kızım göğsümde uyuyor yatırınca gözler fal taşı
şu an karnı tok, gazı yok, altını da değiştirdim... fakat uyanık bakıyor öyle ben ne yapayım bilemiyorum?
birkaç gündür akşama kadar böyle yapıyor.
Voltaj daha hazır değilim test etmeye,hala kazayla bisey olcak korkusu var..
dertsiz,zapzup, gorkemre, hanipeks, huysuzmelek, ruveyda gozunuz aydin, Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.
tunatecc, huysuzmelek 40bin kere maasAllah cirkinlerinize.
temmuz mama mi veriyorsun sutunumu sagiyorsun?
amanamazon takipteyim seni,bikac gun giremedim merak ettim. gecen yazmissin ya balkonda oturdum hava guzeldi diye, burnumun direginin sizladigini hissettim.sen yazdikca ben aksarayi hatirliyorum :)
eoozlem,esrasm ve gulimier sizlerde insAllah bian once kavusursunuz yavrulariniza.
yataginin ustune donence takabilirsin, benim oglumda uyanik oldugunda bakcak inceliycek birseyler aradigi icin ondan taktik ona bakiyor muzigini dinliyor.gelisimi icinde iyiymis.
gözün aydın canım biz de merak ediyorduk seni haberin geldi çok şükür rabbim analı babalı büyütsün abdullah bebeği =)))kızlar ben de pazartesi günü epidural anestezi ile oğlum Abdullah'ı doğurdum. telimin neti olmadığı için ancak haber verebildim.
2760 gr ağırlığında, 49 cm boyunda nazlı çitlenbik bir oğlum odu.
geçmişi okuma fırsatım olmadı. dertsiz doğurmuş sanıırm.
diğer doğuramayan tüm arkadaşlara Allah kolay doğum nasip etsin.
birde bebişte sarılık sınırda çıktı. mama takviyesi yapıyorum. sütüm henüz
oğlumu doyuracak kadar yok
canım benimmm inşallah gel aksaraya da misafirim ol beraber balkon keyfi yapalım bebişlerimizle =)) napıyosun ne alemdesin bebişin uykusu nasıl?? sizde de var mı gaz problemi falan??
Bende dun hani rüku pozisyonunda durdum kızımın sacını bağlıyordum
Saçma birsey oldu nerden güldüm
Göbeğim su yatağı gibi fık fık zipladi titredi birseyler oldu Allah'tan icteki dalga hava kaşıntı bitmişti.
Nihayet kahvaltıdan sonra ilk kez yemek yedim.. Arabasını aspiratorun altına çektim en yüksek ayarda actım o gürültüde sakinlesti benimde karnım doydu.. Wc ye giderken de aynı yöntemi uygulayacağım
Benim minik tavşanım...
ayy kucağa alıştırdım diye kv yandan yandan laf çarpıyor
ne yapayım diyorum uyusun yeterki
Nemuuu ciddi ciddi kızın mı var simdi senin
İşitme testini bunda ben kendim yapıyorum
Öpücük yapınca gözlerini kirpistiriyor :))))))
Yaptırmadık bizde hala.
bugun de asm de kalça usg si çekilecek 2. Ayında dedi
Oda yeni bir uygulama galiba zira uç yıl evvel yoktu:26:
yüksek voltajcım ne hatırnaz kadınsın forumda kimseyi unutmuyorsun mutlu ettin beni.. :)
Tembel kızımın neden hala gelmediğini tıp dünyası çözemedi..
41+3 de,yarın sabah, sezeryanla kızımı alacaklar plasenta yaşlanmaya başlamış..
Hayırlısı..
bugün ilk defa hapşurdum, yandı biraz ama patlamadı. nedense patlamasını bekliyormuşum
öğlen 12 den beri dağıttı benim sıpa. 4 sattir kesintisiz aglıyor. tuvalete bile gidemedim dikişlerim de acımaya başladı göbegimin üzerinde hoplatmaktan. sanırım doğum sonrası göbek bu sebeple gerekli.üzerinde çocuk sallamak, hoplatmak için.
derdi ne anlamıyorum, sürekli ağlıyor
benimki artık kucaktan inmiyor ki arabasına koyup aspiratörün altına koyayım.evde her odada başka bir elektrikli alet çalışıyor.kafa 1500 artık bende
Biz de kontrole gittik asm ye...14 unde çağırmışlar gerçi,biz anca gidebildik..kilo,boy,kafa ölçüldü bitti..ordan eczane,banka ve tansas yaptik..annecigim cok yardimci oluyor bana..saolsun...
Bizim anakucaginin bebek arabasini almisiz allahtan,arabadan cikarip ona ekliyorum tasimaktansa surnek cok rahat oluyor...zevkli bir de..1hafta sonra kendi doktorumuza gidicez sarılık ve cati kontolu icin...sağırlık testi yaptıran oldu mu aranızda..biz 21 günlüğüz daha yaptirmadik,1 aylıkken yaptırın demisti dr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?