2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Basindan gecenleri simdi okudum icim ciz etti gercekten. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Aklima hz yunusun duasi geldi. La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin. Tlfdan yaziyorum ins.yanlis yazmamisimdir. Bunu da oku canim. Dualarimiz seninle.

Temmuz bende dalın kullanıyorum 40 dereceye atıyorum mis gibi henüz çıkmayan leke olmadı. Benimki de kusuyo hergun..

Kv zedeler ben kurtuldum darısı basınıza.. Bir haftadır yalniziz kizimla. Evt ev işleriyle vs zor oluyor esim cok geç geliyo falan ama en azından her lafi hareketi bana batan biri yok çevremde.. Annemin gittiği gunün ertesi ben resmen cinnet geçirme boyutuna gelmiştim ama çabuk toparladım cok şükür.. 25 gun oldu bile kizim dünyaya geleli

bi de benim göğüslerim hala cok acıyor o ilk memeyi kaptigi an varyaaa offfff of

Son düzenleme:

hadi hayırlısı bakalım bende çarşamba yatcam hastaneye şu an 40+3 olduk çarşamba 41'de dolacak ilaçla falan deniycekler olmadı sezeryanla alcaklar napalım normal yada sezeryan sağlıkla doğsunlarda benim için çok farketmiyor artık (ki normal doğumu çok istiyordum) ama günü geçince geriliyormuş gerçekten insan bende azıcık kıpırdamasa paranoyak oluyorum bişeymi oldu diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın en kısa sürede

evet yaaa emzirmek dünyanın en güzel şeyi ama o ilk an beni benden alıyor..daha ilk emdiğinde göğsümü yara yaptı oğluşum kremler karbonatlı sular kar etmiyor. bu arada herkes kayınvalideden dertli ben de gelse diye bekliyorum annem yanımda ama o da rahatsız olduğu için hiçbir işime bakamıyor bebeğimle ben ilgilenmek istiyorum her şeyini ben yapıyorum ama evin işi de bana kalıyor allahtan eşim var çok geç gelse de

aminnn arkadaşım allah senin de tüm bekleyenlerin de yardımcısı olsun.senin ara ara sancın var mı peki?? benim geceleri belimde karnımda oluyo ama gerisi yok. aynen ben de normal istiyorum ama artık sağlıkla gelsin de diyorum

Allah yardımcın olsun. Karbonatli suyu duymamıştım ama krem bende de ise yaramıyor garmastan biraz sızısını kesiyor gibi sonra bir kere emiyo bitiyorum yine. Ağızları cok minik sadece ucu kapıyorlar o yüzden cok kötü

Dogum yapan arkadaslar gözünüz Aydın anali babali buyusun.

Chosy ,morgokyuzu Allah kavuştursun bende cok ağlıyorum anacim giderken
Bir hafta boyunca ev o kadar manasiz geliyor ki...
Neyse ki kv gibi tesellileriniz var:))

Amin, canım sağ ol. Sorma ya ne teselli ama Bebeğim mememe yapışık yaşıyor demiştim ya. Bir gün 8'den 13'e kadar yatakta uzanıp meme verdim ağzından çıktıkça ağladı. Eşim de işteydi. Kayınvalide de öylece oturmuş içeride. Annem olsa kahvaltıyı hazırlardı ben de fırsat bulduğum bir beş dakikalık arada atıştırırdım. Eşime de diyor ki uyuyorlar sandım yavrum :S İki üç gün böyle oldu kalktım ben kahvaltı hazırladım yedik. Sinirlerim bozuldu hem bebeğimle ilgileneceğim hem de mutfakla madem neden burada ki? Ben bir de onun sorumluluğunu mu yükleneyim. Eşim evdeyken sorun olmuyor, her şeyi hazırlatıyor ben de fırsat bulduğum arada atıştırıyorum. Artık baş başa kalmak istiyorum ben de. Evi bok götürüyor toz alan yok kalkıp yapacağım bu defa da dur ben yapayım diyecek biliyorum huyunu. Bunu kendinin düşünmesi gerekmez mi? Her an bebek görmeye birileri gelebilir rezil olacağım diye korkuyorum. Sonra da diyorum ki kendi kendime sen lohusasın kv rezil olur. Herkes bak evde boş boş oturmuş der :) Her iş bana kalsa en azından ne yapacağımı bilirim o evdeyken bir şey de yapamıyorum Oyyy Oyyy... Rabb'im dermansız dert vermesin!!!

İnsan başkasının memesini niye eller ki??? Hiç normal değiller yaaa!!! Bugün rüyamda gördüm bas bas bağırıp ağzıma geleni sayıyordum. Sonra da kayınpederimi arayıp şikayet ediyordum. Eşimle bozuşmayacağımızı bilsem söyleyeceğim bir iki laf ama hep içime hep içime atıyorum Bebişim emerken onu dürtüklemesi yok mu ona hiç dayanamıyorum!!! Keyfi tıkırında olunca hiç tınmıyor diyor bir de poposuna vurup vurup. Bırak da çocuk rahat rahat yesin. Yok azıcık büyüyünce bize sormadan gizlice cimcik atacakmış, ısıracakmış vs vs vs Bitmez anlayacağınız anlata anlata...

Canım benim aklına kötü şeyler getirme, Zeynep'imiz sağlıkla kucağına gelecek Allah'ın izniyle. 42. haftaya kadar yolu var ne de olsa telaş etme.

AMİNNN canım :) Zor olsa da bu durumdan daha kötü olamaz herhalde. Hakikaten her laf her hareket batıyor. En çok sevdiğim şeyin içine çatalını bandırıp bandırıp ağzına götürüp bir güzel yalayıp tekrar aynı şeyin içine sokmuyor mu çıldırıyorum kahvaltıda. Bu sabah bu sebepten kahvaltıdan hiçbir şey anlamadım. Eşim de kızıyor suratın sirke satıyor diye. Ömür boyu bu kadar uzun süreli mi kalacak her gelişinde yaa Arada bir de bana bakışını yakalıyorum yiyecek gibi bakıyor ben bakınca gülümsüyor. Resmen oynuyor ama eşime sorsan o kadar uyanık değil annesi saf. Ben sanki çok uyanığım :S

Ben de dalin kullanıyorum kızlar, bir de yıkamadan önce leke olan yerleri sudan geçiriyorum o zaman bir şey kalmıyor.

aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut hayırlısıyla sen de minik kızını alacaksın kucağına..minik zeyneb ne zaman geleceğini bilir sen rahat ol...

Hastanedeyim, 9 cm aciklik var birazdan baslicak dogumdua edin kizlar nolur sagsalim kavusayim yavruma

Hastanedeyim, 9 cm aciklik var birazdan baslicak dogumdua edin kizlar nolur sagsalim kavusayim yavruma
Ayyy :)
Ne heyecan ne korku panik...
Dualrimizla canım,
Allah bir avazda kurtarsın .bakalim bu kadar bekleten oglus nasılmış :26:

Canim Allah hayirlisi ile sag salim yavruna kavusmayi nasip etsin inşallah.
Az kalmış Allahın izni ile birazdan gelir minigimiz :)

Canım rabbım açıl sıfa versın bende ellimden gelenımyapıcam ınsallah Allah'a sığın ınsallah hayırlı haberlerını alırız

benim kvde bugün dokundu gögsüme,anne napıyosun dedim. Süt dolmuşmu diyo. Bide kendininkilere dokundu. Karşılaştırıyo heralde. Sürekli mama vermeye çaışıyo. Benim sütüm yoka getiricek.böyle giderse biticek zaten. Dolu dolu yazmak istiyom ama telden zor oluyo. salı sabah gidicek neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…