sürüyor muydun ?diyecektim yanlış yazmisim,telefonun otomatik kelimeleri işte..
:))) seri üretim mı bunlarya :)) benimki de dedi dinlemiyorsun beni kızım ama cok cekeceksin dediayy kucağa alıştırdım diye kv yandan yandan laf çarpıyor
ne yapayım diyorum uyusun yeterki
Benim minik tavşanım...
Benim minik tavşanım...
Nemuuu ciddi ciddi kızın mı var simdi senin
Allah yardımcın olsun Cook iyi biliyorum kabizlik ne demek ve karşısında ki çaresizliğiilk gun yapamadiginda doktora goturduk o da oyle yaptirdi. ben pek cesaret edemiyordum ama sonra iki gun yapmayinca mecbur kaldim. ablam hemsire o da boyle yaptiriyordu. ama bugun saglik ocaginda hemsire kendin yapma dedi. fitil onerdi. onlarda aliskanlik yapiyormus sasirdim kaldim valla. yarin kontrol var bakalim doktor ne diyecek
sürüyor muydun ?diyecektim yanlış yazmisim,telefonun otomatik kelimeleri işte..
senin için daha kolay yolu olur mu diye sey ettimdi ben..tabii sen zaten olsa uygulardin,benim ki de laf iste...zor olsa da senin icin işin iyi tarafi doğum sonrası kilolarını vereceksin çabucak.. Ben fazla vermemişim sanırım, eczanede tartildim 68 kiloyum..8 kilo vermisim simdiye dek...
Kiz ne dicemBende 68 kilosuyum ama belli etmiyorum allahtan.tansas ta arkadas hic kilo kslmamis deyince kilomu soyledim" ben de 65 kiloyum ama senden faxla gostetiyorum,ustelik bu benim dogum yapmamis halim" dedi..beb o vakitler onu tepeden süzmeye başlamıştım bile, zira kanatlanıp uçuyordum o arabir de herkes yakistirdi bana bu halimi,hani benim gobek de pek kalmadi,eski seksülüğùm geri geliyo sankimm...adam tepemde dolaniyor,bende safak saydiriyom ona..
tesekkur ederiz teyzesi,peki koymam fazla da biz rana bebegi de pek merak ediyoruz..sen ne zaman eklicen?
Canım benim kızda devamlı aranıyor yüzüne pikesi değse cop cop yalıyor kafasını gömüyorkızlar kafayı yicem benim oğlan durmadan aranıyo....
70 ml sütü içiyo hala doymuyo ya, çok mu az yetmiyo mu bi öğünde bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?