2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bir çoğumuzun doğumu gerçekleşti bebişlerimizi kucağımıza aldık. ne mutlu bizlere ama gün geçmiyorki farklı sorular takılmasın aklımıza...
özene bezene hazırladığım giysilerin hepsi leke içinde, oğlumun hemen hemen bütün kıyafetleri kusmuk lekesi ve yıkanınca çıkmıyor. siz ne yapıyorsunuz, bütün giysileri battı ya...

bizim kız da cok kusuyor kusmuksuz kıyafeti kalmıyor.dalin sıvı deterjan cok güzel temizliyor makineye 40 dereceye iki gözünede deterjan koyuyorum mis gibi cıkıyor kokusuda çok güzel

merhaba kızlar ben de 16 nisanda saat 9:30da normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.5 saat sancı ve ardından 25 dakikada doğum gerçekleşti. dün göbeğimiz de düştü bugün banyomuzu da yaptık.ama gündüzleri uyanık tutmak çok zor yaa saatte bir emmek istiyor ya da uyanmıyor bi türlü daha çok küçük ama huyunu suyunu çözemedim bi türlü.çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama..neyse uzatmıyım haber vermek istedim.

Merhaba Hanipeks, ben mayis anneleri grubundanim. Sizleri de takip ediyorum. Egomegonun yavrusu icin annem ve ben de okumaya basladik. Bana da simdilik 300 adet yaz lutfen.

egomego canım rabbim şifasını versin. tez zamanda kavuş oğluna...
dertsiz gözün aydın, bebeğiniz evinize huzur getirsin inşallah. gönlünden geçen ismi koymanı dilliyorum.
merve - idildeniz gözünüz aydın kızlar ömürlü olsun bebişleriniz.

doğum tarihlerimiz aynıymış ben bekliyorum hala hiç belirti yok..bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün..

selam kızlar
egonego Allah yardımcınız olsun canım, inşallah atlatıcaksınız bu günleri,
merve ve idildeniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..

bigün şöle rahat rahat oturup, bi elimde kahvemle şikayetlerimi yazmak istiyom

oğlumun geceleri uyumamasını, kvnin sürpriz yapıp gelmesini, bebeğim ağlarken benden ii avutacağını düşünmesini ve almaya çalışmasını, gece oğlum ağlayınca pat diye odaya gelmesini, emzirirken mememin içine düşücek gibi eğilip bakmasını, her ağladıında emzir emzir demesini vs vs
ama en önemlisi anneciğimin yarın sabah gitmesini çok ağlıyom yaaa

evet canım çok şükür ki bebişlerimizi kucağımıza aldık.şimdi eşime dert yanıyodum bu kusmuk sorununu.kızım sürekli gazını çıkartmaya çalışırken özellikle kusuyor çok üzülüyorum yediğini çıkarıyor diye dr 1 yaşına kadar normal dedi. bende dalinin sıvı deterjnını aldım çok memnun kaldım sende dene istersen.

egomego canım rabbim şifasını versin. tez zamanda kavuş oğluna...
dertsiz gözün aydın, bebeğiniz evinize huzur getirsin inşallah. gönlünden geçen ismi koymanı dilliyorum.
merve - idildeniz gözünüz aydın kızlar ömürlü olsun bebişleriniz.

Canım, neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz haa Annem bir hafta kalabildi çalıştığı için o gittiği gece ben de bayağı ağladım, göğsüm yaralı diye bahane ederek Benim kv de dedik annem gidene kadar gelme diye ama doğumun ertesi günü düştü geldiler yola Annemle bir rahat kalamadık anlayacağın Sanırım kırkımız çıkana kadar da gitmeyecek. Mememe bakmayı bırak sen dokunuyor bir de çıldıracağım yaaaa Ben ilk zamanlar o odadan çıkana kadar çıkarmıyordum göğsümü ama bir türlü anlamadı kadın ya Bir defa da siz çıkın dedim annem de vardı çıktılar ama sonrasında yine aynı devam etti. Bebeğim emerken gelip poposuna vurup duruyor çocuğa rahat vermiyor, burnunu sıkıyor hiçbir şey diyemiyorum ama içten içe kuduruyorum
Bebeğim olmasa hiçbirine dayanamam ama ona odaklanamaya çalışıyorum. Öpüyorum seni canım.

Kızlar egomegoya dualarımızı da eksik etmeyelim, Allah yardımcısı olsun. Bizim bütün derdimiz de kv olsun :)

egomego kardeşim Allah yardımcınız olsun tez zamanda ayaz bebek sağlığına kavuşur inşallah şimdilik bende 200 alayım okudukça alırım inşallah...

dalinin sıvı deterjanını almak farz oldu inşallah geç kalmamışızdır bütün çamaşırlarımız battı çünkü...

Dogum yapan arkadaslar gözünüz Aydın anali babali buyusun.

Chosy ,morgokyuzu Allah kavuştursun bende cok ağlıyorum anacim giderken
Bir hafta boyunca ev o kadar manasiz geliyor ki...
Neyse ki kv gibi tesellileriniz var:))

Slm kizlar
Logusa depresyonu dedikleri seye sonunda ben de girdim annem gideli 1hafta oluyo. Kv geldi sinir oldum. Abuk sabuk konusuyo. Meme elleme bizimkinde de var. Bi daha yaparsa cekinmeden agzima geleni soylicem. son iki gundur bizi satti bu arada. Eltim temizlik yapiyo diye cocuklarina bakmaya gitti. 2 gundur egilip kalkmaktan dikislerim nasil agriyo anlatamam. Allahim bi an once iyileseyim ki bu kadina muhtac olmayim

doğum yapan butun arkadaslara bebeklerıyle saglıklı bı omur dilerim,bende oğluşumu cuma sabahı 7 de kucagıma aldım RABBIME SUKURLER OLSUN... darısı bekleyen herkesın basına...

yarın doktor bekleyelim derse ne diyeceğimizi düşünüyoruz eşimle artık olmadı sezaryen isteyeceğiz gün belirleyip çünkü korkmaya başladım ben gerçekten hani son anda allahım esirgesin hevesimiz kursağımızda kalsın istemiyoruz yavrum karnımda oynadıkça hareket ettikçe rahatlıyorum. vakit de geçmez şimdi yarına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…