2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

voltaj cok gecmis olsun ablana.

bende suphelenerek okudum hata ettim ablama soyleyecegim o okusun benim yerime en kisa zamanda.

Allah affetsin insallah her ne kadar niyetimiz iyi olsa da.

41 yasin okunacak mi?

Hızır gibisin valla :) Bugün sonunda dayanamayıp avent aldık beyimiz hemen uyudu ağzındayken :) Sadece gece vermeyi düşünüyorum gece için olanından aldık.
Her gün duş alıyorum ya artık ılık suyu tutup bekleteyim biraz. Oğluş aman vermiyor ki duşu bile hızlı hızlı alıp çıkıyorum. Geçen gün bakmaya çalıştım ipler vardı orada biraz da kanattım sanırım Peçete kalmış sanıp çektim biraz. Düştüğünü nasıl anlarım ki?

Canım güzel annişlerim benim giremiyorum derdimi biliyorsunuz zaten Rabbim hepiniz den razi olsun yavrum için dua etmişsiniz bugün ben hayatım bitti zannettim en baştan anlatayim girmişken
Ayın 15 i sabah 9 a doğru biraz ıslaklik hissettim ayağa kalkar kalkmaz sular boşaldı hatta biran uyku sersemligi altımami yaptım dedim sonra farkettim ki suyum gelmiş annemi ve eşimi aradım ama sancı sıfır hiç yok gülüyorum mutluluktan uçuyorum eşim telefonu açar açmaz dedim koş Ayazim geliyor belki bugün kokusunu alacağız sonra oda uçtu sevinçten geldi hastane ye gittik nst ye bağlandım ben uçuyorum sevinçten beklediğim o büyük gün geldi işte yavrumu kucağıma alacağım kırmızı lohusa tacimi takacagim ellerimle yaptığım bebek şekerlerimızı dağıtacagiz ve evimize gideceğiz ya gece bebeğimin sesi ile uyanacagim belki de uyuyamayacaktim onu izlemekten neyse odaya aldılar beni odada tv açık müzik çalıyor mutluluktan uçuyorum dans ediyorum hafif hafif sonra muayene edildim doktor hiç açılmam olmadıgini yumuşama dahi olmadığını söyledi suni sancı bağladılar yok böyle bir acı tansiyonum 15e 10 falan hatırladıgim 8 saat sancı çektim artık öldürün beni diye bağırıyordum doktor muayene etti 2 cm açılma olmuş dedi Yalvar yakar sezeryana girdim hersey harika bebeğim doğdu ağlıyordu yanıma getirdiler ben annem canım oğlum diyince sustu o an işte o an anne olduğumu hissettim sonra bebeğini götürdüler biraz sonra ben odama geldim bebeğimi getirdiler bir kez sadece bir kez yarım dk daha az kucağıma verdiler sonra sütm gelmemişti mama verdiler mama verdikten biraz sonra yavrum simsiyah kesildi direk üniversite hastanesine sevk ettiler yogun bakıma aldılar burun deliklerinden birisi hiç gelişmemis diğeri çok az acikmis ciğerin de tüp var şimdi ağzında oksijen var makinaya bağlı yaşıyor benim ömrüm dün gittik gayet iyi görünüyordu gözlerini açtı bana baktı anlatamam o anki mutlulugumu ama gece rüyamda oğlum ağlıyor ama ben onu bulamıyorum oğlum avaz avaz ağlıyor ben onu bulamıyorum susturamadim yavrumu kalktım göğüslerim nasıl sizliyor sagdim tek göğüsum den 150 ml 10 dk da çıktı maşallah dedim Rabbim yavrum benim sütümle beslenecek ameliyat için biraz kilo almasını bekliyorlardi çünkü 3kilo doğdu yavrum bu arada neyse gittik oğlum titriyordu sonra hocayı çağırdk hepimizi çıkarttılar bekledik bekledik ben ölüyorum ama sonra doktor geldi zaten sabah yavrum ölmüş geri cana gelmiş kalbi Durmus nefesi durmuş kalp masajı falan tekrar kalbi atmış şimdi de çok iyi değilmis düzensiz solunum yapıyormus durumu ağırmis şimdi yarın olsa yavruma gitsem diye bekliyorum ne olur eksik etmeyin dualarından yavrumu Ayazimi bana bağışla Rabbim evlat acısı ile Sınamasin Rabbim hiç birimizi hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri dualar için inşallah güzel haberi vereceğim size Ayaz bu gece koynumda uyuyor teyzeleri kokusunu çektim içime diyeceğim o gün de gelecek biliyorum allahım Ayaz ima ve diğer tüm bebişlere sağlıkli ömürler ver yaRabbim onları bize bağışla yarım bırakma beni iyi geceler hepinize canlarım (canım benim babasi da şimdi abdest alıyor 4444 tefriciye başlayacakmis Rabbim kabul etsin)

Canim cevremize okutalim biz de. Sadece baba niyetlenmesin.

Canim biz ayri baslayalim o baslamis bile cok sagolun gerçekten ben nasil niyet edilip baslaniyor bilmiyorum sen baslar misin ne zamana kadar okuyalim ben 500 alayim daha cok kisi alsin diye az aldim dahha cok el acilir rabbime ayaz icin

hayırlısı bakalım rabbim yardımcın olsun inşallah herşey çoook güzel gelişir bende çarşamba yaşıycam bu deneyimi

çarşamba günü prensesini kucağına alırsın umarım hayırlısıyla... öyle sanıyorum ki onu dört gözle bekleyen teyzeleri vardır :))) bir an önce doğur artık geciktin bence aaaa

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim,yandı icim ya( bu hikaye bu sözler ve sen...

Cok cok üzgünüm elden dua dısında hic birsey gelmiyor (
Onda bile lohusayiz diye yapamıyoruz Rabbim yardım et...

Canim biz ayri baslayalim o baslamis bile cok sagolun gerçekten ben nasil niyet edilip baslaniyor bilmiyorum sen baslar misin ne zamana kadar okuyalim ben 500 alayim daha cok kisi alsin diye az aldim dahha cok el acilir rabbime ayaz icin

canim Allah acil sifalar versin Ayaz bebegimize. dualarimiz sizinle. cok uzuldum bunlari yasamana ama seni boyle guclu inancli gormekte cok guzel. en kisa zamanda yavrunu kucagina alman icin dua edecegim... Rabbim darda koymasin kimseyi

Canim yetistiremezsiniz , bizler okuyamiyoruz o yuzden cabuk bitmez tek niyet altinda olursa bizlerden de 50 - 100 annelerimizden okuyan olur belki.

egomego çok çok üzüldüm ben de allah nasip ederse temmuz annesi olucam, şimdi okudum yazdıklarını. Bildiğim tüm duaları okudum canı gönülden iyileşmesini dileyerek. eşim de şimdi yatsıyı kılmaya gitti ona da durumu anlattım o da kuran okuyacak biraz inşallah allahım kabul etsin hepimizin dualarımızı minik erkeğin sapasağlam yanına koynuna gelsin en kısa zamanda.

Egemogo cok etkedi beni yasadiklarin...Rabbim yavruna sihhat verir insallah..atlatacaksiniz bu gunleri ve sen ayazin kokusunu cekeceksin icine hergun.. Belki dua edemiyorux ama icimizdekileri biliyor O, ve dua etmis kadar etkilidir hepimizin bir yurekten diledigi...

inşallah dualrım daa ayaz bebegınn ısmı ınsl saglıgına kavusur bıran oncee ve annesı cennet kokulusunu koklarrrrrrr
RABBİ YESSİR VELA TUAASSIR RABBI TEMMIN BIN HAYR...
dua ile ınsallahh

Ha bu arada kanamam varya bende tefriciye okuyabilir miyim
tefrıcıye dua oldugu ıcın okuyabılırsın ınsll canım

bu arada rabbım tez elden saglıgına kavustursun paşanın ınsll ve evınıze donun kısa zamanda ınslll

Arkadaslar merhaba girip bi seyler yazamiyorum hic cok merak ediyorum herkesi

dertsiz arkadasimiz bu sabaha karsi dogum yapti kendisi ve oglusu gayet iyi masallah.

Hepinizi opuyorum

cnm Allah kolaylik versin bi avazda dogurursun ins. dualarimiz seninle.

hanipeks bende seni soracaktim nasilsin cinar nasil?

dertsiz icin cok sevindim insallah esiyle barismalarina vesile olur oglusu

aa Dertsize cok sasirdim :) insallah normal dogum yapmistir, dertleri sikintilari da biter gider insallah...

Gorkemre Allah yardimcin olsun canim...

dertsizim doğum yapmış gecmiş olsun hayırlı bi evlat olsun inşallah haberi olan var mı normal mi oldu doğumu???
kızlar herkese çok teşekkür ediyorum.
geçmişin hepsini okuyamadım.
atladığım arkadaşlar kusuruma bakmasın lütfen.

spinal anestezi oldum.çok garip bir doğum hikayem var.
eşime hakkını helal et bile diyemeden doğuma girdim.
kayınvalidemler annemlerden önce geldiler. annemler 1 saat sonra geldi.
kayınvalidemden inciler topiği açmayı düşünüyorum.
oğlumun henüz ismi yok. ama ismi biz koyacağız. arayış içindeyiz.
kvler cümbür cemaat gelmişler dün ben hastaneden çıkınca döndüler
şu an annem yanımda kalıyor.

Egomego canim benim Allah sifa versin yavruna, sana bagislasin kuzunu, cok uzuldum bende ama Rabbim yardim eder insallah

Canım, içim yandı resmen yazdıklarını okurken. Ayaz kuzumuza dua ediyoruz biz de ailece. RABB'İM acil şifalar versin bebişine. Bir an önce kucağında uyutmayı nasip etsin. Kıyamam ben ona. Allah beterinden saklasın kuzularımızı.

Canım, tekrar gözünaydın. İyi ne güzel gitmişler hemen annenle rahat rahat bakarsın bebişine :) Egemen ve Yağız'dan da vaz mı geçtiniz? Hadi bakalım bekliyoruz merakla oğluşumuzun adını :) Öpüyorum seni

Esra, Amanamazon, Gulmier başka var mı doğurmayan? Rabb'im hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar hepinize :)

Egomegom canım rabbim tez zamanda şifa versin ayazımıza.
allahım onu size bağışlasın. dualarımız sizinle tatlım.
bende yasin okutacağım ayazımız için.

Canim cevremize okutalim biz de. Sadece baba niyetlenmesin.

inşallah dualrım daa ayaz bebegınn ısmı ınsl saglıgına kavusur bıran oncee ve annesı cennet kokulusunu koklarrrrrrr
RABBİ YESSİR VELA TUAASSIR RABBI TEMMIN BIN HAYR...
dua ile ınsallahh

tefrıcıye dua oldugu ıcın okuyabılırsın ınsll canım

bu arada rabbım tez elden saglıgına kavustursun paşanın ınsll ve evınıze donun kısa zamanda ınslll

Egomego canim benim Allah sifa versin yavruna, sana bagislasin kuzunu, cok uzuldum bende ama Rabbim yardim eder insallah

Egomegom canım rabbim tez zamanda şifa versin ayazımıza.
allahım onu size bağışlasın. dualarımız sizinle tatlım.
bende yasin okutacağım ayazımız için.

Ne diyeceğimi bilemedim,yandı icim ya( bu hikaye bu sözler ve sen...

Cok cok üzgünüm elden dua dısında hic birsey gelmiyor (
Onda bile lohusayiz diye yapamıyoruz Rabbim yardım et...

canim Allah acil sifalar versin Ayaz bebegimize. dualarimiz sizinle. cok uzuldum bunlari yasamana ama seni boyle guclu inancli gormekte cok guzel. en kisa zamanda yavrunu kucagina alman icin dua edecegim... Rabbim darda koymasin kimseyi

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar gerçekten allahım evlatlarınizi bağışlasin sizlere çok sağolun ben inanıyorum yavrumla uzun ömürler var önümüzde ama onu öyle makinalarla görmek varya daha bir kez opemediğim o yanakları yaralar içinde dokunamiyorum opemiyorum ama biliyorum allahım bana bağışlar

Canim yetistiremezsiniz , bizler okuyamiyoruz o yuzden cabuk bitmez tek niyet altinda olursa bizlerden de 50 - 100 annelerimizden okuyan olur belki.

Nasıl biz okuyamiyor muyuz canım ben çok bilmiyorum nasıl oluyorsa söyle öyle yapalım

Bitaneem cok gecmis olsun cok
Allahm yar ve yardimciniz olsun insallah
Kuzunu alicaksn koynuna mis kokusuyla uyuyacaksin gor bak insallaah ♥

Kiz durmuyo giremiorum tlfonu elime aliorum baslio bagirmaya

Bi netlestirin nasi okuncak okuyalim canlarim

Tabi bide bu logusalikken okuyabilcezmi tam bilen biri aydinlatirsa daha iyi ama benm bildigim kadariyla okunuyo ezberindeyse, kitaba fln dokunulmuyomus ezberden okunabiliomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…