2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

spinal yerim hiç acımadı, bandaj çıkarılırken o biraz acımıştı. 7 günde rahat rahat yataktan kalkma ve tuvalete gitme eylemleri gerçekleştirilebiliyor. 10. günde yanmalar da geçiyor. tabi 4 saat çocuğu göbeğinde hoplatınca yanma ve ağrı geri geliyor. bir de kanama bazı günler oluyor bazen olmuyor. yoğun sırt ağrısı var-bebeğin kilosu 4 kilogram-hissedilen ağırlık 11 klogram

Kizlar biz 10 gunluk olduk bile sizlere bisey sorcam bebekleriniz gunde kackez bezini dolduruyor?? Biz 6-7 defa buygumuzu yapiyoruz gece 2-3 defa altini degistiriyorum bu normalmi? Masallah kizim simdilik uslu insallah degismez huyu aksam saat 10da uyuyor ertesi gun 10a kadar 2 defa gece mamasini icip uyuyor hemen..gun icindede bakiniyor yataginda:) benim ise tek sorunum dikis yerlerimin acimasi insallah en kisa zamanda gecer..evi sakur sukur temizlemeyi ozledim hihi:) bizden havadisler boyle..

ARKADAŞLAR, LOHUSA ARKADAŞLARIMIZIN DUALARINI SİLİYORUM, ALLAH KABUL ETSİN İNŞ AMA EMİN OLMAMIZ LAZIM. OKUTABİLENLER ÇEVRELERİNE OKUTSUNLAR HEMENCECİK BİTİRELİM İNŞ.

hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................200*

Yüksek_Voltaj............................500*
elkin ...........................................100*
cicikan ........................................200*

_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*

hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
power .................. 100
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................300*
esrasm.........................................200*
ildauni...........................................500*

zynpapatya..............100
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*

Toplam: 5750

Kalan: 4250

Son düzenleme:

canım benimki de dolduruyor, normal merak etme, ama 12 saat boyunca 2 kez kalkmanız az gibi geldi, 4 saatte bir en kötü aralıkla kalkması gerek kalkmıyorsa uyandırmalısın mama vermelisin ya da emzirmelisin, yoksa kan şekeri düşer diyee biliyorum ben.

herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep

Bende forumunuzu takip ediyorum ara ara şimdi gördüm ve 50 tane okudum hemen yarın nasipse yine okurum okudukça yazarım Rabbim şifa versin bu mubarek gecede inşallah

kızlarrr ben 200 tane dha okudumm allah kabul eder inş

50 de ben okudum rabbım sıfa versın

50 tane de ben okudum allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah

100 tanede ben okudum Rabbim cuma gününün hürmetine şifa versin.

hanıpekscim bende 500 ıhlas okurum allahın ıznıylee ,allah şifa veersın mınık kuzuya..

bende okudum 500 adet allah kabul etsin,myaıs anneelrınıde yazayım okuyabılen olur belkı
rabbım şifalar versın mınık kuzuya..

kızlar dua tamamlandımı eksık varmı bılgılendırırsenız bende okumak ısterım

50 tane de ben okudummm

​Kızlar hepinize tesekkür ederiz Allah razı nolsun.

egomego canım Rabbim evladına acil şifalar versin canıgönülden duaediyorum inşallah çok güzel haberlerini burdan okuyacağız.
bu kadar lohusa hamile duaediyor burdan okuyoruz Rabbim dualarımızı geri çevirmez ayaz bebeğimizi sağsalim alırsın kucağına inşaallah.
Kurban olduğum Allahım herkesin evladına sağlık sıhhat versin.

canım ben 200 tane daha alayım okudukça alırım kendime de yasin okuyorum o yüzden azar azar almaya devam ederim Allahım şifa versin...

Cnm gunduzleri 3-4 saate yiyor geceleri uyandiriyordum ama cocuk doktoru birak kendi kalksin kilosu iyi diyince uyandirmiyorum ve kendisi uyaniyor gece icip geri yatiyor..bazen 3te ictigi oluyor ama genelde 2kez kalkiyor..ihlaslar icin sorucam sana hbr veririm!!

yarın kontrolümüz var canım ama ben hala ordan oraya geziyorum fellik fellik sadece geceleri sancım var belimde karnımda yarın ne diyecek bakalım hayırlısı inşallah.bugün son alışverişi yaptık eve doğum yaparsam evde bulunsun diye mutfak malzemeleri hastanede ikram etmek için çikolata falan dün tüm çamaşır ütü işlerini bitirdim gardolabımı düzenledim en baştan nevresimleri yatacağım yorganı çarşafları ayarladım eşime göstererk neyin nerde olduğunu. anneme de gösterdim herşeyin yerini. kızlar kendi dualarım olduğundan egomegoya alamıyorum ama duasını yaparken hepimizi katarım inşallah allahım tez zamanda şifa versin bebişine okuyanlardan allah razı olsun...

allahım yardımcın olsun esrasm rabbim bi avazda sağlıkla kurtarsın seni de bebişin de sağlıkla gelsin inşallah. korkma rabbim kolaylığını verir bak inşallah =)

ben en son anne olcam aranızda sanırım =)) hayırlısı inşallah =)

Mama mi aliyor? Ben 3 saate bir uyandirmak icin alarm kuruyorum yoksa aglayip da uyanacagi yok cocuk dr umuz da mutlaka uyandir 2-3 saatte bir emzirmesen bile dedi. Bazen kalkamiyorum 4 saati buluyor acayip vicdan azabi cekiyorum. Dr larin da hepsi farkli valla ayni seyi soyleyen iki dr bulmak cok zor.

Kizlar bir sorum olacak..

Cocuklarinizi uyanikken nasil oyaliyorsunuz? Benimki hep kucakta olmak ve dolasmak veya sallanmak bekliyor. Ama bu boyle olmaz diyorum. Yattigi yerde konusuyorum neler ne saklabanliklar yapiyorum ama pasam durmuyor. Kucaga alinca sakinlesiyor. Oyuncaktan oyundan da anlamiyor. Sarki soyluyorum surekli ama.nafile.. Onerilerinizi bekliyorum..

Gece beslenmesi ile ilgili bizim drumuzda uyuyorsa gece elleme demisti.. Hos uyudugu pek olmuyor :)) ben mama ile besliyorum biliyorsunuz. Aksam 9da 12-1 arasi ve sabah 5gibi mama veriyorum. Bizim icin gun 5de basliyor.. Hic uyumamis olmasina ragmen sabah 5de gozler faltasi olup algilari aciliyor oglumun.. Birde altibi gece 12de aciyorun sabaha kadar kaka yapmazsa acmiyorum.. Ki benim evlat kaka yapmiyor :) kaka isini aksam 6gibi fitil atarak hallediyouz.. Yoksa kaka yapmiyor..

Yarin saglik ocagina gidiyoruz asimiz var.. Ordan da dr kontrolune gidicez.. Bakalim kabizligimiza ne diyecek..

canim her gun mu fitille yaptiriyorsunuz. benim oglumda kaka yapmiyor ben poposunu uyararak yaptiriyorum
doktorumuz da bu sekilde yaptirmamizi soyledi. ama dun kiyamadim fitil atalim kendi yapsin dedim. binbir zorlukla attik fitili aksama azicik kaka yapti o kadar.
fitili yarim yAptik. sen butun mu yapiyorsun? bi de baya kaka yapiyor mu fitille?
cok sordum kusura bakma cnm

kızlar kuzenimden annemden ve ablamdan biliyorum fitili doktorlar tavsiye etmiyolar sık kullanımı özellikle de erkek çocukları için...

Evet cnm mama aliyor..galiba ondan daha tok oluyor birde nekadar ictigini bildigim icin icim daha rahat ediyor..haklisin her doktor farkli birseyler soyluyor:)

Cnm bizimki uyanik oldugunda eger tok ve alti temizse yattigi yerden etrafa bakiniyor..fakat bazende sirf kucak istedigi icin agliyor..bence bebek olsalarda kendilerine ait huylari oluyor:)

Kızlar giremedim kusura bakmayın
19nisan 19.30da kızımı kucağıma aldım
Çok zor bi doğum oldu
Dua eden herkesten Allah razı olsun hepinizi öpüyorum

500 tane daha okurum ben..tamamlanana kadar almaya çalışırım

2 gün oldu doğum yapalı normaldir dimi..

merhaba arkadaşlar,
benim oğlum ayın 28 inde tam bir aylık olacak.genelde tüm zamanını uyuyarak geçiriyor.arada uyurken mızırdanıyor. rüya görüyor muhtemelen diyoruz. gündüz hep uykuda. gece daha mızmız oluyor. sürekli emzirmeye kalkıyorum. gece uykumuz yok gibi.
sizin bebekler de çok uyuyyor mu merak ettim.
kaka sorunumuz yok.emzirme sorunu da yok şimdilik.anne sütü aldığı için kabız problemi de olmuyor.
kaka yapması için sürekli fitil atmak zorunda olan bir arkadaş vardı burda,üzüldüm bu duruma.
ama mama alan çocuklarda bu oluyormuş.ben ilk oğlumdan biliyorum.çok sık mama da veriyordum.(gece özellikle tok tuttuğu için mama veriyordum).sürekli kabızlık sorunu yaşıyoduk. o yüzden de ağızdan zeytin yağı içirdiğimizi hatırlıyorum. ama fitil belki bir defa vermişizdir.
mama kabızlık yapıyor anneler,aklınızda bulunsun.
benim şikayetim oğlumun gündüz sürekli uyuması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…