2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
dertsiz,zapzup, gorkemre, hanipeks, huysuzmelek, ruveyda gozunuz aydin, Allah anali babali guzel gunlerde buyutmeyi nasip etsin.

tunatecc, huysuzmelek 40bin kere maasAllah cirkinlerinize.

temmuz mama mi veriyorsun sutunumu sagiyorsun?

amanamazon takipteyim seni,bikac gun giremedim merak ettim. gecen yazmissin ya balkonda oturdum hava guzeldi diye, burnumun direginin sizladigini hissettim.sen yazdikca ben aksarayi hatirliyorum :)
eoozlem,esrasm ve gulimier sizlerde insAllah bian once kavusursunuz yavrulariniza.

yataginin ustune donence takabilirsin, benim oglumda uyanik oldugunda bakcak inceliycek birseyler aradigi icin ondan taktik ona bakiyor muzigini dinliyor.gelisimi icinde iyiymis.

Son düzenleme:
Voltaj daha hazır değilim test etmeye,hala kazayla bisey olcak korkusu var..

O kazadan sag çıktım bak ben
Bayağı yamulttu beni ama
Benim o rahim toplanma isim uzun sürecek galiba arkamdan biri Kazım diye çağırsa buyur derim o kadar bosluktayim.

Senin tlf iPhone mu?
Eğer öyleyse sen foto isini nasil yaptin?
Android ise oluyor da.

biz bu meretin foto ekleme kısmını niye çözemiyoruz ?
Ve benim ayaklarımın alti kaşınıyor
Yol var bana

zapzup, derineser, rüveyda ve dertsiz unuttuğum varsa kusura bakmayın gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün....... dertsiz inşallah güzel geçiyordur günlerin sıkıntısız aklımm sende yavrunu sağlıkla büyüt.......

KiZlar lena da doğurmadı değil mı
Bence doğurdu .
Garibim gecen sitemli yazmıştı kocası manatlara itiraz edince:))

canım benimmm inşallah gel aksaraya da misafirim ol beraber balkon keyfi yapalım bebişlerimizle =)) napıyosun ne alemdesin bebişin uykusu nasıl?? sizde de var mı gaz problemi falan??

gözün aydın canım biz de merak ediyorduk seni haberin geldi çok şükür rabbim analı babalı büyütsün abdullah bebeği =)))

buun doktora gittik okul için uzatma raporu aldık 27 nisana kadar verildi. gene doğmazsa bi 10 gün daha ekleme hakkımız varmış hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz.

canım benimmm inşallah gel aksaraya da misafirim ol beraber balkon keyfi yapalım bebişlerimizle =)) napıyosun ne alemdesin bebişin uykusu nasıl?? sizde de var mı gaz problemi falan??

Ayyy insAllah canim ya ne guzel olur :) bu senede aksaray yolu gozukmuyor ama nasip kismet bakalim.
Hafta sonu nereye piknik yapmaya gitceksin?
Gaz sorunumuz var, gaz cok cikariyor ama ben bi bebegin bu kadar gaz cikarip hala gaz sorunu cekmesini anlayamiyorum, kimyon denemistim iyice hepsini cikarsin diye daha beter ettim :) geceleri bazen iyi bazen kotu duzeni tam bulamadik daha, genelde sakin bi bebek simdilik ama bebeklikleri sakin gecen bebekler sonradan cok yaramaz oluyorlar gorcez artik. bide bu siralar kucaga alistik dun tum gece kucagimda uyudu resmen ama napiyim emen cocuklar cok cabuk kucakci oluyorlar oglende gogsumde beraber uyuyoruz ben cok severim gogsumde uyutmayi ve sonuc kacinilmaz oluyor :)

yüksek voltajcım ne hatırnaz kadınsın forumda kimseyi unutmuyorsun mutlu ettin beni.. :)

Tembel kızımın neden hala gelmediğini tıp dünyası çözemedi..
41+3 de,yarın sabah, sezeryanla kızımı alacaklar plasenta yaşlanmaya başlamış..
Hayırlısı..

bugün ilk defa hapşurdum, yandı biraz ama patlamadı. nedense patlamasını bekliyormuşum
öğlen 12 den beri dağıttı benim sıpa. 4 sattir kesintisiz aglıyor. tuvalete bile gidemedim dikişlerim de acımaya başladı göbegimin üzerinde hoplatmaktan. sanırım doğum sonrası göbek bu sebeple gerekli.üzerinde çocuk sallamak, hoplatmak için.
derdi ne anlamıyorum, sürekli ağlıyor

Nihayet kahvaltıdan sonra ilk kez yemek yedim.. Arabasını aspiratorun altına çektim en yüksek ayarda actım o gürültüde sakinlesti benimde karnım doydu.. Wc ye giderken de aynı yöntemi uygulayacağım

benimki artık kucaktan inmiyor ki arabasına koyup aspiratörün altına koyayım.evde her odada başka bir elektrikli alet çalışıyor.kafa 1500 artık bende

bana da 3. ayında utrason çektirin demişti.demekk i kalça ultrasonu imiş

allah yardımcın olsun canım

benimki artık kucaktan inmiyor ki arabasına koyup aspiratörün altına koyayım.evde her odada başka bir elektrikli alet çalışıyor.kafa 1500 artık bende

Canım emzik deniyor musun ? Zorla tutturuyorum emziği az da olsa nefes alıyorum. Altını degisirken cok agliyodu. Ona da pilli dış fırçası bulduk çözüm yanına calistirip koyuyorum sesi kesiliyor. Araba, aspirator, elektrikli süpürge ve fon makinası ise yarıyor :))

Son düzenleme:

5. günde yaptırdık, 3 dakikalık bir işlem. 106 tl ayrıca. doğum paketine dahil değilmiş aldıkları para gözüme batmıştı ondan yazdım

Öyle bir halt yedim kii hala ellerim titriyor..az önce kızını emzirecektim, öncesinde zeytinyağı vereyim dedim,o agzindan akitti ben teptim megerse cocugumun genxine kacmis kizardi,ağzından tükürükler aktı, tıkandı çok kötü.ağladı, nefes alamadı bir türlü.eşimin yanına.koştum o panikle sonra tekrar odaya kosmusum ona vermeden..ne yaptigimi bilmiyorum cok fena korktum..neyse esimin kucsainda sakinlesti ve nirmale dondu..ben aglamaktsn bittim..cok fenayim su an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…