2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
teyzeleri oglum bir aylik oldu bugun. asimizi da olduk. cok sukur yakinda kirkimiz da cikacak zaman su gibi akiyor valla

ama siz bebeklerinizden bahsederken imreniyor kıskanıyorum :)

benim kızım gelemedi hala

sabırsızlanıyorum kucagıma almak için ...

aylar geçti de günler geçmiyor ya hu :)

Canım çok haklisin, saatler bile zor geçer istediğimiz bir şeyi beklerken, ama sen de kavusacaksin yavruna yakında ve sizin için de başlayacak bu maraton...

Kızlar huggies in 2 numarasini aldim bugun,cok guzel..kakasinin sirtina cikmamasi için bariyer yapmışlar ki bizim bir sıkıntımız da buydu, sırtına çıkmaya başladı.. Prima yenidoganla kiyasladim ikisini de huggies daha bile ince.oğlumun son zamanlarına kullanmıştım ve o zaman da çok memnundum...

sürüyor muydun ?diyecektim yanlış yazmisim,telefonun otomatik kelimeleri işte..
senin için daha kolay yolu olur mu diye sey ettimdi ben..tabii sen zaten olsa uygulardin,benim ki de laf iste...zor olsa da senin icin işin iyi tarafi doğum sonrası kilolarını vereceksin çabucak.. Ben fazla vermemişim sanırım, eczanede tartildim 68 kiloyum..8 kilo vermisim simdiye dek...

ayy kucağa alıştırdım diye kv yandan yandan laf çarpıyor
ne yapayım diyorum uyusun yeterki
:))) seri üretim mı bunlarya :)) benimki de dedi dinlemiyorsun beni kızım ama cok cekeceksin dedi
Benim minik tavşanım...

Kuzuya bak hele

Ben tulum hic giydiremiyorum büyük olay oluyo alt açmamız falan.. Cok seker olmuş. Maşallah

Nihayet kahvaltıdan sonra ilk kez yemek yedim.. Arabasını aspiratorun altına çektim en yüksek ayarda actım o gürültüde sakinlesti benimde karnım doydu.. Wc ye giderken de aynı yöntemi uygulayacağım

Allah yardımcın olsun Cook iyi biliyorum kabizlik ne demek ve karşısında ki çaresizliği ((

Yok kiz nere gitcem 3 cocuk,evin icinde öyle...
Benim yapım kilo tutmuyor ,simdi bile göbeğim sadece 3-4 parmak fazla duruyor, kıyafetle hele sıfır

Bende biraz kilolu olmak isterdim

Ha birde kızın cok çirkin maşallah
Daha koyma istersen .
Zira ilk resmini bile hatırlıyoruz .

Bende 68 kilosuyum ama belli etmiyorum allahtan.tansas ta arkadas hic kilo kslmamis deyince kilomu soyledim" ben de 65 kiloyum ama senden faxla gostetiyorum,ustelik bu benim dogum yapmamis halim" dedi..beb o vakitler onu tepeden süzmeye başlamıştım bile, zira kanatlanıp uçuyordum o ara bir de herkes yakistirdi bana bu halimi,hani benim gobek de pek kalmadi,eski seksülüğùm geri geliyo sankimm...adam tepemde dolaniyor,bende safak saydiriyom ona..

tesekkur ederiz teyzesi,peki koymam fazla da biz rana bebegi de pek merak ediyoruz..sen ne zaman eklicen?

kızlar kafayı yicem benim oğlan durmadan aranıyo....
70 ml sütü içiyo hala doymuyo ya, çok mu az yetmiyo mu bi öğünde bu kadar.

Ruveydaa gözün Aydın :)
Cok şükür kurtulmuşsun.
Allah anali babali büyütsün

Aaumut hic girmiyor galiba
Onuda cok merak ediyorum...

Kiz ne dicem
Senin kırkın daha önce çıkacak test et bir
İyi bağlanmış mı 🔒
Kendimi hic eski Halim'de ümit etmiyorum.

kızlar kafayı yicem benim oğlan durmadan aranıyo....
70 ml sütü içiyo hala doymuyo ya, çok mu az yetmiyo mu bi öğünde bu kadar.
Canım benim kızda devamlı aranıyor yüzüne pikesi değse cop cop yalıyor kafasını gömüyor
İlk günler (1-2 gun)bir yemek kasığı kadar sutle doyarlarmis
Hafta olduysan tas çatlasın kahve fincanı olsun
Birde doymayi bilmiyorlar
Eğlencesi üzüntüsü sıcağı soğuğu her şeyi meme tek dostu

Dmt gormen laxim aslinda,direj buraya ekledim cunku..

Mezos zordur bilirim oglumdan,ne kadar çakıllı yol varsa orda gexdik 5ay...

Voltaj daha hazır değilim test etmeye,hala kazayla bisey olcak korkusu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…