2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım yaa gecmiş olsun bizim kızda sürekli sütü genzine kacırıyor ama sakin olmak lazım hemen eline yüzüstü yatırıp sırtına vur kendi cıkaracaktır refleks olarak.

doktorda teyzenin biri siz cahilsiniz bilmezsiniz çocuğu öyle tutma pusetine koy dedi. eşim cahilsiniz lafına acayip bozuldu. bir de annem deseydi bu lafı öyle sessiz durmazdın diyo

ya ama şu kayınvalideler iyide dese kötüde dese batıyor insana.elalemin dediğini içerlemiyor insan

Arkadaslarim canlarim herkes iyidir umarim bir ara uzun uzun yazicam. Dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum.

Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim yarin aksama kadar okumus olalim.

hanipeks 300
tuncss 300

benimkinin içtikleri nereye gidiyor o zaman...
resmen doyma hissi yok çocukta
meme onların tek dostu da bizimkide can
temmuz mama mi veriyorsun sutunumu sagiyorsun?
geceleri sagıp veriyorum, gündüzleri emziriyorum ama tabiki biberon çok kolayına geliyor memeyi zor alıyor sabahları...

Hanipeks whatsuptan da yazdim buraya da yazayim dedim. 1000tane bizden dua al.. Yarin gene eksik olursa haberleselim. Okuruz..

Tikanmaolayina deli oluyorum.. Benimde kuzum bir gece kollarimda tikandi.. O gunden beri aklim cikiyor.. Evlat ne zor yetisiyormus annelik ne de zormus meger..

Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum.. Allahim saglik sihhat versin..

egomegoma çok geçmiş olsun,
ben şimdilik 100 tane alayım,
okursam daha fazla yazarım inşallah
Rabbim şifa versininşallah minik kuzuya
Miram doğdu kizlar 12:21 de 3226 gr 50 cm 6 saatlik suni sanci sonucu spinal epidural Sezeryan ile dunyaya geldi
hayırlı olsun görkemrecim,
mira ya maşallah

lenahayırlı doğumlar olsun
sende kavuşuyorsun kuzuna maşallah

Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim yarin aksama kadar okumus olalim.

hanipeks 300
tuncss 1000
gulimier. 100

Allah sifa versin Ayaza. bende 100 tane alayim cnm

kontrole gittim bugün ama hiiiiç açılma yokmuş takvimde bitti artık doktor çarşambaya kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa çarşamba gel yatışını yapçaz rahime ilaç verip denicez olmadı sezaryan dedi bu rahime ilaç verilmesi ne kine bileniniz varmı???
Allahım inşallah normal ytollardan kendi sancısıyla geliverir meleğim ((

Gecmis olsun, neyi varmiski Allah im sifa versin yardimcilari olsun.
100 tanede ben okuyum, oglum durur cabuk bitirirsem eksige gore okurum daha.

Son düzenleme:

Benimde durum ayni acilma yok, ayni ilac midir bilmiyorum ama once Cerdivil diye bi ilac verilcek rahim agzini yumusatmasi icin tahminimce krem gibi birsey 12 saat sonra Pitocin denilen ilaci yerlestircekler o da suni sanci oluyor iste...

geceleri sagıp veriyorum, gündüzleri emziriyorum ama tabiki biberon çok kolayına geliyor memeyi zor alıyor sabahları...

Yanlis anlama nacizane gorusum daha dogrusu kitabin gorusu, burda gunluk her emzirme sirasinda 60la 120 ml arasi emer bebekler diyorlar.Ve bebeginizi yeterince uzunca emzirin ki arkada kalan yagli sutude icsin.70 le doymuyor olabilir senin bebegin. emziriyo olsan zaten doydugunda kendi birakiyor ama sagiyorsan biraz daha fazla sagabilirsin diye sormustum.
Birde biberon agizliginin dereceleri var, bende disari ciktigimda biberonla vermistim, 1 numara yeni dogani kullaniyorum 1 delikli ondada ugrasmasi gerekiyo lop lop icemiyor, gogsumden emceginde zorlanmiyor o zaman.

hanipeks 300
tuncss 1000
gulimier. 100
dmt_ 100
yagmur. 100

Toplam: 1600

Kalan: 8400

Gecmise bakamadan donakaldim resmen
Nisan bebeklerinden ilk aldığımız kotu haber,
Rabbim yardim etsin,ben suan için 500 ile başlıyorum.
bitirdikce haber veririm insallah.
Zira Egomego candir...

Gecmise bakamadan donakaldim resmen
Nisan bebeklerinden ilk aldığımız kotu haber,
Rabbim yardim etsin,ben suan için 500 ile başlıyorum.
bitirdikce haber veririm insallah.
Zira Egomego candir...

herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep

herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep

Canim oku tabiiki de.. Neden kabul etmeyelim.. Allahim ellerimizi bos cevirmesin..

** kizlar egomego ile faceden yazistik. Ayazin burnunun teki gelismemis. Ameliyat olacakmis. Zamani belli degilmis. Sutu gelmis cok sukur.. Sagiyor sanirim.. Cok da sorup bunaltmak istemedim.. Daha kuzusunu kucagina alamamis.. Dualarimiz onlarla olsun.. Tez zamanda kuzusuna kavussun..
Allahim dermansiz dert vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…