1- Hayzlı kadın, Besmele, salevat-ı şerife, kelime-i tevhid, istiğfar ve bütün duaları okuyabilir, tesbih çeker, zikreder. Fâtiha, Rabbenâ âtina.., Rabbenağfirli... ve daha başka dua âyetlerini dua niyetiyle ezberden okuyabilir.
Biz de seni bekliyorduk canim aksam ben de bi arastirma yaptim tefriciye okunabiliyor diye ogrendim ama emin olamadim . Okuyabiliyor muyuz? Yoksa sadece salavat mi (serife) cekebiliyoruz?
dertsizim annenin yaninda olmasina ck sevindim
insallah isim konusunda da istedigin olur
merve en son okudugumda ' sancidan kuduruyorum' yazmistin
yavrunu kucagina almissindr insallah
e
bakalim en son nisan annesi kim olacak?
esra. amazon. pempe. yoksa ben mi?
kizim bu hafta da dogmazsa 10 aylik olacak:O
Benim son gecem bu, yarin sizin saatinizle gece 12 de hastanede sunisanci verilmeye baslancak... Sonu nasil bitecek bakalim, hem heyecanliyim hem hem korkuyorum hayirlisi artik, bu saatten sonra tek onemli sey yavrumun sagligi...
Dualarinizi eksik etmeyin
İste bu son soz cok esnek...1- Hayzlı kadın, Besmele, salevat-ı şerife, kelime-i tevhid, istiğfar ve bütün duaları okuyabilir, tesbih çeker, zikreder. Fâtiha, Rabbenâ âtina.., Rabbenağfirli... ve daha başka dua âyetlerini dua niyetiyle ezberden okuyabilir[.
Merhaba nisan anneleri, Allah bebeklerinize uzun omur versin insallah. Ben kismetse agustos annesi olacagim. İlk cocugum 3 yil once sezaryenle dogmustu. Simdi normal dogurmak istiyorum. Burda yazilanlari okudum ve derineser sanirim sezaryenden sonra normal dogurmus. Kac yil ara verdigini ve kendi tercihiylemi normal dogurdugunu cok merak ediyorum. İnsallah bu konuda beni bilglendirirsiniz. Derineser bu msji gorursen cvp yaz lutfen
Tamm ben de okutmaya caliscam ihlasi.
Simdi tefriciye okuyor muyuz o zaman?
Kızlar sezeryanın ağrısı ne zaman geçecek hele bir deyin nolursunuz yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum dönemiyorum spinal iğnesi vurulan yer acıyor normal mi bu çok zor durumdayım siz de öyle misiniz ne zaman geçicek lütfen deyin
eşime de bir haller oldu depresyona girdi mutsuz mutsuz dolaşıyo ben hastanedeyken uyumamış ben yemek yemeyince o da yemiyo beni böle görünce çok üzülüyo
Canım güzel annişlerim benim giremiyorum derdimi biliyorsunuz zaten Rabbim hepiniz den razi olsun yavrum için dua etmişsiniz bugün ben hayatım bitti zannettim en baştan anlatayim girmişken
Ayın 15 ....... Ayaz ima ve diğer tüm bebişlere sağlıkli ömürler ver yaRabbim onları bize bağışla yarım bırakma beni iyi geceler hepinize canlarım (canım benim babasi da şimdi abdest alıyor 4444 tefriciye başlayacakmis Rabbim kabul etsin)
Dertsizimmmm :)) annenin yanında olmasına ve isim krizinin asılmasına kv gitmesine cok sevindim..kızlar herkese çok teşekkür ediyorum.
geçmişin hepsini okuyamadım.
....
oğlumun henüz ismi yok. ama ismi biz koyacağız. arayış içindeyiz.
kvler cümbür cemaat gelmişler dün ben hastaneden çıkınca döndüler
şu an annem yanımda kalıyor.
Benim son gecem bu, yarin sizin saatinizle gece 12 de hastanede sunisanci verilmeye baslancak... Sonu nasil bitecek bakalim, hem heyecanliyim hem hem korkuyorum hayirlisi artik, bu saatten sonra tek onemli sey yavrumun sagligi...
Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?