2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hala doğuramadım ben yaaaaaaa

2 gündür kasılmalar var, ayaklarımdaki ödem sinir bozucu boyutlara ulaştı, sırf görmemek için mecbur kalmadıkça çorabımı çıkartmıyorum, yürüyemiyorum, otursam kalkamıyorum, abdest alırken çok zorlanıyorum, göbeğim bi aşağıda bi yukarıda,
kasık ağrıları, sırt bel boyun baş kafa göz el ayak ağrıları hepsi mevcut, aşağıya makata baskılar var ama düzenli sancı gelmiyooooooo bi türlü

Allaha emanet ol cnm yarın seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardmcn olsn..

etrafta ne kadar dengesiz insan var anlamıyorum
zaten bu aralar dokunsan patlayacak durumundayım
bizim korkularımız yetmezmiş gibi etraftakiler canımı sıkıyor
görümcem gelmiş elin şişmiş yüzün şişmiş dudakların niye mor karnın aşağıya inmiş
gibi saçmalıkları arda arda sıraladı
densiizz
ne yapmaya çalışıyor bu insanlar ya
e normal dedim ben de görümcelik mi yapmaya çalışıyosun tepeden tırnağa inceledin dedim
oturdum ağladım sinirden
akşam sabah doğum yapacam moral vereceğine felaket tellalı gibi
kafamda bi çok soru endişe korku bi de bunlar can sıkıyor (

Banyodan sonra uzunnnnnnnnnn uzunnnnnnnnnn uyudu ama gunduzdu.. Yarın gecemi yaptırsam uyusa ?

Bu arada garmastan ise yaradı TSK ederim

cnm aynı durumlar bende de var
Allah sağlıkla yavrularımıza kavuştursn inşallah, o zmn hepsi geçecek..
ağzı olan konuşuyor ztn yok karnın yukarda yok elin ayağın çok şiş normal doğum yapamazsn sen
ztn sürecin başındn beri hep konuşacak bişeylr buluyor insanlr ama şu son zmnlarımızda hiç çekilmiyr sinir stres
endişe korku heyecan herşey birarada
benherkese ağzının payını veriyorum şu son zmn bide onlarn çenesini çekemicm çünkü
sende boşver cnm konuşanın ağzının payını ver sonra boşver gtsn
yavrunu kucağına aldığında umrunda olmayacak bu konuşulanlar Rabbimin izniyle inşallah..

Ofelyam basarılar diliyorum :))

Kiz nittin öyle döküldün .
Annesine geeelll gelll
Banyodan sonra uzunnnnnnnnnn uzunnnnnnnnnn uyudu ama gunduzdu.. Yarın gecemi yaptırsam uyusa ?

Bu arada garmastan ise yaradı TSK ederim
Reca bebeyim :86:

Kiz suya sok sok yatir
Hem daha çabuk büyür
Hani deriler falan daha kolay soyulur vs.

------

Az evvel kahvaltı faslı vardı
Bu arada günaydın
Yedik ictik hooop içeri,sofra bana tabi.
Hani ayaklandık ya hemen yıktı yükü sırtından .
Yani sen nedn burdasin?
Birde ben is yaparken demesin mı sen yapacaktın beni niye çağırdınız (güya sitem yalancı)
Seni kim çağırdı ya
Kendin kambersiz düğün olmaz diye damladin
Offff
Puffff
Yaa

ismi çok güzel canımm =))) benim kızın nazına başlıcam artık ya madem gelmicek gece uyutsun bari uslu uslu otursun içerde p.tesi gene kontrol var ay ben de senin gibi olsam deseki hadi doğuruyosun diye o an oynaya oynaya giderim heralde doğuma tamam tavsiyeni dinlicem gerçekten çünkü birini dinlesen öbürü ordan atlar burdan atlar eminim

ay kınamayım ben de mi öyle olurum diyorum ama doğum yapan kuzenlerim falan maaşallah hepsi ebe kesildiler başıma bir akıl vermeler bir bilmişlik annem o kadar akıl vermiyo bana daha . peki sütün nasıl var mı ?? bişiler yaptın mı süt için ?? ya da dedi mi doktorun süt için bişiler ?

bu arada günaydın arkadaşlarımmmmm =))))
neclacım bir doğuramayan bir ben var benden içeri benden öte benden ziyade sen gene iyisin senin nişan da gelmiş bacım inşallah dediğin gibi suni olmadan hoop diye alırsın bebişini sen de allah yardımcın olsun canım senin de

aynen benim de göbek bi o yana bakıyo bi bu yana ama tık yok haftasonu düğün var gidip oynasam mı acaba gelir mi diyorum

d.hikayemi yazdm sonunda azcık uzun olmus :26:

şimdi kahwaltı hazırlicam akşama izmirden teyzemiz gelio hazırlık yapcam çok kalamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı

ofpufya doğum yapcak sanırsam Allah yar ve yardımcısı olsun inş. kuzusuna kawuşcak ne güzel

bnm sütüm çok çok az bu yüzden mama takviyesi yapıoruz humana içiorum incir yiorum komposto fln ama yok yıne yok

kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:

kızlar birzdan sezaryene alınacağım lütfen Allah rızası için ayetel kürsi okuyun benim için.ameliyat kıyafeti üzerimde bekliyorum:18:

allah yardımcın olsun saglıkla kucagına al ınsallah yavrunu
ayy cok heyecanlandım
ne mutlu kı saatler kalmıs sadece yavrunla kavusmana

son 1 gün ve hatta saatler...
yarın spinal sezeryan olacağım, yeme içme olayını ne zaman kesmeliyim?

dün bebeklerin uyku muhabbettini açtım. İki laf edemedim. Bizde de war az sarılık. Daha cok sey sormak istiyom.sorabilirmiyim? Bide kimler kaldı dogurmayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…