Öyle bir halt yedim kii hala ellerim titriyor..az önce kızını emzirecektim, öncesinde zeytinyağı vereyim dedim,o agzindan akitti ben teptim megerse cocugumun genxine kacmis kizardi,ağzından tükürükler aktı, tıkandı çok kötü.ağladı, nefes alamadı bir türlü.eşimin yanına.koştum o panikle sonra tekrar odaya kosmusum ona vermeden..ne yaptigimi bilmiyorum cok fena korktum..neyse esimin kucsainda sakinlesti ve nirmale dondu..ben aglamaktsn bittim..cok fenayim su an...
doktorda teyzenin biri siz cahilsiniz bilmezsiniz çocuğu öyle tutma pusetine koy dedi. eşim cahilsiniz lafına acayip bozuldu. bir de annem deseydi bu lafı öyle sessiz durmazdın diyo
benimkinin içtikleri nereye gidiyor o zaman...Canım benim kızda devamlı aranıyor yüzüne pikesi değse cop cop yalıyor kafasını gömüyor
İlk günler (1-2 gun)bir yemek kasığı kadar sutle doyarlarmis
Hafta olduysan tas çatlasın kahve fincanı olsun
Birde doymayi bilmiyorlar
Eğlencesi üzüntüsü sıcağı soğuğu her şeyi meme tek dostu
geceleri sagıp veriyorum, gündüzleri emziriyorum ama tabiki biberon çok kolayına geliyor memeyi zor alıyor sabahları...temmuz mama mi veriyorsun sutunumu sagiyorsun?
Miram doğdu kizlar 12:21 de 3226 gr 50 cm 6 saatlik suni sanci sonucu spinal epidural Sezeryan ile dunyaya geldi
Arkadaslarim canlarim herkes iyidir umarim bir ara uzun uzun yazicam. Dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum.
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim yarin aksama kadar okumus olalim.
hanipeks 300
tuncss 300
hayırlı olsun görkemrecim,Miram doğdu kizlar 12:21 de 3226 gr 50 cm 6 saatlik suni sanci sonucu spinal epidural Sezeryan ile dunyaya geldi
Arkadaslarim canlarim herkes iyidir umarim bir ara uzun uzun yazicam. Dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum.
Arkadaslar egomego arkadasimizin bebegi rahatsiz burnu tam gelismemis ameliyat olabilir, ayaz in sagligi icin onbin ihlas okuyalim diyorum . Paylasim yapacagim okumak isteyenler yazsinlar. En kisa zamanda bitirelim yarin aksama kadar okumus olalim.
hanipeks 300
tuncss 300
hanipeks 300
tuncss 300
kontrole gittim bugün ama hiiiiç açılma yokmuş takvimde bitti artık doktor çarşambaya kadar bekleyelim herhangi bir gelişme olmazsa çarşamba gel yatışını yapçaz rahime ilaç verip denicez olmadı sezaryan dedi bu rahime ilaç verilmesi ne kine bileniniz varmı???
Allahım inşallah normal ytollardan kendi sancısıyla geliverir meleğim((
geceleri sagıp veriyorum, gündüzleri emziriyorum ama tabiki biberon çok kolayına geliyor memeyi zor alıyor sabahları...
hanipeks 300
tuncss 1000
gulimier. 100
Gecmise bakamadan donakaldim resmen
Nisan bebeklerinden ilk aldığımız kotu haber,
Rabbim yardim etsin,ben suan için 500 ile başlıyorum.
bitirdikce haber veririm insallah.
Zira Egomego candir...
herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep
herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?