bugün aldım canım bende dalin... umarım işe yarar.
gögüs acısı içinde çözümü sağma makinasında buldum, geceleri sağıp veriyorum gündüzleri emziriyorum. benim oğlan makinadan kat kat daha fazla acıtıyo...
gözün aydın, ömürlü olsun bebeğin.
mustelanın şampuanını kullanıyoruz. dediğin gibi saçları temiz olmaz, bizimkinin saçları yıkandıktan sonra ipek gibi oldu.
o ne ya 11 e kadar oturmalar. valla ne yalan söyleyeyim benim ödüm kopuyo birileri gelecek diye... bi kaç kişi geldi şimdiye kadar, çok şükür annem var ve gelenler çok samimi olduğumuz kişilerdi. ağır misafirler gelince ne yapacağım bilmiyorum.
benimki de halısahaya maça gitti, çıldırmam an meselesi...
Arkadaşım canını sıkma benım oğluş da 36+4'te doğdu ki 31+5'ten sonra hep yattım serumlarla o kadar bekletebildi doktorum. İlk 3 gün süt çıkmadı hiç hep mama verdik. Şimdi 2 hafta olacak neredeyse 3 gündür emıyor ama sütüm yeterli değil mecburen mama takviyesi yapıyorum. gön,ül isterdi ki fşur foşur süt geldin emsin ama yok bu eliizde değil sıkma canını. Geç de olsa emebilir yani yavrucak . emer de inşallahh. Testislerdeki sorun da geçer inşallah moralini iyi tut ki memişler süt dolsun di mi ama
Evet bebek içerdeyken ne kaa güzelmiş :))
Akşamları bebek görmeye gelenler oluyo gercekten geriliyorum. Çay çorba muhabbeti bitmiyo gelen gitmek bilmiyo.. Bı de görüyorlar uykusuzum huzursuzum.. Ayyy yazık falan yapmıyorlar miiiihadi hayırlı olsun dedin çayını ictin kekini yedin kalk git perisanim uykusuzluktan.. Yok illa saat 11 olacak.. Meyve faslı da tamamlanacak .. İyi geceler opucugu bekliyorlar..Normal zamanda eyvallah ama şimdi durumum ortada. Eşimde aksamdan aksama iki saat bakiyo kıza diye triplerde yorgunluğunu atamıyormuş doğumdan beri.. Kiyamammmmm
Haklısın canım bebeğin yorgunluğunu da anlasınlar istiyoruz amavoltajcım evet haklısın, seninkilerin yanında bizimkilerin lafı olmaz.
ama napıyım adam benimle aynı şeyleri yaşasın istiyorum, sonuçta biz bu çocuğu birlikte yaptık. hakkını yemeyeyim 11.günümüz bugün ve hiç biyere ayrılmadı yanımızdan, bugün ilk çıkışı ama sinirim bozuluyo işte...
Bende annesine güvendiğinden ilgisiz sanıyordum ,değilmiş.anasi danasi ayrı problem.ayni benim esimde boyle. surekli yorgunluktan uykudan bahsediyor. ki annesi gidene kadar cocuklarla bile ilgilenmedi. demek dogum yapsa ne halde olacakmis.
voltaj cnm haklisin beterin beteri var. surekli ilgi isteyen laftan anlamayan iki cocugum var. asla yalniz birakamiyorum. gece resmen kose kapmaca oynuyoruz. bi de misafir fasli baslayacak yakinda. kirkimiz cikmak uzere.
kocam cocuklardan daha cok ilgi istiyor. bi nevi depresyonda.
yine de halimize cok sukur diyorum..
İse başlayınca biraz daha rahatlarsin:)benim kocada her aksam salonda mac warsa izliyo,kalan tüm zamanında da pes oynuyo. Cocuk kucagımda gezdiriyorum,uyusun diye,su kanal kalsın dedimde,mac baslıcak dedi :) bide ayrı odada yatiyo, bebek her agladiginda uyaniyomus,yaziıik:) ama haklisın voltaj..
Haklısın canım bebeğin yorgunluğunu da anlasınlar istiyoruz ama
Olmuyor.
Bende annesine güvendiğinden ilgisiz sanıyordum ,değilmiş.anasi danasi ayrı problem.
Oglum kızım varken derdim kiz olunca ablası biraz uzaklaşır benden .simdi yatakta esim kütük gibi deliksiz uyuyor Zehra ayak ucumda düşmeye yakın ve düz yatıyor ben cenin pozisyonu .emzirmek alt değişmek beter beter.her ağladığında Zehra'da kalkıyor.sussun diyor ,ağlıyor .birde diyorum seviyor ayağına herseyi yapabiliyor.
Uykuyu değil yatmayı özledim ...
Esim cok kaprisli,gereksiz stresli.dogumdan demek isterdim ama doğumdan ciktim ise bile gitti :)
Gık desem alınıyor.bozuluyor.
İse başlayınca biraz daha rahatlarsin:)
Ben birde hergun yerine yat diye tekmil veriyorum ya ne zoruma gidiyor cocuk gibi Cok sıkıldım sanki .
Haklısın canım bebeğin yorgunluğunu da anlasınlar istiyoruz ama
Olmuyor.
Bende annesine güvendiğinden ilgisiz sanıyordum ,değilmiş.anasi danasi ayrı problem.
Oglum kızım varken derdim kiz olunca ablası biraz uzaklaşır benden .simdi yatakta esim kütük gibi deliksiz uyuyor Zehra ayak ucumda düşmeye yakın ve düz yatıyor ben cenin pozisyonu .emzirmek alt değişmek beter beter.her ağladığında Zehra'da kalkıyor.sussun diyor ,ağlıyor .birde diyorum seviyor ayağına herseyi yapabiliyor.
Uykuyu değil yatmayı özledim ...
Esim cok kaprisli,gereksiz stresli.dogumdan demek isterdim ama doğumdan ciktim ise bile gitti :)
Gık desem alınıyor.bozuluyor.
İse başlayınca biraz daha rahatlarsin:)
Ben birde hergun yerine yat diye tekmil veriyorum ya ne zoruma gidiyor cocuk gibi Cok sıkıldım sanki .
sağol canım benim. rabbim cümlemizin tadını bozmasın.dersiz sen anlatmışsın herşeyi..
babayla oğluna maşllah diyeyim de nazar değmesin..
adı pek güzel olmuş enes paşamızın..Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın..
Oglen 12 den beri suni sanci veriyorlar ama benim.kizin hala gelmeye niyeti yokdogum olayini hep abartirlar zannederdim ama hakikaten cok zormus
yarinda olmazsa sezeryan olacak
o degilde cektigim sanci ve o kadar ebelerin doktorun parmak hatta kollariyla yaptigi muayenelere yanarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?