2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ya çok saol,
bende migren olduğu için spinalden uzak durdum hep ama epiduralde de aynı baş ağrısı oluyo mu onu sorucam işte, sana daAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım, çok ama çok saol

Hmm bak arkadasta açıklar ben basıma geleni söyleyeyim
Migrenle siyatik var bende
Birde fıtıktan tedavi gördüm
Hic alakasi yok dedi
Sadece yeyip icmeye başlayınca
Sabaha dek 3 lt su ve sek kahve sekersiz sutsuz.
Her Dr söylemiyor ama benim ki kıyak gecti kuru kurbaaam.
Ebemde dedi ebemde iyiydi .
Sen ne iyi ebeydin Cemile ebe...

inş. canım çok saol sen de hakkını helal et
bakalım yarın sabah ne konuşucaz nası bi ruh hali içinde olucam,
yavrum iyi olsun da inş.

aynen aynen bi siyatik yok:)boyun fıtığı, düzleşmesi, migren
e tamam o zmn, su kolay kahveyi de özlemiştim zaten:) bebek de uyumaz mı acep kahveyi içince:)

evet çekilmez kesinlikle kafam güzel olsun nolur:)

Kiiz ersnil inan ben uyanikken yapıldıysa herkese yapılır
Cene cok birde merak herseye.
Cokta korktum aha kesti aha hissetcem diye.
Sadece boyarlarken gördüm birde kızı havada:))))
Bir dahakine yaptırırsan daha memnun olursun emin ol...
yok kiz kiyamam ben

Görmedim hamur kovasını
İyiki,
Var boyle mesela yer bezi ile beyazlı çamaşır yikanabilir
Yada çorbanın tenceresi basında tadına bakilip kasık geri tencereye sokulur
Kapı arasından bakmak yeter bana
İstahsiz değilim
Canım istemiyor.

canım ya çok saol,
bende migren olduğu için spinalden uzak durdum hep ama epiduralde de aynı baş ağrısı oluyo mu onu sorucam işte, sana daAllah hayırlı doğumlar nasip etsin canım, çok ama çok saol

Bu arada baş ağrısı olmaması için sek kahve içmek gerekiyormuş bol bol..Voltaj da söylemişti ya daha önce aklında bulunsun

Chosy
Özledim ben bu uykucu sirini

Ne alaka bilmem dun bir olay oldu sen geldinaklima.

Olay;
Esim dedi ablam aramadı gozunaydina
Kv dedi unutma huyunuz varya ondandir

Dünde yattık unuttugu birseyi dedim
"Ha gerçi unutma huyunuz varya "dedim
Eşimde "nuz" derken dedi.
"Ne bilem annen dun dedi ya "dedim

"hatırlamıyorum"dedi.

Bu arada baş ağrısı olmaması için sek kahve içmek gerekiyormuş bol bol..Voltaj da söylemişti ya daha önce aklında bulunsun

Ayy ben geç okudum voltaj sölemiş şimdi yine zaten Yalnız heyecanın bana da geçti ofelyam sanki ben gidicem yarın doğuma bi hoş oldum Şimdiden böyleysem Pazar gününü düşünmek bile istemiyorum:18::18:

inş. canım çok saol sen de hakkını helal et
bakalım yarın sabah ne konuşucaz nası bi ruh hali içinde olucam,
yavrum iyi olsun da inş.

Hakkım varsa helal olsun canım benim.
Sende hakkını helal et.Sağlıkla al yiyenimi kucağına inş.
Bizide habersiz bırakma...

Bir dahaki olur mu bilemiyorum voltajımmm

Şaka bir yana ben 6.haftada kanama yaşadım ya o ana kadar rahattım.
Ama o kaybetme korkusunu yaşadım ya onun etkisi heral dedim ben ağlamassa oğluş bacaklar uyuşuk kafayı yerim.
En güzeli uyutsunlar...İyiki uyumuşum pişman olmadım şükür.

ayyy bak yazdım yazdım sonra da aklıma geldi heycanlandırıcam şimdi birilerini diye ay kusura bakma ya nolur, ben fazla evhamlıyım ondan bişe yok bak, ben çıkınca yazıcam sana inş.

bende özledim burayı. Ama annem bebek ve ben arka odaya tıkıkdık. Pc de açmıyom. Cepten arada bakkyım. Geçmişi okuyamıyom die kuduruyom zaten benim oglan cepten girdigim an basıyo yaygarayı. Bide bise sorcam bebekleriniz ne kadar uyuyo en uzun

Merhaba kızlar benim minik kuzum 1 Nisan da aramiza katıldı. 3050gr 49cm normal doğumla dünya ya geldi.ikimizde çok şükür iyiyiz.

Eki Görüntüle 676205 Eki Görüntüle 676207

maşallah kuzuna canım benim, ne güzel görünüyorlar abi kardeş

Kızlaarrr bende doğum yaptım...
Minik kızım 30 Mart akşamı sezaryenle dünyaya geldi, ikimiz de iyiyiz çok şükür, kızışım evimizin neşesi, miniciğim o benim...

hayırlı uğurlu olsun tatlım bebişin, nazar değmesin, sağlıkla büyüsün.

sağlıkla kucağınıza almışsınız bebeğinizi canım ne mutlu size, maşallah nazar değmesin

canım tam hatırlayamadım ya 600 tl ya da 650 tl. bir büyük bir küçük albüm, bir magnet, iki adet 3'lü ahşap duvar çerçevesi verecek, bir de çektiği resimlerin yer aldığı cd.

Kızlar oğlum Efe 3900 gr. Saat 14.20 de çok zor bi doğum geçirdim oğlumda emmiyor

maşallah oğluşuna canım. Allah sağlık afiyet versin.

gözünaydın canım annen gelmiş, kurabiyeler çok şeker, yapanın ellerine sağlık..

Kızlar elifimiz geldi bugun boyu 55cm kılosu3600 mışıl mışıl uyuyoruz

Arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bebişlerinizi sağlıcakla mutlu yuvanızda büyütünüz. Darısı başımıza.

Kızlar az evvel Msj aldım :)

Mesaja gelince;
Mergen bir ay evvel dogum yapmış
Bebekler kuvozde kalmış Sorunlar zor günler yasamış...Su an şükür iyilermis...
En yakın zamanda burada olacak...

Canım sağol haber verdiğin için, mergen bana da mesaj yazmış ama ben hiç bakmamışım senin yazını görünce içim rahatladı. Allah bağışlasın ikizlerini, amin VOLTAJIM SELAMI VAR CEVAP YAZAMAMIŞ SANA MERGEN.

"Canım benim merhaba

Sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm fakat fırsat olmadı...

1 ay önce ani bir sekilde doğuma girdim ve bir takım problemler nedeniyle bir süre hast. kaldım...

Bebeklerimde solunum ve beslenme sorunu vardı doğduklarında onlar uzun süre küvözde kaldılar...

Oldukca zor günlerdi...

Şimdi Allah'a sonsuz şükürler olsun iyiyiz...

Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum sevgi ve dualarımla...

Voltajımda mesaj göndermiş sağolsun ama hemen çıkmam gerekiyor cevap yazamacağım,ona ve ikiz annelerine selamlarımı iletirsen çok mutlu olurum...

Allah'a emanet olun...Rabbim hepinize hayırlı,sağlıklı doğumlar ve yavrular nasip etsin inşallah...

Çok kısa bir zaman sonra aktif olaraka aranızda olacağım inş.

Kocaman öpüyorum"

MERGEN

Eki Görüntüle 677877

kızlarrrrr buda benim Canım kızım ... tam bi oyuncuuu

TU TU TU MAŞALLAHHHHH, dediğin gibi tam oyuncu bu prenses,

ohhhhhhhhhhhhh missssssssssss, rabbim bize de nasip eder inş, bıcı bıcı yaptırıp mis bebekleri koklamayı

Kızlar merhaba bebeğim doğdu 3150gr 47cm epidural normal doğum benim için kolay bebek için zor vakumla çektiler kafası yüzü morarmış yavrumun.

Kızlar telefondan mesaj atmayı bulamadım cevapla die yazıyorum benim kızımda bugün biraz erken olarak dünyaya geldi.36+0 da 2900 gr doğdu.bi sıkıntısı yok çok şükür...

hayırlı uğurlu olsun kızlar bebişleriniz, Allah sağlık sıhhat versin, neşe versin

ben dayanamadım eşime mesaj attım. çocuğun arabası içinde çocukla salonda.öksürüyor ciğerleri çıkaccak.annen öksürmesin artık ne olur diye mesaj attım.elinde değil hasta ne yapsın diyor. ben ne yapayım. ben kendim altını değiştirirken bile yüzüne nefes alıp vermiyorum. zaten bebek ağlayınca direkt odada. bugün bir de anne dövdü mü seni yavrum demiyor mu.onun torunuysa benim de oğlum nasıl bebek sevmek o.gerginim patlicam. umarım mutfakta patlamam yakınımda sert ve kesici aletler olmasın. ama bir başlarsam kesmeye voltajım seninkini de aradan çıkarıveririm. bu gece yine gaz sancımız var, seyreyle cümbüşü. ya bir de yemek falan hazırlıyorum bu halimle, yerlerini bilmiyormuş sorsun arkadaşım. misafir geldi ben kaçtım

oğluşunu uzun uzun kokla benim için annesi
ve derin derin nefes ver
diikişlereim acıyor diye nefes veremiyordum kasılıp kalmıştım ben
kas kasılmasından dolayı geç ayaklanmışım
hala idrar torbamı tam boşaltamıyorum

Üfff bu yüzden ben kaç gündür açım resmen.. Herseyin üstünden yiyor ( elimde değil midem almıyor..mundar etti ne varsa ya annemden komposto istiyorum gidiyo bu yapmaya üstünden ice ice kaynatiyo.. ben nasıl iceyim onu. Sonra tirip atiyo. Yaptırıp içmiyorsun diyor. Bı bak once nasıl yaptığına.. Servis tabağı sus diye mı konuyor sofraya herseyi tek tek catallamasan bende yiyeceğim (

Valla billa kayışı koparmak uzereyim

Benimki misal su an nerdeyse 6 saat olacak gece icin enerji topluyo sanırım

Bir de hıçkırık tutuyo sürekli.. Sizde de oluyor mü bebekte ?

bu akşam kontrolden geldim.
kızım 3650 gram olmuş.
eğer cumartesiye kadar normal doğum olmazsa,
pazar günü saat 10 da sezeryana alalım dedi doktor.
belirsizlik kötü ama şimdi bir telaş heyecan sardı beni.
:18:

tüm kızlar burdaydı,ben geçmişi hızlıca okuyayım derken herkes dağılmış..eee muhteşem yüzyılın etkisi de var sanırsam..bende not aldıklarımı cevaplayayım ,kız emdi zıçtı,altını temizliycem..sonra gene uykusuz bir gece nöbeetii..

Kızlar kızım 10:45 te spinal sezeryanla dünyaya geldi çok güzel 3340 gr 49,5 cm korkulacak hiç bişey yokmuş :)

gözünüz aydın kızlar..Analı babalı büyüsün bebişleriniz..

Bebeci sen de kavuşmuşsun yavruna,sağlıkla mutlulukla dolsun yuvanız..

Ogluşum büyümüş mü teyoşları bugun yarı kırkımızı çıkarıyoruz cok sukur :)

aynı sıkıntıları ben oğlumda yaşamıştım,hem gaz hem de kaka yapamama..çok sonrasında bir karışım hazırlamıştı doktor tamamen bitkisel,kakasını yapabiliyordu onunla,dolayısıyla gaz sancılarımız da azalmıştı..şükür bunda öyle aman aman gaz sıkıntımız yok ama kaka yaparken zorlanmaya başladı,ciddileşirse doktorumuza hazırlatıcam gene bu karışımı..sizde doktorunuza yaptırabilirsiniz..reçeteyi ecaneye veriyorlar eczanede hazırlanıyor karışım..geri kalan tüm çözümler işe yaramamıştı bizde,muskat,zeytinyağı,ve bilimum tüm yağları denemiştik tık olmamıştı..bir tek o karışım bizi rahatlattı...

sütten hersey gecer diolar, uykum niye gecmiyo?

Gizlar gizlar
Hadin gülelim
Dun aksam kızı emziriyorum esim dedi aman uyuma(öyle bir huyum olsa)
Kv aynen su:
"gobee düşmedi boğulmaz ordan hava alır"

chosy den sonra voltaj senin bu yazdığın..bu gece doğum depresyonundan çıkmamın sebebidir..çok güldüm çokkkkkk..

biri yazmıştı 6 saat uyuyormuş bebeği..kaç günlük ki o bebek aceba..yeniyse o kadar uzun uyuması iyi değildir,arada uyandırıp beslemeli,yoksam sarılık filan artar...nacizane düşüncem..tabii büyükse sorun olmaz o..

mezoşşş doğumdaşıımm,senin fıstık mı uyuyor o kadar??? tatlım sarılık durumunuz ne alemde?..arada uyandıraraark mı uyuyor o kadar,yoksa kesintisiz mi*

ayy çok sordum ama napiimm ttırsıyorum ben ben sarılık olayından,eltiminki de çok uyuyordu arttı sarılığı,ben uyusa da emziriyorum 2 saatte bir uyanıkken saat başı memede zaten..hani tedbir amaçlı..gerçi biz atlattık ama 1 ay risk devam ediyormuş,tam atılmıyormuş vücüttan..1 ay dikkat etmek gerek beslenme saatlerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…