2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cok sukur dogum yaptim kizlar, epidural normal oldu, yanimda yatiyor simdi melek gibi :)dikisler aciyor tabi ayaha kalkarken ama herseye deger, dogumumu aynadan izlettiler bana her anini gordum, bi bacagimi esim tutuyor bi bacagimi hemsire push esra push tam 2 bucuk saat surdu ikinma fasli:)) bittim tukendim ama mucize gibi biseydi, dogar dogmaz kucagima koydular butun hislerim birbirine girdi :)

baya sacli masallah esime benziyor daha cok :) gogus uclarim cikmadigi icin gogus ucuyla emzirmeye calistim ikimizinde vakti var ogrenmek icin sanirim insallah daha iyi olur . Hemende acimaya basladi ya lansinoh surup duruyorum

Canım benım Rabbım sabrın en ustununu sana versın ıns bebegınde senı daha fazla uzmez ve bıran once saglıgına kavusur.. Bende hazıran annelerındenım arada topıcınıze gırıp dogumlara,durumlara bakıp cıkıyordum okudum bebısın durumunu dua edıcem ıns senın ıcın,,
Bugun yasın,sıfa ayetlerı ya safı aklıma ne gelırse sana ozel okuycm ıns..kendı yavrum gıbı ıcım yandı ıns gecıcek bugunler..
Tefrıcıye falan da okunmus eger bıtmedıyse ona da yardımcı olabılırım toplayan arkadas yazımı gorunce ulasırsa cok ıyı olur..
Sende suan lohusa oldugun ıcın tefrıcıye bıttıyse eger bol bol ya safı cek canım.Allahın ısımlerındendır ve sıfa ıcın cekılır ıns kısa zamanda guzel haberler alırsın

Gecmis olsun canim..Anali babali büyüsün inşallah ..hayırlı evlat olsun..

Şimdi sende başlıyorsun :) göğüs yarası, gaz sancısı, uykusuzluk.. Amanın amanın :)))

hayırlı olsun bebeğin sağlkla güzel günlerde büyüt..darısı ben ve diğer bekleyenlerin başına inşallah..

Gözün Aydın tekrar,
Darısı gulimier ve amanamazona...

ayyyyy ne güzel maşallah Allah sağlıkla sıhhatle güzel ömür versin inşallah
darısı benim gibi bekleyen 3 5 kişi kaldı sanırım onlara....
arkadaşım ne güzel açılman olmuş ve doğum normal olmuş fırsat bulunca yazabilirmisin açılmayı kremlemi sağladılar bildiğim kadarıyla seninde benim gibi hiç açılman yoktu diye hatırlıyorum
çooook geçmiş olsun tekrardan...

benimde belime ağrı giriyo arada acaba sancımı diye meraklanırken geçiveriyo yine tık yok sen bugün gitcen bakalım ne diycek doktor hadi hayırlısı...güzel haberlerle gel inşallah...

Hastaneye aksam ustu gidecektik ama gece sancilarim basladi benim sabah gittik acilma 2 cm ancaydi gene direk suni sanciyi verdi serumla, pitocin olan, kreme gerek kalmadi yani, cok hizlandirdi acilmami suni sanci, 5 cm de suyuda patlatti bi saat sonra 9 cm olmustu bile

Son düzenleme:

Kızlar ben geldim :) kv muhabbeti duyunca hayatta kaçırmam benimki doğumda geldi odam tek kişilikti ama iki yatak birde açılan bir kanepe vardı annem kv mi eve göndermedi sende kal dedi amanın beynimden vurulmuşa döndüm ama nafile neyse ilk gün annem bebişimle benim etrafımda 4 döndü spinalin etkisi geçince biraz ağrım oldu söylüyorum bu telefonda kiminle konuşursa telefonu bana veriyo ayy sinirim top yaptı gece oldu bu pijamalarını giydi ikinci yatağa bi güzel kuruldu başladı horlaya horlaya uyumaya annem kanepede garibim ama bunun sesinden bize uyku yok tabi sütüm gelmedi yavrum aç mızık ağlıyo bunun umru değil ayy boğazını sıkacam diyorum annem sus deyip duruyo ikinci gün sıkıldı gündüz gezmeye gitti akrabalarına akşam üstü geldi yine kaldı ayy allahım aynı sahne ikinci gecede yaşandı ben nerdeyse hiç uyumadan taburcu oldum kısacası eve dönerken arabadada uyuya kaldı eşimin yanında yorulmuşum demesinmi bi de Off Off :) şimdi annem gidince bana bakmaya gelecek neresiyle bakacaksa artık gözüylemi ...

Gozun aydin canim meme ucu kullanirken benimde hep yara oldu birakinca lansinoh sayesinde cabucak iyilesti

allah yardımcın olsun cok ama cok uzuldum ağlattı benı yazdıkların cok kotu oldum gerçekten allah ayazı sıze bagıslasın ınsallah mutlu günler sızın olsun canım.........

ofpufya kız benimkide öle yaptı hastanede. Ben kendi telime bakmadım. Her telefonu bana uzattı. Ablam herkesi uyardı dışarda konuşun diye. Ona rağmen:) vvoltaj dur diyemedim bile o parmak öle ani geldi:)) sadece napıyosun diyebildim. Ama gece ağlarken bebek damladı bu yine emzirdim verdim. Vurdum kafayı yattım. Odada 2 çekyat. Birinde annem birinde ben. Annemde kalkmadı . Sabaha kadar mıkır mıkır bebek. Bırakamadı da. Sabah uyuyunca bi gidişi war ama görmeniz lazım:) bide önceki akşam geldş yine atladı hemen. Uyanık bizimki. Konuşa konuşa uykusunu aydırdı. Annem dayanamamış alıp uyutmuş. Vermiş buna. Buda ayaklarında sallıyo. Bi baktım. Uyuduysa yerine yatır. Sende yat boşuna bekleme dedim. Ertesi gün kızdı bana chosy diyo. Hey Allahım:))

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün güzel ömürler versin

egomego canım Allah kuzunun yardımcısı olsun alıntıda gördüm içim sızladı yavrun kavuşacak sağlığına mera etme sen Rabbim yar ve yardımcınız olsun lohusa olduğum için ihlas okumuyorum ama senin için dua ediyorum

kızlar 40 tane iğne yapacağım toplamada cuma günü bitiyor ama benim ağrılarım geçmek yerine arttı yahu bu nasıl iş

Son düzenleme:

kaynana yokken bile dert:) daha doğum yapmadım ama doğumdan sonra ne zaman gelecek,ne kadar kalacak,bebişle ilgili şeylere karışacak,yorum yapacak derdi şimdiden mevcut.zaten annem gelecek.kv yaşlı iş yapamaz yardımı olmaz birde herşeyi çok (!) bilir..şimdiden sabır çekmeye başlıyorum

2 gecedir benim karnımda ağrı oluyo o kadar..nst de 1 2 sancı çıkıyo o kadar 1 hafta kaldı doğum tarihine hurma yiyorum yürüyorum ama yetmiyo sanırım karnım hala yukarda hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun dyorum sabretmeye çalışıyorum ama bişey olcak diye de çok korkuyorum..

Selamlar
nihayet ben de hastanedeyim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim insallah
suyu azaldigi icin suni sanci verdiler
Allah kolaylik cerir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…