıklar ben basıma geleni söyleyeyim
Migrenle siyatik var bende
Birde fıtıktan tedavi gördüm
Hic alakasi yok dedi
Sadece yeyip icmeye başlayınca
Sabaha dek 3 lt su ve sek kahve sekersiz sutsuz.
Her Dr söylemiyor ama benim ki kıyak gecti kuru kurbaaam.
Ebemde dedi ebemde iyiydi .
Sen ne iyi ebeydin Cemile ebe...
Sen vurabilirsin canımne istersen.. Cok yordum senii.. Voltajjjj sonda acitir mı spinal bilmem ne yapar mı? Cahilliğime ver
Kv deme bana demeOkumadın mı hamur kabımı banyoda kullanmış duvar yıkamak icin. koca evde başka şey bulamadı
Ofelyam hersey cok güzel olacak.. Zaten kafan güzel oluyo yoksa o stres çekilmez :)) hersey kendiliğinden gelişecek sadeçe dua edip rahatla tatlım
Kiiz ersnil inan ben uyanikken yapıldıysa herkese yapılırKuzucum allahım yardımcın olsun saglıkla al bebegini kucagına ins.
Ben genel oldum çokda memnundum.
Spinal yada epidural bana göre değildi çünkü ben evhamlıyım.
Anestezi uzmanına nerdeyse yalvararak genel istiyorum dedim defalarca
Ben çok kolay alıydım,dogumhaneden çıkarkende iyiyim diyerek gözlerim açık çıkdım.
Çok şükür öksürürkende gülerkende sıkıntı çekmedim.
İnşallah seninkide bu kadar kolay geçer...
yok kiz kiyamam benSen vurabilirsin canımne istersen.. Cok yordum senii.. Voltajjjj sonda acitir mı spinal bilmem ne yapar mı? Cahilliğime ver
Kv deme bana demeOkumadın mı hamur kabımı banyoda kullanmış duvar yıkamak icin. koca evde başka şey bulamadı
Ofelyam hersey cok güzel olacak.. Zaten kafan güzel oluyo yoksa o stres çekilmez :)) hersey kendiliğinden gelişecek sadeçe dua edip rahatla tatlım
canım ya çok saol,
bende migren olduğu için spinalden uzak durdum hep ama epiduralde de aynı baş ağrısı oluyo mu onu sorucam işte, sana daAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım, çok ama çok saol
Bu arada baş ağrısı olmaması için sek kahve içmek gerekiyormuş bol bol..Voltaj da söylemişti ya daha önce aklında bulunsun
inş. canım çok saol sen de hakkını helal et
bakalım yarın sabah ne konuşucaz nası bi ruh hali içinde olucam,
yavrum iyi olsun da inş.
Kiiz ersnil inan ben uyanikken yapıldıysa herkese yapılır
Cene cok birde merak herseye.
Cokta korktum aha kesti aha hissetcem diye.
Sadece boyarlarken gördüm birde kızı havada:))))
Bir dahakine yaptırırsan daha memnun olursun emin ol...
Ayy ben geç okudum voltaj sölemiş şimdi yine zatenYalnız heyecanın bana da geçti ofelyam sanki ben gidicem yarın doğuma bi hoş oldum Şimdiden böyleysem Pazar gününü düşünmek bile istemiyorum:18::18:
Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.
Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207
Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...
merhaba arkadaşlar ne zamadır giremiyordum çünkü bizim yaramaz oğlan boynuna iki kere kordonu dolayınca benim de sancılar artınca bi de üstüne rahim yumuşayıp iki cm de açılınca gün almak için gittiğimiz kontrol benim doğum tarihim oldu
elhamdülillah sağlıklı bir bebeğimiz var artık gerçi gaz sancılarıyla başımız dertte ama üç aya kadargeçer diyorlar böyle böyle büyüyeecekler sanırım Rabbim doğumu bekleyenlerinize kolaylıklar nasip etsin doğum yapmış olanlarınıza da hayırlı olsun diyorum
doğum fotoğrafçısı konusunda kararsız kaldım, doktor makine getirirsen bizim teknisyenler çeker falan dedi..senin fotoğrafçı iyiymiş aslında 3 gün çekim yapacak yani, ne kadara anlaştınız. ben hande ürkmez adında bir bayan foto duymuştum o da küçük bir albüm için 400 Tl istiyor.
Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor
kızlar 1 nisan saat 10:30 da bebeğimi kucağıma aldım.3,200kg 50 cm doğdu.böyle güzel bir duygu ve böyle güzel bir koku olamaz.Allahım herkese nasip etsin.sezeryan korktuğum kadar zor değilmiş.hele iyileşme süreci çok hızlı.hergün çok hızlı bir şekilde iyileşiyorsun.birde doğum anında onu görmek paha biçilemez.
selam kızlar hepinizden dualarınız için allah razı olsun... ben doğum yaptım sezeryan genel anestezi ile... biraz zor oldu maalesef içimde oğlumla kıst büyütmüşüm şimdi iyiyim şükür ayaktayım... oğluşum 50 cm 3600 gr doğdu... allah hepinizi hayırla kurtarsın...
Kızlar elifimiz geldi bugun boyu 55cm kılosu3600 mışıl mışıl uyuyoruz
Kizlar ben geldim.hastanedeyim epidural normal doğum oldum.saat 2,10 kala bebegimiz alperen dünyaya geldi.
Yarın öğleden sonra çıkış yapicaz. Ama bebeğim 4 gün kadar kuvezde kalacak.
Solunum problem i var.ama gittik gördük eşimle hiç bir sikintisi yoktu bize göre.yarın sabah çocuk doktoru görecek.
Bebeğim 3.600kg 54 cm boy.süt sagiyoruz ama yara olacak gibi.
Çok öptüm herkesi.bebeğime dua edin kizlar erken kavusalim .
Kızlar az evvel Msj aldım :)
Mesaja gelince;
Mergen bir ay evvel dogum yapmış
Bebekler kuvozde kalmış Sorunlar zor günler yasamış...Su an şükür iyilermis...
En yakın zamanda burada olacak...
biz bugün ilk banyomuzu yaptık teyzeleriii...sizin için süslendik,püslendik (bir bandana taktık ama neyse) fotomuzu da koyduk..görmeyenlerimiz için..maşallah demeyi ihmal etmeyiniz haa..
Eki Görüntüle 678433 Eki Görüntüle 678437 Eki Görüntüle 678440 Eki Görüntüle 678443
Evet bayanlar, 04.04.2013 gecesi suyum geldi. Hemen hastaneye gittik. Başka bir doktor var tabi...Epidural anestezi uzmanı yokmuş.
Bir aydır yatıyorum 3cm açklık vardı bebeğim yola girmişt.Salı gününden beri yukarı çıkmıştı ama :S
Normal doğum tehlikeli olur, suyun tamamen bitmiş , çok bekleyemeyiz,öyle olur byle olur dedi beni bir korkuttu.... Zaten moralim bozuktu bi de korktum genel anesteziye karar verdik mecburen. Ağlaya ağlaya girdim ameliyata.
Çok şükür sağ salim aldım oğlumu kucağıma, 2830 gr, 49 cm doğdu Hamza'cık :)
Şimdi soracaklarım var bir de tabi...
1. Bu sancılar tahmini olarak ne zaman geçer, zira ayağa kalkmak,oturmak işkence hala bir de gülemiyorum,öksüremiyorum....
2. Bugün sütüm gelmeye başladı toplam çarım çay ardağı kadar geldi. İnş. artar . ama oğlum emmiyor napmam lazım.
Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.
Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...
Bugun cok sıkkinim
Kv elinden gelen herseyi yapmaya çalışıyor Çabalıyor anlıyorum .Yani evin annesi suan
Ama zaman kavramı değişik 9 da derse giren oğlumun 8.40 ta kahvaltısı hazır 5 dk yol 5 dk mont ayakkabı ve asansör bekleme resmen ac.cocuga hadi hadi diyorum.buda diyor ya erken kalk iste bugun artık dedim geç kalkıyoruz olmuyor
Aksam esim geldi sekiz buçukta
Ac değil misin dedi kv
Acım dedi esim
He patates varmış haslanmis onu salata yapacam dedi.simdiye dek boş durdu
Ben kalkıp yapınca yatmiyon iyilesmiyon zaten kansizsin iyice dusecen
E agizli gözlü yapsan kalkmam.
Sofrada kızıma diyorum bugun prensesim nerde yattı (yanımda yatıyordu cogunca)
Atladı "yatağında yattı büyüdü "
Kızda ona sinir olmaya başladı sen söyleme diyor,iyi hadi sen söyle diyor aglattiktan sonra.defalarca dedim çocukla iddialasan insanlardan nefret ediyorum diye.
Ya herseye karışmasın
Üçüncü cocuk hepsi bende n birseylerbekliyor
Birine ödev yaptırıyorum digeri memede öteki ayağımda
Dirdir virvir kaldıramıyorum
Yani her lafa girmelutfen
Üzgünüm
Esim zatenanasi evde diye özgür davranamiyor
Ha davransada çapı belli
Bilmiyorum kızlar tokezliyorum
Az kaldi Düşmeme
Size bunu yazar yazmaz mutfaktan feci bir sangirti geldi
Borcam diye tahmin ediyorum
Kalkıp baksam takip gibi olacak
İyisimi bakmamak toplasın ne edim
Dolaplar yağ olmuş zaten
Patatesle beraber sarımsak kizartmis
Hani kültür farkı derler
Bazısı hemen okumuş okumamış diye ayırır
Yok,
Yetiştiğin kültürün farkı varya
Cok başka cok zor alışmak...
Gunaydin kizlar,
Oglum uyuyor emzirme isi cok zor ya ,uykuyu pek seviyor oglus sari sivi geliyor da sut daha yok gb.
Sabah wcye kalkiyim dedim ablamla bir cesaret anam anam bilinc kaybina.kadar gittim siz siz olun kalktiginuzda yere bakmayin paldir kuldur kalkmayinyok oyle birsey ben kalkarim falan :)
Onun disinda terleme isi cokmus ya yanuniza rahat atletlerden alin derim ben ,bir de kucuk havlular sirtiniza ensenize koyarsiniz
Uyandi oglus gelirim.yine
Kiiz ersnil inan ben uyanikken yapıldıysa herkese yapılır
Cene cok birde merak herseye.
Cokta korktum aha kesti aha hissetcem diye.
Sadece boyarlarken gördüm birde kızı havada:))))
Bir dahakine yaptırırsan daha memnun olursun emin ol...
yok kiz kiyamam ben
Görmedim hamur kovasını
İyiki,
Var boyle mesela yer bezi ile beyazlı çamaşır yikanabilir
Yada çorbanın tenceresi basında tadına bakilip kasık geri tencereye sokulur
Kapı arasından bakmak yeter bana
İstahsiz değilim
Canım istemiyor.
Benimki misal su an nerdeyse 6 saat olacak gece icin enerji topluyo sanırımbende özledim burayı. Ama annem bebek ve ben arka odaya tıkıkdık. Pc de açmıyom. Cepten arada bakkyım. Geçmişi okuyamıyom die kuduruyomzaten benim oglan cepten girdigim an basıyo yaygarayı. Bide bise sorcam bebekleriniz ne kadar uyuyo en uzun
Kızlar dün saat 16.38'de oğluşum dünyaya geldi çooook şükür. Normal doğum oldu. Şu an evimizdeyiz uyuyor kuzum3250 kilosu, 50 cm boyu. Dualarınız için çok teşekkür ederiz. Darısı bütün bekleyen arkadaşlarımın başına. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ
Yakın zamanda görüşmek ümidiyle...
Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)
Bebek hareketlerindeki azalma sonucu ctesi hastaneye giris yaptik. Suni sanci denemesi 30 saatlik bekleyis sonunda basarisiz oldu. Genel anestezi ile pazar aksami kizim dunyaya geldi. 2900 g,49 cm. Benim agrilarim var hala. Kizim iyi ama sutumuz yok.goguslerim yara oldu. Kotu bir dogum hikayem var anlayacaginiz. Hastaneden bugun cikabildik.
BDT (SAT'a göre): 25.03.2013
BDT (USG'ye göre): 03.04.2013
Doğum Tarihi: 02.04.2013
30 saat süren (ilk 15 saat 6 dakikada bir, sonra 3 dakikada bir) doğum sancısı sonrası normal doğum, ama acımadı kii :)
Boy: 53,5 cm
Kilo: 3500 gram
Ben forumda sık sık yazmasam da şu son 10 gün hariç hep okudum yazılanları, hepinizi tanıdım :) Bu arada doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Bekleyenlerin de sağlıkla kavuşmalarını diliyorum.
Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)
Selaamm..
Yeni dogum yapanlara yepyeni hayatlarinda basarilar diliyorum :)).
Allah anali babali buyutsun...
Biz yarin 20 gunluk oluyoruz.. Zaman gecmiyor gibi gelsede bi bakinca gectigini farkediyorum.. Darisi bekleyenlere olsun...
Ozledim valla uzun uzun sohbetleri.. Ama oglum pek gazli surekli mikirdaniyor.. Kivraniyor.. Wc bile zor gidiyorum. Gece uykularimiz hic yok.. Tecrubeli anneler bize bi oneride bulunun yaa...
Rezene kimyon iciriyorum ogluma..
Aksamlari anason papatya nane cayi
Biogaia damla
Anne sutu gunde 20cc ancak o da her gun gelmiyor...
Su aralarda
Aptamil conformil mama ile besleniyor...
Ama gazdan ve kaka yapamamak mahvediyor oglumu da bizi de...
Arada popoya zeytinyagi suruyoruz.. Sabah aksam mamasina bir cay kasigi zeytin yagi ekliyorum..
Karnina aci elma yagi ile masaj yapiyorum...
Yok yok yok.. Cocuk gazdan catlayacak surekli ayaklari cekiyor karnina agliyor..
9. gün
dikişteki yanmalar bitti
göbek düşmedi
derimiz soyuluyor
iki gecedir uyumuyoruz
kakasını yapabiliyor ama kıvrana kıvrana
akşama kimyon yağı ısmarladım karnına masaj yapmak için
ama altını değiştirmek için her açtığımda ağlıyor
uyurken sürekli korkuyor, titreyiveriyor
sürekli kucakta uyumak istiyor
yani seni anlıyorum ama sana yardım edebilecek bir şey söyleyemiyorum
aynı durumdayız canım
şimdi daldı ben de hemen yatıyorum
malum tüm gece beşik sallayacağız
bu arada ben bebeği kucağımda bile sallamıyordum ama yakında sallamaya başlayacağım görünüyor
bazen gaz sancısında acayip işe yarıyormuş sallamak
bir de mekanik sesler işte fön makinesi olayı
denemeye başlayacağım çaresiz kalırsam
allah yardımcımız olsun
sütten hersey gecer diolar, uykum niye gecmiyo?
Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Dun aksam kızı emziriyorum esim dedi aman uyuma(öyle bir huyum olsa)
Kv aynen su:
"gobee düşmedi boğulmaz ordan hava alır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?