2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Burda malesef mustela markasi yok ya ben rastlamadim yada satilmiyor artik ya penaten yada bübchen kullanicam..

voltajcım evet haklısın, seninkilerin yanında bizimkilerin lafı olmaz.
ama napıyım adam benimle aynı şeyleri yaşasın istiyorum, sonuçta biz bu çocuğu birlikte yaptık. hakkını yemeyeyim 11.günümüz bugün ve hiç biyere ayrılmadı yanımızdan, bugün ilk çıkışı ama sinirim bozuluyo işte...

sağol canım doğru söylüyosun.

ayni benim esimde boyle. surekli yorgunluktan uykudan bahsediyor. ki annesi gidene kadar cocuklarla bile ilgilenmedi. demek dogum yapsa ne halde olacakmis.

voltaj cnm haklisin beterin beteri var. surekli ilgi isteyen laftan anlamayan iki cocugum var. asla yalniz birakamiyorum. gece resmen kose kapmaca oynuyoruz. bi de misafir fasli baslayacak yakinda. kirkimiz cikmak uzere.
kocam cocuklardan daha cok ilgi istiyor. bi nevi depresyonda.
yine de halimize cok sukur diyorum..

kısaca yazayım hemen doktora gittik eş bayağı bi yaşlanmış kireçlenmiş dedi size bağlı az daha bekleyedebilir dedi ama yarın da alabilirz olsun diyosan dedi suni sancıyla size kalmış dedi. eşimle akşam konuşup karar verelim dedim nst de ara ara sancı çıktı. onun dışında suyu kalp atışı normal dedi. akşam annemlere gittik annem de kendi sancını bekle en son aşamada suni sancı alırsın dedi. yani beklemeye devam. ama eşime çok sinirliyim şu an sinirden doğurmazsam iyidir. ara ara girerim kızlar sakinleşince ne olduğunu anlatırım

benim kocada her aksam salonda mac warsa izliyo,kalan tüm zamanında da pes oynuyo. Cocuk kucagımda gezdiriyorum,uyusun diye,su kanal kalsın dedimde,mac baslıcak dedi :) bide ayrı odada yatiyo, bebek her agladiginda uyaniyomus,yaziıik:) ama haklisın voltaj..

Haklısın canım bebeğin yorgunluğunu da anlasınlar istiyoruz ama
Olmuyor.
Bende annesine güvendiğinden ilgisiz sanıyordum ,değilmiş.anasi danasi ayrı problem.
Oglum kızım varken derdim kiz olunca ablası biraz uzaklaşır benden .simdi yatakta esim kütük gibi deliksiz uyuyor Zehra ayak ucumda düşmeye yakın ve düz yatıyor ben cenin pozisyonu .emzirmek alt değişmek beter beter.her ağladığında Zehra'da kalkıyor.sussun diyor ,ağlıyor .birde diyorum seviyor ayağına herseyi yapabiliyor.
Uykuyu değil yatmayı özledim ...
Esim cok kaprisli,gereksiz stresli.dogumdan demek isterdim ama doğumdan ciktim ise bile gitti :)
Gık desem alınıyor.bozuluyor.
İse başlayınca biraz daha rahatlarsin:)
Ben birde hergun yerine yat diye tekmil veriyorum ya ne zoruma gidiyor cocuk gibi Cok sıkıldım sanki .

bebek doğmadı diye efkar yapıyodum ama bunları okuyunca son zamana kadar beklese daha iyi olacak sanki diye düşünmeye başladım.çünkü aynı performansı eşimden bekliyorum :)

gecen gun oglumu kardesine cubuk kraker verirken yakaladim vAlla cok zor is. seviyormus gibii zarar veriyor surekli tetikteyim. aksam erken yatiyor o uyudu mu kucugun aglamasi buyuk sorun. daha neler neler.
bi de herkesin acimasi yok muu deli oluyorum.
benim esimde bi stresli bi gergin anlatamam. vara yoga kavga halindeyiz cok uzaklastik birbirimizden maalesef

dertsiz gelmişşş,hoş gelmişşş..

dertsizi gördüm kızımın gazını çıkarıyordum hemen bırakıverdim..

canım kısaca aldık haberlerini,anlat bakalım,öyle bakmakla olmaz..ne koydunuz oğluşumuzun adını? alıştınız mı bebişinle? ee hadi sordurma da anlat..

iyi geceler kızlar,

esracım doğum yapmışsın sanırım alıntılardan gördüm geçmişi okuyamadım.
gözünaydın tatlım allah analı babalı büyütsün inşallah.

oğlumun ismi enes oldu. başındada kayınbabamın ismi var.
nüfus cüzdanı çıkmadı henüz kesin olmayadabilir.
bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık yüksek çıktı.
idrarında turuncu leke vardı. dr enfeksiyon olabilir dedi.
annede varsa ondan da geçmiş olabilir dedi.
ne alaka dedim içimden
sonra ben muayene oldum kadın doğumcuma söyledim saçmalamış dedi.
neyse ben kalça ultrasonu çektirelim dedim eşime.
başka bir hastaneye gittik. sonuç kalça açıklığı var takip edilmesi gerek deyince
başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. sonucun 60ın altında olmaması lazımmış
oğlumun biri 57, biri 58 miş. ordan çıktık soluğu doğuma giren çocuk drunda aldık.
kalça ultrasonunu çok erken yaptırdığımızı, kendi yaptığı muayenede sorun olmadığını söyledi.
turuncu lekeyi onada sordum bazı bebeklerde kristaller görülebilir çok anormal bir durum değil dedi.
çarşamba sarılık için tekrar gidicez.

eşlerden ikayet etmişsiniz. benim eşim oğlumu bana vermiyor sürekli kucağında.
gazını o çıkartıyor, alt değiştirirken sürekli yanımda.
ben sadece emziriyorum diyebilirim. çok yardımcı oluyor.
şu an ninni söylüyor oğluma.
annemde yemek ve temizlik yapıyor sadece.
ben de tez canlıyım hiç yatmadım şimdiye kadar 2. gün ayağa kalktım
hiç lohusayım deyip uzanmadım. annemin bulaşık mak. yerşeltirmesini bile beğenmiyorum.
yerleştirilmiş bulaşıkları tekrar yerleştiriyorum falan...

biz yarın oğlumun 23 nisan gösterisini izlemeye gidicez kızımla,ondan sonra da gezeceğiz hava güzel olursa..

dersiz sen anlatmışsın herşeyi..

babayla oğluna maşllah diyeyim de nazar değmesin..

adı pek güzel olmuş enes paşamızın..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın..

Oglen 12 den beri suni sanci veriyorlar ama benim.kizin hala gelmeye niyeti yok dogum olayini hep abartirlar zannederdim ama hakikaten cok zormus
yarinda olmazsa sezeryan olacak
o degilde cektigim sanci ve o kadar ebelerin doktorun parmak hatta kollariyla yaptigi muayenelere yanarim

dersiz sen anlatmışsın herşeyi..

babayla oğluna maşllah diyeyim de nazar değmesin..

adı pek güzel olmuş enes paşamızın..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın..
sağol canım benim. rabbim cümlemizin tadını bozmasın.
benim suyumla birlikte kanamam da vardı. pelteleşmiş bir şekilde sabun gibi geliyordu
bebeğin nstde kalp atışı alınmadı.o anları aklıma bile getirmek istemiyorum.
eşim ziyarete gelen arkadaşlara dertsiz beni çok korkuttu demiş.
kaybetme korkusu yaşamış. iyi ki normal doğum olmamış dedi dr.
rahime yapışıp farkedilmeyen kistlerim varmış.
eşim gözümün içine bakıyor şimdi.
ama çocuk yüzünden çok tartışıcaz bundan eminim.
altını değiştirirken oğlum br hapşursun duymadığım laf kalmıyor.
üşüttün, acele etmiyorsun, seri ol biraz makinayım ya ben...

annem yanımda gayet rahatım ama kayınvalidemler gelince napıcam bilmiyorum.
hastanede 1 gecede kv kaldı. ama sürekli uyudu. dr gece geldi uyuyor, sabah geldi uyuyor
sabah artık dayanamadı herhalde adamcağız ohhhh hasta oturuyor refakatçı uyuyor dedi.
eşim hastaneye geldiğinde yine uyuyordu. boğazım ağrıdı falan dedi.
kahvaltıda kendine çay aldı oturdu kahvaltını etti. ben kendim gidip çayımı aldım.
hiç kalmasa daha iyiydi.

egomegom için ne okuyorsunuz kızlar bana da söyleyin?

Kizlar az once oglusumun gozunden sari iltihap gibi bir sivi akti sanirim capaklaniyor. Cok korktum pamugu islatip sildim . Daha once bir anne bu konu ile ilgili konu acmis yazilanlari okudum ama yine de endiseliyim. Basina gelen var mi?

esrasm hayirli olsun bebegin
Rabbim anali babali buyutnmek nasip etsin
bana cok buyuk moral oldun,
insallah sabah benimde suni sancilar tutar guzelce ve
bebegimi dogururum hayirlisiyla,

belim kopacak derecede agriyor,
2saat uyuyabildim, uyandigimdan beri sizlerin yazdiklarini okuyorum
kv ve es muhabbetleri olmus,
amaaaaaaaaaan diyorum, dile geldikce aklima dustukce daha cok uzuluyorum ben cunku

dertsizim tekrar hayirli olsun enes pasan,
esler kaybetme korkusu yasamadan insafa gelmiyolar galiba

egomegodan haber var mi ? aklim onda

sabah kahvalti yyapip 8 gibi hastanede olucaz
dualarinizi eksik etmeyin ,
insallah vakit bulunca hemen haber vericem size

dertdiz masallah ogluna benim oglumla adas olmus. esinle iyi olmaniza sevindim. cok gecmis olsun bebisine .
hanipeks benim buyuk oglumda olmustu. bes gunluk falanken gozunu acinca iltihap akmisti sari ve yogun. cok korktum hemen acile gittik bebeklerde olurmus bi damlayla gecti. hic kotu dusunme.
gulimier hayirli haberlerini bekliyoruz

Allah yardimcin olsun tez zamanda kurtulursun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…