Ben hala cvp alamadım ama yerime okutturacagim çünkü şüphe oldu.
Bağışlamak icin hemen ablami aradim ama oda düşmüş bugun bacağını yaralamış 8 dikiş varmış onu duyunca diyemedimihlaslarimi o okuyacak.
Annem özel hal,eniştelerden haber alamıyorum sabahtan beri.hem kabul mü onu soracaktım .
Bir tek burdan danisabilecegimiz
"Gulimier "var,bilir oda.ama müsait mı?
İmkansız görünen seyde hayir cokmus
Bu iste hepsi üst üste geldi...
hayırlı olacak insallah.
Emzik konusunda ben katılmıyorum
Oglum emmedi kızım emdi tam tersi kızımın dişleri daha düzgün :)
Birde kardesim eczacı o avent Yada Dr browns olmasına rağmen sadece"nuk"onerirdi bana.Nuk kullandım bazen avent.
Birde dikiste ablamı hep ılık suyla yıkadı birazda oturdu.
Rahatlatıyor birde iyilesecegi zaman olmuştu
Düştü mü dikişler?
Ha bu arada kanamam varya bende tefriciye okuyabilir miyim
Canim cevremize okutalim biz de. Sadece baba niyetlenmesin.
hayırlısı bakalım rabbim yardımcın olsun inşallah herşey çoook güzel gelişir bende çarşamba yaşıycam bu deneyimi
Canim biz ayri baslayalim o baslamis bile cok sagolun gerçekten ben nasil niyet edilip baslaniyor bilmiyorum sen baslar misin ne zamana kadar okuyalim ben 500 alayim daha cok kisi alsin diye az aldim dahha cok el acilir rabbime ayaz icin
Canim yetistiremezsiniz , bizler okuyamiyoruz o yuzden cabuk bitmez tek niyet altinda olursa bizlerden de 50 - 100 annelerimizden okuyan olur belki.Canim biz ayri baslayalim o baslamis bile cok sagolun gerçekten ben nasil niyet edilip baslaniyor bilmiyorum sen baslar misin ne zamana kadar okuyalim ben 500 alayim daha cok kisi alsin diye az aldim dahha cok el acilir rabbime ayaz icin
Egemogo cok etkedi beni yasadiklarin...Rabbim yavruna sihhat verir insallah..atlatacaksiniz bu gunleri ve sen ayazin kokusunu cekeceksin icine hergun.. Belki dua edemiyorux ama icimizdekileri biliyor O, ve dua etmis kadar etkilidir hepimizin bir yurekten diledigi...
tefrıcıye dua oldugu ıcın okuyabılırsın ınsll canımHa bu arada kanamam varya bende tefriciye okuyabilir miyim
Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi
dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.
Hepinizi opuyorum
Allah kolaylık versin canım,güzel doğum olsun inşallah..
ahhh ahh..pek etkilendim ben bu yazıdan..nedense dertsizin yeri başka olmuş bende..isim mevzusu yüzünden morali bozuktu,inşallah hastanede sıkmazlar kzın canını..doğumun güzelliklerini yaşamasına fırsat verirler...canımm yaa..duygulandım ben çok..
Oyy kuzum Dertsizim de kavuşmuş oglusuna♥
Allah anali babalı buyutmeyi nasip etsin inşallah.
Hanipeks fistigim Allah razı olsun senden aylardır bizleri birbirimize bagladin, sayende habersiz kalmadik..
Uzaklar yakin oldu sayende
Kocaman opuyorum seni
cnm Allah kolaylik versin bi avazda dogurursun ins. dualarimiz seninle.
hanipeks bende seni soracaktim nasilsin cinar nasil?
dertsiz icin cok sevindim insallah esiyle barismalarina vesile olur oglusu
gökemre Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel inşallah
dertsizin yavruşuda hayırlı olsun inşallah canını sıkmazlar kızın
hanipeks haftaya kadar doğmazsa sezeryan olmayı düşünüyodu dertsiz normalmi doğurmuş
aa Dertsize cok sasirdim :) insallah normal dogum yapmistir, dertleri sikintilari da biter gider insallah...
Gorkemre Allah yardimcin olsun canim...
Ikınızı de dun sordum cvp alamamıştım
Aksam gelmiş haber zapzuptan
Hanipeks te sagolsun dertsizden haber etmiş
Zapzup gözün Aydın canım Rabbim anali babali büyütsün ...biz bugun 17 günlük oluyoruz.
Doğumdan öyle bahsetmene üzüldüm
Dertsiz o kadar coksorum var ki
Normal doğurmuşsundur umarım
Ve gece sabaha karsı durumunda annenler insallah geldi ...
Gözün Aydın Allah anali babali kavgasiz gurultusuz büyütmeyi nasip etsin.
Esra ve gulimier
Sıra sizde galiba:))
DERTSİZim doğurmuş haa :) Vay be, inşallah her şey yolundadır. Egemen mi oldu Yağız mı acaba? Rabb'im gönlüne göre versin canım.
Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun, kolay doğumlarnız olsun inşallah :2:
Öpüyorum hepinizi kızlar. Bu saatte bebişim ağladığı için ayaktayım bu arada.
günaydınlarrrrrr =))))
dertsiz de kurtuldu çok şükür doğum sonrası da inşallah güzel olur onun için sıkıntı yaşamaz allahım yardımcısı olsun.
rüveyda giremedi sanırım buraya inşallah iyidir o da.
gulimier ben de beklemedeyim hala bugün doktora gidiyoruz 4 te okuk raporumu uzatmak için çünkü geçti günüm gitmişken bi baksa da belki belirti falan vardır dicem ama yok adam haftaya diyecek gene seninki gibi.. olsun az kaldı canım allahım en güzel şekilde bizlere de nasip eder inşallah
biz gene erken kalktık bugün gece sancım vardı sonra uyumuşum sabaha karşı. abuk subuk rüyalar görmeye başladım ben :S öğlen ütü yapmam lazım artık son ütü olsun diyorum eşime sen devam et diyorum. bu arada ateşim var vücudum yanıyo ellerim ayaklarımdan bahsetmiyorum bile.hasta olmamam lazım...
Gunaydn canlar
Kac gndur giremedim , bizim bebe sabah 6 /7 gibi uyuyo gece ayakta uyumuyo cok yorgunum cok
Dertsiz de dogum yapmls sewindm ama umarlm bebek tum slklntlLarl geride birakmistr ismide annenin istedigi olmustur
Dogum yapacak arkadaslarima da Allah yar ve yardimcilari olsun insallah
günaydın=)) doğum yapmayan bikaç kişi beklemedeyizhala dertsiz kurtulmuş hanipeks haber verdi ama ayrıntı yok daha inşallah iyidir ben de merak ediyorum bebeğinin adını açıkçası inşallah kendi istediği olmuştur sıkıntı olmadan çok geçmiş olsun bu arada
kızlar herkese çok teşekkür ediyorum.dertsizim doğum yapmış gecmiş olsun hayırlı bi evlat olsun inşallah haberi olan var mı normal mi oldu doğumu???
kızlar herkese çok teşekkür ediyorum.
geçmişin hepsini okuyamadım.
atladığım arkadaşlar kusuruma bakmasın lütfen.
spinal anestezi oldum.çok garip bir doğum hikayem var.
eşime hakkını helal et bile diyemeden doğuma girdim.
kayınvalidemler annemlerden önce geldiler. annemler 1 saat sonra geldi.
kayınvalidemden inciler topiği açmayı düşünüyorum.
oğlumun henüz ismi yok. ama ismi biz koyacağız. arayış içindeyiz.
kvler cümbür cemaat gelmişler dün ben hastaneden çıkınca döndüler
şu an annem yanımda kalıyor.
Canim cevremize okutalim biz de. Sadece baba niyetlenmesin.
egomego çok çok üzüldüm ben de allah nasip ederse temmuz annesi olucam, şimdi okudum yazdıklarını. Bildiğim tüm duaları okudum canı gönülden iyileşmesini dileyerek. eşim de şimdi yatsıyı kılmaya gitti ona da durumu anlattım o da kuran okuyacak biraz inşallah allahım kabul etsin hepimizin dualarımızı minik erkeğin sapasağlam yanına koynuna gelsin en kısa zamanda.
Egemogo cok etkedi beni yasadiklarin...Rabbim yavruna sihhat verir insallah..atlatacaksiniz bu gunleri ve sen ayazin kokusunu cekeceksin icine hergun.. Belki dua edemiyorux ama icimizdekileri biliyor O, ve dua etmis kadar etkilidir hepimizin bir yurekten diledigi...
inşallah dualrım daa ayaz bebegınn ısmı ınsl saglıgına kavusur bıran oncee ve annesı cennet kokulusunu koklarrrrrrr
RABBİ YESSİR VELA TUAASSIR RABBI TEMMIN BIN HAYR...
dua ile ınsallahh
tefrıcıye dua oldugu ıcın okuyabılırsın ınsll canım
bu arada rabbım tez elden saglıgına kavustursun paşanın ınsll ve evınıze donun kısa zamanda ınslll
Egomego canim benim Allah sifa versin yavruna, sana bagislasin kuzunu, cok uzuldum bende ama Rabbim yardim eder insallah
Canım, içim yandı resmen yazdıklarını okurken. Ayaz kuzumuza dua ediyoruz biz de ailece. RABB'İM acil şifalar versin bebişine. Bir an önce kucağında uyutmayı nasip etsin. Kıyamam ben ona. Allah beterinden saklasın kuzularımızı.
Canım, tekrar gözünaydın. İyi ne güzel gitmişler hemen annenle rahat rahat bakarsın bebişine :) Egemen ve Yağız'dan da vaz mı geçtiniz? Hadi bakalım bekliyoruz merakla oğluşumuzun adını :) Öpüyorum seni
Esra, Amanamazon, Gulmier başka var mı doğurmayan? Rabb'im hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar hepinize :)
Egomegom canım rabbim tez zamanda şifa versin ayazımıza.
allahım onu size bağışlasın. dualarımız sizinle tatlım.
bende yasin okutacağım ayazımız için.
Ne diyeceğimi bilemedim,yandı icim ya( bu hikaye bu sözler ve sen...
Cok cok üzgünüm elden dua dısında hic birsey gelmiyor(
Onda bile lohusayiz diye yapamıyoruz Rabbim yardım et...
canim Allah acil sifalar versin Ayaz bebegimize. dualarimiz sizinle. cok uzuldum bunlari yasamana ama seni boyle guclu inancli gormekte cok guzel. en kisa zamanda yavrunu kucagina alman icin dua edecegim... Rabbim darda koymasin kimseyi
Canim yetistiremezsiniz , bizler okuyamiyoruz o yuzden cabuk bitmez tek niyet altinda olursa bizlerden de 50 - 100 annelerimizden okuyan olur belki.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar gerçekten allahım evlatlarınizi bağışlasin sizlere çok sağolun ben inanıyorum yavrumla uzun ömürler var önümüzde ama onu öyle makinalarla görmek varya daha bir kez opemediğim o yanakları yaralar içinde dokunamiyorum opemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?