Kızlar sezeryanın ağrısı ne zaman geçecek hele bir deyin nolursunuz yatsam kalkamıyorum kalksam yatamıyorum dönemiyorum spinal iğnesi vurulan yer acıyor normal mi bu çok zor durumdayım siz de öyle misiniz ne zaman geçicek lütfen deyin
eşime de bir haller oldu depresyona girdi mutsuz mutsuz dolaşıyo ben hastanedeyken uyumamış ben yemek yemeyince o da yemiyo beni böle görünce çok üzülüyo
Kizlar biz 10 gunluk olduk bile sizlere bisey sorcam bebekleriniz gunde kackez bezini dolduruyor?? Biz 6-7 defa buygumuzu yapiyoruz gece 2-3 defa altini degistiriyorum bu normalmi? Masallah kizim simdilik uslu insallah degismez huyu aksam saat 10da uyuyor ertesi gun 10a kadar 2 defa gece mamasini icip uyuyor hemen..gun icindede bakiniyor yataginda:) benim ise tek sorunum dikis yerlerimin acimasi insallah en kisa zamanda gecer..evi sakur sukur temizlemeyi ozledim hihi:) bizden havadisler boyle..
herkese iyi geceler bi haziran annesi olarak 100 ihlas da ben okumak istiyorum kabul ederseniz sizin doğum hikayelerinizi takip ederdim hep
Bende forumunuzu takip ediyorum ara ara şimdi gördüm ve 50 tane okudum hemen yarın nasipse yine okurum okudukça yazarım Rabbim şifa versin bu mubarek gecede inşallah
kızlarrr ben 200 tane dha okudumm allah kabul eder inş
50 de ben okudum rabbım sıfa versın
50 tane de ben okudum allah yardımcısı olsun şifa versin inşallah
100 tanede ben okudum Rabbim cuma gününün hürmetine şifa versin.
mrblar..konuyu sürekli takip ediyorum ama üye olmadığım için yazamamıştım daha önce..bdt 30 nisan bekliyorum bende sabırla ve heyecanla
hanipeks egomegonun bebeği için 300 tanede bana yaz bitirdiğimde tekrar alırım inş..allah şifa versin
hanıpekscim bende 500 ıhlas okurum allahın ıznıylee ,allah şifa veersın mınık kuzuya..
bende okudum 500 adet allah kabul etsin,myaıs anneelrınıde yazayım okuyabılen olur belkı
rabbım şifalar versın mınık kuzuya..
kızlar dua tamamlandımı eksık varmı bılgılendırırsenız bende okumak ısterım
50 tane de ben okudummm
ARKADAŞLAR, LOHUSA ARKADAŞLARIMIZIN DUALARINI SİLİYORUM, ALLAH KABUL ETSİN İNŞ AMA EMİN OLMAMIZ LAZIM. OKUTABİLENLER ÇEVRELERİNE OKUTSUNLAR HEMENCECİK BİTİRELİM İNŞ.
hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................200*
Yüksek_Voltaj............................500*
elkin ...........................................100*
cicikan ........................................200*
_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*
hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
power .................. 100
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................300*
esrasm.........................................200*
ildauni...........................................500*
zynpapatya..............100
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*
Toplam: 5750
Kalan: 4250
canım benimki de dolduruyor, normal merak etme, ama 12 saat boyunca 2 kez kalkmanız az gibi geldi, 4 saatte bir en kötü aralıkla kalkması gerek kalkmıyorsa uyandırmalısın mama vermelisin ya da emzirmelisin, yoksa kan şekeri düşer diyee biliyorum ben.
dertsizim annenin yaninda olmasina ck sevindim
insallah isim konusunda da istedigin olur
merve en son okudugumda ' sancidan kuduruyorum' yazmistin
yavrunu kucagina almissindr insallah
e
bakalim en son nisan annesi kim olacak?
esra. amazon. pempe. yoksa ben mi?
kizim bu hafta da dogmazsa 10 aylik olacak:O
Benim son gecem bu, yarin sizin saatinizle gece 12 de hastanede sunisanci verilmeye baslancak... Sonu nasil bitecek bakalim, hem heyecanliyim hem hem korkuyorum hayirlisi artik, bu saatten sonra tek onemli sey yavrumun sagligi...
Dualarinizi eksik etmeyin
Cnm gunduzleri 3-4 saate yiyor geceleri uyandiriyordum ama cocuk doktoru birak kendi kalksin kilosu iyi diyince uyandirmiyorum ve kendisi uyaniyor gece icip geri yatiyor..bazen 3te ictigi oluyor ama genelde 2kez kalkiyor..ihlaslar icin sorucam sana hbr veririm!!
Kizlar bir sorum olacak..
Cocuklarinizi uyanikken nasil oyaliyorsunuz? Benimki hep kucakta olmak ve dolasmak veya sallanmak bekliyor. Ama bu boyle olmaz diyorum. Yattigi yerde konusuyorum neler ne saklabanliklar yapiyorum ama pasam durmuyor. Kucaga alinca sakinlesiyor. Oyuncaktan oyundan da anlamiyor. Sarki soyluyorum surekli ama.nafile.. Onerilerinizi bekliyorum..
Gece beslenmesi ile ilgili bizim drumuzda uyuyorsa gece elleme demisti.. Hos uyudugu pek olmuyor :)) ben mama ile besliyorum biliyorsunuz. Aksam 9da 12-1 arasi ve sabah 5gibi mama veriyorum. Bizim icin gun 5de basliyor.. Hic uyumamis olmasina ragmen sabah 5de gozler faltasi olup algilari aciliyor oglumun.. Birde altibi gece 12de aciyorun sabaha kadar kaka yapmazsa acmiyorum.. Ki benim evlat kaka yapmiyor :) kaka isini aksam 6gibi fitil atarak hallediyouz.. Yoksa kaka yapmiyor..
Yarin saglik ocagina gidiyoruz asimiz var.. Ordan da dr kontrolune gidicez.. Bakalim kabizligimiza ne diyecek..
Mama mi aliyor? Ben 3 saate bir uyandirmak icin alarm kuruyorum yoksa aglayip da uyanacagi yok cocuk dr umuz da mutlaka uyandir 2-3 saatte bir emzirmesen bile dedi. Bazen kalkamiyorum 4 saati buluyor acayip vicdan azabi cekiyorum. Dr larin da hepsi farkli valla ayni seyi soyleyen iki dr bulmak cok zor.
Kizlar bir sorum olacak..
Cocuklarinizi uyanikken nasil oyaliyorsunuz? Benimki hep kucakta olmak ve dolasmak veya sallanmak bekliyor. Ama bu boyle olmaz diyorum. Yattigi yerde konusuyorum neler ne saklabanliklar yapiyorum ama pasam durmuyor. Kucaga alinca sakinlesiyor. Oyuncaktan oyundan da anlamiyor. Sarki soyluyorum surekli ama.nafile.. Onerilerinizi bekliyorum..
Gece beslenmesi ile ilgili bizim drumuzda uyuyorsa gece elleme demisti.. Hos uyudugu pek olmuyor :)) ben mama ile besliyorum biliyorsunuz. Aksam 9da 12-1 arasi ve sabah 5gibi mama veriyorum. Bizim icin gun 5de basliyor.. Hic uyumamis olmasina ragmen sabah 5de gozler faltasi olup algilari aciliyor oglumun.. Birde altibi gece 12de aciyorun sabaha kadar kaka yapmazsa acmiyorum.. Ki benim evlat kaka yapmiyor :) kaka isini aksam 6gibi fitil atarak hallediyouz.. Yoksa kaka yapmiyor..
Yarin saglik ocagina gidiyoruz asimiz var.. Ordan da dr kontrolune gidicez.. Bakalim kabizligimiza ne diyecek..
ARKADAŞLAR, LOHUSA ARKADAŞLARIMIZIN DUALARINI SİLİYORUM, ALLAH KABUL ETSİN İNŞ AMA EMİN OLMAMIZ LAZIM. OKUTABİLENLER ÇEVRELERİNE OKUTSUNLAR HEMENCECİK BİTİRELİM İNŞ.
hanipeks..................................1000*
tuncss......................................1400*
gulimier......................................200*
Yüksek_Voltaj............................500*
elkin ...........................................100*
cicikan ........................................200*
_merve_ ....................................500*
eglenceli.....................................300*
hully .............................................50*
pdnk .............................................50*
power .................. 100
gulhatice ....................................100*
peyhh..........................................300*
esrasm.........................................200*
ildauni...........................................500*
zynpapatya..............100
Tiramisu35.....................................200*
umut_sevgim...................................50*
morgokyuzu...................................100*
Toplam: 5750
Kalan: 4250
İğne yeri acımıyor belim de ağrım var ama bende hep vardı.
İlk ddogumun aslında daha kolay kalkman lazım diyeceğim ama
Kiz kac gün oldu ?daha cok yeni gecer.
Bak bugun benimde icim kıyılıyor gibi gece dimdik karnımın üstüne kalktım zorladım galiba.
20. Gunümüz...
Dr umun "E birde 3.kez aynı yer kesildi yapisikliklar vardır "
Sozuicimi daha da kıyıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?