- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
kızlar ben yarın sabah 9da sezaryana giriyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, yoksa çarşambaya kalıcaktı, o zmn da geç olur dedi doktor,herşey çok ani oldu hiç hazır diilim, çok korkuyorum nolur dua edin, bi de genel anestezi mi, epidural mi karar veremedim tecrübeliler ne tavsiye eder acaba kafam çok karışık
Sarılık var bizde hatta 40 gün bile surebiliyor.
9. Gundeyiz,Göbeğimiz düşmedi :)
Artık soranlar varya içten ice neler söylüyorum bilseler...
Oglum 13 kızım 18 gunluktu(kuvozde kaldığından gecikebilir demislerdi bilemem)
Sonuçta onla büyümedi.
Efe'nim sizin sorun zannimca ayse kızımız gece ilen gündüzü ayırt etmiyor
Neden annesi sabahlara kadar done done kızı alıştırdı tabi.
Ama 20.gun huyu belli olur
40 inda tam oturur.
Gündüz emzirmesende uyandirsana bacı
Altını falan ac,yatarken banyo yaptı mı hic?
Cogu bebek yorulur uyur da ondan şey ettim
cnm aynı durumlar bende de varhala doğuramadım ben yaaaaaaa
2 gündür kasılmalar var, ayaklarımdaki ödem sinir bozucu boyutlara ulaştı, sırf görmemek için mecbur kalmadıkça çorabımı çıkartmıyorum, yürüyemiyorum, otursam kalkamıyorum, abdest alırken çok zorlanıyorum, göbeğim bi aşağıda bi yukarıda,
kasık ağrıları, sırt bel boyun baş kafa göz el ayak ağrıları hepsi mevcut, aşağıya makata baskılar var ama düzenli sancı gelmiyooooooo bi türlü
ağzı olan konuşuyor ztn yok karnın yukarda yok elin ayağın çok şiş normal doğum yapamazsn senetrafta ne kadar dengesiz insan var anlamıyorum
zaten bu aralar dokunsan patlayacak durumundayım
bizim korkularımız yetmezmiş gibi etraftakiler canımı sıkıyor
görümcem gelmiş elin şişmiş yüzün şişmiş dudakların niye mor karnın aşağıya inmiş
gibi saçmalıkları arda arda sıraladı
densiizz
ne yapmaya çalışıyor bu insanlar ya
e normal dedim ben de görümcelik mi yapmaya çalışıyosun tepeden tırnağa inceledin dedim
oturdum ağladım sinirden
akşam sabah doğum yapacam moral vereceğine felaket tellalı gibi
kafamda bi çok soru endişe korku bi de bunlar can sıkıyor(
hala doğuramadım ben yaaaaaaa
2 gündür kasılmalar var, ayaklarımdaki ödem sinir bozucu boyutlara ulaştı, sırf görmemek için mecbur kalmadıkça çorabımı çıkartmıyorum, yürüyemiyorum, otursam kalkamıyorum, abdest alırken çok zorlanıyorum, göbeğim bi aşağıda bi yukarıda,
kasık ağrıları, sırt bel boyun baş kafa göz el ayak ağrıları hepsi mevcut, aşağıya makata baskılar var ama düzenli sancı gelmiyooooooo bi türlü
Reca bebeyim :86:Banyodan sonra uzunnnnnnnnnn uzunnnnnnnnnn uyudu ama gunduzdu.. Yarın gecemi yaptırsam uyusa ?
Bu arada garmastan ise yaradı TSK ederim
Allah razi olsun 2004 du son sezaryenim
senin kiz nazli nazli geliyo desene :) aman sagligi iyi olsunda gerisi bos, Allah kolaylik versin hemsom son zamanlar artik cok zor oluyor bendede olmustu o kadar korkmama ragmen olsun artik yeter demistim.
Benim dogumum cok garip bisi oldu aslinda dogum yapmak icin degil kontrol icin gitmistik ama dogum baslamis ben gittigimde :) hic korktugum gibi degildi, ne acilmalar icin kontrol edildiginde nede mudahale ettiklerinde inan hic biri agritmadi, epiduralden sonra bi kac saat uyusuk olcak kalkamiycaksin dediler kalkmadimda zaten ama hic rahatsizligini hissetmedim, tualete cikamiycaksin bosaltcaklar diye esim korkmustu biraz ama oda hic sorun olmadi, ilk ayaga kalktigimda tabi biraz yavastan aliyosun ama agrili sancili degildi, oglum dogdugu an kucagimdaydi rahimi filan temizledikleri sirada, daha sonra gogsumu verdim aldi hemen,zaten hastanede cok guzel ilgilendiler bilgi verdiler emzirme hakkinda. Hic s1k1nti yasamadik yani, 5 gun hastanede kaldim ciktigimda toparlamistim bile, evdede 1 haftaya yakin dikislerim biraz rahatsizlik verdi ama sadece otururken,yanimda ne kv var nede annem Allaha sukur her isimi yapiyorum dun gezmeye bile gittik :) umarim seninde dogumun ve sonrasi bizimki kadar kolay gecer canim. Bide benden bi tavsiye kimseyi dinleme kendi bildigin gibi yap herseyi doktorun dedigi sekilde, doktor boyle dedi de :)
Oglumun adini Eray Batu koyduk, saol canim amin cumlemizinkini insAllah.
Iyi geceler kızlar.bugün kontrl var belki dr suni sancı verir gelemezsem anlayın doğurduğumu diye yazmıştım ya.açılmam devam ediyormuş ama nst de sancı çıkmadı.hatta 20 lerde gözüken değerler bugün 0,1,2,3 oldu çok güldük eşimle.artacağına dahada düşüyo bu değerler diye.çarşamba yine kontrol var.o akşam yada perşembe suni sancıyla alıcakmış dr.yani en fazla bi haftamız kaldı.dahada beklemem dedi.zaten 40. Haftayı doldurduk.az öncede nişanım geldi sanırım.kanlı akıntıydı.devam ederse yarın dru arıcam.inşallah suniye gerek kalmadan bnm kız hemencik geliverir bu gece.sancım yok ama dua ediyorum oda başlasın diye..
aynen benim de göbek bi o yana bakıyo bi bu yana ama tık yokhala doğuramadım ben yaaaaaaa
kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:
kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?