2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kayınvalide mevzusu beni de germeye basladi..bizimki de basladi garip tavirlara, bugün gelen misafirlerin yaninda basladi yok zamanında o ne çekmiş kayin pederinden şimdi gelinler bir laf söyletmiyormuş taa, onun kocası aksiymis ve hic yardım etmiyormuş taaa, biz bulmuşuz iyi kocaları daa...lafı hep bana çarpiyor..dayanamadım " hic de o kadar değil, adamcağız sana temizlikte yardım ediyor, halıları yıkıyor daha ne, sen aksi adam görmemişsin" dedim daha diyordum kii eşim ayağımı dürtmeye başlayınca devam etmedim.diyor ki " siz görmüyorsunuz" o an dumura uğradığım andır, zira, biz altlı üstlü oturuyoruz..hem anlamadım ben niye kayınpeder ile kötü olayim, adam beni seviyordu, aramızı bu bozdu kompleksleri yüzünden, adamı eline geçirmiş, istediğini yaptırıyor.. neyse ki bizim aramız hala iyi..misafirlerle bir laf ettirmedi,gelenler onun hayatını metal ediyordu sanki..eşime de soyledim, gelen misafir bize geliyor,annene degil diye..amaann gereksix mevzu bunlar ama,iste can sıkıyor..

KiZlar ben careyi 6 aylik bebesi olan arkadasimdan ogrendim dun. Ben dogumdan aylar oncE lansonih kullandigim halde daha ikinci gun yara oldu kabuklar bgladi sonra garmastan rahatllatti kabuklar gitti ama yine de canim acimaya devam etti annesi eczaci olan arkadasima sordum o careyi hani bebeklerin pisigi icin kullandigimi SUDOcream de bulmus zaten sonra ustunu okudugumda kabak gb yaziyor gogus ucu bakiminda kullanilir diye hemen surdum emzirme oncesi silme isi zor oldu islak mendille guZelce sildim sonra da sutle . Bir gunde etki etti cok sukur bugun hic surme ihtiyaci hissetmedim ki benimki de surekli memede . Bir de eviniz sicaksa acin gogusleriniz havalansin hava aldikca daha iyi oluyor gogus pedleriji de biraktim evde kullanmiyorum hava alsin diye. Size de iyi gelecegine inaniyorum

merve ve idil deniz hayirli olsun bebeklerini

esra cim sende hayırlısıyla kavuştum bebeğine

hani pek s 300daha alayım ben muhakkak okurum geri dönüş yap ama sam bile

yarın son hazirliklar, malum salı hastanedeyi m

hayırlısıyla kbende kavuştum bebeği me deri m inşallah

hayirli geceler

canım ben göğüs kalkanı ile emziriyorum bugün çok rahatladım valla.

Hastanedeyim, 9 cm aciklik var birazdan baslicak dogumdua edin kizlar nolur sagsalim kavusayim yavruma
allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtulursun inşallah.

offf ya 2 gündür banya yapıcaktım gelenden gidenden fırsat bulamadım.biraz önce dikiş yerinin üstünü yapıştrdım sonrada streç filmle sardım duşa girdim ama şakır şakır su olmuş. çok kaşınıyor şimdide. yarın kontrolüm var bişey olmaz dimi kızlar ya.

Ooohh canım şurada ne kalmış gitmesine, senin şafak 1 :) Benim şafak karanlık

Hep zaten onlar çekmiştir. Benimki de eşine duvar sildirir, evde bütün işlere yardımcıdır ev hanımı olduğu halde kadın tutup iş yaptırır, kendi çanta kolda gün gün gezer. Ben eşimin duvar sildiğini söyleyince o ne bilir duvar silmeyi, beceremez diye konuşur, sinirimi bozar. Ben de öğrendi diyorum evin duvarlarını sildirdim diyorum. Eşimin evde yemek yapmasını bile kıskanıyor inanamazsınız. Memlekete gelince orada da sen yapacaksın bu yemeği diyor. O oğlunun elini hiçbir şeye sürdürmemişmiş de yok bilmem neymiş. Kocana her işi yaptırıyorsun ama oğluna gelince o bilmez o yapamaz. O da benim kocam yapacak tabii. SANANEEEEEE!!! Ben de gelecek misafirlerle aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum inan. Konuşmayı çok sever, bir dakika susmaz, insanlar onu dinleyecek sanki :S

Kizlar ben esrasm nin arkadasiyim..haber alinca size de haber vereyim dedim..bebis de esrasm de iyiymis cok sukur..biraz dikisleri varmis onlar aciyormus..detaylari kendisi gelince anlatir zaten..merak etmeyin diye yazayim dedim..

Allah yardımcınız olsun canım dualarım sizinle ben mayıs annasiyim . Allah yavruna acil şifalar versin.

Morgokyuzu onceki msj da bir an için kv sanki tekrar geldi.
Yemeğin üstten asirmasi,ağzımız bir mis.hayatta yiyemem biliyor.
Her lafa atlaması ben cocuklara soru sorsam bu cvp veriyor.
Kahvaltıyı falan Buda hazirlamazdi birde benim iki cocuk ta var hadi ben atıştırayım .esim genelde dışardan getirdi.ben gelip baktım derse derim hep dışardan yedik.
Ben birgun söyle yaptım.kahvaltıyı ettik,oglum öğle yemeğine gelince tek yedirirdim bu sefer oglum kızım ben ucumuz de guzelce yedik.buna demedim.zaten farketmedi.esim gelene kadar bekledi.cocuklara çorba verdim aksam.bu hala aksam yemeği yapmamış tabi esim gelince makarna yaglayim mi,salata yapim mi
esim de geldi tokum dedi ohhh .ac yattı.sabah bir tikiniyordu. Ogün her oğunu hazırladı :)
ben hastanedeykenbenim cocuklarım da ac kaldı unutmadım daha.
Aslında yemek yapmayı hele yemeye bayılır temizdi ama ne bilim.

Ben doğumdan çıkıp yatarken bonnnn bon baktı sonra ki gün diyor ki cok mordun siyahlastin korktum dedi.yalanci.korkar mı ağzında sakız.

Simdi burnum kaşınsa "hastasin ondan doğumun zor" diyor.
Amaaan daha var da var.

canm allah bebeğini sana bağışlasın beraber kocamn bir ömür nasip etsin inşllahhh benm ilk bebeğimde solunum probleminen 10 gün kalmıştı küvezde yüreğim ağzımda yaşamıştım günlerce seni okadar iyi anlıyorumkiii dilerim herşey yoluna girer canım allahıma senin içinn ve bebeğin için dua edicemmm allah yardımcın olsun...

Ayıp birsey ya
Ben kv iterdim.öyle bir durum da.memeni elletme bacı benim babaanne de her bebeği ver bakım benim mememi tutacakmi derdi.allahtan benimkiler ayrı yerde büyüdü.
Neyse hadi yarın gidiyormuş bir daha izun bir sure sürpriz yapmaz insallah.

aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut hayırlısıyla sen de minik kızını alacaksın kucağına..minik zeyneb ne zaman geleceğini bilir sen rahat ol...

Canım benim aklına kötü şeyler getirme, Zeynep'imiz sağlıkla kucağına gelecek Allah'ın izniyle. 42. haftaya kadar yolu var ne de olsa telaş etme.

sağolun kızlar ama ben sanırım sağda solda anlatılanlardan etkilendim artık etrafım gudubet dolu sağolsunlar ((( neler anlatıyolar bana başta kaynım olmak üzere (((

esrasm kurtuldun çok şükür canım ya allah analı babalı büyütsün
burda okuduğum gördüğüm kremleri falan not alıyorum olur ya lazım olur diye allah herkesin yardımcısı olsun kızlar sağlık versin hepinize..

egomego canım dün gece yasin okudum senin için rabbim kabul etsin

arkadaşlar dün gece sabaha doğru sancıyla tuvalete klktım ,yaptımda .sonra yatttım ama sonra tekrar gitme ihtiycı hisstttm .Bİ zaman sonra belmin solundan ağrı girdi gittikçe keskinleşti hareket edemedim eşim bir süre masaj yaptı 10 15 dakka böyle cektim bu sırada sürekli kasıldım .sizce dopum sancıları yavaaş yavaş geliyo mu ya da böyle mi olur.VEYA ben böbrek sancısı mıı cektim .yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…