Selamlar
nihayet ben de hastanedeyim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim insallah
suyu azaldigi icin suni sanci verdiler
Allah kolaylik cerir insallah
Hastaneye aksam ustu gidecektik ama gece sancilarim basladi benim sabah gittik acilma 2 cm ancaydi gene direk suni sanciyi verdi serumla, pitocin olan, kreme gerek kalmadi yani, cok hizlandirdi acilmami suni sanci, 5 cm de suyuda patlatti bi saat sonra 9 cm olmustu bile
Selam kızlar şimdi hastaneden geldim çatı muayenem vardı ve doktor normal doğurmamın çok zor olduğunu söyledi kafası çıksa bile omuz kemiğini kırabiliriz dedi çok üzüldüm ben normal doğum yapmak istiyordum benim gibi bu durum başına gelen var mı? cevap verirseniz içim biraz rahatlar
Canım ben aynı sebep ve yani sıra kilolu bebek,plasenta yaşlılığı,açılma olmaması ,miyadi dolma vs hatta son gun dondu oglum tersti.sebeplerden ötürü sezaryen oldum.
Ayni benin kv. Bana suni sanci verdiler. Benim tansiyonum asiri dustu kendimi kaybettimKızlar ben geldim :) kv muhabbeti duyunca hayatta kaçırmam benimki doğumda geldi odam tek kişilikti ama iki yatak birde açılan bir kanepe vardı annem kv mi eve göndermedi sende kal dedi amanın beynimden vurulmuşa döndüm ama nafile neyse ilk gün annem bebişimle benim etrafımda 4 döndü spinalin etkisi geçince biraz ağrım oldu söylüyorum bu telefonda kiminle konuşursa telefonu bana veriyo ayy sinirim top yaptı gece oldu bu pijamalarını giydi ikinci yatağa bi güzel kuruldu başladı horlaya horlaya uyumaya annem kanepede garibim ama bunun sesinden bize uyku yok tabi sütüm gelmedi yavrum aç mızık ağlıyo bunun umru değil ayy boğazını sıkacam diyorum annem sus deyip duruyo ikinci gün sıkıldı gündüz gezmeye gitti akrabalarına akşam üstü geldi yine kaldı ayy allahım aynı sahne ikinci gecede yaşandı ben nerdeyse hiç uyumadan taburcu oldum kısacası eve dönerken arabadada uyuya kaldı eşimin yanında yorulmuşum demesinmi bi de Off Off :) şimdi annem gidince bana bakmaya gelecek neresiyle bakacaksa artık gözüylemi ...
1-2 cm açılmam varmış bebek de iri değil 3.300 civarı göründü plasenta yaşlılığı falan da yokmuş ve doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş kemik yapımın normal doğuma uygun olmadığını söyledi bilmiyorum ne yapacağım sırf çatım dar diye sezaryen mi oluyum ??
esra hayirli olsun bebegin cnm.
meryem haklisin cnm yapsa bi dert yapmasa bi dert. benimki de superdir her isimi yapar. her seye kosar. o yuzden de gikimi cikaramam cunku esim hemen savunmaya gecer.
ama bana en fazla uc gunde daral geliyor her seye karismalarindan.
tel.de bile akil ogretiyorlar biktiriyorlar insani.
1-2 cm açılmam varmış bebek de iri değil 3.300 civarı göründü plasenta yaşlılığı falan da yokmuş ve doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş kemik yapımın normal doğuma uygun olmadığını söyledi bilmiyorum ne yapacağım sırf çatım dar diye sezaryen mi oluyum ??
canım illa normal doğum diye şartlandırma kendini...
ben de normal doğum çok istiyordum ve yaptım da ama çok zor oldu doğumum...
şimdiki aklım olsa,bu kadar çekeceğimi bilsem sezaryen yaptırırdım kesin...
şu an 2. bebek istemiyorum o derece tırstım yani...
allahtan hayırlısını iste canım...
bazen normal bazen sezaryen daha kolay oluyo,kişiden kişiye değişiyo...
dr sezaryen diyorsa korkma bence...
Evet canım oluyorssun
Riske atmamak adına.deneme sansin varsa Dr un söyler zaten...
keşke yapmasalarda konuşma hakları da olmasa....
Selamlar
nihayet ben de hastanedeyim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim insallah
suyu azaldigi icin suni sanci verdiler
Allah kolaylik cerir insallah
inşallah bi avazda kurtulursun arkadaşım sen de allah yardımcın olsun
kv ler hiç mi gelin olmadılar acaba ya sanki insan halden anlar ama yok dimi..kayınvalidemi severim ben karışmaz etmez kızı da yok. ama araya mesafeyi koyuyorum hep bi de annemden falan da çekiniyo ama çekinsin böyle iyi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?