2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
esra allah analı babalı büyütsün bebişini... hayırlı evlat olsun... kv mevzusu bizde farklı geçen sefer lohusa bedduam tuttuğu için bu sefer ne yapacağını şaşırdı.
ve artık tepemden inmeyecek
evi de satacaklarmış yanıma yakın olacak lanet olsun şimdiden stres çöktü
istemiyorum desem eşim her işini yapıyor daha ne istiyon diyecek sanki iş yapmayla bitiyor
demek oluyor ki özgürlük gitti geldi esaret artık adım bile atamam benden çıkmaz
rabbim yardım etsin benim ki de farklı bir durum yapmadığına şükredin kızlar öyle konuşması daha kolay benim konuşacak yerim kalmadı
2 adım ötede oturan ablam gelmedi kv ve görümce bakdı bahar temizliği mi yaptılar baktılar bir hafta ve ... yedim artık esirim ellerinde......

Selam kızlar şimdi hastaneden geldim çatı muayenem vardı ve doktor normal doğurmamın çok zor olduğunu söyledi kafası çıksa bile omuz kemiğini kırabiliriz dedi çok üzüldüm ben normal doğum yapmak istiyordum benim gibi bu durum başına gelen var mı? cevap verirseniz içim biraz rahatlar

esra hayirli olsun bebegin cnm.
meryem haklisin cnm yapsa bi dert yapmasa bi dert. benimki de superdir her isimi yapar. her seye kosar. o yuzden de gikimi cikaramam cunku esim hemen savunmaya gecer.
ama bana en fazla uc gunde daral geliyor her seye karismalarindan.
tel.de bile akil ogretiyorlar biktiriyorlar insani.

Ozlem Allah yardımcın olsun...

Ofpufya kiz bak hirsim geldi.bir gece benim kibarcik evde hatta 90 m2 lik malikanemde salonda tv acik odada sanki şömine yanıyor tv den öyle bir sıcaklık geliyor kim bilir kac saattir acik boş boş.iki yastık basının altında bir horluyor ama nasil salonda samdan avize titriyor .nasil hirslandim gittim yavaşça salonun kapısı sessiz örtülmüyor gumm bir çektim euzu besmeleyle kalktı dedim sabah cok horladin cocuklar kalkacaktı.

Kiz chosy bunları yazarken kahvem elimde :)
Benim kv de kızımı en fazla 3-4 kez kucağına aldı oda bana vermek için :)
Guyaaaa yardımcı .
Dun aksam benim oglan diyorki eğer insanlar bir hayvana benzetilse buyukannem yaşlı bir kaplumbagaya benzerdi dedi anam anam ben yerlere serdim kendimi babası birsey demedi güldü oda çünkü ardı sıra annem biraz Ceylan'a biraz leyleğe benzerdi dedi:)

Birde kv ısı sen yapacaktın madem beni niye cagirdiniz diyor.iyide ben çağırmadım sadece dogum 1 Nisan deyince bilet aldın...

KiZlar birde ben cocuk dt söyleyince
1 Nisan deyince Saka gibi demelerinden cok sıkıldım
Yani herkes aynı şakayı yapmak zorunda mı?

maşallah ne güzel ya inşallah çarşamba gitiiğimde benimde açılmam başlamış olur habire yürüyüş falan yapıyorum ama çokda alakası yok heralde (

Canım ben aynı sebep ve yani sıra kilolu bebek,plasenta yaşlılığı,açılma olmaması ,miyadi dolma vs hatta son gun dondu oglum tersti.sebeplerden ötürü sezaryen oldum.

Canım ben aynı sebep ve yani sıra kilolu bebek,plasenta yaşlılığı,açılma olmaması ,miyadi dolma vs hatta son gun dondu oglum tersti.sebeplerden ötürü sezaryen oldum.

1-2 cm açılmam varmış bebek de iri değil 3.300 civarı göründü plasenta yaşlılığı falan da yokmuş ve doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş kemik yapımın normal doğuma uygun olmadığını söyledi bilmiyorum ne yapacağım sırf çatım dar diye sezaryen mi oluyum ??

Ayni benin kv. Bana suni sanci verdiler. Benim tansiyonum asiri dustu kendimi kaybettim
resmen. Cunku 30 saat beklettiler. Annem en ufak kipirdanmama yanima kosuyo kadincagiz. Tek lokma almadi agzina. Sandalyede oturdu bekledi. Kv de surahi hanim gibi bos yataga uzandi elini de basinin altina koydu horul horul uyudu. Uyanik oldugu zamanlarda da habire tikindi. Bana baktigi icin ayakta durmak icin yemeliymis. Hic cani cekmiyomus !!! Esimede annesi beni itiyo ilgilenmeme musade etmiyo demis. Bu kadinin neyini seviyim ben Allah askina !

Evet canım oluyorssun
Riske atmamak adına.deneme sansin varsa Dr un söyler zaten...

keşke yapmasalarda konuşma hakları da olmasa....

canım illa normal doğum diye şartlandırma kendini...
ben de normal doğum çok istiyordum ve yaptım da ama çok zor oldu doğumum...
şimdiki aklım olsa,bu kadar çekeceğimi bilsem sezaryen yaptırırdım kesin...
şu an 2. bebek istemiyorum o derece tırstım yani...
allahtan hayırlısını iste canım...
bazen normal bazen sezaryen daha kolay oluyo,kişiden kişiye değişiyo...
dr sezaryen diyorsa korkma bence...

Evet canım oluyorssun
Riske atmamak adına.deneme sansin varsa Dr un söyler zaten...

Doktorum doğumlarını genelde hep sezaryenle yapıyor ama benm normal istediğimi biliyor çatımı muayene ederken kemiğe dokundu ve gerçekten acıdı dardı ondan heralde...

Doğum esnasında yırtıklarımın çok fazla olacağı gibi bebeğin omzunun kemiğinin kırılmasından bahsetti ve bu beni çok korkuttu acaba başka bi doktora da muayene olsam mı bilemedim

keşke yapmasalarda konuşma hakları da olmasa....

konuşan her türlü konuşur,karışır canım...
benimkinin bi şey yaptığı yok,evlerimiz yan yana,2-3 günde bi yarım saatliğine uğrar ve karışacak bi şey mutlaka bulur...

kızlar gazlı bi gecenin ardından göbeği düşen kızım bugün yıkandı ve mışıl mışıl uyuyo çok şükür...
çocuk dr'u eşime kesinlikle mama vermeyin,mama çok gaz yapar demiş bilginize...tek göğsüm çok yara olduğu için onu emziremiyorum,sağıyorum...bazen sağmaya vakit olmayınca(günde 1 ya da 2 kez) mama veriyodum...artık vermicem...dr'a göre kibrit kutusu kadar mideleri var ve anne sütüyle doymamaları imkansızmış...
ayrıca sütü az olan anneler bi tavsiye de benden...ılık duş alıp,bol bol süt için...süt inanılmaz süt yapıyo bende...belki siz de faydasını görürsünüz...

Meryem,dmt
Benim uyurgezer kv hem hiçbir is yapmaz hemde bize en ufak katkısı olmaz ama yapmış gibi övünür

Hatta herkesin hayret edip bana doğal gelen şeyi de doğumuma gelip ne bana ne bebeğe ne diğer cocuklara veya oğluna tek bircop almaması hazirlamamasi
Yariyil tatilinden beri gelecegi az cok belliydi ...

Hatta öyle kibar ki dedim birgun yemek yapmalisin ac cocuklar
Ne yapayım diyor dolapta hersey var eksik varsa söyle isterim marketten dedim mesela biz gelsek sana ne yaparsın diyorum
Hiic ne varsa onu yeriz dedi

İğrenç ya hic merhametim kalmadı burda da her gün cani bisey istedi yaslandikca öyle oluyormuş ta falan filan.

Selamlar
nihayet ben de hastanedeyim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirim insallah
suyu azaldigi icin suni sanci verdiler
Allah kolaylik cerir insallah

inşallah bi avazda kurtulursun arkadaşım sen de allah yardımcın olsun

kv ler hiç mi gelin olmadılar acaba ya sanki insan halden anlar ama yok dimi..kayınvalidemi severim ben karışmaz etmez kızı da yok. ama araya mesafeyi koyuyorum hep bi de annemden falan da çekiniyo ama çekinsin böyle iyi diyorum

benim de 2 oğlan anam ben gelinlerde böyle diyecek zaarr ama napıyım her şekilde soğuk abi kv itici
istediği kadar baksın istediği gibi yapsın ama kendi kızı olunca çok değişiyorlar adımız gelin....... o yüzden nefret ediyorum
dolabımın en ince ayrıntısına kadar inceledi aldıklarıma yediklerimize kadar........

en iyisi canımm ne kadar mesafe o kadar iyi...
ben başta bilmedim çok iyi oldum baktım elden gidiyorum anama bile göndermez hale geldi kıskançlığından..
annem çok ağlayarak gitti bunların robotluğundan......
ilk doğumumda kimsesiz gibiydim kimse gelmesin diye neler yaptı
bunda da evimdeyim delirse de komşularım saolsun pastayı böreği yapan geldi bozuldu
kıskançççççççççççççççççç
karınsızzzzzzz

2 gün önce gelmiş kızına ne zaman yıkayalım ömeri diyo çocuk onun ya bende hayırdır dedim bozuldu yıkayamazsınız hava çok soğuk bende yıkayacaktım hava soğuk diye yıkamadım dedim ...... baka baka gitti ben analığım anne o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…